Kızlar alt karninda ağri olan varmi. Tam ortada ayaga kalkinca sanki orda birsey var yürürken düşecek gibi. Uzaninca geciyor. Birde ağzimin tadi yok iştahım azaldi. Günde 3 litre su içen ben zar zor su iciyorum.
Merhabalaar :)
Benim sonuçlar çıktı şuan değeriim 1479,65 çok şükür Rabbime cumartesi günü de doktordan randevum var bir de keseyle kalp atışını duysam hayırlısıyla..
Benim sonuçlar çıktı şuan değeriim 1479,65 çok şükür Rabbime cumartesi günü de doktordan randevum var bir de keseyle kalp atışını duysam hayırlısıyla..
Kızlar hangi şehirdesiniz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim söylemek isteyenler söyleyebilir mi? Belki aynı şehirden aynı hastaneye giden çıkar
Kızlar alt karninda ağri olan varmi. Tam ortada ayaga kalkinca sanki orda birsey var yürürken düşecek gibi. Uzaninca geciyor. Birde ağzimin tadi yok iştahım azaldi. Günde 3 litre su içen ben zar zor su iciyorum.
umarım üzülmeyiz hiç birimiz ☺
canım bende de ara ara kasık yada bel ağrısı oluyor. Ve anlam veremediğim bi şekilde mide ağrısı da var.
ben o kadar bekleyenem sanırım
anladım canım rabbim yardımcınız olsun
ayy bende indireyim appleda da var mı☺