2021 Mart ayı aşılama

Ayyy ağzın bal yesin inşallah öyledir 😍 daha önce de 2_3 kez çatlatma iğnesi oldum ozaman hiç dudak kuruması olduğunu hatırlamıyorum senin çocuk varmı canım tüpbebekle hamileliğim demişin
Dördüncü ayda kaybettim, hayırlısı böyleymiş, inş hayırlı ve sağlıklı çocukları nasip edecek Allah hepimize☺️
Bende de daha önce hiç olmamıstı olunca da hamileliğe yormamistim ama belirgin ilk belirtilerden mis. Ay Allah'ın izniyle ins hamilesindir

Dördüncü ayda kaybettim, hayırlısı böyleymiş, inş hayırlı ve sağlıklı çocukları nasip edecek Allah hepimize☺️
Bende de daha önce hiç olmamıstı olunca da hamileliğe yormamistim ama belirgin ilk belirtilerden mis. Ay Allah'ın izniyle ins hamilesindir
İnşallah bu sefer olur 🙏🏻 Hepimize acı çektirmeden versin allah🙏🏻

Olmadığındada vardır bi hayır busefer sağlıklı bi gebelik olur inşallah 🤲🤲🤲

Arkadaşlar, dün aşılama yapılırken kanamam oldu biraz, lekelenme tarzı kanama devam ediyor. sizde de oldu mu?

Arkadaşlar, dün aşılama yapılırken kanamam oldu biraz, lekelenme tarzı kanama devam ediyor. sizde de oldu mu?
Benimde oldu canım eve gelince farkkettim ama 2.güne bişey kalmadı burdan sormuştum olabiliyomuş takılan spekulum rahim ağzını zorladıysa ondan olmuş olabilir ama uzun sürerse tabiki doktoruna gitmelisin

Arkadaşlar merhabalar. 2 gündür beyaz beyaz parçalar geliyor akıntı gibi. Büyük ihtimal progestan fitile bağlı ama onu da 1 haftadır kullanıyorum. Mantar bakteri filan olabilir mi 😞 aynı durumda olan var mı?

Ya ne güzel söylüyorsunuz keşke bende doktorumu sevebilsem 😂 iyi bir doktor ama konuşmuyor pek fazla hemşirelerle muhattapsiniz ama bu ay son şansım diye mi yoksa çok yoruldugum için mi bilemiyorum ama saldım ne stres var ne kafaya takıyorum hayırlısını diliyorum tüm uğraşan bekleyen herkese nasip etsin inşallah
En iyisini yapmıssın, elimizden geleni yapıyoruz zaten doktorlarla. Endişenin stresin düşünmenin hiç faydası yok sürece. Bosverin. Gelirse bonus olsun ❤️

Benimde oldu canım eve gelince farkkettim ama 2.güne bişey kalmadı burdan sormuştum olabiliyomuş takılan spekulum rahim ağzını zorladıysa ondan olmuş olabilir ama uzun sürerse tabiki doktoruna gitmelisin
Teşekkürler için rahatladı ☺️

Bugun kontrole gittim ve yumurtamın yeterince büyüdüğü söylendi. Aksam çatlatma iğnesini vuracagım ama heyecanlıyım. Dediğiniz gibi yaptım hep aynı saatte ihmal etmeden içtim ama bes gün düşünürken üç gün de tamamladıgı ve kesmemi söylediler. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ve bugün aşılamamı yaptık. Gayet kolay geçti süreç ama operasyondan beri basım dönüyor, yorgun hissediyorum. Umarım stres kaynaklıdır ve sabah daha taptaze ve ferah uyanırım ❤️ Benzer belirtiler yaşayan oldu mu acaba ?

Ve bugün aşılamamı yaptık. Gayet kolay geçti süreç ama operasyondan beri basım dönüyor, yorgun hissediyorum. Umarım stres kaynaklıdır ve sabah daha taptaze ve ferah uyanırım ❤️ Benzer belirtiler yaşayan oldu mu acaba ?
Hayırlı olsun inşallah bende de yorgunluk olmuştu eve gelince uyumuştum. Kasık ağrım da vardi

kimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı:rolleyes:
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)

kimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı:rolleyes:
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)
6 gun sonra kan vericem hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz insallah

Benim bugün 8. Günüm beklemedeyim 😊

Benimde 8. Günüm bana doktor 10. Gün yapabilir sin demişti internetten çoklu test sipariş verdim gelsin diye bekliyom🙈 gelsin yapcam

Back
X