2021 Mart ayı aşılama

Kızlar, benim şimdi de bacaklarım çok ağrıyor. Romatizma ağrısı gibi, boğazım da tahriş olmuş gibi, bademciklerin sisecek galiba. Her şeyi ilaçlara yorup hastanelik olmayayım da sonunda😂 bacak ağrısı çeken var mı? Umarım vardır da rahatlarim😅
Aynen bende de tek taraflı var romatizmal gibi

Kızlar ben bisey sorucam. Bazal vücut ateş takibi yapıyor musunuz? Ben aşılamadan onceki ay her sabah saat 8de hic kipirdamadan ateşimi ölcuyordum. 36.2 36.3 cikiyordu yumurtalamadan sonra 36.8 cikti hastalığımın ilk gününe kadar. Hastalandgm günün sabahi olctugumde 31.6 çıkmıştı dedm tamam hastalancm ve hastalandim. Bu ay bayaa karışık ama üç gündür 36.8 sizce dogrumudur yoksa fitilin etkisi var mdr.,🤔🤔

Kızlar ben bisey sorucam. Bazal vücut ateş takibi yapıyor musunuz? Ben aşılamadan onceki ay her sabah saat 8de hic kipirdamadan ateşimi ölcuyordum. 36.2 36.3 cikiyordu yumurtalamadan sonra 36.8 cikti hastalığımın ilk gününe kadar. Hastalandgm günün sabahi olctugumde 36.1 çıkmıştı dedm tamam hastalancm ve hastalandim. Bu ay bayaa karışık ama üç gündür 36.8 sizce dogrumudur yoksa fitilin etkisi var mdr.,🤔🤔 yanlış yazmışım 😊

İlaç yada fitil verdi mi doktor? Benim iki gün sürdü bacak ağrım, şimdi durdu. Fitildendir diye düşünüyorum artık:)
Benim ne bacak ağrım var nede doğru düzgün akıntım var tek sıkıntı miğdem yanıyor ne yesem geçmiyor 🙄 aşılamanın 6 günü

Kızlar merhaba, 6 martta aşılama yaptırmıştım. Bu cuma günü beta hcg yaptım 24 çıktı. Bu sabah yaptı 122 çıktı :) 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için gideceğim dua edin kızlar. Daha önce bi düşüğüm vardı inşallah bu sefer beni bırakmaz bebeğim. Umut olsun diye yazıyorum.

Kızlar merhaba, 6 martta aşılama yaptırmıştım. Bu cuma günü beta hcg yaptım 24 çıktı. Bu sabah yaptı 122 çıktı :) 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için gideceğim dua edin kızlar. Daha önce bi düşüğüm vardı inşallah bu sefer beni bırakmaz bebeğim. Umut olsun diye yazıyorum.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizleri de dualarında unutma olur mu 💐

Benim ne bacak ağrım var nede doğru düzgün akıntım var tek sıkıntı miğdem yanıyor ne yesem geçmiyor 🙄 aşılamanın 6 günü
😁 bende ne belirti okusam ertesi gün onu yaşiom belirti okumadigim günler ise biseyim yok 😁 psikolojik olarak sanırım çünkü tutmuş olduğunu düşünürsek inşallah tabii 8 günlük bebek bize ne yapabilir sıkma canini hemen... kimisi hamile olduğunu bile anlamio kimisi sonjc cikana kadar butun belirtileri yasayip adet olmus yani onun alakasi yoktur bnce herkesin bunyesi farkli bi kadinin her gebeligi bile farkli olabiliyor bekliyoruz sabırla rabbim emeklerimizi boşa vermesin...

