2021 Mart ayı burç yorumları

b99da08aa1c293ccb07587f8646da9ccf5dd889a.jpg


KOÇ Burcu


Yönetici gezegeniniz Mars, 4 Mart’tan itibaren ikizler burcuna giriyor.Kardeşler,yakın çevre ve kısa yollarla ilgili olumlu gelişmeler olabilir.Kısa seyahatlere çıkılabilir.Eğitim ve öğretim,iletişim,sosyal medya konularında hareketlilik yaşanabilir.
13 Mart’taki balık burcundaki yeni ay sizi biraz inzivaya çekebilir.Şimdilik kimseye söylemek istemediğiniz planlar yapabilirsiniz.21 Mart itibari ile tüm dikkatler üzerinizde olabilir.Hem Venüs hem güneş, burcunuza geçerek, yaşam enerjisini yükseltecek..28 Mart’taki zıt burcunuz terazide gerçekleşecek dolunay ise ikili ilişkilerinizde,ortaklıklarınızda önemli sonuçlar getirecek.Bazı koçlar evlilik teklifi alabilir,bazıları ise yeni bir ilişkiye yelken açabilir.
Evli koçlar ise evlilikleri ile ilgili önemli kararlar alabilirler.

BOĞA burcu


Uzun süredir burcunuzda yer alan Mars, 4 Mart’tan itibaren para evinizi temsil eden 2. Evinize geçiyor.Son iki aydır yorgun düşmüş olabilirsiniz.Enerjiniz bu ay itibari ile yerine geliyor.
Yaptığınız iş her ne ise 23 Nisan’a kadar para kazanacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz.Kariyer alanında yükselme,alınan gelirde artış görülebilir.Bu yerleşim aynı zamanda masrafları da arttırır.Yani kazandığınız para geldiği gibi de gidebilir.13 Mart’taki balık burcundaki yeni ay,arkadaşlar,dernekler,
organizasyonlar ile ilgili gelişmeler getirebilir.Tanıdığınız,arkadaşlık ettiğiniz birisi size bir jest yapabilir,bir isteğinizi yerine getirebilir.Ay sonunda çalışma,sağlık,günlük işlerinizi temsil eden terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek.Önemli bir projeniz sonuçlanabilir.İş arayan bir boğa iseniz bir iş teklifi alabilirsiniz.Bu dolunay size bir kazanç getirecek gibi görünüyor.Uzun süredir emek verdiğiniz bir işin nihayet para kazandırmaya başladığını görebilirsiniz.



İKİZLER burcu


23 Nisan’a kadar size enerji ve girişim cesareti verecek Mars, burcunuza giriş yapıyor.
Önemli sunumlar,iş hayatınızda ön plana çıkmalar bu ayın konuları arasında olabilir.13 Mart’taki kariyer evinizde gerçekleşecek yeni ay,iş yerinizde değişikliklere yol açabilir.Yeni sorumluluklar alabilir,daha göz önünde bulunmak durumunda kalabilirsiniz.Bazı ikizler burçları sosyal medya,tv aracılığı ile ekranlara çıkabilir.Yurtdışı,yüksek öğrenim ile ilgili güzel gelişmeler olabilir.Yurtdışı ile iş yapanlar,yeni müşteriler,yeni işler edinebilir.Uzak yollardan kısmetler çıkabilir,vize işlemleri ile ilgili olumlu sonuçlar alınabilir.28 Mart’taki dolunay ise bekar ikizler burçlarını fazlasıyla destekleyecek ve önemli tanışmalar getirecek.Sürpriz hamilelik haberleri de alınabilir.Eğer bir ilişkiniz varsa,uzun zamandır yapamadığınız aktiviteleri yapabilir,güzel vakit geçirebilirsiniz.

YENGEÇ burcu


13 Mart’ta balık burcunda gerçekleşecek yeni ay yurtdışı,uzak yollar ile ilgili yeni başlangıçlar getirebilir.Yolculuk planları yapabilir,masraflarınız da sürpriz bir yerden karşılanabilir.Bu yeni ay sizi bir yerlere götürecek gibi görünüyor.Yurtdışı ile ilgili bir iş fırsatı bazı yengeçlerin gündemine gelebilir.İthalat,ihracat işiyle uğraşanlar için iyi bir dönem.Aşk ve ilişkilerde ise balık burcundaki Venüs 3 hafta boyunca sizi destekleyecek.Su kenarında bir yerlere gidebilir,keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.28 Mart’taki dolunay ise dikkatinizi aile,yuva,ev konularına vermenizi sağlayacak.Eviniz ile ilgili konular,gayrimenkul işleri ile ani gelişmeler olabilir.Yaşadığınız yer ile ilgili değişikliğe gidebilir,bir takım yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.






ASLAN burcu


Son zamanlarda ikili ilişkilerinizle,iş yerindeki otorite figürleri ile sorun yaşıyor olabilirsiniz.Mayısa kadar bu konularda daha rahat hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.13 Mart’ta başkalarından gelen gelirlerde ,finans,kredi,nafaka,
tazminat konularını temsil eden balık burcunda bir yeni ay doğuyor.Bu konular ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Evlilik ve ortaklıklarla ilgili geçen aylara göre çok daha yumuşak etkiler var.Arkadaşlar ve yakın çevreniz daha fazla ön plana gelebilir.Sosyalleşmeye önem verebilir,kendinize bir takım aktiviteler bulabilirsiniz.Bekar aslanlar arkadaşları aracılığı ile birileri ile tanışabilirler,bazı aslanlar ise ortaklıklar ile ilgili yeni kararlara,yapılanmalara gidebilir.Ay sonu gerçekleşecek dolunay ise kısa yollar,kardeşler,kuzenler ile ilgili sonuçlanmalar getirebilir.Yakınlarınızın özel bir etkinliği için,nikah,düğün,doğum gibi bir yerden bir yere gidebilirsiniz.

BAŞAK burcu


13 Mart’ta evlilik,ortaklıkları temsil eden evinizde bir yeni ay doğuyor.Partneriniz ile ilgili bir başlangıç gerçekleşebilir.Yeni bir işe başlayabilir,iş için deniz aşırı bir yerlere gitmek durumunda kalabilir.
Bazı başaklar ise yeni ortaklıklara adım atabilir ve yeni projeleri başlatabilir.Bekar başaklar için ise özel bir kişi ile tanışma olasılığı taşıyan bir yeni ay,bu nedenle çöpçatanlık tekliflerine hayır demeyin.
Marsın kariyer ve statü evinize geçmesi ile önemli bir otorite figüründen iş teklifi alabilir,yeni bir projede yer alabilirsiniz.23 Nisan’a kadar kazancı iyi olacak burçlar arasındasınız.Yaptığınız işler karşılığında kazancınızı arttırabilirsiniz.



TERAZİ burcu


13 Mart’ta sağlık evinizi,çalışma evinizi temsil eden 6. Evinizde balık burcunda bir yeni ay meydana geliyor.Uzun süredir bir sağlık sorununuz var ve erteliyorsanız bu ay kontrole gidebilirsiniz.İşinizle ile ilgili yeni bir iş arkadaşı,yardımcı edinebilirsiniz.İş arayan terazi burçları ise yeni bir işe başlayabilirler.Diyet ve spor konularında da yeni kararlar alabilirsiniz.
Hareket ve enerji,cesaret veren Mars dost olduğunuz bir hava burcu olan ikizler burcuna geçiyor.Uzak yollar,yurtdışı konuları ile ilgili hareketlilikler olabilir.Sosyal medya aracılığı ile flört edebilir,sizden uzakta birisiyle bir ilişkiye başlayabilirsiniz.23 Nisan’a kadar bu konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.Yaratıcılık,sanat gerektiren işlerde çalışan Teraziler uzaklardan yeni teklifler alabilirler.
Sürpriz hamilelikler de bazı Terazileri şaşırtabilir.
Evli teraziler ilişkilerinde daha yumuşak,esnek olabilirler.Eşin yakınları ile daha fazla görüşülebilir,gelişmeler olabilir.Ay sonundaki burcunuzda gerçekleşecek dolunay kendinizle ilgili önemli kararlar almanızı sağlayabilir.Eşin sağlık durumu ile ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir.

AKREP burcu


13 Mart ‘ta aşk ve çocuklar evinizi temsil eden 5. Eviniz balık burcunda çok güzel bir yeni ay doğuyor.Çocuklarınız ile ilgili güzel gelişmeler olabilir,bebek isteyenler bu konuda çalışmalara başlayabilirler.Bazı akrepler ise biraz keyifli zaman geçirmek isteyebilirler.Kendileri ile ilgili bir takım yenilikler,bakımlar yaptırabilirler.Evli olanlar eşleri ile ilgili son iki aydır bir takım sıkıntılar yaşamış olabilirlerAile,yuva,ev konularında bir takım gelişmeler yaşanmış olabilir.Mayıs ayına kadar bu konularda rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.Eğer maddi konularda bir sıkıntınız varsa ,çözüme ulaşacağınız bir zaman dilimi olacak Mart Ve Nisan ayları.28 Mart’ta 12. Evinizde bir dolunay meydana geliyor ve sağlık konuları,geçmişte saklı kalmış konular ile ilgili hareketlilik getiriyor


YAY burcu

Aile,ev,yuva,gayrimenkuller evinizi temsil eden 4. Eviniz balık burcunda bir yeni ay meydana geliyor.Bazı yaylar ev sahibi olabilir,bazıları taşınabilir.Bazı yaylar ise arsa,arazi işleri ile ilgili gelişmeler yaşayabilirler.Bu yeni ay sayesinde evinizde uzun süredir yapmak istediğiniz yenilikleri,tadilatları yapabilirsiniz.Önemli girişimleri başlatan,insiyatif gücü veren Mars tam karşıt burcunuz ikizler burcuna geçiyor.Evlilik ve ortaklıklarda hareketli zamanlar başlayabilir.Sevdiğinizle yakın çevrenizde seyahate çıkabilir,uzaktaki arkadaşlarınızı görmeye gidebilirsiniz.28 Mart’taki dolunay arkadaşlar,organizasyonlar,dilekler evinizi temsil eden 11. Evinizde gerçekleşiyor.Arkadaşlarlarınız ile ilgili önemli gelişmeler olabilir ve bir araya gelebilirsiniz.Yardım etmeniz gereken durumlar olabilir.Bekar yaylara ise aşk arkadaşlar aracılığı ile gelecek gibi görünüyor.23 Nisan’a kadar bu süreç devam edecek.

OĞLAK burcu


Yakın çevrenizi,kardeşler,kuzenleri,kısa yolları,eğitimleri temsil eden 3. Evinizde 14 Mart’ta bir yeni ay gerçekleşiyor.Bu konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir.Bazı oğlaklar online bir takım işlere girişimde bulunma kararı alabilir.28 Mart’ta gerçekleşecek dolunay,gelirleriniz ile ilgili artışa sahip olacak gelişmeler getirebilir.Maddi olarak daha rahat bir döneme giriyorsunuz.Mayıs ayına kadar gelirlerinizi çoğaltacak fırsatlar karşınıza çıkabilir.Kariyer ile ilgili de uzun bir dönemden sonra iyi bir dönem başlıyor.Kendinizi daha akıcı ve doğru ifade edecek,üsleriniz tarafından farkedileceksiniz



KOVA burcu

Jüpiter bu yıl sizin burcunuzda olmasına rağmen,hala avantajlarından faydalanmamış olabilirsiniz.Şans ve bolluk bereket gezegeni Jüpiter,Mars’ın ikizler burcuna geçmesiyle 23 Nisan’a kadar size bir çok konuda fırsat getirecek.Özellikle bekar olan kovalar için aşk çanları çalacak diyebilirim.23 Nisan’a kadar fırsatlara karşı gözünüzü dört açın.Kardeşler,yakın çevrenin yapacağı çöpçatanlıkla hoşlanacağınız birisiyle tanışabilirsiniz.
23 Nisan’a kadar hayattan keyif almaya bakabilir,kısa yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz.İş ile ilgili konulara ağırlık vermek yerine dikkatinizi yurtdışı,yüksek öğrenim,sosyal medya projelerine verebilirsiniz.Yurtdışı ile iş yapan kova burçları güzel bir sürece giriyor.Evli ve ortak iş yapan kovalar son bir kaç aydır zorlanıyor olabilirler,23 Nisan’a kadar daha olumlu açılar altında olacaksınız ve bu ilişkilerinize de yansıyacak.Ama Mayıs ayı itibari ile,bazı zorlanmaların devam edebileceğini söyleyebilirim.
Mars’ın aşk ve çocuklar evinize geçmesi çocuklarınız ile daha çok vakit geçirmenizi sağlayabilir.Çocuk sahibi olmak isteyen kova burçları ise 23 Nisan’a kadar bu şansa sahip olabilirler.

BALIK burcu

13 Mart’ta burcunuzda çok güzel bir yeni ay doğuyor.Önemli bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilir,evrenle kendinizi bir hissedebilirsiniz.Ev arayan ,taşınmak isteyen balık burçları 23 Nisan’a kadar istedikleri gibi fırsatlarla karşılaşabilirler.
Bazı balık burçları ise gayrimenkul işleri,alım satım konularında avantajlar elde edebilirler.Sahip olduğu bir mülkü uzun süredir satamayan,kiralayamayan varsa 23 Nisan’a kadar bu konularda destekleneceksiniz.
Maddi konularda ise geçmiş aylara göre daha iyi durumda olacaksınız.Özellikle başkalarından gelen gelirlerde şanslı olacaksınız.
Aşk ve ilişkilerde Mayıs ayı itibari ile çok şanslı olacaksınız,şimdilik rutin gidebilir.









Astro Berrak
 
Mart ayı 2020 yılının devamı niteliğinde olan Ocak ve Şubat aylarından çok daha iyicil etkiler taşıyan, hiç retro gezegenin olmadığı, hareketli, duyarlı, naif ve maneviyati yüksek bir ay. Kova burcundaki gezegen toplasmasinin Balık burcuna ilerlediği bu ay Kova'nin o çok fazla akılcı yaklaşımı yerini duyarlılık ve maneviyata bırakıyor.
👉 4 Mart'ta mücadele ve agresyon gezegeni Mars rahat hareket edemediği hantal Boğa'dan çıkıp zeki ve kıvrak Ikizler'e geçiyor. Iletişim, satış pazarlama, ticaret, eğitim ve seyahatler vb konular canlaniyor. Boga'nin o ölü toprağı enerjisi yerini iletişim trafigine bırakıyor.
👉 13 Mart'ta Balık burcunda yeniay olacak.
👉 16 Mart iletişim gezegeni Merkür Balık burcuna geçiyor. İletişimde empati ve anlayış öne çıkıyor.
👉 20 Mart Güneş yuceldigi Koç burcuna geçiyor. Tüm Koç burçlarının doğum günleri kutlu olsun
💫 Koç burcu dönemi başlamasıyla enerjimiz iyice yükseliyor. Pozitif ve umutluyuz.
👉 21 Mart aşk gezegeni Venüs'de pervasız Koç'a geçiyor. Iliskilerde heyecan arayisi ve benmerkezcilik artıyor.
👉 22 Mart Mars/Satürn olumlu açısı gerçekleşiyor. Isteklerimizde son derece kararlıyız. Azimle ve sabirla hedefe gidebiliriz.
👉 28 Mart Terazi dolunayi ile ayı noktaliyoruz. Ilişkiler ve ortaklıklar ay sonu önem kazanıyor. Mart ayı beklettigimiz işleri hızlıca tamamlayacagimiz, hedefe kilitlenecegimiz ve sabırla ilerleyecegimiz bir ay olacak. Mars'in Ikizler'e geçmesi hem hareketli hem de enerjik olacağımızı gösteriyor. Ozellikle Ikizler ve yukselen Ikizler açısından hayli hareketli ve agresyonu yüksek bir ay. Hiç bir gezegenin geri gitmediği bu ayı en iyi şekilde bütünün hayrina kullanmak dileğiyle 💫

Yükselen burçlara etkisi 👇💫


6c48aea9326217650c7ca912c15fa2c7e1459858.jpg





♈ KOÇ: aya modunuz basliyorsunuz. Enerjiniz içe dönük olacak. Buradaki yeniay gizli iliskiler ve gizli düşmanlıkları arttırabilir. Yoneticiniz Mars yakın çevrenizle iletisiminizi artiracak. Seyahatlerde yoğun olabilir. Ayin sonuna doğru Güneş/Venüs ikilisinin burcunuza geçmesiyle canlaniyorsunuz. Ay sonu ikili ilişkiler ve ortaklık alanınızdaki dolunay ile ilişki sorunları yaşayabilirsiniz




♉ BOĞA: aya hareketli ve sosyal başlıyorsunuz. Yoneticiniz Venüs'un konumuyla sosyal çevrenizden destek alacaksiniz. Sevilecek ve dikkat cekeceksiniz. Buradaki yeniay da yeni cevrelere girebileceginizi gösteriyor. Ayin sonuna doğru enerjiniz düşüyor ve içe dönüyorsunuz. Gizli ilişkiler dikkat çekiyor. Ay sonu iş ve sağlık alaninizdaki dolunay iş yoğunluğu yasayabilirsiniz. Mars'da para hanenizde hem kazanclarinizi hem de harcamalarinizi arttiracak



♊ IKİZLER: aya yoğun ve hareketli başlıyorsunuz. Mars burcunuza geçiyor ve üzerinizdeki ölü toprağı kalkıyor. Yoneticiniz Merkür iş ve kariyer evinize geçerek bu alanda olumlu gelişmeler yaşatabilir. Yeniayin eskisiyle yeni iş ve kariyer fırsatları olabilir. Ayin başı genel olarak odaginiz isinizken ayın sonuna doğru sosyal çevre etkileri önem kazanıyor. Ay sonu aşk, çocuklar, hobiler ve yatirimlar alaninizdaki dolunay ile tüm bu konularda tamamlanmalar bekleyebilirsiniz.




♋ YENGEÇ: aya eğitim, yurtdışı, yolculuklar, yabancılar, hukuk, yayıncılık, medya, dış ticaret vb konularla basliyorsunuz. Tüm bu konularla ilgili yenilikler bekleyebilirsiniz. Vize vb islemlerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Ayin sonuna doğru iş ve kariyer odaklı olacaksınız. Is arkadaslarinizdan destek alacaksiniz. Mars 12.evinizde kontrol dışı durumlar yaşatabilir. Enerjiniz düşebilir, gizli dusmanliklar olabilir. Ayin sonu ev, aile ve ebeveynler hattinda yasanacak dolunay ile kendinizi içsel olarak gergin hissedebilirsiniz. Evle ilgili tamamlanmalar olabilir.



♌ ASLAN: aya değişim ve dönüşüm enerjisiyle başlıyorsunuz. Krediler, ödemeler, ortak kazançlar, ruhsal konular ay ortasina kadar odaginiz olacak. Bu konularda yeni firsatlar da yakalayabilirsiniz. Ay ortası enerjiniz yükseliyor. Yoneticiniz Güneş 9.evinize giriyor. Yurtdışı, seyahatler, eğitim, yabancilar, dış ticaret, medya, hukuk vb konularda oldukça destekli olacaksiniz. Mars 'da sosyal çevre konusunda sizi hareketlendiriyor. Hedeflerinize odaklanacaksiniz. Ay sonu yakın çevre ve kardeslerinizle gerginlikler olabilir.



♍ BAŞAK: aya ikili ilişkiler ve ortaklik konulariyla başlıyorsunuz. Bu konularda yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Yoneticiniz Merkür de bu alanda olacağı için ay boyunca odaginiz ilişkileriniz olacak. Mars kariyer evinizde efor sarfetmenizi istiyor. Terfi, zam vb durumlar olabilir. Ayin sonuna doğru odaginiz krediler, ödemeler, primler vb konulara kayacak. Ay sonu maddi konularda tamamlanmalar olabilir.




♎ TERAZİ: aya iş ve saglik konularıyla başlıyorsunuz. Yoneticiniz Venüs iş yerinizde sevilmenizi ve dikkat cekmenizi saglayacak. Is ve sağlık konularında yeni iş fırsatları da yakalayabilirsiniz. Ay ortası ikili ilişkiler ve ortaklik konuları dikkat çekmeye başliyor. Ayin sonuna burcunuzda olacak dolunay ile her türlü bireysel konularda sonlanmalar yasabilirsiniz.




♏ AKREP: aya aşk, çocuklar, hobiler ve yatırımlar konularıyla başlıyorsunuz. Venüs bu alanda sizi yeni bir ilişkiye davet ediyor. Var olan iliskinizde de güzel etkiler mevcut. Buradaki yeniay ile aşık olabilir, çocuk sahibi olabilir, yeni bir hobiye başlayabilir ve ya yeni bir yatirimda yapabilirsiniz. Yoneticiniz Mars'da krediler, primler, ödemeler alanina geçerek size yatırım yaptirabilir. Ay ortası iş ve sağlık konuları dikkat çekiyor. Ayin sonunda 12.evinizde olacak dolunay ile içsel olarak gerilebilirsiniz.



♐ YAY: aya ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili konularla basliyorsunuz. Evinizde huzur bulacaginiz bir ay. Bu alandaki Venüs ile ev alabilir, evde dekoratif çalışmalar da yapabilirsiniz. Mars'da ikili ilişkiler ve ortaklik alaninizda sizi hareketlendiriyor olacak. Ay ortası aşk, çocuklar, hobiler ve yatırımlar alaniniz canlanıyor. Ay sonunda sosyal cevrenizde bir takım gerginlikler olabilir. Bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.



