- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #10.001
Lc waikikiden sipariş verdim geldi gayet kaliteli netten olunca da hesaplı geldi bana oraya bakabilirsin defactonun sitesinde de vardı sankiBu arada arkadaşlar hamile tunik bulamiyorum ya...kac siteye baktım hep kısa tisort...bende basen var kısa sevmiyorum...tunik bulan varsa bana da o siteleri yazarsa sevinirim
Cok teşekkür ederim, minoset de fayda etmyor maalesef.. bir daha tutmamasini diliyorm artkBana parolanızı cok minoset iyi geliyor bilginiz olsun
Kaldırmayın zaten hamilelere böyle is yaptırmamalari lazım. ALLAH korusun ya birsey olsa..kendinize bunu yaptirmayin
Çin takvimine çoğu kişi yanlış bakıyor belki sen de yanlış bakmışsındır. Onların yılbaşı mart ayı olduğu için, marttan önce doğanların yaş hesabı ve sonra doğanların yaş hesabı farklı. yazıyor internette detaylı. Mesela ben Eylül doğumluyum 31 yaşındayım, Çin yaşım 32. O nedenle Çin takviminden cinsiyet bakarken 32 yaş olarak bakmam lazımmış.eneeeeem ilk defa denediğim bi teori %86 erkek diiiddiiii.. hep kız diyordu baktığım tüm teoriler
Sağol canım sağlıkla bı kucağımıza alabilseydikfolik asit var benimkinde bu da içindekiler
Eki Görüntüle 2846558
Benim de oluyodu sağ tarafımda dinlendim iş yapmadım şimdi daha iyi hissediyorum iş yapınca tekrar oluyo bir de progestan başladı doktor bana 12.haftamda benim biraz sıkıntı var plasenta aşağıya yerleşmiş o yüzden.. sen de dikkat et ama düşük olmaz bu belirtiler normal bence kanama olması lazım onun için
Hayırlı olsun canımm sağlıkla kavuş kızına inşallahNifty testinin sonucu 1 haftada çıktı ben şok. Şükür temiz geldi.ygmygm kızımız olacak listeye ekleyebilirsin
Defacto ya bakabilirsiniz kenarı yırtmaçlıuzun tişörtler varBu arada arkadaşlar hamile tunik bulamiyorum ya...kac siteye baktım hep kısa tisort...bende basen var kısa sevmiyorum...tunik bulan varsa bana da o siteleri yazarsa sevinirim
Çin erkek japon rus takvimi kız dedi doktor erkek gibi çıkıntı var dedi bakam
Çin takvimine çoğu kişi yanlış bakıyor belki sen de yanlış bakmışsındır. Onların yılbaşı mart ayı olduğu için, marttan önce doğanların yaş hesabı ve sonra doğanların yaş hesabı farklı. yazıyor internette detaylı. Mesela ben Eylül doğumluyum 31 yaşındayım, Çin yaşım 32. O nedenle Çin takviminden cinsiyet bakarken 32 yaş olarak bakmam lazımmış.
Sen yazınca baktım lcw ye var canım kalcayı kapatır baktın mı oraya daha mı uzun ıstıyorsun bilemedim amaBu arada arkadaşlar hamile tunik bulamiyorum ya...kac siteye baktım hep kısa tisort...bende basen var kısa sevmiyorum...tunik bulan varsa bana da o siteleri yazarsa sevinirim
Sağol canimMaşallah gözün aydın canım
Yaaa çok tatlı maşallah
Gozunaydin canım. İnşallah sonuçların da güzel çıkar
Gozunaydin canım
Maşallah canım 3. Oğlan geliyor dmi sağlıkla inşallahIyi akşamlar kızlar bende bu gün kontrole gittim. Aslnda endokrine ama hastaneye gelince dayanamayıp kadn doğuma da girdim. Haftasyla uyumlu dedi baya hareketliydi. Geçen hafta belirsiz bıraktığı cinsiyet mevzusunu pipiyi göstererek nokta koydubir ay sonra gel dedi artık heycana gerek yok bekleriz cibsiyet mevzusu da geçti malum şimdi hareket bekliyorum. Bazen bir ufak dokunuş hisseder gibi oluyorum. Ama sağlam bi tekme için en az 16 haftayı geçmem lazım kızım ilk bebeğimdi bebek hareketi nasl bilmiyorum sofrada yemek yiyordum 18.haftada mink bir tekme hissedip sofrada bağrmştm ağlamştm hamileyken tam bir sulugözüm. Hakikaten benim gibi herşeye ağlayan var mı?
İnşallahSağol canım sağlıkla bı kucağımıza alabilseydikprogestan kullanıyorum zaten hepimiz sıkıntısız bebislerimize kavuşuruz inşaallah
Hadi o zaman bir prens daha geliyo sağlıkla gelsin bakalımIyi akşamlar kızlar bende bu gün kontrole gittim. Aslnda endokrine ama hastaneye gelince dayanamayıp kadn doğuma da girdim. Haftasyla uyumlu dedi baya hareketliydi. Geçen hafta belirsiz bıraktığı cinsiyet mevzusunu pipiyi göstererek nokta koydubir ay sonra gel dedi artık heycana gerek yok bekleriz cibsiyet mevzusu da geçti malum şimdi hareket bekliyorum. Bazen bir ufak dokunuş hisseder gibi oluyorum. Ama sağlam bi tekme için en az 16 haftayı geçmem lazım kızım ilk bebeğimdi bebek hareketi nasl bilmiyorum sofrada yemek yiyordum 18.haftada mink bir tekme hissedip sofrada bağrmştm ağlamştm hamileyken tam bir sulugözüm. Hakikaten benim gibi herşeye ağlayan var mı?
Hayırlı olsun canımNifty testinin sonucu 1 haftada çıktı ben şok. Şükür temiz geldi.ygmygm kızımız olacak listeye ekleyebilirsin
Hayırlı olsun canım ,sağlıcakla gelsinIyi akşamlar kızlar bende bu gün kontrole gittim. Aslnda endokrine ama hastaneye gelince dayanamayıp kadn doğuma da girdim. Haftasyla uyumlu dedi baya hareketliydi. Geçen hafta belirsiz bıraktığı cinsiyet mevzusunu pipiyi göstererek nokta koydubir ay sonra gel dedi artık heycana gerek yok bekleriz cibsiyet mevzusu da geçti malum şimdi hareket bekliyorum. Bazen bir ufak dokunuş hisseder gibi oluyorum. Ama sağlam bi tekme için en az 16 haftayı geçmem lazım kızım ilk bebeğimdi bebek hareketi nasl bilmiyorum sofrada yemek yiyordum 18.haftada mink bir tekme hissedip sofrada bağrmştm ağlamştm hamileyken tam bir sulugözüm. Hakikaten benim gibi herşeye ağlayan var mı?
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımsonuçların guzel cıkmasına çok sevindim ilki erkekti sanırım ,şimdi de bir kızce geliyor
Canım hangi firmaya yaptirmistin ? Ne güzel erken gelmis sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?