2021 Mart ayı aşılama

İnşallaaahhhhh canım, ne zaman kan vereceksin 😍
Ayın 24'unde vereceğim,doktorun istediği tarih, erken vermeyi düşünmüyorum. Korkuyorum negatif görmekten. İnşallah pozitif olur. Ama Değerler düşük olunca insan stres yapıyor etkiliyor insanı çok. Bir de erken yapsam da o gün tekrar yapmak zorundayım. Erken değerleri kabul etmiyor hastane

Ayın 24'unde vereceğim,doktorun istediği tarih, erken vermeyi düşünmüyorum. Korkuyorum negatif görmekten. İnşallah pozitif olur. Ama Değerler düşük olunca insan stres yapıyor etkiliyor insanı çok. Bir de erken yapsam da o gün tekrar yapmak zorundayım. Erken değerleri kabul etmiyor hastane
Haklısın canım, ben progestan fitil kullanıyorum onu kullandığımız sürece de sanırım adet gecikiyor o yüzden ben oazartesi kan veririm yoksa da bırakırım fitili

Kızlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız . Ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum bugün karşıma çıktı ben başlıycam ama sizide buna ortak etmek istedim Instagram da severek takip ettiğim biri var 1 dilek 1 mucize adı altında Esmalar paylaşıyor bugün ise çocuk sahibi olmak için olucak Esma paylaştı aynen şöyle:
Ya MUSAVVİR 336
Her şeye şekil veren , ayrı bir biçim vererek tasvir eden ve yarattığı varlıklara suret veren anlamındadır.

* Başarılı olabileceğini çok net bildiği halde, bu başarısını paraya dönüştüremeyen; daimi olarak para sorunu yaşayan ( dişilik enerjisi eşittir para enerjisi unutmayın)
* Regl sorunları, hormonel düzensizlikler, dişilik organlarında sorun yaşayanlar . Çocuk sahibi olmakta zorlananların okuması çok hayırlı olacaktır.

Niyet ederek 336 kere Ya MUSAVVİR okur ve istenirse 21 gün devam edilir, karanlıktan sıyrılarak tertemiz bir umutla doğacak güneşimize yürüdüğümüz bir başlangıcı niyet edebiliriz.
çok uzun oldu kusura bakmayın .Yer Gök dua ile kızlar okumak istersiniz belki ben bugün başlıyorum Allah'ım hepimizin kucagını doldursun inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar benim dünkü hayalet gibi zar zor gözüken çizgi bugün de belirginlesmedi, dünkü gibi duruyor. Dünkü test adetten 6 gün öncesinden Bugünkü test adet gününden itibaren doğru sonuç veren test ama en azından azıcık da olsa dunkunden daha belirgin olması gerekirdi dimi? Azıcık üzülmüş olabilirim;((

Kızlar benim dünkü hayalet gibi zar zor gözüken çizgi bugün de belirginlesmedi, dünkü gibi duruyor. Dünkü test adetten 6 gün öncesinden Bugünkü test adet gününden itibaren doğru sonuç veren test ama en azından azıcık da olsa dunkunden daha belirgin olması gerekirdi dimi? Azıcık üzülmüş olabilirim;((
Canım daha erken, herkesin hemen koyulaşmıyor yerleşme süreleri farklı oluyor, birkaç gün dikkat et kendine tam yerleşme zamanı

Takılma bence belki geç dollenmedir o yüzden henüz belli olmayabilir ..ama inşallah hayırlısı ile hamilhamilesinizdir..aslinda ben çok çok da istemiyordum ancak bu çevre baskısı yokmu sizden sonra evlenenler patır patır doğurmuyir mu insanı ister istemez çok etkiliyor..mesela eltim benden 1 sene sonra evlendi şimdi 2 tane ardi ardina çocuğu var

Ben bugun adet oldum😭 iğnenin 17. Gününde ya herkes 14-15 gün gün sonra oluyo benim iğneye rağmen 17 gün sonra adet oldum yumurtam da 20 mm di çatlamak üzere demişti doktor iğneye rağmen geçmi çatlıyo acaba kafamda sorular🤔