♑ OĞLAK: aya yakın çevre, kardeşler, eğitim, kısa yolculuklar ve iletişim konularında yoğun basliyorsunuz. Venüs'de burada olacağı için yakın arkadaşlar ve kardeşlerle olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Buradaki yeni ay ile yeni gelişmeler yaşanabilir. Mars'da iş ve sağlık evinizde sizi mücadeleye çağırıyor. Işinizde terfi vb durumlar da olabilir. Sağlığınıza ve kazalara da dikkat etmelisiniz. Ay ortası ev, aile ve ebeveynlerle ilgili konular önem kazanacak. Ay sonu iş ve kariyer alanımızdaki dolunay ile gerginlikler olabilir



♒ KOVA: aya maddi konular ve yatırımlarla başlıyorsunuz. Venüs'de para hanenizde olacağı için yeni kazanclar ya da artışlar olabilir. Buradaki yeniay ile maddi konularda yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Mars'da aşk, çocuklar, hobiler ve yatirimlar alaninizda sizi mücadeleye çağırıyor. Bu ay genel olarak para konuları dikkat çekiyor. Ay ortasi yakın cevrenizle iletisiminiz, eğitim, yolculuk konuları gundeminizde olacak. Ay sonu da yurtdışı, yayıncılık, yabancılar, seyahetler, hukuk, dış ticaret vb konularda kapanışlar olabilir. Başvurduğunuz vize vb konular sonuçlanabilir.



♓ BALIK: aya bireysel konularla basliyorsunuz. Güneş/Venüs ikilisi burcunuzda olacağı için dikkat çekecek ve ilgi odağı olacaksınız. Estetik vb şeyler içinde uygun bir ay. Bireysel konularda yeni baslangiclar yasayabilirsiniz. Mars ev, aile ve ebeveynler alaninizda sizi hareketlendiriyor olacak. Taşınabilir, ev alabilir, evinizde tadilat tamirat vb işlemler yapabilirsiniz. Ay ortası maddi konular önem kazanıyor. Ay sonu da krediler, ödemeler, ortak kazançlar, prim vb konularda gelişmeler olabilir. Basvurdugunuz kredi vb konulardan sonuç elde edebilirsiniz.





Nafiye Mutlu
 
Balık burcunda 13 Mart'ta meydana gelecek yeniay ilişki ve eğitim konularında bazı gelişmeleri beraberinde getirecek. 28 Mart’taki dolunay ise iletişim problemlerine sebep olabilir.

aylık1j.jpg


KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)
KOÇ BURCU MART 2021 YORUMU
Yeniay ile bu dönem iç dünyanızda yaşadığınız gelgitleri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak bu dönem içerisinde sizler için bir konfor alanı olabilir. Rüyalarınız anlamlı ve etkileyici gelebilir. 28 Mart Pazar günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile ilişkinizde güven duygusu ön plana çıkabilir ve kafanız bir miktar karışabilir.




BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)
BOĞA BURCU MART 2021 YORUMU
Balık burcundaki yeniay, etkinlikler takviminizin büyük bir kısmını doldurabilir. Dostlarınızla zaman geçirebilir, onlarla ilgili meselelere yoğunlaşabilirsiniz. 28 Mart günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay gündelik rutinleriniz, çalışma ortamlarınız ile ilgili öngörülmedik değişikliklere sebep olabilir.




İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)
İKİZLER BURCU MART 2021 YORUMU
Bu ay kariyerinizde büyük bir ivme elde edebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza fırsatlar çıkabilir ve bunları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki becerileriniz parlayabilir. Dolunay ile özel hayatınızda birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.




YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)
YENGEÇ BURCU MART 2021 YORUMU
Bu dönem yeni eğitim fırsatları karşınıza çıkabilir. Bununla birlikte yurt dışı ile ilintili konular gündeminize gelebilir. Deniz aşırı yolculuklar ve keyifli seyahatler yapabilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber aile, yuva, yerleşim gibi konular ön plana çıkabilir. Aile içi gerginlikler yaşanabilir.




ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)
ASLAN BURCU MART 2021 YORUMU
Yeniay ile borçlar, krediler, primler, nafaka gibi konularda çözülmeler yaşayabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızda artış yaşanabilir. Dolunay ile iletişim problemleriniz olabilir. Yakın çevre ve akrabalarınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilir, bunları çözmek için çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.




BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)
BAŞAK BURCU MART 2021 YORUMU
Bu ay ilişkiler ve evlilikler alanında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır kolladığınız iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Dolunay ile finansal konularda ön göremediğiniz harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu harcamalardan ötürü kemer sıkma politikası uygulamakta fayda var.




TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)
TERAZİ BURCU MART 2021 YORUMU
Balık burcundaki yeniay ile sizi rahatlatacak konfor alanları elde edebilirsiniz. Sorunlarınızı çözmek her zaman sarf ettiğiniz efordan bağımsız, daha kolay olabilir. Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile hedeflerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Motivasyonunuzu kaybedebilir kolaylıkla havlu atabilirsiniz. İlişkilerinizde ufak çaplı gerilimler yaşayabilirsiniz.




AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)
AKREP BURCU MART 2021 YORUMU
Bu dönem, partneriniz daha hassas ve duyarlı davranabilir. Aile hayatınızda uyum ve harmoni, etkisini hissettirebilir. Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile kaygılarınız artabilir. İç dünyanızda yalnız kalma endişesine kapılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlardan yara alma konusunda birtakım şüpheler duyabilirsiniz.




YAY | (22 Kasım - 21 Aralık)
YAY BURCU MART 2021 YORUMU
Balık burcunda gerçekleşen yeniay ile aile ilişkileriniz pekişebilir. Hayattaki önceliğiniz aileniz olabilir. Yer değişimi ve taşınma konuları gündeminize gelebilir. Dolunay ile sosyal hayatınızı ve arkadaşlık ilişkilerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. İletişiminizde her zaman diplomasiyle sağladığınız uyumu kaybedebilirsiniz.




OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)
OĞLAK BURCU MART 2021 YORUMU
Balık burcunda gerçekleşen yeniay ile yarım kalan her konuya el atarak nihai sonuca ulaşmaya çalışabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeminize gelebilir. Terazi dolunayı ile kariyerinizde sıçrama yapmayı hedeflerken engeller ve kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminizde zaman zaman ufak sorunlar yaşayabilirsiniz.




KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)
KOVA BURCU ŞUBAT 2021 YORUMU
Bu ay, maddi kaynaklarınızda rahatlama ve büyüme elde edebilirsiniz. Takip ettiğiniz projelerle ilgili sonuçlanmalar yaşanabilir. Bu ay gerçekleşecek dolunay ile yurt dışı ve yurt dışıyla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu bir eğitim fırsatı olabileceği gibi başka bir ülkede yeni bir iş başlangıcı da olabilir. Hatta yer değişimi dahi olabilir.




BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
BALIK BURCU MART 2021 YORUMU
Bu ay kendinizi her şeye yeniden başlayabilecek kararlılıkta hissedebilirsiniz. İlişkilerde çekingen olmak yerine beklentilerinizi açık yüreklilikle dile getirebilirsiniz. Dolunay ile birlikte gelirlerinizde bazı gecikmeler ve pürüzler yaşanabilir. Hukuksal süreçlerle ilgili tarihsel ertelemeler olabilir.


Astrolog Dinçer Güner​

 
aylık1a.jpg


Koç



Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar.



Bu ay sizi etkileyecek en önemli konulardan biri iletişim olacakmış gibi durmakta. bu konuda özellikle bu ay konuşmalarınıza ve seçtiğiniz kelimelere dikkat etmeniz gerekecek. Para konusunda ise ilk 15 gün riskli işlere girmeyin derim.



Bunun yanında 13 Mart’ta yaşanacak olan yeniay sizin daha çok bilinçaltınız ve psikolojinizle alakalı olacağı için ayın ortasına kadar uykunuza ve psikolojinize dikkat etmenizde fayda var. Çabuk sinirlenip, alınganlıklar göstermeniz olası.



Ayın 28’inde yaşayacağınız dolunay ise sizi daha çok ilişkiler konusunda etkileyebilir. Bitişler ve başlangıçların içinde kendinizi bulabilirsiniz. O nedenle ayın ikinci yarısında bu ve buna benzer konularda aklıselim olmanızda ciddi fayda var.













Boğa



Merhaba sevgili boğalar ve yükselen burcu boğa olanlar.



Mart ayına ekonomik anlamda hızlı gireceksiniz gibi duruyor ama Uranüs – Satürn arasındaki sert açı artık hafiflemeye başlayacağı için ayın ikinci yarısında eğer varsa risk altına girebileceğiniz işlere kalkışın. Öncesi sizi birazda olsa zorlayabilir.



Keza, 13 Mart’ta yaşayacağınız Balık yeniayı sizin özellikle kafanızın karışmasına veya gereksiz sözler vermenize neden olabilir. O nedenle bu konuda iki kere daha dikkatli olmanızda fayda var. Ayın ilk dönemlerinde ekonomik konularda dikkat.



Ayın ikinci yarısında ise özellikle sonunda yaşayacağınız Terazi dolunayı sizi çalışma hayatınızda ve sağlığınızda etkileyebilir. Bu sebeple martın ortasından sonra varsa sağlık kontrolleriniz yaptırın ve “korona artık geçti bir şey olmaz…” diye düşünmeyin.















İkizler



Merhaba sevgili ikizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.



Mart ayına delikanlı Mars’ın burcunuza girmesiyle başlıyorsunuz. Konuşmayı iletişimi seversiniz, artık sizi kimse durduramaz. Özellikle ayın ikinci yarısında konuştuklarınıza çok dikkat edin. Ve ay ın ilk 10 gününde de gelecek planları yapmanızda fayda var. İyi zamanlar.



13 Mart’ta yaşanacak olan yeniay sizi daha çok kariyer konusunda etkileyecek ve yeni başlangıçlar için size güzel adımlar atmanızı sağlayabilir. Ama işin içinde Neptün olduğu için yanılmamaya ve yanıltmamaya gayret edin.



28 Mart’taki dolunayda ise sizin aşk, hobiler, çocuklar ve yaratıcılığınızı anlatan konularda olacak bu dolunay özellikle Satürn e iyi bir açıda olacağı için yüksek eğitim, yeni işlere atılım yapmaya teşvik edip. Artık yürümeyen konuları kapamanıza neden olacakmış gibi durmakta















Yengeç



Merhaba sevgili yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.



Mart ayına biraz daha kendinizi dinleyerek ve hassas bir psikoloji ile giriş yapabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi toparlamak ve kişisel gelişiminiz için katkıda bulunmak adına güzel adımlar atabilirsiniz. Ay boyunca değişken bir ruh hali de göstermeniz mümkün.



Ayın 13’ünde yaşanacak olan yeniay sizin daha çok yüksek eğitim, uzak yerler ve kültürleri konu alanlarında etkileyecek bu anlamda enteresan başlangıçlar yaşamanız çok muhtemel.



Ay sonuna doğru yaşanacak olan dolunay da ise kariyer ve kariyerle ilgili konularda güzel gelişmeler neden olmasın? Eğer tamamlanacak, artık “tamam” denilen işler varsa onları toparlamanız için iyi bir zaman.















Aslan



Merhaba sevgili aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.



Bu Ay artık daha sosyal bir kişiliğe bürünebileceğinizi söylememiz mümkün. Özellikle güneşin 20 Mart’ta Koç burcuna geçmesiyle birlikte bu sosyalleşmeniz biraz daha hayatınızda hareketlenecek gibi görünüyor.



Mart ayında yaşayacağınız yeniayda, yani ayın ortasına kadar olan süreçte eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda artık cesaret gösterip yeni bir oluşum içine girmeniz muhtemel.



28 Mart’ta yaşanacak olan dolunay ise sizin daha çok kardeş, arkadaş, komşu gibi yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde etkili olacak. Aynı zamanda iletişim konularını da dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçmeniz olası.

















Başak



Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.



Mart ayı sizin gündeminizde hareketli bir iş ve kariyer koşuşturması getirecekmiş gibi görünmekte. Mars’ın ikizlere geçmesiyle çok daha hızlanacaksınız ve Ay sonuna doğru ise bu konularda önemli gelişmeler içinde kendinizi bulabilirsiniz.



13’ünde yaşanacak olan yeniay sizin daha çok ortaklık ve ilişkiler konularında etkileyecek gibi görünüyor. Yani bu konularda bir yenilik ve atılım içine girebilirsiniz. Ama yanılma payınızı da hiçbir zaman unutmayın. Dikkatli olun!



28 Mart’ta yaşayacağınız dolunay ise sizi daha çok maddi konularda etkileyecek gibi duruyor. O nedenle Ay sonuna doğru para ile ilgili konularda daha dikkatli ve titiz olmanızda fayda var. Ani kararlar vermeyin ayın ikinci yarısında.















Terazi



Merhaba sevgili teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.



Mart ayı marsın Koç burcuna girmesiyle başlıyor ve bu sizin dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konularda daha hassas olmanıza neden olabilir. Özellikle durum ve koşullar düzeldikten sonra yurtdışına gitmek gibi bir planınız varsa bunu bu Ay değerlendirme içine almanızda fayda var.



13 Mart’ta gerçekleşecek olan yeni Ay sizin özellikle sağlığınızla ilgili konularda dikkatinizi çekecek gibi durmakta. Ve fakat bunun yanında yeni bir iş veya çalışma ortamı da kurmanız çok mümkün görünüyor.



28’inde gerçekleşecek olan dolunayda ise daha çok artık sürdürmekte zorlandığınız konularda bitişlere gideceksiniz gibi görünüyor. Bunun muhtemel bir yenilme duygusu da yaşatabilir. Ve fakat kendinize yapacağınız büyük bir iyilik olacak kangren olmuş olan mevzulardan sıyrılmak. O nedenle cesur olun.

















Akrep



Merhaba sevgili akrepler ve yükselen burcu akrep olanlar.



Bu ay kesinlikle düşmelere, kalkmalara, kazalara dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Ve ayrıca miras, devlet daireleri gibi işleriniz varsa bu konuda da bu ayın 13’ünden sonrası harekete geçmek için ideal durmakta.



13 Mart’ta yaşayacağınız yeniay size yeni bir aşk getirebilir veya ilişkinizde çok daha etkili bir döneme girebilirsiniz. Bunun yanında çocuğunuz varsa onun/onların hakkında da yeni gelişmelere şahit olabilirsiniz.



28’indeki dolunayda ise kendinizi biraz yorgun hissetmeniz olası. Özellikle ayın 20’sinden sonra kesinlikle her açıdan sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. 2019’dan beri yaşadığınız gümbürtünün yorgunluğu bir anda çıkabilir. Asabi olabilirsiniz.















Yay



Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.



Mart ayı artık sizin ortaklıklar ve ilişkiler konusunda hareket alacağınız bir dönem olarak görünmekte. O nedenle Ay sonuna doğru bu meselelerle ilgili olarak bir karışıklık da yaşamanız mümkün.



Yeniayda özellikle aile ve aile ilişkilerinizde yanlış anlamalara açık bir dönemden geçecek olabilirsiniz. Bu anlamda aile ilişkilerinizde dikkatli olmanızda ve özenli davranmanızda fayda var. İşin içinde Neptün olduğu için kafalar karışabilir.



28’indeki dolunayda ise şans ve şansla ilgili oyunlar, işler vb. uzak durmanızda fayda var bu anlamda bu dolunay sizde pek de iyi işlemeyebilir. Borsadan ve spekülatif işlerden biraz uzak kalın.



















Oğlak



Merhaba sevgili oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.



Bu ay sizin için özellikle sağlık ve iş koşturmaları başlığında geçecek dersem yeridir o nedenle bu Ay iş arkadaşlarınız ve çalışma ortamınızda bir hareketlilik olacak gibi duruyor. Para konusunda ise güneşin Koç burcuna geçmesini bekleyin derim.



Yeniayın en önemli etkisi sizde iletişim konusunda olacak gibi görünmekte. O nedenle özellikle kendinizi ortaya koyacağınız bir girişim varsa başlamak için iyi bir zaman ayın 13’ü ile 26’sı arası.



Dolunay etkisi ise sizlerde daha çok iş ve kariyerde görünecek o nedenle ayın 28’ine kadar daha önce başlayıp da sürünen işleri sonlandırın derim. Ay sonuna kariyerle ilgili önemli kararlar sizi bekleyebilir. Aceleci olmamaya dikkat ederseniz işler daha iyi hallolur.















Kova



Merhaba sevgili kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.



Duygusal anlamda hareketli bir aya giriyorsunuz. Özellikle para ve aşk konusunda güzel gelişmeler sizi bekliyor da denilebilir. Maddi konularda ayın başı veya sonunda para ve aile ilgili konulara ağırlık vermeniz çok daha iyi olur.



13 Mart’ta yaşayacağınız yeniay sizin bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan konuların üstünden geçerek gerçekleşecek. Ve buna Neptün’ünün güçlü etkisini de katarsak kesinlikle psikolojinize özen gösterin derim.



28’indeki dolunay ise artık hayatınızı tam olarak nereye oturtmak istediğiniz ve bu konuda neleri bir kenara bırakacağınızla ilgili olacak. Yani sevgili Kovalar bu Ay sizin için “içinizle konuştuğunuz bir ay olacak” demek doğru olur.















Balık



Merhaba sevgili balıklar ve yükselen burcu balık olanlar.



Mart ayı sizin için güzel gelişmelerin başladığı bir ay olabilir. Özellikle para konusunda marsın para evinize geçmesiyle birlikte bu konuda riskli de olsa bazı gelişmeler olabilir. Bu durum ay ortalarında daha da hız kazanacak. Sağlıklı düşünmeye gayret edin.



13 Mart’ta yaşayacağınız yeniay sizi daha çok başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan konularda olacak o nedenle bu yeniay size derlenip toparlanmak için çok güzel imkanlarda sunacak diyebiliriz.



28 Mart’taki dolunay ise özellikle maddi gelir ve giderlerinize yönelmenize neden olacak. O nedenle özellikle devlet daireleri ve büyük şirket kurumlarla bir alıp vereceğiniz varsa şimdiden dikkatinizi toplamanızda fayda var. Yani bu ay imzalarınıza dikkat edin.





Murat İPEK

Ntv
 
aylık1as.jpg



MART AYI BURÇ YORUMLARI! Yükseleninize göre de okuyunuz…







Koç & Yükselen Koç Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve Mart ayının ilk haftasında da etkinliği sürecek. Bu dolunay sizin iş ve çalışma alanınızda olduğundan Mart ayının ilk haftasında beklediğiniz haberler gelebilir.







4 Martta burç yöneticiniz Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars bu alanda daha hızlı gelişmeler, konuşmalar ve görüşmeler getirecek. Ticaret’in hızlanacağı bir dönemi de anlatacak Mars’ın bu hareketi. Sizin için ise bu hareket iletişim alanınızda olacağından yeni görüşmeler, bir sözleşme imzalamanın gündeme gelmesi, kısa seyahatler, bir eğitime başlamak için girişimler yapma konularını gündeme getirecek.







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu yeni ay özellikle yükselen Koçlar için hem bilinçaltında bulunan bazı korkuların şifalanması için hem de içe dönmek için güzel bir yeni ay olacak. Daha çok içsel kararları beraberinde getirebilecek.







Yeni ayın hemen ertesinde gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart gününde iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir, zihnin yanısıra kalp sesini devreye sokmanız iyi olacaktır… Dışa dönmek yerine içe dönmek, planlamalarınızı ve hesaplarınızı kendi içinizde yapmak bu dönemde daha iyi olacaktır sevgili Koçlar…







21 Mart’ta Güneş burcunuza geçiyor ve sizin döneminiz başlıyor, öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Herşey yeniden canlanacak, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine gelecek, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin içinde kendinize, isteklerinize ve yapacaklarınıza odaklanmak ve harekete geçmek için harika bir dönem olacak.







22 Mart ‘ta Venüs de burcunuza geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki en çok size iyi gelecek bir etki olacak, ilişkilerde karşıdaki taraf daha çok size tabi olacak ve sizin sözünüz geçecek. Ama yine de ikili ilişkilerde dengeyi bulmanız için iyi bir dönem olacak…







28 Martta tam karşıt alanınızdaTerazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bazı ilişkilerin kopması ve bitmesi bu dönemde mümkün, yine ilahi adaletin yerini bulması da, özellikle Koçlar için her tür ikili ilişki ön planda olacak ve gözden geçirilmek isteyecek. Alma – verme dengesini hem özel hem de iş hayatınızda iyi ayarlamanız lazım sevgili Koçlar yoksa bazı ilişkiler kopma noktasına gelebilir. Güzel bir ay olması dileği ile…

























Boğa & Yükselen Boğa Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve Mart ayının ilk haftasında da etkinliği sürecek. Bu dolunay aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanınızda olduğundan Mart ayının ilk haftasında beklediğiniz haberler gelebilir







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars bu alanda daha hızlı gelişmeler, konuşmalar ve görüşmeler getirecek. Ticaret’in hızlanacağı bir dönemi de anlatacak Mars’ın bu hareketi. Sizin için ise bu hareket parasal alanınızda olacak ve odağınız artık para konularına ve bir süredir emek verdiğiniz şeylerin dönüşünü almaya doğru dönecek…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu yeni ay özellikle yükselen Boğalar için hayaller, umutlar, sosyal çevre ile ilgili alanda olacak. Yeni bir projeye, yardım işine adım atmak, hep hayal ettiğiniz ama olmaz veya yapamam diye girişmediğiniz bir işe girişmek için son derece güzel bir dönem olacak.







