2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Oldu valla bide hep pacama yapışık bugünlerde hep beni istiyo
Aynıyız valla.odadan çıkar çıkmaz gelip paçama yapışıyor.yerde dolansa ağzına ne bulsa atıyor (saç teli dahil) eşim hiçbir şekilde yardım etmiyor.evi otel gibi kullanmaya başladı.bir de ev işleri düzgün yapılmadı diye söyleniyor.bağırdım çağırdım böyle devam edersen boşarım seni dedim.az dişimi sıkıcam çocuk 4 5 yaşına gelince çalışıcam böyle umursamaz adamı ömür boyu çekemem.o zamana kadar ayağını denk alır umarım.hayır işin garibi yıllarca köpek gibi peşimde koştu evlenelim diye olana bak

Of ya, cok sinir oluyorum o tür erkeklerin hepsini sotede kistirip elini kolunu ağzını bağlayıp saatlerce gunlerce sövmek istiyorum

Benimkide ev işleri konusunda hiç destek değil ama bende bosvereli çok oldu. Şöyle ki bir hafta önce arkadaşımız geldi eşiyle eşim balkonda çay içtiler inanır mısın hala bardak orda almamış...bende almadın almamda ..sabah tabi bir kızdım ağzıma geleni saydım..bu kadar tembellik olmaz...ben madem öyle işte böyle yapıyorum gün geliyor atlet bulamıyor gün geliyor ütülü gömlek bulamıyor asla laf söyleyemez sende söyletme...soyleyecekse yardım edecek paşalar...
Sana birşey söyleyeyim mi çalışınca daha zor oluyor çünkü diyorsun ki "bende işte çalışıyorum birde evde çalışıyorum hem para kazanıyorum hem ev isi yapıyorum beyzade sadece çalışıyor."..daha zor olucak kendimden biliyorum. Şimdi evdeyim ona rağmen çok zor geliyor...
Hem yetiştirilme tarzı yüzünden bunlar..erkek çocuğa paşa muamelesi yapan zihniyet yüzünden bugün biz cekiyoruz

Benimkide ev işleri konusunda hiç destek değil ama bende bosvereli çok oldu. Şöyle ki bir hafta önce arkadaşımız geldi eşiyle eşim balkonda çay içtiler inanır mısın hala bardak orda almamış...bende almadın almamda ..sabah tabi bir kızdım ağzıma geleni saydım..bu kadar tembellik olmaz...ben madem öyle işte böyle yapıyorum gün geliyor atlet bulamıyor gün geliyor ütülü gömlek bulamıyor asla laf söyleyemez sende söyletme...soyleyecekse yardım edecek paşalar...
Sana birşey söyleyeyim mi çalışınca daha zor oluyor çünkü diyorsun ki "bende işte çalışıyorum birde evde çalışıyorum hem para kazanıyorum hem ev isi yapıyorum beyzade sadece çalışıyor."..daha zor olucak kendimden biliyorum. Şimdi evdeyim ona rağmen çok zor geliyor...
Hem yetiştirilme tarzı yüzünden bunlar..

Of ya, cok sinir oluyorum o tür erkeklerin hepsini sotede kistirip elini kolunu ağzını bağlayıp saatlerce gunlerce sövmek istiyorum
Eline koluna sağlık derim böyle biri değildi.birkaç aydır böyle.nedendir bilmiyorum.ben işi gücü dert etmezdim ama fazla düşüncesiz olmaya başladı
Aynen öyle umarım bizim yetiştirdiğimiz çocuklar böyle olmaz hepsi mi aynı olur..bir odayı kullanmıyoruz su içip bıraktığı bardak hala ordaydı. kaldırmadım senin gibi.kaç hafta sonra kaldırdı kaldırırken söyleniyor insan bir kaldırır diye.ağzına lafı tıkıyorum ama yine aynı yine aynı.iki güzel kelam etse bunlar bana koymaz.ama o kadar düşüncesiz ilgisiz olmaya başladı ki.geçen çocuğu yıkadım uyutmaya götürdüm eşim evde nasılsa küveti kaldırır diye bıraktım.geldim hala ortada duruyor.yorgunum diyor ben yorulmuyormuşum gibi
Dediğin gibi çalışınca ev iş daha zor onu da deneyimledim 10 saat ayakta çalışıp eve gelip yemek yapıp çamaşırla bulaşıkla uğraşıyordum.ama düşüncesiz biriyle yaşamaktansa yalnızlığı tercih ederim kızımla tek yaşarım.umarım gerek kalmaz akıllanır

