Biraz doğaçlama takılıyorum ama genel itibariyle ozetlersem;
Kahvaltı: pankek türleri, zeytin (tuzsuz ve bölünerek suda bekletilmiş halde), salatalik, yumurta sarısı ile omlet turleri, haslanmis yumurta sarisi ile lor (yaptığım yogurttan yapıyorum), yulaf ile karışımlar (örneğin avokado, lor, pekmez veya karadut özü, zeytin, ceviz, bazen meyve vs), denediğim ihlamurla hippin 5 tahilli ununu biraz pişirerek yine kahvaltılık bsyler katarak veriyorum, biber de eklemeye çalışıyorum, çeşitleri kafama gore degistirmeye artirmaya çalışıyorum, şimdiki hedef kucuk ekmekler yaparak labne vs de vermek, kirmizi biber közü de eklenebilir, tuzsuz yeşil zeytin de sırada.
Ara öğün meyve çeşitleri, meyveli yoğurt, meyveli yulaflı yoğurt gibi oluyor genelde. Karışıma, keciboynuzu özü, ceviz, karadut özü katiyorum cok az ama seker tadinin yogun olmamasini da sağlamaya çalışıyorum ki tatlı bir tada cok alışmasın. (En azından o yönde çaba sarf ediyorum diyelim)
Akşama doğru da ek gida ve yutma surecine alisana kadar bol karışımlı çorba çeşitleri yapiyordum, burda da önce püre gibi, sonra tanecikli puturlu yapmaya dikkat ettim, bir suredir de yemek tarzi yapmaya başladım, ornegin en son kabak, tatli patates, sogan, sarimsak, dereotu, zeytinyağı ile kucuk kucuk dograyarak yemek yaptım, 2 gun onu yedi. Ondan once de kuzu kiymadan kofte(kıyma, yogurt, 5tahilli un, sogan, sarımsak) ve basmati pirinçten pilav yaptım, 2 gun de onu yemişti. Enginar siparisi vermiştim buzluga da atmak icin onu bekliyorum, o gelince yemeğini yapip veririm. Taze fasülye, erişte, dolma, et, tavuk, balık gibi cesitlemelerle ilerleyeceğim yavas yavas.
Kemik suyu, sarımsak, soğan katmaya elimden geldigince dikkat ediyorum yiyeceklerine.
Biraz dogaclama biraz da hangi tur yedi yemedi ona dikkat etmeye çalışarak ilerliyorum.
13 Kasım doğumlu ve ust 2, alt 2 toplam 4 dişi var şuan.