Canım daha erken, herkesin hemen koyulaşmıyor yerleşme süreleri farklı oluyor, birkaç gün dikkat et kendine tam yerleşme zamanı
İnş öyledir, aslında hiç bakmamak gerekiyor gününe kadar beklemek en sağlıklısı ama ben her zamanki gibi bekleyemedim daha dört günüm var bakalım bekleyebilirim ins:(

Takılma bence belki geç dollenmedir o yüzden henüz belli olmayabilir ..ama inşallah hayırlısı ile hamilhamilesinizdir..aslinda ben çok çok da istemiyordum ancak bu çevre baskısı yokmu sizden sonra evlenenler patır patır doğurmuyir mu insanı ister istemez çok etkiliyor..mesela eltim benden 1 sene sonra evlendi şimdi 2 tane ardi ardina çocuğu var
İnşallah... bu toplum baskısı herkesin hayatını altüst ediyor. İstediğiniz anda belki olacak. Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun... Sizin yerinize hiçbiri yaşamiyor bu hayat sizin ve eşlik etmesini istediğiniz zaman ins çocuğunuzun ve sizin olacak

Ben bugun adet oldum😭 iğnenin 17. Gününde ya herkes 14-15 gün gün sonra oluyo benim iğneye rağmen 17 gün sonra adet oldum yumurtam da 20 mm di çatlamak üzere demişti doktor iğneye rağmen geçmi çatlıyo acaba kafamda sorular🤔
Canım ilaç kullandiysan o engellemistir

İnş öyledir, aslında hiç bakmamak gerekiyor gününe kadar beklemek en sağlıklısı ama ben her zamanki gibi bekleyemedim daha dört günüm var bakalım bekleyebilirim ins:KK43:
Canım valla hepimiz aynıyız ben de yine test yaptım üstteki dünün ve alttaki de bugünün sence koyulaşma var mı? O kadar umutsuzum ki pozitif görüp sonra adet olmak insanı yıpratıyor

Eklentiler

• 2DC5FEDA-9DE8-4C57-98E4-B29CE63622D8.webp
    2DC5FEDA-9DE8-4C57-98E4-B29CE63622D8.webp
    35 KB · Görüntüleme: 33
  • 9803FFF6-DCBB-462D-8028-C22D8733715C.webp
    9803FFF6-DCBB-462D-8028-C22D8733715C.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 29
Tabiki haber ederim canım, senin testte hiç mi çizgi yok hayalet çizgi filan? İyice baksaydın, milli hareketimiz olan testi açıp ışık tutsaydın bi😄
Ahahahahha çizgi var ama belirginlesmedi çok çok çok çok silik biraz daha belirginleşse umutlanirim ama bugün biraz daha belirgin olmasını beklerken çok aşırı silik olması umudumu kırdı 🙄 içini açmadan zorlayınca görüyorum ama milli hareketimizi öğrenmiş nam efsane oldu 😂😂😂

Ahahahahha çizgi var ama belirginlesmedi çok çok çok çok silik biraz daha belirginleşse umutlanirim ama bugün biraz daha belirgin olmasını beklerken çok aşırı silik olması umudumu kırdı 🙄 içini açmadan zorlayınca görüyorum ama milli hareketimizi öğrenmiş nam efsane oldu 😂😂😂
Dur bakalım burada birisi vardı adet olmadan umut vardır derdi ve kaç tane 14. Günde koyulaşan gördüm burada, hiç belli olmuyor yerleşme süresi, belirtin var mı hiç peki🌸

O yapabiliyormuş ama olacak ins bugün olmasa da çok yakında olacak buna inan çok hissederek söylüyorum
Ağzın bal yesin canım inşallah 😍 benim 2. Aşılama bu daha önce özelde yaptırmıştım inşallah tüp bebeğe geçcez pazartesi dr a gitcem bakalım ne olcak

Back
X