Yeni ayın hemen ertesinde gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart gününde iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir, zihnin yanısıra kalp sesini devreye sokmanız iyi olacaktır… Bu dönem Boğalar için yine hayallerine odaklanmak, gruplar içinde bulunmak, birileri ile bir araya gelerek birşeyler uğruna yola çıkmak ve sosyal çevrelerde bulunmak için iyi etkiler içerecek…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için biraz yavaşlama dönemi olacak, doğum gününüz öncesinde kendinize ve isteklerinize odaklanmadan önce neleri geride bırakmanız ve değiştirmeniz gerektiğine bu dönemde odaklanabilirsiniz..







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki sizin ben demekten çekindiğiniz, kendinizi ön planda koymaktan kaçındığınız ve içinizde tuttuğunuz alanları yeniden değerlendirmek için iyi olurken gizli kapaklı bir aşk konusunu da gündeme getirebilir.







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bazı ilişkilerin kopması ve bitmesi bu dönemde mümkün, yine ilahi adaletin yerini bulması da, özellikle Boğalar için daha çok iş alanında adaletsiz olan konuların gündeme gelmesi ve bazı gelişmeler yaşanması muhtemel. Haber beklediğiniz işlerden haberlerin gelmesi için iyi bir dolunay fakat iş yerinizdeki birileri ile gerilmemeye dikkat. Güzel bir ay olması dileği ile sevgili Boğalar…

























İkizler & Yükselen İkizler Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve Mart ayının ilk haftasında da etkinliği sürecek. Bu dolunay yükselen İkizler için ev, aile, gayrimenkul, alım – satım konularını anlatan alanda olacak ve ayın ilk günlerinde de etki aktif olacak…







4 Martta Mars burcunuza geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars hayatınıza hızlı gelişmeler getirecek. Ticaret’in hızlanacağı bir dönemi de anlatacak Mars’ın bu hareketi sizin için yapmak istediğiniz şeylere girişmek, konuşmalar, görüşmeler için iyi etkiler getirecek ve bir anda işleriniz hızla ilerleyebilecek…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu yeni ay özellikle yükselen İkizler için kariyer konularında önemli kararlar ve başlangıçlar getirebilecek. Yine duygusal bir ilişkinin başlaması da bu dönemde mümkün…







Yeni ayın hemen ertesinde gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart gününde iletişimin gezegenive burç yöneticiniz Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin kariyer, iş ve ilişkiler alanınızı oldukça aktif yapacak, birçok görüşme ve haberleşme devreye girebilir.







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için sosyalleşme, daha çok dışarılarda olma, dernekler, kulüpler ve yardımla ilgili konuların ön plana çıktığı bir dönem olacak…







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki sizin sosyal çevrenize güzel enerjiler getirirken hem sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşmek için ideal olacak, hem de sosyal çevrenizden güzel destekler alabileceksiniz.







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu etki sizin için aşk ve çocuklar alanında olacak. Bir aşk ile ilgili gelişme veya bir bebek haberi bu dönemde gündemde olabilir. Yine hobi gibi veya severek yaptığınız bir işle ilgili gelişmeler veya üzerinde çalıştığınız bir projenin tamamlanması da olabilir bu durum… Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…





























Yengeç & Yükselen Yengeç Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve Mart ayının ilk haftasında da etkinliği sürecek. Bu dolunay yükselen Yengeçlerin iletişim alanında olduğundan ayın ilk günlerinde de iletişiminiz çok yoğun olacak ve beklediğiniz bazı haberler gündeme gelebilecek…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin biraz kapalı bir alanınızdan geçeceğinden mücadeleniz biraz gizli kapaklı olacak. Biraz daha içe çekilme, kendi içinizde planlar yapma ve bunu henüz diğer kişilerle paylaşmama zamanı olacak…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Yengeçler için inançlar, hayata bakış açısı alanında şifalanmak, yenilenmek için güzel olacak. Bir eğitime başlamak veya seyahate gitmekte bu dönemde gündemde olabilrir…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart gününde iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin inançlar, uzak akrabalar, yurtdışı ile ilgili konular ve seyahatler alanınızı hareketlendirecek, bu alanda iletişim yoğun olacak…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için kendinizi ön plana koyma, daha görünür olma, kariyeriniz ve işteki konumunuz ile ilgili konular aktif olacak ve bu alanda bir hareketlilik başlayacak.







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki biraz önce bahsettiğim konulara destek verecek ve sizi kariyer ve evlilik konularında güzel gelişmelere açacak…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu etki sizin ev, aile, yuvanız içinde bazı konular ve alım –satım konularını anlatan alanınızı etkileyecek ve bu konularla ilgili bazı gelişmeler ve kararlar söz konusu olacak… Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…





























Aslan & Yükselen Aslan Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve Mart ayının ilk haftasında da etkinliği sürecek. Bu dolunay yükselen Aslanların parasal konularını etkileyecek o yüzden de ayın ilk günlerinde parasal konular yoğun olarak gündeminizde olacak…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin sosyal çevre, hayaller, arkadaşlar ve organizasyonlar alanınızı hareketlendirecek. Bu konularda temponuz yükselecek ve birşeyleri oldurmak için uğraşacaksınız…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Aslanlar için ortak para, bankalar ve miraslar alanında olacak, parasal konularda yeni kararlar ve başlangıçlar bu dönemde mümkün…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin ortak para, finans, yatırımlar alanınızı hem hareketlendirecek hem de yoğun olarak para konuları gündeminizde olacak…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise seyahatler, inançlar, hukuksal konular, uzaklarla ve uzak akrabalarla ilgili konular aktif olacak. Bir eğitim ile ilgili konu da gündeminizde olabilir…







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki biraz önce bahsettiğim konulara destek verecek ve bir seyahat planı gündeminize gelebilecek…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu etki iletişim, sözleşmeler, kısa seyahatler ve kardeşlerle ilgili konular alanınızı etkileyecek, bu konularda beklediğiniz haberler ve gelişmeler gelebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim…





























Başak& Yükselen Başak Burcu







Mart ayına 27 Şubatta burcunuzda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve sizin hayatınız açısından da çok önemli olacak ve beklediğiniz haberleri, gelişmeleri getirebilecek…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin kariyer, işiniz, hayatta daha görünür olduğunuz alanla ilgili güzel gelişmeler getirebilecek. Kariyeriniz ve işiniz için yoğun bir tempo sizi bekliyor olacak…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Başaklar için ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanını etkileyecek ve bazı yeni başlangıçlar gündeminize gelecek…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni ve burç yöneticiniz Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin ikili ilişkiler alanınızı hareketlendirecek ve aklınız, odağınız karşı tarafta, ortağınızda veya partnerinizde olacak…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise ortak işin parası, bankalarla ilgili konular, yatırımlar, borsa ve miraslar alanı son derece hareketlenecek. Ortak bir iş yapmaya başlayabilirsiniz veya yaptığınız bir işin parası bugünden başlayarak ay sonuna kadar gelebilir.







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki biraz önce bahsettiğim konulara destek verecek ve parasal konularda güzel gelişmeleri destekleyecek…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu etki sizin yine para alanınızda olacağından parasal konularla ilgili beklediğiniz haberler, gelişmeler, alacaklarınız veya borçlarınız gündemde olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile… #Mart ayı burç yorumları

























Terazi & Yükselen Terazi Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve tam bir hasat zamanını anlatacak. Bu dolunay sizin için bazı sağlık konularını gündemde getirebilir (yükselen terazi) aynı zamanda bilmediğiniz bazı konular, sizden saklanan şeylerde yine gündemde olabilir ayın ilk günlerinde…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler ve inançlar alanınızda hareket edecek ve eforun bu konular üzerine odaklanacak, yine bir hukuksal konu içinde harekete geçebilirsiniz…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için bir yeni başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Teraziler için iş, çalışma, evin düzeni ve sağlık alanında bazı yeni başlangıçları ve kararları beraberinde getirecek…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin gezegeninde olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin iş, çalışma, sağlık, iş ortamınız ve evinizin düzeni alanında olacak ve düşünceleriniz bu konulara yoğunlaşacak…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin ise bu etki tam karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler, ilişkilerde denge, ortak yapılan işler ve evliliğiniz ile ilgili konular yoğun olarak gündemde olacak…







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki ikili ilişkiler alanında yoğunluk verirken Venüs sizin burç yöneticiniz olduğundan genel olarak bir karşı taraftan haber bekleme veya başkalarına tabi olma durumu olabilir.







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, burcunuzda olacak bu dolunayın sahnesinde siz varsınız o yüzden de beklediğiniz haberlerin gelmesi, hayatınız ile ilgili bazı kararlar almanız, görünüşünüzde değişiklik yapmak, bir sağlık kontrolü yaptırmak için iyi bir etki olacak. İlişkilerde dengesiz kullandığınız alanlar, fazlaca verici davrandığınız yanlar bu dolunay ile gündeminize gelecek ve sizin için güzel bir farkındalık dönemi olacak… Güzel bir ay olmasını dilerim…

























AKREP & Yükselen Akrep Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve tam bir hasat zamanını anlatacak. Bu dolunay yükselen Akrepler için hayaller, umutlar, arkadaş çevresi ve bazı dernekler, gruplarla ilgili konuları getirebilecek…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin ortak para, finans, miraslar ve yatırımlar alanınızı hareketlendirecek. Eforunuz daha çok bu konularda olacak ve bazı girişimler yapmanız da mümkün bu dönemde…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için yeni bir başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Akrepler için aşk, çocuklar, keyif, hobi gibi yapılan işler ve projeler alanında olacak. Bu konularda yeni adımlar atmaya niyet etmek ve bazı güzel gelişmeler bu dönemde söz konusu olabilecek…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin burcunda olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin çocuklar, aşk, proje bazında yapılan işler ve hobiler alanınızda olacak. Sizin için sohbeti bol bir dönem olabilir, söylediklerinize bu dönemde dikkat edin çabukça kabul olabilir…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise bu etki çalışma, üretme, sağlık ve evinizin düzeni alanında olacak ve hayatınızı hareketlendirecek. Yine bu döneme iş konuları ve iş yeriniz ile ilgili bazı durumlar yoğunlaşabilir.







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki iş yerinizde güzel gelişmeler getirebilir, yine evinize yeni, güzel şeyler almak ve yenilemek, güzelleştirmek isteyebilirsiniz…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu dolunay sizin bilmediğiniz bazı konuları gündeme getirebilir yine sağlık konuları ile ilgili bazı gelişmeler ve sürprizli bazı haberler bu dönemde gündemde olabilir. Güzel bir ay olması dileği ile…





























YAY & Yükselen Yay Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve tam bir hasat zamanını anlatacak. Bu dolunay yükselen Yaylar için oldukça görünür oldukları bir alanda olacağından, bir konuda başarı elde etmek, göz önünde olmak, kariyeriniz ile ilgili bazı gelişmeler ve haberler bu dönemde söz konusu olabilir.







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin tam karşıt alanınızı yani ikili ilişkiler alanınızı hareketlendirecek. Bu dönemde bir ilişki ile ilgili birşeyleri oldurmaya çalışmak, ortak işler ve evlilik alanı yoğun olarak aktif olacak… Bazı size düşmanlık yapan kişilere karşı girişimlerde de bulunabilirsiniz…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için yeni bir başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Yaylar için ev, aile, gayrimenkul, alım – satım konularında yeni kararlar ve bazı haberler getirebilecek. Yine aile ve atalar şifası için harika bir dönem olacak…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin burcunda olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin ev, aile ve aile içinde iletişim alanınızda olacağından bu konularda bazı gelişmeler gündeminizi meşgul edecek gibi…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise bu etki aşk, çocuklar, eğlence, hobi gibi yapılan işler ve sportif aktiviteler alanınızda olacak. Bu dönemde yürüyüş, spor ve bazı dış mekan aktiviteleri yoğunlaşabilir.







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki yine bir aşk konusunu, çocuklarınız ile ilgili güzel bazı gelişmeleri ve hobi gibi yaptığınız bir işten güzel kazançları gündeme getirebilecek…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu dolunay sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre ve destek aldığınız kişiler alanında olacağından bu dönemde güzel haberler alabilirsiniz. Hep hayal ettiğiniz birşeyle ilgili gelişmeler olabilir, ayrıca sosyal aktiviteleriniz de yoğunlaşabilir… Güzel bir ay olsun sevgili yaylar…

























Oğlak& Yükselen Oğlak Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve tam bir hasat zamanını anlatacak. Bu dolunay yükselen Oğlaklar için uzaklardan bazı haberleri, bir seyahati veya yurtdışından, uzaklardan gelecek birilerini gündeme getirebilir…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin iş, çalışma, üretme alanınızı aktif edecek. Bu dönemde hem evde hem de iş yerinde yoğun bir çalışma ve mücadele dönemi olabilir.







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için yeni bir başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Oğlaklar için iletişim alanında yeni bir başlangıç getirebilecek. Bir sözleşme imzalama, yeni bir işe veya pozisyona başlama, kardeşlerle ilgili konularda bazı yeni gelişmeler ve kısa seyahatler bu dönemde gündeme gelebilir.







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin burcunda olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin iletişim alanınızda olacağından bu günden sonra yoğun bir görüşme, konuşma ve kısa seyahat temposu başlayabilir…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise bu ev, aile, gayrimenkul alım – satım konularında olacak…







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki yine eviniz, aileniz veya anne – babanız ile ilgili bir konuyu gündeme getirebilecek. Bir taşınma, ev alım satımı veya ailenizin bazı işleri için koşturma bu dönemde söz konusu olabilir. Daha çok aile içinde sevgi dolu ve güzel bir dönem getirebilecek…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu dolunay sizin kariyer, konumunuz, pozisyonunuz ile ilgili bazı konuları ve gelişmeleri gündemde getirirken, iş yerinizde ikili ilişkiler çok önemli olacak. Yine bu dolunay ile bir evlilik veya ayrılık kararınız da gündemde olabilir. Güzel bir ay olsun sevgili Oğlaklar…





























Kova & Yükselen Kova Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve tam bir hasat zamanını anlatacak. Bu dolunay yükselen Kovalar için ayın ilk günlerinde yoğun olarak ortak para, finans konuları ve yatırımlarla ilgili konuları gündeme getirecek…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin aşk, çocuklar, eğlence, hobi gibi veya proje bazında yapılan işler alanınızı harekete geçirecek…







13 Mart’ta Balık burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için yeni bir başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki özellikle yükselen Kovalar için parasal konuları anlatan alanda yeni bir başlangıcı ve birşeylere girişmeye niyetlenmeyi getirebilecek…







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin burcunda olması akılları karıştıracak. Hayal gücünü yükseltecek ve yaratıcılık için iyi olacak bu etki, akıllıca kararlar vermekte sizi zorlayabilir. Bu etki yine sizin parasal konularınızı gündeme getirecek ve nasıl daha çok para kazanırım, kazançlarımı nasıl değerlendiririm konuları aktif olacak…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise bu iletişim, seyahatler, kardeşlerle ilgili konular ve eğitimler alanında aktif olacak. Bu konularla ilgilenmeniz ve bazı girişimler yapmanız bu dönemde mümkün…







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki yine iletişim alanınızı hareketlendirecek ve güzel gelişmeler getirebilecek…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu dolunay size uzaklardan, uzak akrabalardan veya bir eğitimle ilgili haber getirebilir. Hem hukuksal konular gündeme gelebilecekken yine hayatınızda birilerine adaletsiz davrandı iseniz bunun sonuçlarını görebilirsiniz… Güzel bir ay olması dileği ile…



































Balık & Yükselen Balık Burcu







Mart ayına 27 Şubatta Başak burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, genel olarak ektiklerimizin sonucu alacağımız bir dolunay olacak ve tam bir hasat zamanını anlatacak. Bu dolunay yükselen Balıkların tam karşıt alanında olacağından ilişkiler alanında bazı yüzleşmeler gündemde olabilecek, aynı zamanda yine bir ilişki veya ortaklıkla ilgili kararlar da söz konusu olabilecek…







4 Martta Mars İkizler burcuna geçecek ve hareketin, cesaretin, girişimlerin gezegeni Mars sizin ev, aile, gayrimenkul konularınızı harekete geçirecek. Bir taşınma, eviniz ile ilgili bir konuda yapılacaklar ve alım – satım konusu aktif olabilir…







13 Mart’ta burcunuzda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Neptün ve Venüs de eşlik edecek. İlahi enerjilerin gökyüzünde çok aktif olacağı, hepimiz için yeni bir başlangıca niyet edebileceğimiz, ilahi sevgi, şifa kanallarının çok açık olacağı bir yeni ay olacak. Bu etki sizin için son derece önemli ne de olsa yılda 1 kez her burçta yeni ay oluyor. Hayatınız ile ilgili yeni kararlar almak ve başlangıçlar yapmak bu dönemde mümkün. Bu hayatınızın her alanında olabilir ama hem dış hem de iç dünyanızda olması da mümkün.







Yeni ayın hemen ertesi gününde 14 Martta da güzel etkiler devam edecek, Venüs Neptün kavuşumu ile gökyüzünde ilahi aşk, sevgi ve şifa kapısı açılacak. Bugün sevgiye, aşka, şifalanmaya niyet etmek ve güzel dileklere vakit ayırmak iyi olacaktır…







16 Mart günü iletişimin gezegeni Merkür Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçiş yapacak ve bu etki 3 Nisana kadar devam edecek. Aklın, zihnin, ticaretin ve iletişimin gezegeni Merkür Balık burcunda çok rahat etmeyecek sebebi de hayallerin burcunda olması akılları karıştıracak. Yine de en iyi etkisi size olacak, iletişiminiz yoğunlaşacak, haberleşme, eğitimler, kendinizi geliştirmek ve görüşmeler yapmak için iyi bir etki olacak…







21 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve herşey yeniden canlanıyor, hızımız, heyecanımız ve coşkumuz yerine geliyor, bahar kıpırtısını içimizde hissedeceğiz. Sizin için ise bu etki parasal alanda hareketlilik olarak yaşanacak. Para kazanmak için harekete geçmek veya hayatınızın bir alanı için para harcamak bu dönemde mümkün…







22 Mart ‘ta Venüs de Koç burcuna geçecek ve Koç burcu etkisi gökyüzünde iyice aktif olacak. Bu etki yine sizin parasal alanınızı kuvvetlendirecek ama aynı zamanda güzel şeyler veya güzellik için para harcama konularını da gündeme getirecek…







28 Martta Terazi burcunda bir dolunay yaşayarak ayı kapatıyoruz, Terazi burcu ilişkilerle, dengeyle, dengeyi ve uyumu bulmakla alakalıdır. Bu dolunay dönemi de hayatımızda dengede olmadığımız alanları, adaletsiz olduğumuz konuları bize göstermeye aday olacak. Bu dolunay size ortak para, yatırımlar, miraslar alanında güzel gelişmeler ve bazı haberler getirebilecek.. Güzel bir ay olması dileği ile









Güliz Kına
 
aylık1e.jpg



KOÇ MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda ilişki gündeminiz öncelikli olacaktır. İlk haftayla beraber sevdiğinizle romantik bir süreçte olacaksınızdır. 8 Mart’la beraber hafta boyunca kariyer hayatınızda hedeflediğiniz yerlere ulaşabilirsiniz. İş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay size bir mesajla geliyor. Artık geçmişi tamamen sil ve hayatından çıkar diyecek. Önünüze açılan yeni yollara inanmakta zorlanabilirsiniz. Yeniayda hislerinize güvenin. Bu sene 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizlerin dönemi başlıyor. Koç burçlarının doğum günleri başlıyor.28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, evlilik ve ilişki hayatınızda geçmiş yaralarınızı sarmak için iki tarafa da her şeyi bir kenara bırak diyecek. Eğer eski defterler açılmazsa ilişkide güzel bir evreye gireceksiniz.



Şanslı ve olumlu günler: 6-7-10-11-15-16-25-26



Düşük enerjili günler: 3-4-12-27-28-31



Aşkta güzel günler: 25-26



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















BOĞA MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda duygusal bir ruh haliniz olacak. Belki de ilk iki ayın aksilikleri sizi psikolojik olarak yormuş olabilir. Ofiste çalışanlar için terfi haberleri gelebilir. Sağlığınızda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 8 Mart’la birlikte haftanız pozitif ilerleyecektir. Akademik alanda işleriniz yolunda gidecektir. Seyahat planları gündeme gelebilir. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, sizlere inanamayacağınız şekilde şans ve bereket getirecektir. Aksi işleriniz bile yoluna girecektir. Bir anda kendinizi yeni bir yola girmişken bulabilirsiniz. Başarılarınız konuşulabilir. Sosyal yardım kuruluşlarıyla çalışmalarınız artabilir. Bu sene 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizlerin geçmişteki sorunları da bir bir çözülüyor. Melankolik tavrınızı yine kendi gücünüz yenecektir. Aklınıza koyduklarınızı yapacaksınızdır. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, sağlığınızla ilgili kendinizi ihmal etmemenizi hatırlatabilir. Çalışma hayatında sinirlerinize de hakim olmalısınız.