Darısı başımbaşımiza inşallah test günüm eşim sınıra gidecek ona da moral olur inşallah pozitif olursa

😁 bende ne belirti okusam ertesi gün onu yaşiom belirti okumadigim günler ise biseyim yok 😁 psikolojik olarak sanırım çünkü tutmuş olduğunu düşünürsek inşallah tabii 8 günlük bebek bize ne yapabilir sıkma canini hemen... kimisi hamile olduğunu bile anlamio kimisi sonjc cikana kadar butun belirtileri yasayip adet olmus yani onun alakasi yoktur bnce herkesin bunyesi farkli bi kadinin her gebeligi bile farkli olabiliyor bekliyoruz sabırla rabbim emeklerimizi boşa vermesin...
Amin canım bir yerde de okumadım ben ama ne yesem içsem geçmiyor hiç miğdemin yanması 1 aşılamada hiç böyle birşey yasamamistim

Ayyy gözün aydın canım Allah sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına darı bizlere inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲

Ayyy gözün aydın canım Allah sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına darı bizlere inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biz ne badireler atlattık anlatsam 10 bölümlük dizi çıkar :) ama çok şükür enazından şuan için bi sıkıntı yok. Ama bu sefer çok iyi hissediyorum. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin.

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biz ne badireler atlattık anlatsam 10 bölümlük dizi çıkar :) ama çok şükür enazından şuan için bi sıkıntı yok. Ama bu sefer çok iyi hissediyorum. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin.
Amin canım çok zor tüm bu süreçler hiç kolay değil bu durumu yaşamayan kimse ne yaşadığımızı anlamaz malesef Allah'ım emeklerimizin karşılığını versin bize tez zamanda 🤲 hep güzel şeyler düşün güzel gelişsin bebeğin seninle artık ☺️

Benin bugün de belirsiz silik çizgi çıktı. Her günkü gibi birazcik bile belirginlesme yok:( başına böyle bir şey gelen var mı? Teste iki gün kaldı yoksa gidip kan verecektim ama her halükarda doktor testi yenileyecegi için bekliyorum. Benim umudum bitti artık. Hayırlısı böyleymiş demek kalıyor. Ama her gün test yapmak sinir bozucuymus:(

Benin bugün de belirsiz silik çizgi çıktı. Her günkü gibi birazcik bile belirginlesme yok:KK43: başına böyle bir şey gelen var mı? Teste iki gün kaldı yoksa gidip kan verecektim ama her halükarda doktor testi yenileyecegi için bekliyorum. Benim umudum bitti artık. Hayırlısı böyleymiş demek kalıyor. Ama her gün test yapmak sinir bozucuymus:KK43:
Canım sen git kan ver vakit kaybetme en azından kanda belli olur ne olduğu bu şekilde kafana takılmasından daha iyidir inşallah hamişsindir 🤲

Benin bugün de belirsiz silik çizgi çıktı. Her günkü gibi birazcik bile belirginlesme yok:KK43: başına böyle bir şey gelen var mı? Teste iki gün kaldı yoksa gidip kan verecektim ama her halükarda doktor testi yenileyecegi için bekliyorum. Benim umudum bitti artık. Hayırlısı böyleymiş demek kalıyor. Ama her gün test yapmak sinir bozucuymus:KK43:
Ben perşembe ve cuma günü idrar testi yaptım ama çizgi çıkmadı. Cuma akşamı kanda öğrendim. Eğer yeni salgılanıyorsa betahcg çıkmaması normal ve benim adet günüm cumartesiydi.

Ben perşembe ve cuma günü idrar testi yaptım ama çizgi çıkmadı. Cuma akşamı kanda öğrendim. Eğer yeni salgılanıyorsa betahcg çıkmaması normal ve benim adet günüm cumartesiydi.
Benim dört gündür böyle çıkıyor. Azıcık bile belirginlesme yok:( hayırlısı artık. Sizin de hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah, amin☺️😍

Canım sen git kan ver vakit kaybetme en azından kanda belli olur ne olduğu bu şekilde kafana takılmasından daha iyidir inşallah hamişsindir 🤲
Beni idrar değil ama kan testi yaptırmak azıcık duygusallastiriyor, tuhaf ama muhtemelen Umut bitecek oluyor ya ondan. İki gün arayla üst üste fena biraz fazla etkiler😃 neyse bı yarın kaldı sonra kesin sonuç gelecek:))

Back
X