- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #31.421
Hayırlı bayramlar kasım anneleriiiTüm Kasım annelerinin kurban bayramı mübarek olsunBebişlerimiz ve bizim için şeker tadında geçsin inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı bayramlar kasım anneleriiiTüm Kasım annelerinin kurban bayramı mübarek olsunBebişlerimiz ve bizim için şeker tadında geçsin inşallah
![]()
Şifa olsun inşallahHiç yutamam mideme dokunuyor ama bende yutayım kıza da meyve püresi falan yapıp verdim
Kaç oldu ateşi.
Dış değil de soğuk algınlığı geçiriyor olabilir cnm burnunu temizle sıksık
Abimin eşide yaptığım tarhanayı vermiş ama sonra istifra ettiŞifa olsun inşallahBen dışardaydım ilk kez bebek bisküvisi aldım suyla ezip meyve kattım.az yedi.Akşam da az tarhana içirdim buna da şükür
![]()
İnsallah gelir canim hepimizin ayni anda ayni belirtileri yadamasida tuhafKiraz bunlar öyle çok büyük değil.biz yemek yerken eline hep ekmek veriyorum eme eme bitiriyor ya da oynuyor.sen de güven minnoşuna bak nasıl çıkarmış artık büyüdüler yutabilirler korkma
Kıyamam ya hemen toparlarlar inşallahmuzu Ece de çok seviyor iki gündür alamadım belki onu yer.akşamda yemek yemedi.bu sabah daha iyidi en azından yarısını yedi
Ateşleri olmasın da iştahları geri gelir herhalde
Valla ben de ağzına bakıp duruyorum bardakla su içiyorum diş çıktıysa duyuyum diye ama yok bir şeyAra ara ateş oluyor düşüyordu bu sabah olmadı bakalım.üşüttüyse de geçmiştir umarım
Umarım zayıflamazlaryemeyince emziriyorum senin gibi başka da bir şey yapamıyorum.birkaç gündür sadece emiyordu geçici dönemdir inşallah sabredelim
![]()
Gecmis olsun canim. Bende 3 gun iri birer dis sarimsak yuttumAbimin eşide yaptığım tarhanayı vermiş ama sonra istifra ettibizde doktora götürdük orada ateş çıkmadı ama boğazı kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi
salgın varmış dikkat edin hepiniz
Dün yuttum ama bugün yutamadım dahaİnsallah gelir canim hepimizin ayni anda ayni belirtileri yadamasida tuhafinsallah hepsife duzelir
Gecmis olsun canim. Bende 3 gun iri birer dis sarimsak yuttumDusunceBulutu nun dedigi gibi. Faydasi olduguna inaniyorum.
Kıyamam ya çok geçmiş olsunAbimin eşide yaptığım tarhanayı vermiş ama sonra istifra ettibizde doktora götürdük orada ateş çıkmadı ama boğazı kötü olmuş dedi doktor antibiyotik verdi
salgın varmış dikkat edin hepiniz
İnşallahİnsallah gelir canim hepimizin ayni anda ayni belirtileri yadamasida tuhafinsallah hepsife duzelir
Gecmis olsun canim. Bende 3 gun iri birer dis sarimsak yuttumDusunceBulutu nun dedigi gibi. Faydasi olduguna inaniyorum.
Çok teşekkür ederim evet salgınmış ne çektik şu salgınlardan.... Benim kızda toparlamıştı gerçekten süzüldü birkaç gündeKıyamam ya çok geçmiş olsunYine mi salgın
Rabbim tüm yavrularımızı korusun
İnşallahSalgın sanırım bilmiyorum neden böyle oldu.hala aynı az az yiyor bir haftada kilo verdi çocuk.bugün sarımsak yuttum faydası olur inşallah
Çok geçmiş olsunBizdede ateş var dün hiç uyumadi gündüz bugünde baktık ateslenmis hastanedeyiz şu an 39 dereceye kadar çıkmış boğazında hafif kizariklik var dedi doktor tahlil sonuçlarını bekliyoruz idrar yolunda enfeksiyon var sanırım kan vardı bezinde![]()
Aynen benimkide hem yiyor hem zirliyorBenimki kaşığı yaklasitirinca sinirleniyor ağzını tutup veriyorum hem yiyo hem agliyo sevdiği bişey yokki sevdiği şeyi yesin zorlamayın diyeyim ama yok her yiyeceğe aynı tepki
İnsallah canımKıyamam ya çok geçmiş olsunYine mi salgın
Rabbim tüm yavrularımızı korusun
İnşallahSalgın sanırım bilmiyorum neden böyle oldu.hala aynı az az yiyor bir haftada kilo verdi çocuk.bugün sarımsak yuttum faydası olur inşallah
Geçmiş olsun vallahi hiç sevmedim bu zamanı hastalıkla geçiyor herkes hastaBayramı çocuklar ve ben hasta geçiriyoruz. Deniz gene gece tıkandı druna ulaştım zaditene başlıyoruz. Evde de misafirler var of offf
Gecmis olsunBayramı çocuklar ve ben hasta geçiriyoruz. Deniz gene gece tıkandı druna ulaştım zaditene başlıyoruz. Evde de misafirler var of offf
Geçmiş olsun vallahi hiç sevmedim bu zamanı hastalıkla geçiyor herkes hasta
Sağolun arkadaşlar Denizin kesin alerjisi var ama neye bilmiyorum bayramdan sonra alerji uzmanı bir prof buldum ona gideceğimGecmis olsun![]()
Boğaz ağrısı olabilir mi acaba. Boğaz ağrısı için doğal yöntemler var ama bebiş küçük olmaz ki...ne desem bilemedim ins Dr döner cnmArkadaşlar dünden beri benim kız yutkanmak istemiyor ne yapabilirim emiyordu artık onu da zor emiyor başka şehirdeyim kendi doktoruna ulaşamadım da
Acile gittik tekrar aynen boğaz ağrısından bişey istemiyordu serum takıldıBoğaz ağrısı olabilir mi acaba. Boğaz ağrısı için doğal yöntemler var ama bebiş küçük olmaz ki...ne desem bilemedim ins Dr döner cnm
Serum mu taktılar bebise.. şaşırdım nasıl durdu ki benimki çeker koparırAcile gittik tekrar aynen boğaz ağrısından bişey istemiyordu serum takıldı![]()
Evet bugün ne yedi ne içti o yüzden mecburduk valla eline taktılar bi elini tuttuk birine de oyuncak verdik durdu öyle ağladı ama durdu bende ağladımSerum mu taktılar bebise.. şaşırdım nasıl durdu ki benimki çeker koparırneden serum taktılar peki beslenme acisindan mi. çok geçmiş olsun
Öyle oluyo insan cnm ALLAH sifasiz dert vermesin herşey onların iyiliği icinEvet bugün ne yedi ne içti o yüzden mecburduk valla eline taktılar bi elini tuttuk birine de oyuncak verdik durdu öyle ağladı ama durdu bende ağladım![]()