Şanslı ve olumlu günler: 8-9-12-13-17-18-27-28



Düşük enerjili günler: 1-2-6-7-15-16-29-30



Aşkta güzel günler: 27-28



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















İKİZLER MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda şansınız çok açık. Ayın ilk haftasında beklentinizden güzel gelişmeler olabilir. Aşk hayatında da şans sizinle olacak. Sevdiğiniz şaşırtabilir. 8 Mart’la beraber borçlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Elinize geçen paralarla kredilerinizi, ödemelerinizi kapatabilirsiniz. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, kariyer hayatında size yeni sayfalar için destek olacaktır. Statünüz artabilir. Yeni teklifler alabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizlerin hayatının en şanslı dönemi başlıyor. Arka arkaya güzel gelişmeler yaşayarak hayatınızda endişe ettiğiniz konularda sevinç yaşayabilirsiniz. Aşkta, parada, kariyerde nerede güce ihtiyacınız varsa sizinle olacaktır. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, aşk hayatında aldığınız yaraları sarmaya gelecektir. Karşı taraf bir hamle yaptıysa affedici olmak herkesi mutlu edecektir. Çocuğunuza dolunayda dikkat etmenizde fayda var.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-10-11-15-16-20-21-29-30



Düşük enerjili günler: 3-4-8-9-17-18-31



Aşkta güzel günler: 1-2-29-30



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















YENGEÇ MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda aile bireyleriniz gündeme gelebilir. Sizlerin desteğine ihtiyaçları olabilir. Bazılarınız güzel haberleri kutlayabilir. Gayrimenkul işlerinizde işler yolunda ilerleyebilir. 8 Mart haftasıyla beraber ilişki ve evlilik konularında güzel etkiler altında olacaksınız. Ortaklıkla işiniz varsa kazancınız artabilir. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, sizlere çok pozitif gelecektir. Keşke olsa dedikleriniz, dilekleriniz gerçek olabilir. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Akademik alanda yeni bir yola girebilirsiniz. Yurt dışı işleriniz sorunsuz ilerleyebilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizler kariyer hayatında zirveye çıkmaya başlayacaksınız. Terfi veya yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili endişeleriniz sona erecektir. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, evinizin içinde risk oluşturabilir. Evin içinde tehlikeli hareketlerden sakının. Ailede bir problem çözüme kavuşabilir.



Şanslı ve olumlu günler: 3-4-12-13-17-18-22-23-31



Düşük enerjili günler: 6-7-10-11-20-21



Aşkta güzel günler: 3-4-31



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















ASLAN MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına güzel haberlerle başlıyorsunuz. Ayın ilk haftasında eğitim hayatınızda başarılı zamanlar geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili bir konu karşınıza gelebilir. İş hayatında yoğun bir iletişim temponuz olabilir. 8 Mart haftasıyla birlikte ofiste güzel gelişmeler yaşanabilir. Sağlık probleminiz varsa kendinizi toparlayacağınız bir sürece gireceksiniz. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, maddi olarak size destek verecektir. Eskiden adımını attığınız maddi bir meselede sevindirici gelişmeler olabilir. Borçlarınızı kapatabilirsiniz. Ameliyat olma durumunuz varsa harekete geçebilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizler için karamsarlık bitiyor. Her konuda pozitif desteğiniz olacaktır. Yüksek öğrenimde başarılar elde edebilirsiniz. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, yakınlarınızla aranızda bir sorun varsa tatlıya bağlamak için ideal olacaktır. Konuşarak her şeyi çözebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız.



Şanslı ve olumlu günler: 6-7-15-16-20-21-25-26



Düşük enerjili günler: 8-9-12-13-22-23



Aşkta güzel günler: 6-7



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















BAŞAK MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda finansal olarak yüzünüz gülecektir. Ayın ilk haftasında gelirinizde artışlar yaşanabilir. Beklediğiniz ama ümidi kestiğiniz paralar varsa elinize geçebilir. 8 Mart haftasıyla birlikte şansınız da açılmaya başlıyor. Hayatınızda her alanda mutlu olabilirsiniz. Özellikle aşk hayatında bu mutluluğu tadabilirsiniz. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, partnerinizle her şeyi bir kenara bırakıp yeni bir yola girmek için fırsat verecektir. Ortaklıkla işiniz varsa yeni bir kariyer gelişmesi yaşayabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizler maddi olarak güçleneceksiniz. Ödemelerinizde sıkıntılar varsa elinize paralar geçebilir. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, geçmişte adım attığınız bir yatırım varsa maddi olarak sevindirecektir. İşinizde geliriniz artsa da harcamalar yapmamaya özen gösterin.



Şanslı ve olumlu günler: 8-9-17-18-22-23-27-28



Düşük enerjili günler: 10-11-15-16-25-26



Aşkta güzel günler: 8-9



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















TERAZİ MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda enerjiniz, şansınız yüksek olacak. Kendinize dair yapmak istediğiniz ne varsa ayın ilk haftası harekete geçin. Dış görünümünüzde değişimler düşünebilirsiniz. 8 Mart haftasıyla beraber aileniz daha çok öne çıkabilir. Vaktinizi ayırmanız gerekebilir. Gayrimenkul işlerinizde şansınız açılabilir. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, ofiste yenilikler getirebilir. Bu bir yönetici pozisyonuna geçmek olabilir. Sağlığınızda problemler varsa şifa bulacaksınızdır. Duygusal olarak yeni bir sayfa açmak için ideal olacak. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatında sevdiğinizle aranızdaki bağ güçlenecektir. Partnerinizin zaman zaman sürprizleri şaşırtacaktır. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, sizlerin burcunda olduğundan her konuda agresif tepki vermeye yatkın olabilirsiniz. Özellikle ilişki hayatınızda güzel bir dönemdeyken fevri tavırlarla tersine çevirmeyin.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-10-11-20-21-25-26-29-30



Düşük enerjili günler: 12-13-17-18-27-28



Aşkta güzel günler: 10-11



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















AKREP MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda enerjiniz biraz düşük olabilir. Kötü bir şey olduğundan değil, aklınıza takılan konuları sürekli düşünmek zihinsel olarak yorabilir. 8 Mart haftasıyla beraber iletişin trafiğiniz artacaktır. Özellikle insan iletişimine dayalı sektörlerde çalışıyorsanız yoğun bir gündem sizi bekliyor olacak. Eğitim hayatında ise kendinizi ispatlayabilirsiniz. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, sizlere şans getirecektir. Her alanda beklentileriniz gerçek olabilir. Ayrıca kalbi boş olanlara yeni bir aşk da getirecektir. Bazılarınız bir bebek müjdesi alabilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sizlerin çalışma hayatında yükselişe geçeceği bir zaman olacaktır. Yöneticilik vasıflarınızla altınızdaki ekiple başarılara imza atabilirsiniz. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, geçmişi tekrardan karşınıza getirebilir. Eski duygusal yaralarınız, anılarınız sizi ele geçirebilir. Bir rahatsızlığınız varsa bu dolunayda kendinizi ihmal etmemelisiniz.



Şanslı ve olumlu günler: 3-4-12-13-22-23-27-28-31



Düşük enerjili günler: 1-2-15-16-20-21-29-30



Aşkta güzel günler: 12-13



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















YAY MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına en şanslı adım atanlardan biri sizlersiniz. Yeni bir aya pozitif başlıyorsunuz. Beklentide olduğunuz konu ne ise sizin lehinize dönecektir. Aşk hayatında da ayaklarınız yerden kesilebilir. 8 Mart haftasıyla beraber parayla ilgili konularınız öne çıkacaktır. Maaşınızda veya yatırımlarınızdan gelen getirilerde artışlar olabilir. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, aileye güzel haberler getirebilir. Yeni bir birey ailenize dahil olabilir. Hasta olanlar şifa bulabilir. Ev, arsa işlemleriniz varsa yolunda gidebilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda pozitif bir sürece giriyorsunuz. Bir sorun varsa ilişkiniz güçlenebilir. Çocuğunuzla ilgili sorunlar varsa tatlıya bağlanabilir. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, dost ortamında sizi gergin yapabilir. Önceden adım attığınız bir konu varsa sizin istediğiniz gibi neticelenebilir.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-6-7-15-16-25-26-29-30



Düşük enerjili günler: 3-4-17-18-22-23-31



Aşkta güzel günler: 15-16



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















OĞLAK MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda kariyer hayatınız gündemde olacaktır. Beklediğiniz terfi veya iş teklifleri ayın başında karşınıza gelebilir. Çalışmıyorsanız adım atmak istediğiniz ama emin olamadığınız bir konu varsa harekete geçin. 8 Mart haftasıyla birlikte enerjiniz artmaya başlayacak. Kendinize olan güveniniz her şeyi çözecektir. Başkalarından çok kendinize vakit ayırmak iyi gelecektir. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, eğitim hayatında yeni bir sayfa aralayabilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. İletişim yetenekleriniz sayesinde iş hayatında sıyrılabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Yakınlarınızla, ailenizle kutlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alıp satma işlemleriniz varsa hayırlı sonuçlanabilir. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, güzel giden kariyer hayatında destek olsa da zaman zaman sert çıkışlar yapmanıza neden olabilir.



Şanslı ve olumlu günler: 3-4-8-9-17-18-27-28-31



Düşük enerjili günler: 6-7-20-21-25-26



Aşkta güzel günler: 17-18



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















KOVA MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda bu kadar pozitif başlayacağınızı tahmin etmiyor olacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir konu veya haber varsa ulaşabilir. Akademik hayatta güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. 8 Mart haftasıyla birlikte eskiler karşınıza gelebilir. Bu geçmişteki biri de olabilir. Sağlığınızda sorunlar varsa güzel haberler alabilirsiniz. İkilemde kaldığınız bir konu olursa iç sesinize kulak verin. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, size maddi olarak derin bir nefes aldıracaktır. Gelirinizde artış yaşayabilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Çevrenizde başarılarınızın konuşulacağı bir dönemde olacaksınız. Eğitimde zirveye çıkabilirsiniz. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, karamsar hissettirebilir. Her şey yolunda olsa bile içinizde şüpheler oluşabilir. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-6-7-10-11-20-21-29-30



Düşük enerjili günler: 8-9-22-23-27-28



Aşkta güzel günler: 20-21



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















BALIK MART 2021 AYLIK BURÇ YORUMU




Mart ayına başladığınızda finansal olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelirden çok giderlerinizle ilgili sevinçler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Eşinizin gelirinde artış olabilir. 8 Mart haftasıyla beraber esas şansı hissedeceğiniz hafta başlıyor. Her konuda görünmez bir desteğiniz olacak. Dostlarınızla ilgili sevinçler yaşayabilirsiniz. 13 Mart TR saatiyle 13:20’de 23 derece Balık burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniay, sizlerin burcunda gerçekleştiğinden her anlamda yenilikler için en çok sizlerin şansı olacaktır. Eski değil yeni ne varsa hayatınıza alın. Yeni bir iş, eğitim, aşk size iyi gelecektir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Gelirinizde, yatırımlarınızda beklentinizin üstünde artışlar yaşayabilirsiniz. 28 Mart TR saatiyle 21:48’de 8 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, maddi olarak güzel giden göstergeler varken yapacağınız ani bir harcamayla tersine dönebilir. Miras konunuz varsa kimseye güvenmeyin her şeyi irdeleyin.



Şanslı ve olumlu günler: 3-4-8-9-12-13-22-23-31



Düşük enerjili günler: 1-2-10-11-25-26-29-30



Aşkta güzel günler: 13-22-23



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Mart ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Mart ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



2 Mart 17:09-23:38 arası



4 Mart 19:09’dan 5 Mart 01:42’ye kadar



6 Mart 12:43’ten 7 Mart 05:20’ye kadar



9 Mart 03:52-10:40 arası



11 Mart 06:31-17:43 arası



13 Mart 19:37’den 14 Mart 02:43’e kadar



16 Mart 06:40-13:56 arası



18 Mart 23:39’dan 19 Mart 02:46’ya kadar



21 Mart 15:03-15:17 arası



23 Mart 18:26’dan 24 Mart 00:56’ya kadar



25 Mart 16:27’den 26 Mart 06:25’e kadar



28 Mart 02:47-08:22 arası



30 Mart 03:07-08:33 arası















Astromeri,
 
aylık1g.jpg


KOÇ
Sevgili koçlar ve yükselen koçlar,

Mart ayına balık stelyumunun 12. evinizdeki etkisiyle başlıyorsunuz. 12 ev bilinç dışı rüyalarımız, korkularımız ve gizli düşmanlarımızı anlatır. Bu dönemde hayatınızda kontrol edemediğinizi düşündüğünüz bazı deneyimler yaşayabilirsiniz, zaten sistemde size dur ve biraz düşün içine dön diyor. Korkularınızdan uzaklaşmak adına bu dönemde hazır Venüs de desteklerken dua, meditasyon ve spiritüel çalışmalarla ilgilenebilir, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca yalnız koçlar için bu dönem gizli saklı ilişkiler yada platonik aşklar başlayabilir. Tatlı tatlı hayaller kurabilir, en romantik şarkı ve şiirleri dinleyebilirsiniz. Siz koçlar için hayat hiç biliyorum ki normalde hiç böyle akmıyor! Gizlilikte neymiş? diyebilirsiniz. Venüs’ ün ve junonun ay içinde Neptün’le kuracağı kontak aldatma aldatılmaları getirebilir! Böyle bir hikayenin içindeyseniz hayal kırıklığına uğratabilir…

4 Marttan itibaren Transit mars haritanızın 3. evine girecek dolayısıyla trafikte hız yapmaya müsait 2 aylık bir döneme girmiş olacaksınız. Koç dediğimiz de de zaten ilk aklımıza gelen hız değil midir? Bu dönemde iletişimde arayışa girdiğiniz, sabırsız, hızla çözüm istediğiniz bir sürece girmiş olacaksınız. Ani ve öfkeli olmamaya gayret etmelisiniz! Bunun yerine planlarını gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Neyse ki özellikle martın ikinci yarısında Satürn ile olumlu açıları sizin hızınızı birazcık olsun kesebilir. Böylece biraz daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz ancak yine de ticaret, haberleşme, öğrenme konularında bazı girişimler yapmayı düşünüyorsanız ince ince hesaplayın.







BOĞA

Sevgili boğalar ve yükselen boğalar,

Mart ayına balık stelyumunun 11. evinizdeki etkisiyle başlıyorsunuz. 11 ev sosyal çevreniz, kariyerin getirileri ve bunlara dair hayallerinizi içerir. Pandemili günlerde olmasaydık sosyalleşebileceğiniz, arkadaş çevrenizin genişleyeceğini söyleyebilirdim ancak biliyorsunuz ki yeni normalde sosyalleşme sosyal ağlar aracılığıyla devam ediyor. Dolayısıyla bir şekilde dernekler, vakıflar ve yeni grupların içine girebilirsiniz. Yeni romantik tanışmalar, cinsel bir çekim ve beraberinde gelebilecek idealize etme durumları söz konusu olabilir!

4 Marttan itibaren Transit mars haritanızın 2. evine girecek dolayısıyla parasal kazançlarınızı artırmak üzere yoğun çaba sarf etme, bunun için zihinsel bir aksiyon içinde olma. Kitap, eğitim vb. konular için para harcamanız söz konusu olabilir. Beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Neyse ki özellikle martın ikinci yarısında Satürn ile olumlu açıları sizin hızınızı birazcık olsun kesebilir. Böylece gelirinizi artırabilir, kariyerde beklenen sağlamlaşma adımlarını atabilirsiniz. Güneş ve ay burcunuz 5-8 derece arasındaysa, Uranüs Satürn karesinin getirileri sosyal statünüzde ki değişimin habercisi diğer taraftan siz boğalar bastınız zeminin sağlam olmasını istersiniz o nedenle kendinizi hayallere kapılmanız için durdurun dememe gerek yok sanıyorum.








İKİZLER
Sevgili ikizler ve yükselen ikizler,

Mart ayına balık stelyumunun 10. evinizdeki etkisiyle başlıyorsunuz. 10 ev kariyer alanımız, toplumsal statümüz ile ilişkilidir. Çalışan ikizler burçları için kariyer alanında gelişmelerin olacağı, üstleri ile olan ilişkilerinde yeni bir sürece gireceklerini söyleyebiliriz.

4 Marttan itibaren Transit mars 12. evinizden çıkarak haritanızın 1. evine girecek dolayısıyla biraz olsun içsel hesaplaşmaları bir kenara bırakıp, girişim yapmaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde insanlar sizi biraz agresif görebilir. Hızla hareket etmek, hızlı konuşmak, hızla sonuca varmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınızla ilgili özellikle vücudunuz da ikili olan organlarınıza dikkat etmelisiniz. Gözler, eller, bacaklar gibi konularda kendinizi gözlemleyerek gerekli sağlık kontrollerini yaptırmanızı tavsiye ederim. Özellikle martın ikinci yarısında Satürn ile olumlu açıları sizin hızınızı birazcık olsun kesebilir. Diğer taraftan ikili ilişkilerinizde de sabırsızca davranabilirsiniz. Martın ilk haftası ani dürtüsel olmamaya gayret etmelisiniz.








YENGEÇ
Sevgili yengeç ve yükselen yengeçler,

Mart ayına balık stelyumunun 9. evinizdeki yoğun enerjisiyle başlıyorsunuz. 9 ev hayata dair inançlarınız, felsefeniz, uzun yolculuklar, yüksek öğrenim gibi konularla ilişkilidir. Bu dönemde inançlarınızı sorgulayabilir, hayat felsefenizi gözden geçirebilir ve hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Balık seyri sizin güneşinize olumlu açılar yapacağı için ilahi bir destek alabilirsiniz.

4 Marttan itibaren Transit mars 12. evinize girecek dolayısıyla içsel hesaplaşmalara girebilirsiniz, sessizleşmek, içinize dönmek, ilahi bir sistemle baş başa kalmak, dua ve meditasyon, kuka gibi çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatı sorgulayacağınız bu dönemde arkanızdan konuşulduğunun haberlerini duyabilir bu konuda üzüntü yaşayabilirsiniz. Naçizane bırakın kimseye ayna olmamaya gayret edin derim… Sağlığınızla ilgili özellikle vücudunuz da ikili organlarınız, gözler, eller, bacaklar gibi konularda kendinizi gözlemleyerek gerekli sağlık kontrollerini yaptırmanızı tavsiye ederim.








ASLAN
Sevgili aslanlar ve yükselen aslanlar,

Mart ayına balık stelyumunun 8. evinizde ağırlayarak başlıyorsunuz. 8 ev finansal konula, borç alacak dengesi, başkasından gelen paralarla ilgilidir. Aynı zamanda korku ve endişelerimizi, cinsellik temasını da gündemimize getirebilir. Bu dönemde beklenmedik borçlar ortaya çıkabilir, sağlık konusunda bir takım muayeneler ihtiyaç halinde küçük bir operasyon düşünebilirsiniz.

4 Marttan itibaren Transit mars 11. evinize girecek dolayısıyla sosyal çevrenizde değişimler, sosyal kulüpler içinde bulunma, bazen onlar için canla başla bir şeyler yapma isteğiniz uyanabilir. Aynı zamanda arkadaşlarınızda aranızda bir takım sürtüşmeler de olabilir. Özellikle ayın ikinci yarısında Merkür’ün de balık burcuna geçmesiyle sert sözler, kendinizi kullanılmış hissetmeniz mümkün! Her şeye rağmen güzel enerjilerle ilişkilerinizi toparlayabilirsiniz.

Güneş aslanlar sağlığınızla ilgili vücudunuz da ikili olan organlarınız, gözler, eller, bacaklar gibi konularda kendinizi gözlemlemenizi tavsiye ederim.








BAŞAK

Sevgili başak ve yükselen başaklar,

Mart ayına balık stelyumunun 7. evinizde ağırlayarak başlıyorsunuz. Bu alan her türlü ikili ilişkinizde duygusal zamanların başladığına işaret ediyor. Evliliğiniz, eşiniz varsa mahkemeleriniz odağınız da olabilir. Nezaket ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz.

4 Marttan itibaren Transit mars 10. evinize girecek dolayısıyla kariyerinizde hareketli günler sizi bekliyor. Koşturmak zorunda kalacağınız, beklemede olduğunuz konularda eyleme geçeceğinizi söyleyebilirim. Bu dönemde üstlerinizle aranızda bir takım gerginlikler çıkmamasına gayret etmelisiniz. Ayın ortası itibariyle 6. evdeki Satürnden olumlu açılar alacağınız için iş ve günlük rutinlerinizde yapılanmaya gidebilirsiniz.








TERAZİ
Sevgili Teraziler ve yükselen teraziler,

Mart ayına balık stelyumunun 6. evinizdeki etkisiyle başlıyorsunuz. 6 ev sağlığımız, günlük rutinlerimiz, iş yaşamımız, hizmet aldığımız konularla ilişkilidir. Bu ay rutinleriniz düzenlemek, sağlığınızla ilgilenmek, beslenme düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ya iş çevrenizi düzenlemek, değiştirmeye dair arzularınız artabilir. Siz teraziler estetik görünmeyi önemsersiniz, bakım yapmak, kendinizle uğraşma işini çok abartmamaya gayret etmelisiniz.

