2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Dogum ile ilgili baska olumsuz yorum var mı ya merak ettım bak şimdi. Benim olumsuz gördügüm en buyuk şey şuydu kjzımı yeşil bir örtüyle asansöre bindirmişler nasıl üşümüştür diye kendı kendımı yedım bitirdim yıllarca aklıma geldı. 2 kuzenımde benden sonra dogumm yaptılar orda onlar memnun kaldılar
Son zamanlarda duymadım açıkçası benimde kuzenim orda doğum yaptı memnundu fakat ne ben ne eşim o hastaneyi hiç düşünmüyoruz

Son zamanlarda duymadım açıkçası benimde kuzenim orda doğum yaptı memnundu fakat ne ben ne eşim o hastaneyi hiç düşünmüyoruz
Ya ama söyle çünkü ben ciddi merak ederim 😁 benım en buyuk korkum cocukların karısması durumu dogumdan cok kısa süre önce müge anlı ızlemıstım cok fazla etkılendim 😔

Allah korusun ya hala oluyor mu öyle şeyler😥
Ya emın olmamakla birlikte duygu hastanesı varya orada olmustu sanırım ama emınde degılım. Müge anlı dosydakı adınızı konteol edın bazen dosyalar karısıyor bebekte karısıyor demısti.cocuga takılacak bıleklıgı kontrol edin demişti onuda ettım hatta öyle cok söylemısımki hemsıremız cok tatlıydı hep ıcımı rahatlattı herseyı gosterdı falan zaten pesınden herkesı gonderdim cocugun 😔

Ya ama söyle çünkü ben ciddi merak ederim 😁 benım en buyuk korkum cocukların karısması durumu dogumdan cok kısa süre önce müge anlı ızlemıstım cok fazla etkılendim 😔
Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür

Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür

İkinci resmi bulamadım bulursam bakicam.)
Ya bu hastanede sezeryanda nasıl olur bılmıyorum ama normal dogumda once kızımı goturduler yıkamak topuk kanını falan almak ıcın o gun kalabalıkrık esım harıc herkes pesınden ınmıstı. Şimdi kprpna var sadece esım olursa diye korkuyorum. Kızımla birlikte cıkmak ıstedıgımı soylıycem son zamanlara dogru gerekıyorsa yıkamasınlar yanımda gıydırsınler bilmiyorum bak düşününce yıne korku basladı ☹️

Kızlar siz kiloları yazınca tartıldım umarım 1 kilosu ödem falan bişeydir bunun ☹️ aglanak istiyorım 7 haftada 2 kılo almısım 😪böyle giderse kızımda aldıgım kıloyu gecerım. Ee tabı bulantım oldukca yıyorum rahatlkyorum üstüne ye yat ye yat sonuc 😔😔 diyetisyene giden arkadaslae ne yağpıyorsunuz kac ogun verıyor en önemliisi bulantıda ne öneriyo?

Ben online diyetisyenlerle görüştüm bir de benim şimdiye kadar hiç mide bulantım kusmam falan olmadığı için şimdi size ne desem uygun olmayacak :( önemli olan dengeli beslenmek ve iki canlıyım diye fazla yiyeyim gibi bir düşünceye girmemek :( mide bulantısı için de az az leblebi yeseniz belki toparlar mı acaba? bilmiş bilmiş konuşmak ta istemem tabii ama hamilelik boyunca 10-12 kilo almak sağlıklıymış, fazlası olmaması için dikkat etmeniz hem sizin hem bebeğiniz için iyi olur :anne:

Merhabalar ben bugün itibariyle 8+6 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yok özel doktora gittim ben normal ben alttan bakıldı ama yok kurtaj dedi beklemek istedim sonra Uludağ üniversitesine gittim 3 ayrı doktorlar 3 kez ultrason ile baktı en sondaki doktor ufak bir kıpırtı gördüm ama bu PC ile alakalı da olabilir dedi siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi dedi büyük ihtimalle düşük olacak dedi bir ilaç var düşük yapmamak için kullandığım onu bırak dedi olurda kendi düşmezse haftaya cuma ya randevu verdiler tekrar bakacaklar yoksa alacaklar bebeği bu kadar geç duyan var mı yada düşmesi ne zaman olur ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum

Meehaba benım adetım son aylarda cok duzenlıydı. 8 hunluk gecıkmeyle gittim 1,20 cıktı hamıle degılsın dedıler 13 gunluk gecıkme sonrası 58 cıktı :) 2 hafta geriden gelıyorım sat a göre bugun 9 haftalık olmalıudom tam ama 7 yım :)
Maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sizin gibi aslında benim de inşallah benimde sağlıklı ilerler🙏😍

Kritik soruyu soruyorum o zamannn!
Hanımlaar kaç kg aldınız? Ben kilolu olmama rağmen 10.haftaya başlıyorum yarın ve 1kg aldım şimdiden 🤭 bir senedir aralıklı oruçla 16kg vermiştim şimdi hepsini geri alacağım diye üzülüyorum
Aynıyız bende 16 kilo verdim 75le hamile kaldım. Diyetisyene başladım. Ama henüz kağıt üzerinde:))

Ya bu hastanede sezeryanda nasıl olur bılmıyorum ama normal dogumda once kızımı goturduler yıkamak topuk kanını falan almak ıcın o gun kalabalıkrık esım harıc herkes pesınden ınmıstı. Şimdi kprpna var sadece esım olursa diye korkuyorum. Kızımla birlikte cıkmak ıstedıgımı soylıycem son zamanlara dogru gerekıyorsa yıkamasınlar yanımda gıydırsınler bilmiyorum bak düşününce yıne korku basladı ☹️
Benim hiç çıkarmadılar önce tentene temas yapıyorlar zaten karnıma koydular sonra yan tarafına besige alıp temizleyip giydirdiler dikişlerin atılırken ben onu izledim 40 dk dikişim sürdü ama hiç acı hissetmedim heycandan mı artık bilmiyorum. Kötü düşünme yine bişey olmaz Allah'ın izniyle

Back
X