Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tutmadı benim kesem hep armut ya da muz gibiydi yuvarlak değildi anlayacağınız hala da yuvarlak değil ama bebeğimiz kız 😄
ramzi teorisine göre chatgptye sordunuz mu acaba? O ya da çin takvimi tuttu mu? Tutan şeyler neler anlamaya çalışıyorum 🤣

Benim çin takvimi maya takvimi ne varsa tuttu bi kese şekli tutmadı
Kese yamuk yumuktu hep
Kız cinsiyetimiz
13+3 teyiz
Çok net belli etti organı oluşmuş
Kız bebiş geliyor 🌸

Eklentiler

• IMG_8062.webp
    IMG_8062.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 70273014-C774-480A-89E1-6A88F6DF50B4.webp
    70273014-C774-480A-89E1-6A88F6DF50B4.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 26
Rabbim gönlünüze göre versin önce sağlıklı olsun, eşim de ben de erkek bebek düşkünü iki bireyiz 😄 Ama böylesi hayırlıymış şimdi kızımızın ismi bile hazır, ultrasonda zıplayışlarını hareketlerini görünce insanın gözü görmüyor kızmış erkekmiş iyi ki de böyle olmuş dedik ikimiz de 🩷🧿
Amin inşallah canım benim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Nasıl minnacık haliyle hareket ediyordur şimdi minik prenses. Nasıl da güzel kokar bebeklerimiz Allah'm onları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ki kokularını uzun uzun içimize çekelim. İsmi ne olacak kızınızın nasipse?

Rabbim gönlünüze göre versin önce sağlıklı olsun, eşim de ben de erkek bebek düşkünü iki bireyiz 😄 Ama böylesi hayırlıymış şimdi kızımızın ismi bile hazır, ultrasonda zıplayışlarını hareketlerini görünce insanın gözü görmüyor kızmış erkekmiş iyi ki de böyle olmuş dedik ikimiz de 🩷🧿
Hayırlı olsun ilk bebeginiz mi,benm Çin takvimi yüzde yüz tutmuyor hatta bir keresinde bir gebeligimde sormuştum doktorum çok gülmüştü 🙈 ki onda da tutmamisti

Selam kızlar yarın fetal dna için kan vereceğim 11+2 ‘yim :) Tahlili yaptırdığım firma sonucu yorumlamak için aradığında cinsiyeti telefonda söylüyormuş. Ama ben telefonda öğrenmek istemiyorum açıkçası :) en azından öğrenirken bi video çekip anı kalmasını istiyorum nasıl yapsam ki acaba :)

Korkmayin iyidir inşallah ben de korkarak gitmiştim iyiymiş çok şükür. Şimdi de kusmalarim geçti bulantı bazen gelip gidiyor ama eskisi gibi çok değil. İştahım arttı başkasinin yaptığı yemeği rahat yiyebiliyorum artık
bir de tuvalete çıkınca azalıyor benim bulantım
Evet canım doktor bana kabızlık için iki ilaç verdi, tuvalete çıkınca 1 kilo verdim 🤣 öyle bir durumdaymışım ve sen söyleyince farkettim sonra bulantım azaldı
ne verdi canım ilaç olarak

Ne güzel ilk bebekleriniz mi.tedavi ile mi oldu isim düşündünüz mü sahi artık ufakdan isim paylaşmaya da başlasak Allah analı babalı büyütsün,
Allah razı olsun. Tüp bebek tedavisi görmüştük. Tedavi sonucu oldu çok şükür. İlk kez tadıyoruz anne-baba hissini 🤲🏻
İsim düşünmedim henüz ama İlke ve Birce isimlerine sıcak bakıyorum.

Back
X