4 Marttan itibaren Transit mars haritanızın 9. evine girecek, bir şeyler öğrenmek, hayata farklı bir yerden bakabilmek adına hızlanabilirsiniz. Uzun yolculuklar, yurt dışı seyahatler yapmayı planlayabilirsiniz. Eğer evliyseniz eşinizin yakınlarıyla aranızda bir takım çatışmalar söz konusu olabilir. Özellikle ay sonunda sakin kalmaya ağzınızdan çıkanları kontrol etmeye gayret etmelisiniz. Uzun bir süredir süregelen sorunları çözmek için duyarlı adımlar atılabilir.








AKREP
Sevgili akrepler ve yükselen akrepler,

Mart ayına 5. evinizdeki balık stelyumu etkileri ile başlıyorsunuz. 5 ev flörtleriniz, çocuklarınız, riskli paralar ve eğlence anlayışınızla ilgili bir alan. Dolayısıyla yeni romantik tanışmalar, cinsel bir çekim ve beraberinde gelebilecek idealize etme durumları söz konusu olabilir! Çocuklarınızla ilgilenebilir, odak noktanıza onları alabilirsiniz.

4 Marttan itibaren Transit mars haritanızın 8. evine girecek dolayısıyla ilişkiniz içinde 5. evinde yoğunluğunu dürtüsel cinsel bir çekim, heyecan verici gelişmeler söz konusu olabilir. Marsın 8. ev transitinde beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, unutulmuş bir vergi, sigorta borcu önünüze gelebilir. Diğer taraftan parasal kazançlarınızı artırmak üzere yoğun çaba sarf edebilirsiniz, beklediğiniz bir para varsa ayın sonuna doğru size dönebilir. Nafaka, miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz.








YAY
Sevgili yaylar ve yükselen yaylar,

Mart ayına balık stelyumunu 4. evinizde ağırlıyorsunuz 4. ev aile, kökler ve evinizle ilişkili konularını gündeminizde tutacaktır.

4 Marttan itibaren Transit mars 7. evinize girecek dolayısıyla ikili ilişkilerinizde hareketli günleri başlatacak. Partneriniz yada ortaklarınız da aranızda sözel sertleşmeler, ani çıkışlar söz konusu olabilir bu nedenle sakin kalmaya özel olarak gayret etmelisiniz. Özellikle güneş ve ay yaylar marsın geçişini karşılarında olacakları için hızlı hareket edebilir, aksayan işleri hızla çözmek isteyebilirsiniz. Özellikle martın ikinci yarısında Satürn ile olumlu açıları sizin hızınızı birazcık olsun kesebilir, birliktelikte ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz.








OĞLAK
Sevgili oğlaklar ve yükselen oğlaklar,

Mart ayına balık stelyumunu 3. evinizde ağırlıyorsunuz 3. ev iletişim, sözleşmeler, ticaret ve yakın seyahatle ilgili bir alandır.

4 Marttan itibaren Transit mars 6. evinize girecek dolayısıyla günlük rutinleriniz, sağlığınız, hizmet aldığınız konularla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş yaşamınızda hızlı çözüm üretmek istediğiniz hareketli bir dönem başlayacaktır. Özellikle martın ikinci yarısında ikili organlarınızla ilgilenmek, göz, eller, kollar gibi sağlık kontrolleriniz yaptırmanızı tavsiye ederim, ileride ortaya çıkabilecek bir sağlık sorunun başlangıç haberleri olabilir.








KOVA
Sevgili kova ve yükselen kovalar,

Mart ayına balık stelyumunun 2. ev finansal konular, maddi manevi değerlerle ilgili bir alandır dolayısıyla tüm dikkatiniz öz değeriniz ve parasal kaynakları artırmaya yönelik olabilir.

4 Marttan itibaren Transit mars 5. evinize girecek ve aşk yaşamınıza canlılık katacak, heyecan verici bir ilişki içine çekilebilir. Varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sevmek, sevilmek ilgi görmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, ayrıca eğlenmeye dair derin bir arzu duyabilirsiniz. Riski paralarla ilgileniyorsanız önümüzdeki süreçte özellikle ay sonunda adınıza güzel gelişmeler olabilir. Ayın ikinci yarısında merkür’ ün de balık burcuna geçmesiyle birlikte aşk yaşamınızda bir takım restleşmeler, lafın sözün sakınılmadan söylenmesi nedeniyle kırıcı durumlar söz konusu olabilir.








BALIK
Sevgili balık ve yükselen balıklar,

Mart ayı sizin doğum ayınız. Hepinizin doğum gününü kutluyorum. Ay içerisin de balık stelyumunu 1. evinizde ağırlıyorsunuz. sağlığınız, fiziksel görünümünüz, kendinizi ortaya koyma biçiminizle ilgili bir takım değişimlere gitmeyi arzu edebilirsiniz. Güneş ve ay balıklar ise bu stelyumdan daha yoğun bir etki alacaklar.

4 Marttan itibaren Transit mars 4. evinize girecek dolayısıyla eviniz, aileniz ve köklerinizle ilişkili konularla ilgilenebilir. Ev içinde hareketli günler geçirebilirsiniz. Mars girdiği alana agresyonu da götürdüğü için ebeveynlerle aranızda bir takım çatışmalar söz konusu olabilir. Özellikle Merkür’ünde balık burcuna geçtiği 16 marttan itibaren her türlü ikili ilişkide sakin ve sağduyulu olmanızı tavsiye ederim. Diğer taraftan eviniz ve yaşam alanınızda değişimlere gitmek isterseniz yine ay ortasından sonra Satürn’ ünde desteğini alarak harekete geçebilirsiniz.








Özlem Somuncu
 
aylık1f.jpg

2021 Mart Koç Burcu ve yükselen Koç





Mars İkizler’e geçiyor: Hareketli zamanlar

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta inatçı Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda yakın çevre ve zihinsel faaliyetleri gösteren 3. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da sizi finansal konularda zorladı, muhtemelen beklenmeyen masraflarla karşılaştınız. Ancak 4 Mart’tan sonra bütçenizi kontrol altında tutmanız daha kolay.



4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada kalacak. Yakın çevrenizde hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bol bol gezebilir, konuşabilir, okuyabilir, yazabilir, kardeş, kuzen ya da komşularınızla vakit geçirebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, bir arkadaşınızla birlikte çalışmaya karar verebilir, işleri kâğıda dökebilir, anlaşma imzalayabilirsiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek yıldız haritanızda arkadaşlar ve gruplarla ilgili 11. evde. Sosyal çevrenizde yeni şeyler öğreniyor, arkadaşlar sayesinde ufkunuzu genişletiyorsunuz.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, planlarınızı gerçekleştirmek için başkalarıyla iş birliği yapabilir, istediğiniz takımı oluşturabilirsiniz.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Sosyal ilişkilerden uzaklaşmak ve biraz kafa dinlemek isteyeceksiniz. Hayal kurmak, dizi/film izlemek, günlük işlerden ve somut gerçeklerden uzaklaşmak iyi gelebilir.



Venüs Balık’ta: Akışa bırak

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Sezgilerinize kulak verin, rüyalarınıza dikkat edin. Eğer yaratıcı uğraşlar içerisindeyseniz, hayal gücünüz artıyor, işinize yarayabilir. Dinlenmek, tek başınıza vakit geçirmek iyi gelebilir. Şartları zorlamak yerine olayları akışa bırakın.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Çekiciliğiniz artıyor

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. 21 Mart’tan sonra hem Güneş hem de Venüs burcunuzda olacak. Kendinize güveniniz, çekiciliğiniz ve yaşama sevinciniz artıyor. Çevrenizde etkili olacak, etrafınızdakileri peşinizden sürükleyeceksiniz.



Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, tarzınızı ve kıyafetlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Hayattan daha çok keyif alıyor ve çevrenize neşe saçıyorsunuz.

















2021 Mart Boğa Burcu ve yükselen Boğa






Mars İkizler’e geçiyor: Masraflar artıyor

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta burcunuzdan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda para ile ilgili 2. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, enerjiniz yüksek, son 2 ayda muhtemelen yeni şeylere başladınız. Belki zaman zaman fevri ya da aceleci davrandınız, sakarlıklar gündeme geldi.



4 Mart’tan sonra finansal konularla daha fazla ilgileneceksiniz. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Yeteneklerinizi geliştirebilir, işinize ya da parasal meselelere odaklanabilirsiniz. Çeşitli yatırım türlerini araştıracak ve para ile ilgili harekete geçeceksiniz. Bütçenize dikkat edin, zira Mars burada beklenmedik masrafları gösteriyor.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, işle ilgili plan yapmak ya da zam istemek için iyi bir dönem.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek iş ve kariyerle ilgili 10. evde. İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir, eğitim alabilir ya da seyahat edebilirsiniz. Üstlerinize kendinizi iyi ifade ediyorsunuz.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir, iyi pazarlık edeceksiniz.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Arkadaşlarla bir araya geliyor, fikir alışverişinde bulunuyorsunuz. Gelecek planları ve hedeflerinizi düşüneceksiniz.



Venüs Balık’ta: Sosyal hayat, Arkadaşlar

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceksiniz, sosyal hayatınız canlanıyor. Bir arkadaşınıza yardım edebilir, duyarlı ve özverili davranabilirsiniz. Grup çalışmaları da keyifli geçecek.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Akışa bırak

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Kendi içinize dönebilir, dinlenmeye ve dış dünyadan uzaklaşmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Harekete geçmek yerine arka planda çalışmalarınızı sürdürün. Bu dönemde şartları zorlamak yerine akışa bırakın.



Nisan’ın 2. yarısında Güneş (19 Nisan), Merkür (19 Nisan) ve Venüs (14 Nisan) Boğa’ya geçecek ve sizin döneminiz başlayacak.















2021 Mart İkizler Burcu ve yükselen İkizler





Mars İkizler’e geçiyor: Enerjiniz artıyor

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, son 2 ayda enerjiniz zaman zaman düştü, muhtemelen olumsuz düşüncelere kapıldınız.



4 Mart’tan sonra daha dışadönük olabilir ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Mars burcunuzda iken aktif, hareketli ve mücadeleci olacaksınız. Fiziksel enerjiniz artıyor. Daha sabırsız, fevri ve rekabetçisiniz. Kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyuyor ve çevrenizi etkiliyorsunuz.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, kendinizi ortaya koymak ve terfi istemek ya da istekleriniz doğrultusunda harekete geçmek için iyi bir dönem.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek eğitim ve seyahatle ilgili 9. evde. Yeni şeyler öğrenecek, fikirlerinizi iyi ifade edecek, felsefe ve yabancı kültürlere ilgi duyacaksınız.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, bir eğitim ya da seyahat fırsatı çıkıyor, ilginizi çeken bir konuyu öğrenebilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Yabancılarla bağlantı ya da yurtdışı ile ilgili fırsatlar söz konusu olabilir.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. İş ve kariyerle ilgili düşünceler, planlar gündemde. İşle ilgili eğitim alabilir, seyahat edebilirsiniz.



Venüs Balık’ta: Göz önünde

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. İş hayatında olumlu gelişmeler var. Üstlerinizle iyi iletişim kuruyor, beğeniliyor ve takdir ediliyorsunuz. Özverili çalışacaksınız. İş ya da özel hayatınız sebebiyle göz önünde olabilirsiniz.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Sosyal Hayat, Eğlence

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Sosyal hayatınız canlanıyor, arkadaşlarla bir araya geliyor, iyi vakit geçiriyorsunuz. Arkadaşlarınızı peşinizden sürükleyebilir, birlikte tatile çıkabilir, eğlenebilirsiniz. Sosyal çevrenizde dikkat çekeceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, online çalışmalara ve workshoplara katılabilirsiniz



















2021 Mart Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç



Mars İkizler’e geçiyor: Dinlenme zamanı

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda bilinçaltı ve iç dünya ile ilgili 12. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, sosyal hayatınız hareketli, arkadaşlar, gruplar, dernekler ya da online çalışmalar gündemdeydi.



4 Mart’tan sonra sosyal ilişkilerden uzaklaşmak ve tek başınıza daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada olacak. Çözülmemiş duygusal konularla ilgilenmek, affedemediğiniz biriyle ilgili çalışma yapmak ya da sağlıksız bir ilişkiyi bitirmek söz konusu olabilir.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, bilinçaltını keşfe ve içsel değişime yönelik bir çalışmaya katılabilir ya da ortak finansal konuları yoluna sokmak için plan yapabilirsiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek ortak paralar ve yenilenme ile ilgili 8. Evde olacak. Ortak hesapları düzene sokabilir, yatırımları ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Metafizik veya psikolojiyle ilgilenebilir, bilinmeyen, gizemli konuları araştırabilirsiniz.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, parayla ilgili doğru kararlar alabilir, yatırım fırsatları ile karşılaşabilir, finansal bir ortaklık yapabilirsiniz.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında araştırıyor, öğreniyor, psikoloji, felsefe, din ya da ruhsal konularla ilgileniyorsunuz.



Venüs Balık’ta: Seyahat, Merak

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Anlayışınız artıyor, sezgileriniz güçleniyor. Seyahatlerde iyi vakit geçirecek, öğrenmekten mutlu olacak, yabancılarla iyi anlaşacaksınız. Eğitim ya da workshoplara katılabilir veya kendiniz eğitim/seminer verebilirsiniz.



Güneş Venüs’le birleşiyor: İşler yoluna giriyor

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. İş hayatında olumlu bir dönem. Üstlerle iyi iletişim kuruyor ve iş hayatında ya da sosyal çevrenizde güçlü bir izlenim bırakıyorsunuz. İş görüşmesi yapmak için de iyi bir dönem. Verimli çalışacak, dikkat çekeceksiniz.













2021 Mart Aslan Burcu ve yükselen Aslan



Mars İkizler’e geçiyor: Sosyal hayatınız canlanıyor

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda arkadaşlar ve sosyal hayatla ilgili 11. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, iş hayatında hareketli ve yoğun bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Ocak ve Şubat’ta muhtemelen çok çalıştınız. Belki de stres veya yöneticilerle gerginlik yaşadınız.



4 Mart’tan sonra sosyal ilişkilere daha fazla vakit ayıracaksınız. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Sosyal hayatınız canlı ve hareketli olacak. Arkadaşlarınızla bir araya geliyor, grup, dernek gibi yerlerde aktif rol alıyorsunuz. Arada arkadaşlarla tartışma veya rekabet yaşanabilir.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, bir arkadaşınızla güçlerinizi birleştirebilir, ortak iş yapmaya karar verebilirsiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek ikili ilişkilerle ilgili 7. Evde olacak. İlişkiler ve iletişimle ilgili farkındalığınız artıyor, partnerinizden ya da dostlarınızdan çok şey öğrenecek ve bakış açınızı genişleteceksiniz.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, partnerinizle hiç olmadığı kadar açık konuşabilir, sorunları çözebilir, eğer yalnızsanız, yeni biriyle tanışabilirsiniz.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında finansal konular, borç-alacak, yatırım işleri ile ilgilenecek, terapi ya da ruhsal çalışmalardan fayda göreceksiniz.



Venüs Balık’ta: Sezgilerinize dikkat edin

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Sezgileriniz güçlü, iç dünyanızda olumlu değişimler var. Yakınlarınızdan maddi manevi destek görüyorsunuz.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Eğitim, Seyahat

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Yeni deneyimler, girişimler, medya, yayıncılıkla ilgili işler, eğitim veya seyahat gündeme geliyor. Dışadönük, aktif olacak, yeni şeyler öğrenmek veya öğretmek isteyeceksiniz. Seyahatlerde iyi vakit geçirecek, öğrenmekten ya da öğretmekten keyif alacak, ufkunuzu genişletecek ve kendinizi geliştireceksiniz.



















2021 Mart Başak Burcu ve yükselen Başak



Mars İkizler’e geçiyor: İşler, güçler

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda iş ve kariyerle ilgili 10. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, eğitim, seyahat ya da hukuk ve yayıncılık gibi konularda hareketli bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Muhtemelen görüşlerinizi değiştiren bazı olaylarla karşılaştınız.



4 Mart’tan sonra işler artıyor, projeler hızlanıyor. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada kalacak. Mars iş hayatında oldukça yoğun, aktif ve rekabetçi olduğunuzu gösteriyor. Enerjiniz yüksek ve bağımsız hareket etmek istiyorsunuz. Başına buyruk ve fevri davranabilir, üstlerinizle ters düşebilirsiniz.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, beraber çalıştığınız kişileri motive edecek, verimli çalışacak, işleri yoluna sokacaksınız.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek işyeri ve çalışanlarla ilgili 6. Evde olacak. İşyerinizi düzene sokacak, üzerinde çalıştığınız projelere yoğunlaşacak ve günlük işleri halletmek, verimli çalışmak için yollar geliştireceksiniz. Çalışmaların üzerinden geçmek, dosyaları düzenlemek, hataları düzeltmek için uygun bir dönem.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, iş fırsatları, yeni projeler, teklifler gündeme geliyor. Yeni fikirler ortaya çıkıyor.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında hem partneriniz hem de yakınlarınızla iyi iletişim kuruyorsunuz. İlişkilerle ilgili düşünebilir, hayal kurabilirsiniz.



Venüs Balık’ta: İlişkilerde mutluluk

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. İlişkilerde özverili davranmanız, hassas ve alıngan olmanız mümkün. Partnerinizle ya da dostlarınızla güzel vakit geçireceksiniz. Partnerinizden destek görebilir, eğer yalnızsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Değişim zamanı

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Maddi durumunuz iyileşecek, psikoloji ya da ruhsal konular ilginizi çekecek. Finansal konular, borç-alacak, kredi ve yatırımlarla ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerde yakınlaşma ve derin paylaşımlar var.





















2021 Mart Terazi Burcu ve yükselen Terazi



Mars İkizler’e geçiyor: Eğitim, Seyahat

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda görüş ve ideallerle ilgili 9. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, muhtemelen son iki ayda para ile ilgili konular gündeme geldi, tartışmalar ya da kredi, borç, ödemelerle ilgili stresler vardı.



4 Mart’tan sonra bütçenizi kontrol etmeniz daha kolay olacak. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Seyahat edebilir, görüşlerinizi güçlü bir şekilde savunabilir ya da eğitim için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, eğitim ya da seyahat yolu ile bakış açınızı genişletmek için güzel bir dönemdesiniz. Yabancı kültürler, felsefi ve akademik konular ya da yayıncılıkla ilgileneceksiniz.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, yapmak istedikleriniz için gerçekçi bir plan oluşturabilir ve diğerlerini ikna edebilirsiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek aşk, çocuklar, hobi ve keyiflerle ilgili 5. Evde olacak. Daha sosyal olacak, okumak, yazmak ve öğrenmekten keyif alacaksınız. Yaratıcılığınız artıyor.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, aşkta mutluluk ya da çocuklarla ilgili güzel haberler var.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında günlük işler ve sorumluluklar gündemde. İşle ilgili araştırma ya da görüşme yapabilirsiniz.



Venüs Balık’ta: İşler yolunda

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. İşyerinde yardımsever, özverili davranabilir, iş arkadaşlarınızın dertlerini dinleyebilir ve iş ortamında olup bitenden etkilenebilirsiniz. Günlük işlere odaklanıyor, çalışmaktan keyif alıyorsunuz.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Güçlü ilişkiler

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. İkili ilişkiler ve partnerinizle ilgili gelişmeler öne çıkıyor, güçlü ve sevecen biri hayatınıza girebilir.



İlişkilerde mutlu olacak, eşiniz ya da dostlarınızla iyi vakit geçireceksiniz.



















2021 Mart Akrep Burcu ve yükselen Akrep



Mars İkizler’e geçiyor: Parasal meseleler

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda ortak paralar ve değişimle ilgili 8. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, muhtemelen son iki ayda ikili ilişkilerde hareketli bir dönem yaşadınız hatta zaman zaman tartışmalar gündeme geldi.



4 Mart’tan sonra ilişkilerde uyum yakalamak daha kolay olacak. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Ortak finansal konularda beklenmedik masraflar çıkabilir ya da vergi, sigorta, kredi işleriyle uğraşabilirsiniz. Parasal meseleler partnerinizle aranızda tartışmaya yol açabilir.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, ne zaman ısrar etmeniz ne zaman işleri oluruna bırakmanız gerekiyor, sezgilerinizle doğru karar vereceksiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek ev ve aileyle ilgili 4. Evde olacak. Ev ve aileyle ilgili ertelenen konular gündeme geliyor, geçmişi hatırlayabilirsiniz. Evinizi düzenlemek, dolapları, eşyaları elden geçirmek ve sadeleşmek için uygun bir dönem. Evden çalışmanız da mümkün.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, evle ilgili fırsatlar var, ev almak ya da kiralamak için iyi bir zaman.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında sanatla ya da hobilerle ilgileneceksiniz, hayal gücünüz yüksek, çocuklarla iletişiminiz iyi. İlişkilerle ilgili düşünebilir, kendinizi iyi ifade edebilirsiniz.



Venüs Balık’ta: Aşkta mutluluk

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Sevgilinize karşı hassas olacak, birlikte iyi vakit geçireceksiniz. Romantik ve özverili davranacaksınız. Çocuklarla iyi anlaşıyor, hayattan daha çok keyif alıyorsunuz.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Çalışma zamanı

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Günlük iş ve görevlere odaklanacak, verimli çalışacak, iş ortamında etkili olacaksınız. İş arkadaşlarınızdan destek görüyor ve çalışmaktan keyif alıyorsunuz. İşleri kolaylıkla halledebilir, yoluna sokabilirsiniz.

















