2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Evet 1 temmuz dün test günümdu transferden sonra 10. Gün değer 6 kusur çıkmış Dr şuan gebelik var dedi(çünkü ben inatla yani negatif dedim) ama artışa bakmamız lazım dedi yarın 12. Gün bida kan vericem
Çok sevindim senin adına,inşallah yükselir. Bizler hepimiz genele göre kıyaslama yaptığımız için istisnai durumlara yogunlasamiyoruz. Seninki yine level atlamış maşallah,benim durum umutsuz büyük ihtimal. Allah bir mucize yaratmadığı ya da o istisnai durumu nasip etmedigi sürece 😊 bakalım test günüme 4 gün kala yaptım. Yarın sabah mecburen bir daha yapacağım. Bir bakmışsın yükselmiş mucize olmuş 😁

Çok sevindim senin adına,inşallah yükselir. Bizler hepimiz genele göre kıyaslama yaptığımız için istisnai durumlara yogunlasamiyoruz. Seninki yine level atlamış maşallah,benim durum umutsuz büyük ihtimal. Allah bir mucize yaratmadığı ya da o istisnai durumu nasip etmedigi sürece 😊 bakalım test günüme 4 gün kala yaptım. Yarın sabah mecburen bir daha yapacağım. Bir bakmışsın yükselmiş mucize olmuş 😁
Hayırlısı diyorum saglikliysa yükselsin inşallah daha test gününe var o yüzden strese hiç girme bak benim blastken 10. Gün test günümde yaptım bu değer çıktı 9 larda çıkıp şuan doğum yapanlar varmış biz hep bekliyoruz ki 7.-8. günde 30-60 arası çıksın test günü geldiğinde 100-300 arasını girelim çünkü hep ortalamalar bu şekilde... O yüzden şuan stres yapma ben dün Dr a inatla negatif beşe çok yakın dediğin halde belki geç tutunmustur dedi ilaçlarını sakın bırakma dedi şuan gebelik var pozitif dedi

Aynen dediğiniz gibi doktorum iki gün sonra yine test yap artışına bakalım dedi. Allahtan ümit kesilmez ama çok da umutlu değilim maalesef 😔
Böyle düşünme canım şuan stres seni daha kötü etkiler ins 2 gün sonra artışın çok güzel olur hayirlisiyla canım benim 🤲🏻

Hayırlısı diyorum saglikliysa yükselsin inşallah daha test gününe var o yüzden strese hiç girme bak benim blastken 10. Gün test günümde yaptım bu değer çıktı 9 larda çıkıp şuan doğum yapanlar varmış biz hep bekliyoruz ki 7.-8. günde 30-60 arası çıksın test günü geldiğinde 100-300 arasını girelim çünkü hep ortalamalar bu şekilde... O yüzden şuan stres yapma ben dün Dr a inatla negatif beşe çok yakın dediğin halde belki geç tutunmustur dedi ilaçlarını sakın bırakma dedi şuan gebelik var pozitif dedi
Evet canım,şu an sen pozotifsin. Geç tutunma olayının neden nasıl olduğunu çözemedim ama sınırı geçmişin. İnşallah bundan sonra yükselmesine odaklanacaksin. Ben de bugün iğnelerimi olup yarınki değere göre hareket edeceğim. 😊

Selam kızlar benim 7. gün Beta Hcg 21,6 Bugün 10. gün 22,1 çıktı bu kimyasal gebelik ya da düşük mü demek? Doktorumu aradım ama ameliyattaymis. Bu durumu yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi? Çok moralim iki
Kizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
Canım bol bol dinlen lütfen haftasonu yükaelir mutlaka dinlemmek çok önemliymiş bu aşamada

Kızlar bende bir konuda fikirlerinizi almak istyorum doğal yoldan bir kimyasal gebelik gecirdim sonrasında iki olumsuz aşılama sonucu tüp bebek yaptırdım sekiz tane embrıyom olustu doktor genetik test onermediği için direk donduruldu ilk transferim kimyasal ikinciside negatif oldu. Karyotip analizi testimiz temiz cıktı sizce kalan embrıyoları değerlendirmeli miyim ?

Kızlar bende bir konuda fikirlerinizi almak istyorum doğal yoldan bir kimyasal gebelik gecirdim sonrasında iki olumsuz aşılama sonucu tüp bebek yaptırdım sekiz tane embrıyom olustu doktor genetik test onermediği için direk donduruldu ilk transferim kimyasal ikinciside negatif oldu. Karyotip analizi testimiz temiz cıktı sizce kalan embrıyoları değerlendirmeli miyim ?
Sıfırdan başlamak daha zor canım. Ben olsam transfer olurdum onları

Ya ne güzel hepsine bakılmış ben de her girmede e2 bakıldı tranfer günü hiç birseye bakılmadı direk tranfer edildi .en önemli şeyeler bakılmadı gerçekten ben 2 3 hafta önce gidip tsh kan vb baktirmistim. Folik.ait değerim fazlaydı ona bakabilir miyiz dedim burda bakılmıyor dendi. Anestezi için kan aldılar ordada tsh bakılmadı. Amaliyat olacağım zaman bayılmıştı çok yüksek çıkmıştı dediler eğer dusmezse amaliyatta almazlar diye anestezi uzmanı onay vermez dediler. Ama yumurta toplamada hiç bakılmadı
Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba

Be
Merhaba arkadaslar pazartesi transferim oldu 4. günmü oluyor 3. mü bugün bilemedim ama böyle adet sancim var gibi gidip geliyor bacaklarima dogru agri oluyor sonra birden hic agrim olmuyor kafaaa gitti artik 😂😂😂 bende sasirdim vallah .. sizlerde nasil oluyordu belirtileriniz varmiydii bu sekil?

Merhaba arkadaslar pazartesi transferim oldu 4. günmü oluyor 3. mü bugün bilemedim ama böyle adet sancim var gibi gidip geliyor bacaklarima dogru agri oluyor sonra birden hic agrim olmuyor kafaaa gitti artik 😂😂😂 bende sasirdim vallah .. sizlerde nasil oluyordu belirtileriniz varmiydii bu sekil?
Bende salı günü transfer oldum şuan 3.günüm ve hiç belirtim yok yani nr bir kasık ağrısı ne başka bişey. Göğüslerim çok hassas acayip sızlıyor ama oda kullandığımız ilaçkardan öncesindede vardı. Belirti olsun diye beklememek lazım çoğu kişi sonlara doğru ağrı hissetmeye başlıyor am genel plarak gözlemim şu ki kasık ağrısı ve leke görenlerin çoğu pozitif yinede daha yolun çok başındayız. Ağtı olsa dert olmada dert inşallah tutunurlar inşallah buraya bizde güzel haberlerimzi yazarız amin..

Evet son denemelerde bendede öyle olmustu taze transfer yapildiginda agrilarim cok vardi simdi rahim dinlendirmesi yapildiktan sonra transfer oldu . Simdi daha rahat sanki ama yani snaki olmadi gibi geliyor 😔😔 sen nerde yaptirdin ? Ben bahcecide yaptirdim 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu bana
Bende bahçecide yaptım kübra boynukalın doktorum sizinki hangisi

Back
X