Tarti farki vardir eksi arti oynar ama gecen ay saglik ocaginda tartildi bu ay hastanede 400 gram almis canim. Doktor gecen ay kacti demedi sadece dogum kilosunu sordu soyledim tamam guzel dedi. Yanlis hatirlamiyorsam 5.ayda dogum kilosunun iki kati olmaliydi saniyorum ondan sordu.
Ayni buda
Aynen canim ondan veriyorlarmis. Buyuk kizim icin doktor direk vermisti diyorum oda yanlis bir yaklasim degil oda dogru diyo. Deneme tahtasimi bu takviye kullanmakta dogru kullanmamakta diyor.
Ek gidaya basladiktan sonra sut urunleriyle birlikte verilmemeli diye okudum ama emzirirkende gecerlimi bu ? Aynen bizimde sik sik ayarlamak imkansiz gibi onu ama nasil olmaliymis emzirirken oyle vermeye calisayim
Bizimde orda biraz tüyler var ne dedi size? Evham yapmıyım diyorum okudukça daha çok evham yapıyorum
DusunceBulutu
bende cok yaptim canim ya. Acik tenli oldugu icin dikkatimi cok cekiyordu cumartesi arastirmamla dusunmeden hastanede buldum kendimi. Detayliya girmismiydin dedi evet dedim birsey olsa orada cikardi ama istersen ultrasonda bakilabilir dedi. Orda da karnina bakildi organlarinin yerine bakildi. Sonra killarin oldugu yere bakti omurilik ile ilgili bir problem var mi diye. Cok sukur sonuc temiz cikti.
Canim cok gecmis olsun masallah minik erkenden hareketlenecek belli