2021 Mart Yay Burcu ve yükselen Yay



Mars İkizler’e geçiyor: İlişkiler ön planda

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda ikili ilişkilerle ilgili 7. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, muhtemelen son iki ayda iş hayatında yoğun bir dönem yaşadınız, çok çalıştınız, gündelik işleri yoluna sokmak için çaba sarf ettiniz.



4 Mart’tan sonra ise diğerleri birlikte hareket etmek, birlikte bir şeyler yapmak öne çıkıyor. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Mars ikili ilişkilerden yana hareketli ancak zaman zaman zorlayıcı bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. Muhalefetle ve beklemediğiniz tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişiler aktif, enerjik ve agresif.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, acele etmeden adım adım ilerlemek sağlam bir dostluk ya da ortaklığa kapı açabilir.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek eğitim ve seyahatle ilgili 3. Evde olacak. Okumak, yazmak, olaylara farklı açılardan bakmak, fikir alışverişinde bulunmak ve düşüncelerinizi, yazdıklarınızı, çalışmalarınızı gözden geçirmek için iyi bir dönem.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, bir anlaşma/sözleşme gündeme geliyor. Kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenecek, gün içerisinde daha fazla iletişim halinde olacaksınız. Eğer yazmakla uğraşıyorsanız, bu günler oldukça verimli geçebilir.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında aile içerisinde ilgilenmeniz gereken kişiler olabilir. Evden çalışmanız da mümkün.



Venüs Balık’ta: Evde mutluluk

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Evinizi güzelleştirecek, ailenize karşı hassas olacak ve özverili davranacaksınız.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Aşk, Eğlence

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Dışadönük ve aktifsiniz, birçok kişinin ilgisi üzerinizde. Flört, eğlence ya da tatil gündemde, hayatın tadını çıkarıyorsunuz. Çocuklarla iyi anlaşacak, keyif, eğlence ve hobilere zaman ayıracaksınız.



















2021 Mart Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak



Mars İkizler’e geçiyor: İşler yoğun

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda iş hayatı ve gündelik işlerle ilgili 6. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, muhtemelen son iki ayda aşkta tartışmalar ya da çocuklarla ilgili konular gündemdeydi. Kendinizi daha açık ifade ettiniz, spora ya da hobilere vakit ayırdınız.



4 Mart’tan sonra ise işler artıyor, günlük hayatınız hareketleniyor. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada olacak. Günlük işleriniz yoğun, oradan oraya koşturuyor, işleri yetiştirmeye çalışıyorsunuz. İşle ilgili motivasyonunuz ve kararlılığınız yüksek. İş arkadaşlarınız ya da diğer çalışanlarla tartışma ve rekabet söz konusu olabilir.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, beraber çalıştığınız kişileri motive edecek, verimli çalışacak, işleri yoluna sokacaksınız.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise Kova’da, 16 Mart’a dek finansal konularla ilgili 2. Evde olacak. Para ile ilgili düşünecek, plan yapacak ve hesaplarınızı düzene sokacaksınız.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, yatırım ya da iş fırsatları var, maddi konularda doğru kararlar alacaksınız.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında hayal gücünüz yüksek, eğer yazmakla uğraşıyorsanız, kolayca ilham bulacaksınız. Fazla hayal kurma ve gerçeklerden uzaklaşma riski de var.



Venüs Balık’ta: Yakın çevreyle iyi ilişkiler

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Kendinizi güzel ifade edecek, okumak ve yazmaktan keyif alacaksınız. Kardeş, yakın akraba ya da komşularla ilişkileriniz iyi ancak özveri gerektiren durumlar olabilir. Konuşmak, gezmek ya da öğrenmek öne çıkıyor.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Ev, aile

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Eviniz ve ailenizle ilgilenecek, evde huzurlu olacaksınız. Dekorasyonla uğraşabilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Ailevi konularda etkili olacak, kendinizi güvende hissedeceksiniz.















2021 Mart Kova Burcu ve yükselen Kova






Mars İkizler’e geçiyor: Keyif, Eğlence

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda aşk, çocuklar, hobiler, tatil ve eğlence ile ilgili 5. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, muhtemelen son iki ayda evle ilgilendiniz, taşınma, tadilat ya da ev işleri ile uğraştınız.



4 Mart’tan sonra ise daha dışadönük olacak, gezip eğleneceksiniz. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada. Mars, aşk hayatınızın da hareketli olduğunu gösteriyor. Belki de çocuklarla ya da hobilerle ilgileniyorsunuz. Spor yapıyorsunuz, cesaretiniz ve fiziksel enerjiniz yüksek, kendinizi açıkça ifade ediyorsunuz.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, hem cesur hem de gerçekçisiniz, kendinden emin bir şekilde harekete geçebilir, risk alabilirsiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 16 Mart’a dek Kova’da olacak. Önemli konuları değerlendirip yeni kararlar alacak ya da daha önce karar verip ertelediğiniz şeylerle ilgili harekete geçeceksiniz.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirecek, doğru karar vereceksiniz. Çok konuşabilir, yazabilir, karşınızdakileri ikna edebilirsiniz.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında maddi konularla ilgilenecek, bütçe ve hesap işleri ile uğraşacak ya da yatırımları araştırıp para ile ilgili düşüneceksiniz.



Venüs Balık’ta: Geliriniz artıyor

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Maddi konularda olumlu gelişmeler var, beğendiğiniz şeyleri satın alabilir ya da gelirinizi artırabilirsiniz. Güzellik, estetik ya da dekorasyonla ilgili harcamalar olası.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Hareketli günler

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Yakın çevrenizde etkinliklere katılacak, gezecek, iyi vakit geçireceksiniz. Sözleriniz diğerlerini etkiliyor. Kardeş, komşu ve akrabalarla iyi ilişkiler kuruyor, birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Okumak, yazmak ya da eğitim/workshoplara katılmak öne çıkabilir, sosyal medyada etkin olabilirsiniz.















2021 Mart Balık Burcu ve yükselen Balık





Mars İkizler’e geçiyor: Evde Değişiklik

Fiziksel enerji ve eylemi gösteren Mars, nihayet burç değiştiriyor, 4 Mart’ta Boğa’dan çıkıyor ve İkizler’e, yıldız haritanızda ev ve aile ile ilgili 4. eve geçiyor. Mars 7 Ocak’tan beri Boğa’da, muhtemelen son iki ayda zihinsel çalışmalara odaklandınız ve iletişim trafiğiniz arttı. Yakın çevrenizle bazı tartışmalar yaşandı.



4 Mart’tan sonra ise evle ilgili değişiklikler ya da ailevi konular öne çıkıyor. 4 Mart’ta İkizler’e geçen Mars, 23 Nisan’a dek burada olacak. Evde tadilat, taşınma, ev işleri ya da ailenizle ilgili gelişmeler var.



20- 23 Mart arasında Mars Satürn’le iyi açıda, bilinçaltını keşfe ve içsel değişime yönelik bir çalışmaya katılabilir ya da evle ilgili konuları yoluna sokmak için plan yapabilirsiniz.



Merkür Burç Değiştiriyor

Zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 16 Mart’a dek Kova’da, yıldız haritanızda bilinçaltı ve sırları gösteren 12. Evde olacak. Rüyalarınızı yazmak, sezgilerinizi takip etmek size yol gösterecek. Bilinçaltını keşfe yönelik çalışmalardan fayda sağlayabilirsiniz. Kendi içinize dönebilir, geçmişi düşünebilir, bazı şeyleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden uzak durun.



3- 6 Mart arasında Merkür Jüpiter’le birleşiyor, hayata güven duyacak, pişmanlık ve endişeleri geride bırakacaksınız. İç sesiniz, sezgileriniz ya da rüyalarınız önemli olabilir.



Geri hareketi nedeniyle 2 aydır (8 Ocak’tan beri) Kova’da olan Merkür, 16 Mart’ta burç değiştiriyor ve Balık’a geçiyor. Ayın ikinci yarısında vizyonunuz netleşiyor, anlayışınız artıyor. Kendinizi iyi ifade edeceksiniz. Daha çok konuşabilir, yazabilir ve kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.



Venüs Balık’ta: Güzellik, Keyif

Aşk, sevgi ve beğenileri gösteren Venüs ise 21 Mart’a dek Balık’ta olacak. Özverili ve duyarlı davranabilir, görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Hayal gücünüz, yaratıcılığınız ve çekiciliğiniz yüksek. Hayattan daha çok keyif alacaksınız.



Güneş Venüs’le birleşiyor: Maddi konular ön planda

Venüs 21 Mart’ta Koç’a geçiyor, 22-30 Mart arasında Güneş’le birleşiyor. Finansal konuları iyi idare edeceksiniz. Yatırım ya da alışveriş yapabilir, gelirinizi artırabilirsiniz. Güzelliğe, zevklere ve keyiflere para harcamanız mümkün.

























Duygu Pekbey
 
Yavaş yavaş karanlıktan ışığa, güneşli günlere ilerlemeye başladığımız bu günlerde artık bir şeyler net olarak görünmeye başlıyor. Vazgeçmek ve direnmek arasındaki savaştan çıkıyor gibiyiz. Şimdi hayat amaçlarımıza umutla ilerlemeye başlarken hedeflerimizi doğru tespit etmeliyiz. Yoksa Montaigne’in dediği gibi ‘Hedefi olmayan bir gemiye hiçbir rüzgâr yardım edemez’.

Genel olarak iyicil etkilere sahip bu ay geri harekette bir gezegen görünümü olmayacak. Bu engellere takılmadan rahat ilerleyebileceğimizi gösteriyor.

Sezgilerinizin sizi daima en doğru olana, en çok istediklerinize yönlendirmesi dileğiyle…


aylık1x.jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Yönetici gezegeniniz Mars ay boyunca İkizler burcunda; yani sizin yakın çevre, kardeşlerle iletişim alanınızda ilerliyor olacak. Dolayısıyla ilişkilerinizde kırıcı ve fevri olmaktan kaçınmalısınız. Belki yeni bir eğitim programı belki kısa bir seyahat yapmanız gerekebilir. Balık burcunda gerçekleşen yeniay daha çok sezgilerinizi kullanmaya, mistik ve okült konularla ilgilenmeye teşvik edebilir. Bu arada gizli düşmanlarınızın da farkına varabilirsiniz. Güneş’in ve Venüs’ün burcunuza geçişiyle adeta yeniden canlanacaksınız. Yeni bir aşk, ilişkilerle ilgili yeni bir şans kapınızı çalabilir. Sosyal ortamlarda ön plana çıkmak, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Ay sonunda oluşacak dolunay ise tekrar ilişkilere dikkat çekiyor. Eş, partner, karşınızdaki insanlar, ortaklık ilişkilerinde şimdiye kadar farkında olmadığınız bazı konular ortaya çıkabilir, krizler, restleşmeler yaşanabilir. Uzlaşma ve orta noktayı bulmak zor olabilir.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Ay boyunca maddi ve manevi kazanımlar alanında ilerleyecek Mars harcamalara dikkat çekiyor. Finansal konularda cesur adımlar atmanızı gerektiren yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Fakat düşünmeden ani bir kararla yapacağınız yatırımlar canınızı da sıkabilir. Emin adımlarla ilerlemek ve gerçekçi kararlar almak zorundasınız. Balık burcundaki Yeniay sosyal hayatınıza hareketlenme getiriyor. Merkür’ün de bu alana geçmesiyle yeni arkadaşlar edinebilir veya yeni gruplara katılabilirsiniz. İşten gelen kazanımlarınızda sürprizler olabilir. Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçişi en çok ilişkiler ve finansal konuları sorgulayacağınızı gösteriyor. Geri planda kalmak, dinlenmek isteyebilir, dostunuzun düşmanınızın farkına varabilirsiniz. Ayın son günlerinde gerçekleşen Terazi dolunayı sağlıkla ilgili konulara dikkat çekiyor. Yanınızda çalışanlarla ilgili bazı gerçekler de önünüze serilebilir.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Burcunuza geçen Mars size cesaret ve hareketlilik getiriyor. Bu arada acelecilikten kaynaklı kazalara açık olabilir kendinizi rekabet gerektiren ortamlarda bulabilirsiniz. Balık burcunda gerçekleşen yeniay kariyerle ilgili alanda yeni şans ve fırsatları getirebilir. Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçişiyle sosyal hayatınız hareketleniyor. Yeni arkadaşlıklar başlayabilir veya yeni sosyal gruplara katılmak isteyebilir bu çevrelerden destek bulabilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşen dolunay aşk hayatınızda yüzeysel olmamanızı gerektiriyor.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Ay’ın başında Mars’ın İkizler burcuna geçişi gizli düşmanlıkları fark etmenizi sağlarken zihinsel olarak çok aktif bir süreci gösteriyor. Manevi ve ruhsal çalışmalar ilginizi çekebilir, yoga, meditasyon gibi çalışmalara katılmak isteyebilirsiniz. Bağımlılıklardan arınmak, alışkanlıklardan kurtulmak için de iyi bir süreç. Balık burcunda gerçekleşen yeniay uluslararası veya yabancılarla yaptığınız işlerde yeni başlangıçlara veya yeni tohumlar atmanıza sebep olabilir. Veya yarım bıraktığınız bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Felsefi ve kültürel konular daha çok ilgi alanınıza girmeye başlayabilir.20 Mart ve sonrası Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçişiyle kariyer hayatınızda daha görünür ve atak olabilirsiniz. Çalışmalarınız patron veya müdürleriniz tarafından takdir edilebilir. Son olarak Terazi dolunayı aile ilişkilerinde dengeye dikkat diyor. Bu dönemde ev, emlak, arsa alırken dikkat etmelisiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Ayın ilk günleri İkizler burcuna geçen Mars’ın etkisi sosyal, çevre ve arkadaşlık ilişkilerine hareketlilik getirebilir. Yeni gruplara katılabilir, aktif görevler alabilirsiniz. Balık yeniayı ortak kazanımlar, borçlar, krediler alanında gerçekleşiyor. Yeni ödeme yapılandırmaları veya yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Devam eden miras davası varsa olumlu sonuçlar bekleyebilirsiniz. Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçişi kariyerle ilgili konularda kendinizi daha rahat göstermenizi sağlayacaktır. Yurtdışı veya yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde başarı sağlayabilirsiniz. Ayın son günü gerçekleşen Terazi dolunayı yakın çevre, kardeşlerle ilişkilerde dikkatli olmanızı gerektiriyor. İletişim kazalarına açık olabilirsiniz. İnternet üzerinden yaptığınız işlerde de bu dönem daha özenli olmanız gerekebilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

4 Mart’ta Mars’ın koç burcuna geçişiyle kariyer ve gelecek hedeflerinizde hareketlenme başlarken mücadele ve rekabet de artacaktır. Bu arada patron veya yöneticilerle gerilimlerden uzak durmanızda fayda var. Balık yeniayı ikili ilişkilerle ilgili alanda gerçekleşiyor. Bir evlilik, ortaklık kararı gündeme gelebilir veya yeni bir ilişki başlayabilir. Eğer bir birlikteliğiniz varsa son derece romantik zamanlar olabilir. Merkür’ün de Balık burcuna geçişi anlaşmalar, danışmanlıklar, davalarla ilgili olumlu etkiler getirecektir. Karşınızdaki insanlarla iletişim çok daha rahat ve uyumlu olacaktır. Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna ilerlemesi ise ortak kazanımlar, miras ve kredilerle ilgili şanslı etkileri getiriyor. Yine de yüksek finansal riskler almasanız iyi olur. Ay sonunda gerçekleşen dolunay kazanımlar alanında kriz çıkartabilir. Büyük yatırımlar veya harcamalar için çok dikkat etmeniz gerekebilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Mars İkizler transiti yurtdışı veya yabancılarla yapılan işlerde girişim fırsatları sağlarken hukuksal bir konu varsa dikkatli olmayı da gerektiriyor. Eğitimlerle ilgili konularda girişimleriniz de olabilir. Balık yeniayı sağlıkla ilgili alanda gerçekleşiyor. Yeni bir diyet programı veya spora başlayabilirsiniz. Yanınızda çalışanlara destek olabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Çalışma ortamınızla ilgili düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçişi odak noktanızı eş, partner, ortalıklar konusuna çekecektir. İlişkilerde daha atak olabilirsiniz. Ayın son günlerinde gerçekleşen dolunay sizi ilgilendiren her türlü konuda farkındalık sağlıyor. İkili ilişkileriniz, eş, partner ilişkilerinizde kendi değerinizi, yerinizi net olarak görebilir, haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Adil olmadığını düşündüğünüz konularda gerginlikler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili konulara öncelik tanımanızda fayda olabilir. Biraz daha sakin ve sinirlerinize hâkim olmanız gerekebilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle ödemeler alanında krizler artabilir. Fazla risk almayın ve kazalara karşı dikkatli olun. Yeni yatırım fırsatlarıyla ilgili enine boyuna iyice düşünün. Balık burcunda gerçekleşen yeniay; aile, ev yerleşim konularında yeni başlangıçlar diyor. Yeni bir eve taşınabilir, evde değişiklikler yapabilirsiniz. Evden ayrılabilir, yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Venüs ve Güneş’in Koç burcuna geçişi gündelik rutininizi hareketlendirecektir. Çalışma koşullarınızda yenilikler yapmak isteyebilir, sağlıkla ilgili olarak alternatif konuları deneyebilir, spora veya diyete başlayabilirsiniz. Ayın son günlerinde gerçekleşen dolunay ise gizli düşmanlarınızın farkına varmanızı sağlayacaktır. Biraz daha kafanızı dinlemek, spiritüel konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arınma, detoks programları uygulayabilirsiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Mars’ın İkizler burcuna geçişi ikili ilişkilere hareket getiriyor. Yeni bir ortaklık söz konusu olabilir. Bu arada gerginliklere ve acele karar almamaya dikkat edin. Aşırı dürtüsel, agresif ve aceleci davranışlar özel ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir. Balık yeniayı ile birlikte ev, aile konuları önem kazanıyor. Yeni bir eve taşınma, evle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Aile üyeleriyle ilgili hoş gelişmeler bekleyebilirsiniz. Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçişi eğer kalbiniz boşsa yeni bir ilişki, bir kıvılcım olabilir. Çocuklarla ilgili hoş başlangıçlar veya bir bebek müjdesi olabilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaran sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Daha fazla risk almaya meyilli olabilirsiniz. Ay sonundaki Terazi dolunayı sosyal çevre ilişkilerine, işten gelen kazançlara dikkat çekiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde gerginlikler olabilir, bazı gruplardan çıkmak isteyebilirsiniz. İşten beklediğiniz kazanç veya terfi ile ilgili hakkınızı alamadığınızı düşünebilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızda ikilemlerde kalabilirsiniz. Bireysel ve sosyal yaşamınız arasında denge sağlamak bu süreçte biraz zor olabilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Mart ayının ilk günlerinde Mars’ın İkizler geçişi gündelik rutininize hız kazandıracaktır. Çalışma düzeniyle ilgili değişiklikler olabilir. Yanınızda çalışanlarla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Varsa bir sağlık probleminiz de tetiklenebilir. Yeniay yakın çevre ve kardeşlerle ilgili alanda güzel gelişmeler getirebilir. Kısa seyahatler yapabilir veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Internet üzerinden yaptığınız çalışmalarda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Güneş ve Venüs’ün Koç geçişi aile ve yuvayla ilgili konuları gündeme getirebilir. Emlak alım-satımı söz konusu olabilir. Ayın son günü gerçekleşen dolunay iş, kariyer konularında krizlere sebep olabilir. Haklarınız ve alacaklarınız veya terfi gibi konular netleşebilir. İş ve ev dengesini iyi ayarlamalısınız.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Mars’ın İkizler geçişi yaratıcılığınızı yükseltirken çocuklarla ilgili eğitim konularıyla daha çok uğraşmanızı gerektirebilir. Partnerinizle ilgili iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya bakın. Her zamankinden fazla risk almaya yatkın olabilirsiniz. Yeniay maddi ve manevi kazançlar alanında gerçekleşiyor. Finansal konularda katkı sağlayacak yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gelmeye başlayabilir. Merkür’ün de Balık burcuna geçecek olması yeni projeleri gündeme getirebilir. Güneş ve Venüs’ün Koç geçişi yakın çevre, kardeşlerle ilişkileri hareketlendirebilir. Internet üzerinden yaptığınız işlerde istediğiniz sonuçları almaya başlayabilirsiniz. Yeni bir eğitim programına dahil olmak isteyebilirsiniz. Son olarak dolunay yurtdışı ve yabancılarla yapılan işler veya hukuksal konulardaki sonuçları net olarak görmenizi sağlayacaktır.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Mars-İkizler ailesel konulara hareket getiriyor. Aile büyükleriyle ilgili konular veya ev değişikliği gündeminizde olabilir. Yeniay ise burcunuzda oluşuyor. Kendinizi yenileme isteği ile dış görüntünüz dahil birçok değişiklik yapabilirsiniz. İş veya aşk hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Merkür’ün de burcunuza geçecek olması kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönem olacaktır. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar da alabilirsiniz. Venüs ve Güneş’in maddi ve manevi kazanımlar alanında transiti sizi fırsatları yakalamak için daha atak yapacaktır. Özgüveniniz yükselirken risk almaya yatkın olabilirsiniz. Büyük yatırımlara girişmek isteyebilirsiniz. Fakat ay sonundaki dolunay ödemelerle ilgili alanınızda gerçekleşiyor. Kazançlar ve ödemeler dengesine çok dikkat etmeniz gerekebilir, riskli yatırımlar krizli sonuçlar doğurabilir.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
451cc3b7fec5a557b69bb1e8074740301e039d8f.jpg


YÜKSELEN KOÇ BURCU

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin Balık burcunda ruhunuzu bilinçaltınızı iç dünyanızı anlatan evinizdeki Transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu alanda transiti ve Neptün ile kavuşum yapması nedeni ile enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz.
21 Mart'a kadar yenilenmek inzivaya çekilmek isteyebilir, orijinal fikirleriniz düşünceleriniz var ise kimseye söylemek istemeye bilir, hayatınızda olan bitenin bir analizini yapabilirsiniz.
4 Mart'ta Mars'ın da yakın çevreye eğitim-öğretim kardeşler-kuzenler eviniz geçmesi ile bu alanlarınız hareketleniyor. Uzun zamandır maddi kazançlarla ilgili konularda yorulmuştunuz artık hayallerinizi hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni ticari anlaşmalar sözleşmeler seyahatler eğitim konularında eski ve yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir kararsızlıklar yaşayabilir, aracınızla ilgili durumlar söz konusu olabilir trafikte dikkatli olmalısınız.
13 Mart 2021 deki Balık burcu yeniayı ile bilinçaltınızdaki düşüncelerinizin yerine yepyeni fikirler oluşabilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizde yeni düzenlemelere gidebilir, yeni iş arkadaşlarınız hayatınıza dahil olabilir, evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz. Sağlık konularına ve gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.
16 Martta Merkür'ün de Balık burcuna geçmesi ile düşünceleriniz de fikirlerinizi kimseyle paylaşmak isteyebilir merak ettiğiniz konuları daha detaylı araştırabilirsiniz.
21 ve 22 Mart'ta Güneş ve Venüs'ün de sizin yükselen evinize geçmesiyle artık kendinizi daha iyi ifade edebilir, hedeflerinize daha rahat odaklanabilirsiniz. Üstlerinizden ve Arkadaşlarınızdan destek alabilir, kazançlarınızı artırma fırsatlarını yakalayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Güzellik ve estetik, dış görünüşünüz de değişiklik yapmak isteyebilirsiniz 28 Mart 2021 deki Terazi Burcundaki dolunay ile ikili ilişkiler ortaklıklarınız anlaşmalarınız aldığınız ya da verdiğiniz danışmanlıklarızla ilgili bazı bitiş ya da yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz sizden gizlenen konu ve olayları öğrenebilir bazı yükselen Koçların mahkeme konuları gündem olabilir.