Bir de hasta olup ateşlendi dün.gelmiş ölürsem kabrime gelme diyor yine bakan ben oldum
Ah canim ah her evlilik ayni mi acaba ben 8 yildir evliyim bekarken calisiyordum evlendigimden beri evdeyim. Tek artisi calisip para getirmesi sagolsun onun disinda tuuum sorumluluk bende ve bana iki gun once sende hep yorgunsun diyor kendisi benim yerime gecse eminim cocuklari bana birakip kacar giderdi. Oda nasil oldu. Kardesi geldi kahvaltiya dedim valla o an ne yapabilirsem onu yaparim onun uzerine diyor. Deseki karim kahvalti hazirlarken ben cocuklara bakayim yok. Bebegin aglamasi onun umrunda degil alayim oynatayim birsey yapayim demez. İlla ben cileden cikicam bagiricam sonra buyuk kizima donup annen hep boyle diyor sonuc kahvaltiyi tabiki guzelce hazirladim zaten icime sinmez diger turlusu hos bunu oda biliyor. Ben iki cocukla yaparim. Ustune ailesinden asla gormemis bunlari. Hic oyle yemek kulturleri falan yoktur bir hafta once haber ver disaridan soylerler :) ama 8 senedir alisti tabi enayiye evde igrenc bir durum var hicbirsey yapmayan baba herseye kosturup arada cildirip bagiran anne. Ve surekli kendini magdur gosteriyor bu baba. Cocugun hakki biz disari cikiyoruz diyo.. bir gunde demiyor ki bebege ben bakayim sen kizinla cik dolas eglen yok. Bir kere zorla sinemaya gittik oda kapida minikle bekledi habire yaziyor durmuyo annesini istiyo sen cik ben gireyim diyo sinema ara verince ciktim baktim minikte sorun yok sorun babasinda pasamiz oturup telefonda oyun oynarken bebeginde sakin sakin oturmasini bekliyo haa bir kerede disciye gitmistim birakip buyugune telefonu vermis sussun dursun diye kucukte sefil sekilde giderken kahvaltiyi toplarsin ben gec kaldim demostim tabiki toplamamis cocukla nasil yapayim diyo ben yaparken nasil yapiyorum. Kizimi yeni kayit ettirdigimiz okul daha da uzakta. Evi ve okulu bilen bir kac kisi esime nasil gidecekler cok uzak demis millet diyor esim ne var bunda ya ne isin var oglenco olur kosmaniza gerek yok agir agir yurursunuz diyo ne kadar yazdim bak ben evlilikten bunu anladim ne kadar cok sey yaparsan hep daha cok olani istiyorlar. Kimse helal olsun karima yada gelinime demiyor onu gorevi olarak goruyor. Ah ah ben evlenirken calistigim is yerindeki kadinlar herseyi iste cope at ama yine iste kiymetin olur dediler ama ben yok masraf olmasin yazik dedim kendim kat kat harcadim istemedim onlardan sonuc ne kimse bana madalya takmadi. Fedakar demedi iste buyuklere biraz kulak vermek lazimmis tecrubeleri var
Kiz sen mi dertlisin ben mi belli degil ama

Valla sen de dolmuşsun ama çok çok haklısın.bunlar benim başıma gelse ortadan ikiye çatlardım.sabır taşı gibisin benimki bir iki aydır böyle gamsız olmaya başladı nasıl gözüme batıyor 8 yıl yapsa ortada adam kalmaz
Hayır çok bir şey istemiyoruz ki gerçekten biraz çocukla ilgilenmeleri ve ufak tefek işleri yapmaları Söz verdi bulaşık makinesinden temizleri artık o çıkarıp yerleştirecek, kirlilerini yerde bırakmayacak.ufak da olsa sözünü tutar umarım yoksa bir ömür geçmez.
Evlenirken banada aynısını dediler dinlemedim oysaki doğruymuş isteyen cadılık eden kıymetli oluyor

