2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar, biz de ailece geçirdik bu virüsü. 39'u gördük ateş olarak. Kendimiz sadece zencefil limon baldan yaptığımız çayı içtik, bir de sarımsak yuttuk, bebeğe de paranox s adlı fitil verdik, duş aldırdık ve alnına ıslak bez koyduk. 9 yaşındaki abisine calpol verdik. 3 gün sonra herkes iyileşti

Geçmiş olsun stresi bile yetiyo insana hasta olunca

Yine inatçı ateş olursa yapayım bu tarifi.insan bilmeyince neye uğradığını şaşırıyor..sabahlar olmadı

Cok gecmis olsun tekrar cnm ise yaramasina iyi olmasina sevindim, daha iyi olacak, 3gunde bsyi kalmayacak insallah

Hasta olan arkadaşlara bebislere çok geçmiş olsun..
Bizde yrn 9 ay aşısına gidecegiz ek gıdayla aramız pek iyi değil. Hala emekler vaziyette değilde sürünüyor oğlum pazu yaptı sürüne sürüne ve bütün gün kucak istiyor peşinde dolanıyor....hiçbir iş yapamiyorum işe başlamayı düşünür oldum o derece

Çok sağol canısı.evet bana da öyle dediler 3.güne yarına bitmiş olur inşallah Ama öksürük başladı nasıl biticek bilmiyorum
Oh kuzucuk yaa, bu bebitolara hc bsy olmasa keske, bize olsa o da geçecek annesi. Sey var istersen uygula, bi odasina soğan kesip birkac karanfil batirip koymak, bir de buzluktan buz çıkarıp bir kap icinde koymak. O sekilde oksuruk için epey iyi geliyormus

Çok sağol canısı.evet bana da öyle dediler 3.güne yarına bitmiş olur inşallah Ama öksürük başladı nasıl biticek bilmiyorum
Dün sabahtan beri ervanın da ateşi var 38 veya 38 buçuk oluyo bazen de uyuyunca falan bir de ilaç veribce 37 buçuklara düşüyo genzinde de hırıltı oluyo sadece uyurken ve emerken geçer diye düşündüm ama 2 gündür devam etti yarın belki doktora götürürüm uyuyamıyo hırıltıdan dolayı sadece ayağımda uyuyo biyere koyamıyorum uyanıyo diştendir diye düşünüyorum çünkü bizde bişey yok geçen hafta da 1 gün olmuştu böyle ateşi geçmişti ama iştahsızlık meme reddi ara ara oluyo geçiyo üst dişleri patlayamadı zorluyo

Ah o tikanikik bizi canımızdan bezdirdi...hırıltı geçti ama burun tıkanıklığı hep oluyor oğlumda..şu an kortizonlu sprey kullanıyoruz olmuyor..Dr alerjisi olsa bile 4 yaştan önce test önermiyoruz dedi. Sanırım durumumuz alerjik ancak sende durum gribe benziyor...geçmişi okuyadim dra götürdün mu..ihmal etme ateşte var...bebeklerde hızlı şekilde bronşite çeviriyor o yüzden gotutmediysen götür derim cnm. Çok geçmiş olsun

Yaşamayan bilmez gerçekten allah yardımcınız olsun solunum sıkıntısı çok zor.. belki de sizinki geniz eti falandır büyüyünce daha iyi belli oluyo çünkü alerjide böyle sürekli olması normal mi ya
Doktora götürmedim ateşi dün gece uyuyunca düştü bidaha da çıkmadı çok şükür bugün iyiydi sadece hırıltı devam ediyo düne göre azaldı gibi ben de bronşite döner diye korktum ama ciğerlerde şimdilik bişey yok genizden geliyo onu anlıyorum ıhlamura limon sıkıp içiriyorum sabah akşam o da iyi geldi galiba

Buhar makinesi denedin mi canım bizimde tıkanıklık çok olurdu serum fizyolojik elimizde gezerdik Bi doktor tavsiyesi üzerine aldık baya rahatlattı oğlumun egzeması var hem ona da iyi geliyor nemli hava cildi de kurumuyo kolay nefes alıyor

Röntgen çekildi cnm şükür geniz eti normalmiş
Denedim cnm bir işe yaramıyor

Kasım anneleri uykuda sanırım kimse birşey yazmıyor.
Bizim asımız var bugün ..bu hafta iyice kucakci oldu hep peşimde hep beni istiyor bunalimlardayim anlayacağınız...gece uykuları biraz daha iyi maşallah...hala yanımda yatıyor tabi orası ayrı. Ek gidsyla arası pek iyi değil..mama sandalyesini sevmiyor zirliyor öyle yiyor . Suyu çok seviyor...koltuğa tutunup sıralamaya başladı.. bütün gün peşindeyim ama bu iştahla gram veremedim gene.
Bizden haberler bunlar

Günaydın arkadaşlar bende bayadır yoktum kızım şükür iyileşti aşısını ertelemiştik bugün olduk İnşaAllah ateş yapmaz. Hasta olan arkadaşlara ve bebeklere geçmiş olsun diyorum sarımsak kürü yaparsanız yoğurtla siz yersiniz eğer emiyorsa sizden alır emmiyorsa biraz vermeye çalışın. İnşaAllah hemen geçer

Kasım annelerinin en yoğun olduğu dönemler sanırım bizim dişler bitirdi bizi maşallah ağzımız diş doldu odadan odaya peşimden gelmeler örümcekle koşmalar derken baya peşinden süründürüyo Bi gece uykularında çözüm bulamadım haala saat başı kalkıyoruz uykuya hasretim

ahşap blok ve legolarla oynamaya hatta benim dizdiklerimi yıkmaya bayılıyo bizimki sizler ne gibi oyunlar oynuyorsunuz zamanınız nasıl geçiyo

Ağza sokma oyunu başka bildiği birşey yok yüzümü kapatıp anne nerde diyorum gelip acıyo yüzümü. Örümcege bindirmeyi bayramda bıraktım fazla düşmeye başladı ...bütün gün pacamda kucak istiyor...sokağa çıkmaya bayılıyor kapıya kim giderse ona gitmek istiyor

Biz de iyileştik şükür arada yemek yerken mızmızlık yapsa da fena değil yetecek kadar yiyo fazla zorlamıyorum gece uykuları belli olmuyo bazen 3 4 defa uyanıyo bazen 2 defa gündüz uykularına zor yatırıyorum uykudan bayılıyo ama uyumak istemiyo ağlıyo biraz bakıyorum uykuya dalmış her oyunu oynuyoruz birbirimizin peşinden koşup kaçıyoruz legolarla arabalarla bebeklerle oynuyoruz tabi o ağzına koyup elinde çevirip bakarak oynuyo dışarıya gidene çırpınıp duruyo beni de al diye

O ağlama bizde de var Bi kaç defa annemin arkasından ağladı kıyamadım gönderdim onunla eşim öyle alıştırma diyo gelen olduğu zaman kapıyı kendi çekip çıkıyo bizim yoksa başına bela oluyoruz

Yok o kadar da değil disiplin şart erkenden başlamak lazım hayır demeye ağlasın 5 saniye sonra dikkatini başka yere çekince hemen susuyolar

Benimki de öyle hep gezsin kapıdan çıkanlara ağlıyor. Sabah uyanınca eğer büyük kıza bakcak biri var ise evde yürüyüşe gdyoruz.bugun 7 de uyandi dolandik geldik sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…