YÜKSELEN BOĞA BURCU

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin şanslar fırsatlar hedefler hayaller evinizdeki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu alanda transiti ile girdiğiniz topluluklarda gruplarda arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilir, kariyer hedefleriniz umutlarınızı gerçekleştirmek için yeni planlar yapabilirsiniz.

4 Mart'ta Mars'ın da para evinize geçmesi ile birlikte maddi kazançlarınız kariyeriniz toplum önündeki statünüz ile ilgili konularda yeni fikirler üretebilir yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Dikkat çekeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bütçe hesaplarınızı yeniden düzenlemek zorunda kalabilirsiniz.

13 Mart'taki Balık burcundaki yeniayla umutlarınız hayalleriniz Aşk hayatınızı eğitim hayatınızda ilgili konularda hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz sizden yaşça büyük kişilerden destek almak isteyebilirsiniz.Venüs ve Neptün kavuşumunundan dolayı aşk ve finansal konularda da dikkatli olmalısınız.

16 Mart'ta Merkürün Balık burcuna geçmesi ile 21-24 Mart tarihlerinde girdiğiniz ortamlarda daha aktif olabilir ticari konular alışverişlerde dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızla iletişim konularında aranızda sorunlar çıkabilir para konularında üstlerinden destek görebilirsiniz.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş'in ve Venüs'ün iç dünyanızı anlatan evinize geçmesi ile bilinçaltınız ve ruhsal konularla ilgilenebilir, rüyalar görebilir ihtiyacı olan insanlara yardım edebilir, fazla kalabalıklar arasına girmek istemeyebilir, gizli ilişkilere çekilmek isteyebilir, sağlık konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlıklar ve dedikodularada dikkat etmelisiniz.

28 Mart 2021 deki Terazi burcu dolunayı ile günlük işleriniz arkadaşlarınız yada kendi sağlığınızla ilgili konulardan yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz.Ofis arkadaşlarınız işten ayrılabilir, devam eden tedavileriniz bitebilir, sizin sakladığınız bir sır veya sizden gizlenen Sırlar ortaya çıkabilir. Diyete başlamak için dolunaydan üç gün sonrasını tercih edebilirsiniz.






Yükselen İKİZLER BURCU

🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin kariyer evinizdeki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu evinizde olması işiniz statünüz yeni iş girişimleriniz ile ilgili konularda, ayrıca yüksek eğitim seyahatler Medya Yayıncılık konularında ve yetişkin çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Mart'ta Mars'ın da yükselen evinize geçmesiyle fikirlerinizi düşüncelerinizi hayata geçirmek için girişimler yapabilirsiniz. Sürpriz şanslar karşınıza çıkabilir uzun seyahate çıkmak yüksek eğitim ya da eşinizin akrabaları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Mart'taki Balık burcu yeniayını kariyer evinizde yaşıyorsunuz. Mesleğiniz statünüz ile aileniz eviniz yuvanızla ilgili konularda yeni başlangıçlara adım atmak isteyebilirsiniz. Evinizi işyerinizi değiştirmek yeni iş başlangıcı yapmak, evlilikle ilgili konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

16 Mart'ta Merkür'ün kariyer evinize geçmesi ile iletişim Eğitim Meslek konularında hareketleniyorsunuz.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş ve venüs'ün umutlarınız hayalleriniz sosyal çevrenizi anlatan evinize geçmesiyle kariyerinizden elde edeceğiniz gelirleriniz, gelecekle ilgili hayallerimiz girdiğiniz büyük gruplar ve çevrenizde daha görünür olabilirsiniz.

21-25 Mart tarihleri arasında kendinizi fikirlerinizi düşüncelerinizle ortaya koyarken çekingen davranışlar sergileyebilirsiniz. Belki bir iş mülakatına katılmanız gerekebilir, zihinsel olarak kendinizi dağılmış da hissedebilirsiniz sakin kalmalısınız aceleci davranmamalısınız.

28 Mart 2021 de Terazi burcundaki dolunayla Aşk çocuklar yatırımlar eğlence hayatınızla ilgili konularda sorunlarınız var ise çözüme ulaştırabilirsiniz. Bazı yükselen İkizlerin aşk hayatında bitiş olabilir varsa çocuklarınızın eğitimleri konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz yetişkin çocuklarınızın yüksek eğitim ve yurt dışı konuları varsa olan pürüzleri çözebilirsiniz.







Yükselen Yengeç Burcu

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin yüksek eğitim uzun seyahatler basın yayın medya yabancılar Evinizdeki transiti ile başlıyorsunuz. Venüs'ün de bu alanda transit'te olması size sürpriz bir seyahat yabancı dil eğitimi yurtdışı konuları eşinizin akrabaları ile ilgili sürpriz gelişmeler getirebilir, hayata bakış açınızı vizyonunuzu sorgulayacağız bir aydasınız

4 Mart'ta Mars'ın bilinçaltınız ruhsal konuları anlatan evinizde transite başlaması ile kendinizi duygusal olarak yorgun hissetseniz bile aklınızdan hayata geçirmek istediğiniz plan ya da projeleriniz için aile büyüklerinden otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Ayrıca dedikodular ve gizli düşmanlıklara da dikkat etmelisiniz.

13 Marttaki Balık burcu yeniayını ticaret hukuk konular yüksek uzaktaki akrabalarınız alanlarında yaşıyorsunuz yepyeni başlangıçlar yapmak için uzun zamandır ertelediğiniz konuları araştırmaya başlayabilirsiniz.Eğitim ya da yurtdışı iş seyahatiniz olabilir, ikili ilişkiler ve para konularında da dikkat etmelisiniz.

16 Mart'ta Merkür'ün de Balık burcuna geçmesi ile bilgi, iletişim, seyahat varsa Resmi kurumlarda işleriniz hızlanabilir.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş ve Venüs'ün kariyer evinize geçmesiyle toplum önündeki statünüz çalıştığınız işyerinizde kazançlarınızda ev ve yuva konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

28 Mart 2021 tarihinde Terazi burcundaki dolunayla ev aile yuva kariyer ailede var olan sorunlar da artık bir netlik yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır taşınmak ya da tadilat yaptırmak istiyorsanız bu dolunay ile harekete geçebilirsiniz. Eğitim hayatı olan yükselen Yengeçler var olan eğitimlerini bitirme kararı almak isteyebilirler kendi işinize ya da eşinizin işi ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.











Yükselen Aslan Burcu

🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin ortaklı gelirler miras nafaka krediler alanlarınızdaki Transiti ile başlıyorsunuz.Venüsünde bu alanda transitte olması nedeni ile eşinizin ortaklarınızın gelirlerinde sürpriz gelişmeler olabilir. Önceden müracaat ettiğiniz krediniz çıkabilir, yeni bir iş başlangıcı ya da hukuki konularınız var ise bu işlerin uzmanlarından danışmanlık alabilirsiniz.

4 Mart tarihinden sonra Mars'ın ikizler burcundaki transiti ile umutlarınız, hayalleriniz sosyal çevre gruplar aynı zamanda aşk ve çocuklar yatırımlarla ilgili alanlarda sizi hareketlendirebilir. Daha çok zekanızla düşüncelerinizle kendinizi girdiğiniz ortamlarda göstermek isteyebilirsiniz. Sinirsel gerginliklerden ve tartışmalardan uzak kalmaya da dikkat etmelisiniz.

13 Mart'taki Balık burcu yeniayını ortaklı gelirleriniz miras nafaka sigorta prim sağlık konularını anlatan alanda yaşıyorsunuz. Kredi borç alacak kazançlarınız ile ilgili konularda yeni durumlar oluşabilir. Birlikte iş yaptığınız insanlarla yada eşinizle para konularında dikkatli olmalısınız. Sizden gizlenen bir borcu yada durumu öğrenebilirsiniz.

16 Mart'ta Merkür'ün ortaklı gelirler evinize geçmesiyle ortaklarınızın eşinizin anne babanızın maddi konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ayrıca bütçe hesapları yapabilirsiniz.

20 ve 21 Mart tarihlerinde Güneş ve Venüsün mahkemeler, hukuksal konular, yurtdışı, Eğitim, ithalat ihracat, yabancı insanlar, sizin ve eşinizin uzak akrabalarınızı anlatan evinize geçmesi ile bu konularda size Işık tutacaklar var olan projelerinizi hayata geçirebilir, Hayat görüşlerinizde fikirlerinizde düşüncelerinizde değişim yapabilirsiniz. Resmi kurumlara işiniz düşebilir.

28 Mart 2021 de Terazi burcundaki dolunayla yakın çevre Kardeşler Kuzenler yakın arkadaşlarınızla aranızda sorunlar var ise netleşebilir. Eğitim Öğretimle ilgili bazı bitişleriniz ya da başlangıçlarınız olabilir .Ticari faaliyetle uğraşıyorsanız yeni girişimler yapmak isteyebilirsiniz.










Yükselen Başak Burcu

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin ikili ilişkiler evinizdeki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu alanda olması hayatınızda özel ve ortaklı ilişkiler konusunda uyumlu olabilir ya da başkalarına arabuluculuk yapabilirsiniz. Sanatsal yetenekleri olanlarda bu transitten olumlu etki alabilirler.

4 Martta Marsın kariyer evinizde geçmesi ile işinizde mesleğinizde kariyer hayatınızda uğraşlarınız da hareketli zamanlara giriyorsunuz. Başka insanlara liderlik etmek isteyebilir cesaret ve rekabet gerektiren işler yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişim trafiğiniz artabilir, yurtdışı konuları, tanıtım, reklam konuları ile ilgilenebilirsiniz. Eğitim konularında da ani sürpriz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

13 Mart'taki Balık yeniayı ile ikili ilişkiler ortaklıklar anlaşmalar sözleşmeler konusunda hayatınızda önemli gelişmeler başlayabilir. Bekar olan yükselen Başaklar ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyabilirler.

16 Mart'ta Merkür'ün ilişkiler evinize geçmesi ile birçok insanla iletişiminiz hızlanabilir.

20-21 Mart tarihlerinde Güneşin ve Venüsün ortaklı gelirler evinize geçmesiyle sizin ya da eşinizin gelirlerinde yada önceden alamadığınız kredi tazminat gibi alacak konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukukçu psikolog yada emlakçı gibi kişilerden danışmanlık alabilir ya da siz danışmanlık verebilirsiniz.

24 Mart'ta sürekli iletişimde olduğunuz kişilerle tartışmamaya dikkat etmelisiniz.

28 Mart Terazi burcundaki dolunayı gelirleriniz kazançlarınız ortaklı gelirlerinizi ilgilendiren konularda yaşıyorsunuz var olan bir borcunuzu bitirebilir, işiniz eviniz aileniz yuvanız için önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sizin yada aile büyüklerinizin sorunları var ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı Başak burçları İş hayatına başlayabilirler.










Yükselen Terazi Burcu

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin günlük işleriniz, iş hayatınız sağlığınızla ilgili alanlardaki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu evinizde transiitte olması yepyeni iş fırsatlarını getirebilir. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilirsiniz.Spor yada diyet yapabilir, evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz.
4 Mart'ta Mars'ın yüksek eğitim, seyahatler, evinize geçmesi ile çocuklarınızın veya kendi eğitiminiz ile ilgili girişimler yapabilirsiniz. Sosyal medya teknoloji ile resmi kurum ve hukuki konular ile ilgili girişimlerde yapmak isteyebilirsiniz. Uzak yerlere seyahatler planlayabilirsiniz.
13 Mart'ta Balık burcu Yeniayı ile günlük rutin işlerinizin dışında yeni iş girişimlerinde bulunabilir, evcil hayvan almak isteyebilir, yeni İş arkadaşları hayatınıza dahil olabilir. Bazı teraziler iş arkadaşıyla ilişkiye başlamak isteyebilir. Sağlığınızda sorunlar var ise yeni tedavilere başlayabilirsiniz.
16 Mart'ta Merkür'ün de günlük işleriniz evinize geçmesiyle; iş hayatınızda iletişim, yazı, evrak işlerinizde hareketlilik artabilir, iş seyahatine çıkmanız gerekebilir, yeni teknolojik cihazlar alabilirsiniz.
20-21 Mart tarihlerinde Güneşin ve Venüsün ilişkiler evinize geçmesiyle ikili ilişkileriniz iş ortaklarınızla daha çok göz önünde olabilirsiniz.
28 Mart'taki Terazi burcu dolunayı ile evliliğiniz ya da partneriniz iş ortaklarınızla var olan sorunları çözebilir, ilişkisi yolunda giden bekar Teraziler ilişkilerini bir üst seviyeye taşımak isteyebilirler. Bu dolunay size bu konularda önemli kararlar aldırabilir. Aile büyüklerinizden de destekler alabilirsiniz.












Yukselen AKREP BURCU

🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin aşk ve çocuklar alanlarınızdaki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu evinizde transit'te olması sizi aşk, çocuklar, hobileriniz, yetenekleriniz, size Keyif veren konularda destekliyor. Mart ayına keyifli başlayabilirsiniz.

4 Mart'ta Mars'ında ortaklı gelirler alanlarınıza geçmesiyle,çocuklarınız kendi eğitiminiz hobileriniz, eğlence hayatınız için para harcamalarınızda hareketlilik olmaya başlayabilir. Eviniz için lüks alışverişler yapmak isteyebilirsiniz.

13 Mart'ta Balık burcu yeniayını aşk ve çocuklar alanlarınızda yaşıyorsunuz. Bekar olanlar yeni bir aşka başlayabilir,hobi amaçlı yeni yatırımlar yapmak isteyebilir, eğitime, kurslara katılabilir, çocuklarınızın eğitimleri ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

16 Mart'ta Merkür'ün de aşk ve çocuklar yetenekler evinize geçmesiyle iyice hareketleniyorsunuz.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş'in ve Venüs'ün Koç burcundaki çalışma evinize geçmesi ile günlük işlerinizde hareketlilik başlıyor.İş arayan Akrep burçları işe başlayabilirler. Çalışma hayatınızda verimliliğiniz artabilir, üstlerinizin dikkatini çekebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birçok projeye başlayabilir, evinizi işyerinizi güzel değiştirmek isteyebilirsiniz.

22-23 Mart tarihlerinde yetişkin çocuklarınız varsa onlar için harcama yapmak zorunda kalabilir yada aranızda gerilimli bir iki gün geçirebilirsiniz.

28 Mart'taki Terazi burcu dolunayı ile yaptığınız işlerinizin girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Sizden gizlenen bazı durumların açığa çıkmasına şahit olabilirsiniz. Spor ya da diyete başlamak istiyorsanız dolunaydan 3 gün sonrasını tercih edebilirsiniz. Sağlık problemleriniz yada tedaviniz varsa bitebilir. Dolunay günlerinde haberci rüyalar görebilirsiniz.










Yükselen YAY Burcu

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşi ev aile yuva alanlarındaki transiti ile başlıyorsunuz. Venüs'ün de bu evinizde transit'te olması evinizde keyifli vakitler geçirebilir, güzelleştirmek isteyebilir, evinizde misafirler ağırlamak isteyebilir, aile bireyleri ile uyumlu ilişkileriniz olabilir.

4 Mart'ta Mars'ın ilişkiler evinize geçmesi ile daha çok insanla iletişime geçmeniz ve birlikte hareket etmeniz gerekebilir tartışma ve iddialı durumlar yaşayabilirsiniz.

13 Mart'ta Balık burcu yeniayını eviniz aileniz yuvanız köklerinizi anlatan alanda yaşayacaksınız. Bu konularda olumlu açılar alıyorsanız, yeni başlangıçlar yapmanız gerekebilir. Yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmak, evinizde eşyalarınızı yenilemek isteyebilir, Venüsde bu evinizde transitte olduğu için lüks ve gösterişli alışverişler yapmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde kendinizin yada aile büyüklerinizin sağlığına da dikkat etmelisiniz.

16 Mart'ta Merkür'ünde bu alana geçmesi ile bazı Yay burçları taşınmak tadilat yaptırmak isteyebilirler.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş ve Venüs'ünde aşk çocuklar keyifler evinize geçmesiyle çocuk ve aşk konularında hayatınızda hareketlilik başlıyor. Yetenekleriniz hobilerinizle parlayabilir kendinizin ve çocuklarınızın eğitimleri kursları daha aktif olmaya başlayabilir. Eğlence şans oyunları para piyasaları ile de ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu alanda dikkatli olmalısınız.

28 Mart'ta Terazi burcu dolunayını umutlar, hayaller, sosyal alanlar, girdiğiniz gruplar, evinizde yaşayacaksınız. Daha önceden başlattığınız işlerinizin hedeflerinizin meyvelerinin olgunlaştığını görebilirsiniz. Aşk ilişkisi olanlar bu dolunayda dikkat etmeliler acele kararlar almamalılar. Ticaret ve eğitimle ilgili konularda aktif olmaya da başlayabilirsiniz.










Yükselen Oğlak BURCU

🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin yakın çevreniz kardeşleriniz ticaret eğitim evinizdeki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu alanda transit'te olması ile iletişim eğitim kardeşleriniz yakınlarınız seyahat konuları aktifleşiyor. Para harcamalarınızda artışlar olabilir.

4 Mart'ta Mars'ında günlük iş hayatınız uğraşlarınız sağlık evinize geçmesi ile bu alanlarda daha rekabetçi cesaretli ve cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ya da yanınızda çalışanlarla aranızda gerginliklere dikkat etmeli, ayrıca ev ve iş kazalarına dikkat etmelisiniz.

13 Mart'ta Balık burcu yeniayını yakınlarınız kardeşleriniz eğitim seyahatler ticaret konularında yaşıyorsunuz.Bugünlerde öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yakınlarınızla Arkadaşlarınızla iletişimlerinizde yada alışveriş yaparken aldanmalara kandırılmalara da dikkat etmelisiniz. Bu yeniayla yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, kardeşlerimizin hayatında yeni gelişmeler olabilir.

