Simdi boyle yan etki falanda duyunca korku olusuyor canim ya. Eczacida baybay diye birsey onerdi. Buyuk kizimda da duymustum damla ama insan korkuyor o damladan
Kiskanclik hafif var ama yatakta benim telefonu gorunce buyukte hemen telefonu almis. O sirada bakislari telefonda oluncada olan olmus

bir yatagi yok yavrumun

yatagi benimle ayni yatak yani. Hamileligin basinda deneme yaptik cekyatinoraya tasifik olusa bir hafta sonra baza alalim dedik ama 2 gece sonra ben geri aldim cunku tercih ettigimi dusunmesinden korktum

yataga yan yatinca alan genis oluyor oylede ama bilmiyorum ya. Soyledim iki doktor birde saglik ocagindaki hemsire. Bazi cocuklar uyumaz diyorlar bu
Bencede bagimlilik. Allah yardimcimiz olsun sen yatarak mi emziriyorsun oturarak mi ?
Ah canim ah. Bende babalarina ceksinler dedim ama ikiside bana cekti

geciyor ama zorla. Benim ilkide sevmez uykuyu ama asla saatte bir uyanmazdi uyuyunca daha uzun uyurdu. Tabi yanimda yatiyordu. Ama hic bu kadar kotu donemi olmamisti. He tabi o emzik alirdi emzik cok iyi birsey uykusuz bebekler icin. Onun bile oh dedirtmesi 4 yasini buldu. İkinci cocugu anca oyle dusunebildim. Oh dedirtti ama her gece hala uyuyalim diye yalvariyorum. O hemen uyusa ben uykumu daha iyi alabilirim

buyuduklerinde zorla kaldiricam

yapicam cidden o anin hayali ile yasiyorum

Bencede oyle canim

bende son gunlerini oynuyorum. Yanima alincada donusu olmaz diyorum

ama hic uyumamaktan iyi ama bir yndan ya yanima alincada uyumazsa bununlada yuzlesmekten resmen korkuyorum