İns cnm ama ben insanların degisecegine inanmıyorum...o yüzden bende kendimi yormuyorum..ne kadar olursa...neyse ki sabah erken uyandiriyorum bebeği gezdiriyor ben uyuyorum bir saat yada akşam çıkarıyor çocukları o yetiyor. Yetmiyor da işte insanoğlu yetinmeyi ogreniyor

Yapar mi insallah yapar en azindan bir kac gun yapar kesinlikle dinlemedik pismaniz
Sibelim daha once konusmustuk hatirliyormusun robot supurge alma konusunu ? Ben anneler gunu haftasiydi buyuk temizlik yapiyoruz her zaman lafta birini tutalim temizlik yapsin diyen adam cidden tutalim diyince sen begenmezdin hic bulasmam demeye basladi. Ben yardim etmem diyor. Bebege bakmam diyor kafayi yiyecektim. Hazirlandik kararli bir sekilde gidoyoruz robotu almaya dedim ve aldik sukurler olsun aldigimiz gune Allah im ne kadar sukretsem az. dayler dayler demisti ama dedigi kadar varmis. Eger maddi imkanin varsa asla dusunme. S5 max aldik. İnan ben kendime geldim. Bu hayatta en buyuk destegim o benim ya o gelsin mutlaka topluyorsun. Ben toplasam temizleyemiyordum mesela. Kapali balkonum var yikanmiyor giderden su gitmiyor ayni sekilde banyonunda giderde su gitmiyor mecbur siliyorum. Daha dogrusu sliyordum artik robot hem siliyor hen supuruyor asla o bizim evde calisamaz diye dusunme

Ha bu kadar laf ettim esime ama Allah var o temizlikte robotu alinca yardim etti ucumuz birlikte temizledik esim ben robot

Robot süpürge benim evde ilerleyemez canım garibim kalır bir köşede bana dağınıklık toplayan robot lazım

Ne güzel o bakması nasıl iyi geliyordur.benim kız büyüyünce bakmamaya başladı..mecbur değişecek yoksa ben olmam hayatında.dün biraz yardım etti böyle devam eder umarım

Ne güzel o bakması nasıl iyi geliyordur.benim kız büyüyünce bakmamaya başladı..mecbur değişecek yoksa ben olmam hayatında.dün biraz yardım etti böyle devam eder umarım

İns düzelme olur cnm..çok geçmiş olsun bizde bayramda oyleydik

Robot süpürge bir doga harikasi ya, onsuz hayat dusunemiyorum, bizim uzvumuz o artik sevindim senin de robotlanmana
Çok gecmis olsun, keciboynuzu özü zencefil zerdeçal havlıcan limon tarçın karistir ve ye lutfen, bak gor nasil iyi gelecek

Bebeler dogunca erkekler depresyona giriyor herhalde

İns düzelme olur cnm..çok geçmiş olsun bizde bayramda oyleydik
Sağolasın canım size de geçmiş olsun
çok sağol canısı.keçiboynuzu şimdi içtim öyle baharatlar hiç denemedim iyi olmazsam aldırayım eşime
Bebeler dogunca erkekler depresyona giriyor herhalde
Aslında doğunca iyidi sonradan saldı sıkıldı galiba ne bilem

Robot süpürge benim evde ilerleyemez canım garibim kalır bir köşede bana dağınıklık toplayan robot lazım
Bende oyle diyordum biliyorsun ama o gelince onun guzelligini gorunce toplaniyorsun bir sekilde. Bulasik makinesi , camasir makinesi nasil ihtiyacsa robotta ayni o :) keske hamileyken alsaymisiz yari fiyatiydi hem
Canim ya gecmis olsun insallah degilsindir. Bende ilk koku kaybi olmustu hic denedin mi koku aliyormusun ? Hala belirtiler ayni mi bilmiyorum ama insallah degilsindir. Su sarimsak kurunu denemeni tavsiye ederim insallah olur bir faydasi.
Cidden oyle ya sagol canim

Ben hala aynı fikirdeyim cnm zaten haftasonlari süpürge işini eşim yapıyor bitek yaptığı o zaten
Ben ev daginikligindan muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…