- 11 Ocak 2021
- 173
- 69
- 48
- 28
İnsallh cnm bende bekliyorm insallh tutar dua et canmHayirlisi canm insallah bu ay tutar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallh cnm bende bekliyorm insallh tutar dua et canmHayirlisi canm insallah bu ay tutar
Bugun kontrole gittim ve yumurtamın yeterince büyüdüğü söylendi. Aksam çatlatma iğnesini vuracagım ama heyecanlıyım. Dediğiniz gibi yaptım hep aynı saatte ihmal etmeden içtim ama bes gün düşünürken üç gün de tamamladıgı ve kesmemi söylediler. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinDoktorun daha iyisini bilir canım ilk ilaçla hormonlarının nasıl büyüdüğünü ne tepki vereceğini görmek için o şekilde başlamış olabilir ben de daha önce bir çok kez klomen kullandım ama benim ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı hepilaçlarını zamanında almayı ihmal etme saati saatine yut inşallah güzel haberlerini alırız canım
Amin canım inşallahBugun kontrole gittim ve yumurtamın yeterince büyüdüğü söylendi. Aksam çatlatma iğnesini vuracagım ama heyecanlıyım. Dediğiniz gibi yaptım hep aynı saatte ihmal etmeden içtim ama bes gün düşünürken üç gün de tamamladıgı ve kesmemi söylediler. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben cok sevdiğim bir doktora gidiyorum ve bana hep diyor ki, sen mutlu ol sen huzurlu ol. Bu işin yarısı stresten. Amin diyen inşallah diyen doktorlar hep dogum doktorlarıdır, doganın kararı bir sistem bu. O kadar inanıyorum ki bu sözlere sizlere de naçizane tavsiye ederim. Tüm gün ısrarla bunu dusunup bununla bogulmayın asla , zaman ayıralım elbette ama bunalmadan keyifleAmin canım inşallahbende bugün gittim 75 ml kullanıyordum 112.5 ml çıkardı cuma günü tekrar gel dedi
Ya ne güzel söylüyorsunuz keşke bende doktorumu sevebilsemBen cok sevdiğim bir doktora gidiyorum ve bana hep diyor ki, sen mutlu ol sen huzurlu ol. Bu işin yarısı stresten. Amin diyen inşallah diyen doktorlar hep dogum doktorlarıdır, doganın kararı bir sistem bu. O kadar inanıyorum ki bu sözlere sizlere de naçizane tavsiye ederim. Tüm gün ısrarla bunu dusunup bununla bogulmayın asla , zaman ayıralım elbette ama bunalmadan keyifle![]()
Kasık ağrısı var bende. Geceleri de bacaklarım ağrıyor. Sırt bel zaten ağrıyor. Benim de 7. GünümKızlar sizinde kalça bacak ağrınız oluyomu eklem yerlerim ağrıyo romatizmalı gibibugün 7. günüm
Benim göğüs hassasiyeti bugün hafifledi 2 gündür dudaklarım cok kuruyo sol kasıkta ara ara batmalarım ilk günden buyana devam inşallah belirtidir bu yasadıklarımızKasık ağrısı var bende. Geceleri de bacaklarım ağrıyor. Sırt bel zaten ağrıyor. Benim de 7. Günümgöğüs uçları felaket durumda hatta giyinirken canım yandı ağladım bugün cok kötü bir ruh halindeyim
bu kadar hormonal değişime dayanmak cok zor hele sonu negatif olacaksa cok çok zor..
Hayırlısı olsun inşallah canım Allahım uğraştırmadan kucaklarımızı doldursun inşallahMerhaba Herkese, ben de bugün ikinci aşılamamı oldum:)
tüp bebek için başladık, bugün yumurta toplamak için gittik ne yazık ki çatlatma iğnesinden sonra yumurtam erken çatlamış mecburen aşılama yapıldıhayırlısı böyleymiş
inşallah bu güzel günde edilecek dualarla benim de sizlerin de sonuçları pozitif olur:)
amiiinnn hepimizin inş:)Hayırlısı olsun inşallah canım Allahım uğraştırmadan kucaklarımızı doldursun inşallah![]()
çatlatma iğnesinin etkisi geçtikten sonra benim tüp bebekle hamileliğimde çok fazla dudaklarım kuruyordu. dudak kuruması belirtilerden biridir. kasık batmaları ve adet sancısı gibi ağlatırcasına sancı dışında bir de titremeler vardı. bunun dışında hiçbir belirti yaşamamıştım.Benim göğüs hassasiyeti bugün hafifledi 2 gündür dudaklarım cok kuruyo sol kasıkta ara ara batmalarım ilk günden buyana devam inşallah belirtidir bu yasadıklarımız
Ayyy ağzın bal yesin inşallah öyledirçatlatma iğnesinin etkisi geçtikten sonra benim tüp bebekle hamileliğimde çok fazla dudaklarım kuruyordu. dudak kuruması belirtilerden biridir. kasık batmaları ve adet sancısı gibi ağlatırcasına sancı dışında bir de titremeler vardı. bunun dışında hiçbir belirti yaşamamıştım.
umarım sizin belirtileriniz hamilelik belirtileridir. amin:)
İnşAllah canım benimde gündüz uyuma alışkanlığım hiç yok normalde ama ben progestanı 3 öğün alıyorum öğle hapından 1 saat sonra uyku basıyo salak gibi oluyorum uyumassamİnşallah yaşadığımız her şey belirtidirBen 2 litre su içiyorum dudak kuruluğu yok. Sol kasık ciddi ağrıyor. 2 gündür gündüzleri uykum geliyor. Bir tarafım cok umutlu 6 yumurta vardı elbet birisi döllenmiştir diyor diğer tarafım da bu sefer de olmayacak heveslenme diyor
İnsallah bu yaşadıklarımız hayra çıkar
![]()
Vardır bunda da bir hayır canım inşallah güzel sonuçlanırMerhaba Herkese, ben de bugün ikinci aşılamamı oldum:)
tüp bebek için başladık, bugün yumurta toplamak için gittik ne yazık ki çatlatma iğnesinden sonra yumurtam erken çatlamış mecburen aşılama yapıldıhayırlısı böyleymiş
inşallah bu güzel günde edilecek dualarla benim de sizlerin de sonuçları pozitif olur:)
Kızlar Miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul ederde daha fazla uğraştırma dan hepiniz müjdeli haberi alırız inşallah![]()
İnş canım, hayırlısı ne ise o olacak, ins hayirlisi çocuklarımız olurVardır bunda da bir hayır canım inşallah güzel sonuçlanır![]()