- 17 Mart 2021
- 57
- 61
- 3
- 32
5 marta yaptırdım bende aşılama. Bugün 12. gündü dayanamayıp test yaptırdım acilde negatif çıktı .Cuma günü doktora gidicem tekrardan.Mart ayı içerisinde aşılama yaptıracak arkadaslar destek olalm birbirmize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 marta yaptırdım bende aşılama. Bugün 12. gündü dayanamayıp test yaptırdım acilde negatif çıktı .Cuma günü doktora gidicem tekrardan.Mart ayı içerisinde aşılama yaptıracak arkadaslar destek olalm birbirmize![]()
Devlet miAcilde yapıyor ama onlarda 60 küsür para alıyor
Hayırlısıyla ins güzel sonuçlar alırsınKızlar bende bugün aşılama sürecim bitti şimdi bekleyip sonucu ögrenicem hakkımızda hayırlısı artık 31 marta kadar bekliyecem test için![]()
İnşallah canım benim Allah hepimize nasip eder inşallahHayırlısıyla ins güzel sonuçlar alırsın![]()
Canım test yaptım negatif zaten regl ağrılarım başladı. Bu ay boş geçip diğer ay tekrar Dr a gidecem inşallah senin vardırAminn insallah![]()
Bende asilamadan sonraki 3.gunden itibaren sağ kaşık ağrısı arada da karnima iğnesiğnesokuyormus gibi sanci var inşallah bu ay hamileyimdir 4.yilimiz..kendimden önce baskalarina dua ederim hep :)Canımm çok sevindim Allahım hayırlı etsin kucağına aldırsın inşallahben sana şeyi sorayım, ben de aşılama yaptırdım 6. Günü bugün ama dediğin gibi ilk 2-3 gün göğüslerim ağrıdı karnım filan ağrıdı sonra geçti, ne göğüs ağrısı kaldı ne bir şey, tüm umutlarım sönüyor yavaş yavaş, sende de böyle olmuş muydu, kaşık ağrısı 9. Günü başladı demişsin öncesinde olmamış mıydı
![]()
Amin canım inşallah ikimiz de hamileyizdir, senin bugün kaçıncı gününBende asilamadan sonraki 3.gunden itibaren sağ kaşık ağrısı arada da karnima iğnesiğnesokuyormus gibi sanci var inşallah bu ay hamileyimdir 4.yilimiz..kendimden önce baskalarina dua ederim hep :)
Ayın 13 unde yaptırdım sonraki günden itibaren 5. Gün ama ben her ay adet olmadan da bunları yaşıyordum iyi düşünmek istiyorumAmin canım inşallah ikimiz de hamileyizdir, senin bugün kaçıncı günün
İnşallah canım herkesin belirtisi farklı oluyor, kimisinin de hiç belirtisi olmuyırmuş, arka arkaya öğreneceğiz bakalımAyın 13 unde yaptırdım sonraki günden itibaren 5. Gün ama ben her ay adet olmadan da bunları yaşıyordum iyi düşünmek istiyorum
Amin inşallah hayırlısı olur günler geçmek bilmiyor :)İnşallah canım herkesin belirtisi farklı oluyor, kimisinin de hiç belirtisi olmuyırmuş, arka arkaya öğreneceğiz bakalım![]()
Benim 2. Aşılamam bu, ilki negatif oldu..Amin inşallah hayırlısı olur günler geçmek bilmiyor :)
Canım bence erken, ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki bu güzel bir şey, bundan sonra eğer silik çıkarsa gebelik var demek oluyor, 11. Günde genellikle öğreniyorlarKızlar aşılama gününü de sayarsak 9.gun test negatif çıktı çok mu erken yaptın acaba
Ay hayırlısıyla inş. Bu defa çok ümitliyim sürekli heyecan yapıyorum. Belirtilere hiç takılmadım hepsi ilaç etkisi ama değerlerim filan umutlandırdı ins hepimizin benim de sonuçları pozitif olur, amin:)Canım bence erken, ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş demek ki bu güzel bir şey, bundan sonra eğer silik çıkarsa gebelik var demek oluyor, 11. Günde genellikle öğreniyorlar
Amin canım benim de 8. Günüm ama yapsam pozitif çıkar biliyorum benim 10. Günden aşağı bitmiyor hcgAy hayırlısıyla inş. Bu defa çok ümitliyim sürekli heyecan yapıyorum. Belirtilere hiç takılmadım hepsi ilaç etkisi ama değerlerim filan umutlandırdı ins hepimizin benim de sonuçları pozitif olur, amin:)
Ben çatlatma iğnesi den itibaren 10. Günde bitiyor bı oncekinde de oyle oldu. Herkesin bünyesinde farklı demek. Ay az kalmış hayırlısıyla hepimiz için deAmin canım benim de 8. Günüm ama yapsam pozitif çıkar biliyorum benim 10. Günden aşağı bitmiyor hcg
Hayırlısı böyleymiş canı. Allah en güzel zamanda hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin sana, aminAyin 6 sinda asilama yaptirmistim bugun kan verdim ve sonuc malesef negatif insallah sizler olumlu sonuc alirsiniz![]()
Bende bi daha yaptim negatif çıktı cumartesi günü yine yaparım çıksa çıkardı benimde sanirim bende de ağrılar varCanım test yaptım negatif zaten regl ağrılarım başladı. Bu ay boş geçip diğer ay tekrar Dr a gidecem inşallah senin vardır