16 Mart'ta Merkür'ün de bu alana geçmesi ile seyahat planları yapabilirsiniz.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş ve Venüs ev aile yuva alanlarınıza geçiyor. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, misafir ağırlayabilir, evinizi yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

24 Mart civarı arkadaşlarınızla ya da yakınlarınızla aranızda yanılgılar olabilir. Bir arkadaşınız verdiği sözü tutmayabilir. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz

28 Mart'taki Terazi dolunayını kariyeriniz mesleğiniz toplum önündeki statünüzü anlatan alanda yaşayacaksınız. Kariyerinizde yada işinizde önceden başlattığınız projelerinizin daha da netleştiğini görebilir, işyerinizi taşımak isteyebilir, kazançlarınızı arttıracak yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

30 Mart'ta Ticaret - alışveriş gibi konularda ve trafikte dikkatli olmalısınız.









Yükselen Kova Burcu

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin para evinizdeki trasiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu alanda transit'te olması nedeniyle para harcamalarınızda gelirlerinizde artış ve iş ortaklarınızdan gelirler elde edebilirsiniz.Güzellik ve estetik konuları için para harcamak isteyebilirsiniz.
4 Mart'ta Marsı'nda aşk ve çocuklar evinize geçmesi ile çocukları olan yükselen Kovalar onlar için para harcayabilirler, eğlence,aşk ve size zevk veren konularla daha çok ilgilenebilirsiniz.
13 Mart'ta Balık burcu yeniayını maddi ve manevi değerler evinizde yaşıyorsunuz. İş arayan Kova burçları işe başlayarak kazanç elde etmeye başlayabilirler.Finansal konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca birkaç gün para harcamalarınızda abartıya kaçmamaya Aldanmalara kandırılmalara ve sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.
16 Mart'ta Merkür'ün de para evinize girmesi ile kendi bilgilerinizle fikirlerinizle kazançlar elde edebilirsiniz. İşinizle ilgili daha çok iletişim halinde olmaya başlıyorsunuz.
20-21 Mart tarihlerinde Güneş'in ve Venüs'ün de yakın çevre arkadaş kardeşler alanınıza geçmesiyle dahada hareketleniyorsunuz. Seyahat planları yapabilir, eğitim kurslar ticaret ve alışveriş konuları daha çok ilgilenmeniz gereken konular arasında olabilir. Arkadaş yada kuzenlerinizin hayatında bazı gelişmeler oluşabilir.
24 Mart'ta teknolojik cihazlara ya da çocuklarınız için para harcaması yapabilirsiniz.
28 Mart 2021 de Terazi burcu dolunayını yüksek eğitim, hukuki konular, uzaktaki akrabalarınız,görüşleriniz fikirlerinizi anlatan alanda yaşıyorsunuz. Devam eden mahkemeniz ya da eğitiminiz bitebilir, resmi kurumlarda sürüncemede olan işlemlerinizi bitirebilir, haberci rüyalar görebilirsiniz. Uzaktaki ve eşinizin akrabalarıyla aranızdaki sorunlara çözüm bulabilirsiniz., fanatikçe savunduğunuz bazı fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. 30 Mart'ta para konularında dikkatli olmalısınız.










Yükselen Balık Burcu

🌠🌠🌠🌠

Mart ayına Güneşin yükselen evinizdeki transiti ile başlıyorsunuz. Venüsünde bu alanda transitte olması güzellik ve estetik konularıyla daha çok İlgilenmenize destek olabilir. Dış görünüşünüzde değişimler yapmak isteyebilir, kariyerinizle, yaptığınız mesleğinizle ilgili konularda ön planda olmak isteyebilir, ayrıca sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

4 Mart'ta Mars'ın ev aile yuva alanına geçmesi ile evinizden çalışmak isteyebilir. Evinizde tadilat tamirat yaptırmak gerekebilir. Aile konuları gündemde olabilir. Evinizde olabilecek kazalara dikkat etmelisiniz. Mars'ın bu alandaki transiti döneminde mide rahatsızlıklarına da dikkat etmelisiniz.

13 Mart'ta Balık burcu yeniayını yükselen evinizde yaşayacaksınız. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk, ilişkiler anlaşmalar sözleşmeler konusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilir var olan ilişkilerinizede hayalci bakmak isteyebilirsiniz. Gerçekçi olmanızda fayda var.

16 Mart'ta Merkür'de Balık burcuna geçmesi ile iletişim konularında mantıktan çok duygusal kararlar almak isteyebilir yada kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ticari konularda ve yakınlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

20-21 Mart tarihlerinde Güneş'in ve Venüs'ün para evinize geçmesi ile para kazançlarınıza daha çok odaklanacaksınız. Toprak ve gayrimenkul yatırımı yapmak isteyebilirsiniz.

28 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşen dolunayı ortaklı gelirler krediler borçlar alacaklar alanlarınızda yaşıyorsunuz. Bütçenizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Ortak kazançlarınızla kredi ve borçlarınızla miras nafaka yatırım tazminat gibi konularda var olan sorunları çözme fırsatı yakalayabilirsiniz Beklediğiniz krediniz çıkabilir. Sağlığınızla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.















Kaynak: jupiterinkiziemelce AKADEMI
 
kadın4.jpg


Koç​

Özellikle 20 Mart tarihine dek iç dünyanızın, rüyalarınızın ve duygusal dünyanızın canlı olduğu günler içindesiniz. Başkalarına merhamet duymak, yardım etmek eğiliminiz çok kuvvetli. Platonik aşklar, gizli kapaklı planlar da gündeminizde olabilir. Belki de kimseye hiçbir zaman söylemeyeceğiniz hayalleriniz sizi mutlu ediyor olabilir. 20 Mart sonrasında ise yaptığınız içsel hazırlıkların, çalışmaların dışa vurumunu gerçekleştiriyorsunuz. Oldukça dışa dönük, eğlenceli, girişken ve dinamik kişiliğiniz çevrenizden çok ilgi görecek. Bu dönemde sizi destekleyen gezegenlerin etkisi ile önemli toplantılar, teklifler, görüşmeler yapabilirsiniz. İş görüşmelerine gitmek, hatta istiyorsanız iş değiştirmek için Mart ayının son 10 günü uygun görünüyor. 4 Mart sonrasında ay boyunca yakın çevrenizle ilgili hareketlilik olacaktır. Sözleşmeler, imzalar, anlaşmalar, el sıkışmaları için uygun günler. Yazılı ve sözlü iletişim, yazarlık gibi alanlarda 4 Mart sonrası hızlanabilir, lansmanlar yapabilirsiniz. Kısa geziler, iş ziyaretleri de yapmaya başlasanız iyi olur. Masa başında değil sahada olmaya, müşterilerinizle iletişim kurmaya ihtiyacınız var.

Boğa​

4 Mart sonrası maddi birikimlerinizi masaya yatırıyorsunuz. Bu tarih sonrasında farklı kazanç kapıları bulmak, yeni gelir modelleri oluşturmak, yöneticinizden prim ve ikramiye istemek gibi fırsatlarınız var. Ek kazanç sahibi de olabilirsiniz. Israr ettiğinizde ve ipin ucunu bırakmadığınızda para daha kolay gelecektir. 20 Mart gününe dek sosyal alandaki hareketlilik sizi içine çekiyor. Bu tarihe dek davetlere katılın, sanal veya fiziki olarak gruplar içinde yer almak, söz almak, STK’larda çalışmak, derneklerle ilgili zaman harcamak olası. Gelecek planlarınızı oldukça romantik bir biçimde inşa edebileceğiniz, güzel hayaller kurabileceğiniz günler… 26- 31 Mart tarihleri arasında Dolunay etkisi ile günlük yaşantınıza daha fazla özen göstermeniz uygun olabilir. Beslenme düzeniniz, rutinleriniz, alışkanlıklarınızdan bazılarını değiştirmeniz gerekebilir. Bu tarihler arası sağlık kontrolleri yaptırmak için de oldukça uygun. Dolunay ışığı altında her şey daha fazla görünür hale gelecektir. Yine aynı günlerde yetiştirilmesi gereken işler, size bağlı ekip içinde bazı karmaşalar, istifalar da söz konusu olabilir. Ofisteki işlerinizle yakından ilgilenmek, kolları sıvamak durumundasınız.

İkizler​

Şubat ayı boyunca istediklerinizi yapmak konusunda rahat değildiniz. Adeta eliniz kolunuz ve ağzınız bağlı bir şekilde durmanız gerekti. Oysa 4 Mart sonrasında sizin zamanınız başlıyor. Atılım gezegeni Mars size hedeflerinize gitmek konusunda yeterli cesareti verecektir. Aynı anda birden fazla konuya el atabilir, adımlarınızı eşzamanlı atarak pek çok şeyi başlatabilirsiniz. Kariyerinizde adımlar atmak, farklı bir göreve geçmek istiyorsanız bu tarihten sonra yöneticinizle veya dışarıdaki farklı bir işyeri il görüşebilirsiniz. Müşteri ziyaretleri, gezmek, dolaşmak, iletişim kurmak için gaza basın. Okumak, öğrenmek istediğiniz alanlarda kurslara başlayabilirsiniz. Spor, gezi, sosyal ağlarda etkinlikler gibi pek çok seçenek önünüze serilmiş durumda. Tek yapmanız gereken ısrarcı olmak ve hareketi başlatmak olacaktır. Mart ayının ilk üç haftası iş hayatı ve kariyerinizde şanslı gelişmeler var. Minik ödüller, alkışlar alabilirsiniz. Kişisel imajınızın ön plana çıktığı, beğeni kazandığınız bu dönemde iş teklifleri de gelebilir. 20 Mart sonrası farklı mesleki gruplara katılmanız, hareketli, bol konuşmalı ortamlarda etkin olmanız mümkün. Hızlı, istekli ve dışa dönüksünüz. 28 Mart günü gerçekleşen Dolunay ile döneminde yaratıcılığınız yüksek. Kendinizi çok iyi ifade edebilir, sahnede yerinizi alabilirsiniz. Hayatın keyifli taraflarına odaklanıyorsunuz.

Yengeç​

Mart ayının 20’sine dek çevrenizden çok destek gördüğünüz, ufkunuzu genişletecek olayların sahne aldığı günler içeriyor. Bu günlerde büyük düşünmek, kendiniz geliştirmek için fırsatlarınız var. Yabancılardan, uzaklardan gelen haberler ön plana çıkıyor. Diploma almak için bir programa başvurabilir, akademik gelişim sağlamak için çaba harcayabilirsiniz. Reklamcılık, tanıtım, basın yayın ve medya bağlantılı projelerin de içinde yer alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı bir şirkette çalışıyorsanız yabancı kişilerden gelen anlayış ve olumlu yaklaşım ile işleriniz istediğiniz yönde akacaktır. 20 Mart sonrasında ise mücadele başlıyor. Kariyeriniz, unvanınız, görevinizle ilgili küçük de olsa güzel gelişmelere hazır olun. İtibarınızın arttığı, olumlu algınızın başkaları tarafından fark edildiği günler içinde olacaksınız. Diğer taraftan 28 Mart günü gerçekleşecek Dolunay öncesi ve sonrasında bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Ev, aile düzeni ve evdekilerle bağlantılı konulara daha fazla özen göstermeniz bekleniyor sizden. Dış dünyada kendiniz gerçekleştirmek, başarılı projeler yapmak bir yana, aile ve özel hayatla ilgilenmek diğer yana… Bu dengeyi iyi kurduğunuzda Dolunay günlerinde rahat edeceksiniz.

Aslan​

Eşiniz veya ortağınızla, veya ayrı ayrı her ikisi ile de ortaklaşa paylaşımlarınızın öne çıktığı bir aya giriyorsunuz. 20 Mart gününe dek maddi ve manevi anlamda paylaşımlarınızda bolluk ve bereket var. Diğer bir deyişle, yaptığınız yatırımlar karşı çıkmanızı sağlayacak, başkalarından gelen imkanlar size kazanç getirecektir. Yatırımları, para kararlarını yalnız değil, ortak kasadan yaptığınızda daha güçlü bir başarı gelecektir. Miras konularıyla, nafaka konularıyla ilgili beklentileriniz varsa, bu dönemde yararınıza gelişmeler olacaktır. Başkalarına maddi anlamda destek olmanız gerekiyorsa 11-12 Mart günlerinde buna uygun koşullar oluşabilir. 4 Mart sonrasında sosyal ortamlar, iş çevresi oldukça hareketleniyor. Dernekler, mesleki gruplar, STK’lar içinde bazı çalışmalar yapabilir, konuşmalara, yazışmalara katkı sağlayabilirsiniz. İdealleriniz için adım atmanızın faydası olan bir dönem. 20 Mart sonrasında yurt dışı seyahatler, geziler, yabancılarla ortak işler ve medyada yer alabilme olanakları ayağınıza geliyor. 28 Mart civarı günlerde ise yazılı sözlü iletişim, teklifler ve iş ziyaretlerinin yanında el sıkışma ve sözleşmelerin de uygun olduğunu hatırlayalım. Uzaklardan beklediğiniz haberleri alacağınız ve aslında olumlu gelişen projelerin de sizi sevindireceği bir döneme hazır olun.

Başak​

Şubat ayının son günlerinde başlayan, ilişkilerle ilgili olumlu gelişmeler bu ay da devam ediyor. Oldukça anlayışlı, sevgi dolu ve yapıcı kişilerle bir arada olmak, onlardan destek görmek sizin için mümkün. Ortaklıklar, işbirlikleri, kısa veya uzun dönemli ilişkiler Mart ayının ilk üç haftası gündeminizde olacak. iş teklifleri de alabilir, başkaları tarafından fark edilebilirsiniz. Eşiniz veya yakın çalışma arkadaşınızla aranız oldukça iyi. İşyerinde bazı kişilerle yollarınız istemeden de olsa 10-11-12 Mart tarihlerinde ayrılabilir. 13 Mart sonrasında ise yepyeni kimselerle tanışabilirsiniz. Yapmayı planladığınız iş görüşmelerini, kritik müşteri toplantılarını da 15 Mart haftası için ajandanıza koyun. Evliyseniz, eşinizin hayatında da aynı tarihlerde olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır. 20 Mart sonrası ise ortaklaşa yatırımlar üzerine hızla karar verdiğiniz, hareketli günler var. 28 Mart civarı özel hayatınızda eşinizle alacağınız bir araba veya başka bir yatırım kararı gündeme gelebilir. Kendi paranızla karşıdaki kişinin parasını birleştirmek, ortaklaşa bir şey almak kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. 4 Mart sonrası kariyerinizde hamleler arka arkaya gelebilir.

Terazi​

Mart ayının ilk üç haftasında bol bol çalışmak, üretmek, ofiste zaman geçirmek ana temayı oluşturuyor. Kendi ekibinizle birlikte kolları sıvayıp işlere girişmeniz, durmadan çalışmanız işe yarayacak. Aslında bu tarihlerde çalışmayı, işyerinde olmayı (ya da evdeki çalışma masanızda) seviyorsunuz. Yaratıcı ve keyifli projeler ürettiğiniz bu dönemde sezgilerinize de güvenmeye bakın. Alerji, bağışıklık sistemi sıkıntıları gibi konularda sağlığınıza özen gösterin. Ofisinizi güzelleştirmek, özellikle pembe ve turkuaz renkleriyle romantik köşeler oluşturmak yaratıcılığınızı tetikleyecektir. 4 Mart sonrasında atılım gezegeni Mars’ın burç değiştirmesi ile yurt dışı seyahatler, yabancılarla iletişim, uzaklarla bağlantılı projeler olası görünüyor. Konuşarak, sunum yaparak, eğitim vererek uzaklardaki kişilere veya medya üzerinden takipçilerinize hitap edebilirsiniz. 28 Mart günü gerçekleşecek Terazi burcundaki Dolunay belki de yılın en önemli günlerinden biri sizin için. Dolunaya doğru giderken, birkaç gün öncesinden başlayacak bir etki ile hayatınızdaki pek çok alanda aksiyon alma ihtiyacı hissedeceksiniz. İlişkiler, iş, kendi durumunuz, sağlığınız, görüntünüz… Kararlarınızı ertelemeyin.

Akrep​

Şubat ayının son günlerinden başlayarak rahatlayan işleriniz Mart ayında da güzel gidiyor. Yaratıcılık, kendinize özgü eserlerin üzerine çalışmak, kendinizi çeşitli platformlarda ifade etmek sizin için oldukça keyifli olacaktır. Birkaç günlüğüne kendinize tatil verebilir, sanat, yaratıcılık, hobileriniz üzerinde durabilirsiniz. Varsa çocuklarla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Sevindirici haberler alabilirsiniz. Diğer taraftan, hayatınızda olan partnerinizle de oldukça romantik zamanlar yaşamanız mümkün. Sezgisel konulara kendinizi bıraktığınızda daha şanslı olduğunuzu göreceksiniz. 4 Mart sonrasında İkizler burcuna geçen Mars ortağınızla, eşinizle ortaklaşa bir yatırımı düşünebileceğinizi gösteriyor. Konuşmak, fikir alışverişi yapmak da sizi birbirinize yakınlaştıracaktır. 20 Mart sonrası ise tempolu günler sizi bekliyor. Günlük iş hayatınızda, görevlerinize odaklanıyorsunuz. Keyif alacağınız projelere sevdiğiniz, birlikte çalışmaktan memnun olduğunuz kimselerle katılabilirsiniz. Size bağlı çalışan ekiple uyumlu ve hızlı davranmanız başarı getirecektir.

Yay​

Mart ayının büyük bir çoğunluğunda özel hayatınıza odaklanıyorsunuz. Ev, aile, özel hayatınızın düzeni bir yandan ilgi isterken, diğer taraftan da bu alandaki gelişmeler sizi memnun edecek görünüyor. 20 Mart gününe dek evinizi güzelleştirmeniz, bir süredir planladığınız eşya yenilemelerini tamamlamanız için çok uygun zamanlar. Estetik, güzellik, barış ve uyum gezegeni Venüs 20 Mart gününe dek evinizde. Aile düzeni, aile içindekilerle ilgili güzel gelişmeler, evin fiziksel olarak güzelleştirilmesi ihtimaller arasında. Bu dönemde – uzaktan uzağa da olsa- bazı kişileri eve davet edebilir, evden rahatça çalışabilirsiniz. Keyif aldığınız yer 20 Mart’a dek ev olacaktır. 20 Mart sonrasında çalışma hayatında daha keyifli alanlara doğru açılabilirsiniz. Hobileriniz, ilgi alanlarınız ve işinizin en sevdiğiniz kısımlarına yönelin. Oldukça stratejik düşünebildiğiniz, doğru oyun kurabildiğiniz bu dönemde kendinizi ifade etmeniz de çok kolay olacaktır. Kısa tatiller, yaratıcı konular hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak. Varsa çocuklarınızla ilgilenmek sizi canlandıracaktır. 28 Mart gününe doğru kendinizi sahnede bulabilirsiniz. Eğitim vermek, sunum yapmak veya eserlerinizi tanıtmak amacı ile yaptığınız çalışmalar başkalarına da faydalı olmanızı sağlayacak. Dernek, kulüp ve mesleki gruplardan davetler alabilirsiniz. 4 Mart sonrası karşıt burcunuza geçen Mars, ilişkilerinize dikkat çekiyor. Dürüst olmayan ve çok konuşan insanlardan hoşlanmıyorsunuz. Yine de onlarla bir denge yakalamaya çalışın.

Oğlak​

Yakın çevreniz, dostlarınız, arkadaşlarınızla birlikte iyi zaman geçirdiğiniz günler içindesiniz. Yakın arkadaşlarınızın size karşı oldukça anlayışlı olmaları hayatınızı kolaylaştırıyor. Size gelen bir teklifi kabul edip bir sözleşme de imzalayabilirsiniz. El sıkışmalar, anlaşmalar hayatınıza yepyeni bir canlılık katacaktır. 20 Mart gününe dek iletişim projelerinde, yazılı-sözlü-dijital iletişimde başarı sizi bekliyor. Kişisel tanıtımınızı da hızlandırın, özgeçmişinizi yenileyin. 4 Mart sonrasında İkizler burcuna geçen Mars günlük hayatınıza tempo katıyor. Çalışmak, üstelik de eşzamanlı olarak birden fazla görev yapabilmek tam da size göre. Size bağlı bir ekip varsa, ekip içinde bazı değişiklikler olabilir. Ürettiğiniz, kolları sıvadığınız bu dönemde bol bol hava alın, nefes egzersizleri yapın ve açık havada olun. 20 Mart sonrası ev düzeni, evde beraber yaşadığınız kimselerle hareketli ve keyifli zamanlar sizi bekliyor. Ev rahat ettiğiniz bir alan olacak. Kariyerinizle ilgili beklediğiniz haberi 26-29 Mart tarihlerinde alabilirsiniz.

Kova​

Mart ayının ilk haftalarında, 20 Mart gününe dek odaklanacağınız konu para olacaktır. Maddi birikimlerinizi çoğaltmak, doğru yatırımı yapmak, ek işle gelirinizi artırmak, yöneticinizden prim veya zam istemek gibi seçenekleriniz var. Milli piyango tadında büyük bir bomba olmasa da cebinizdeki paranın artacağınız söyleyebiliriz. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken ise paranıza sahip çıkmak, doğru şekilde değerlendirmek olacaktır. 4 Mart sonrasında ay boyunca İkizler burcunda seyahat edecek olan Mars, yaratıcılığınızı artırıyor. Konuşmak, anlatmak, bilgilerinizi başkalarıyla paylaşabilmek için çeşitli platformlarda söz sahibi olabilirsiniz. Bilimle, verilerle uğraşıyorsanız tam da istediğiniz rüzgarı o dönemde yakalayacaksınız. Varsa çocuklarla ilgili hareketli bir dönem de 4 Mart sonrası başlıyor. 20 Mart sonrası ise sosyal alanda büyük gelişmeler var. Sevildiğiniz, beğeni topladığınız bazı grupların içinde yer almanız söz konusu. Kardeşleriniz, yakın çevrenizle temasınız iyi yönde artıyor. 28 Mart günü gerçekleşecek Dolunay medyada yer almanızı, dijital ortamlara katılmanızı sağlayabilir. Yazılı ve sözlü iletişim projeleri, yurt dışı bağlantılı konuların nasıl iyi sonuçlanacağını göreceksiniz.

Balık​

Şubat ayının son günlerinde başlayan Venüs’ün Balık burcundaki seyahati, bu ay da devam ediyor. 20 Mart gününe dek oldukça büyük beğeni topladığınız, egosuz konuşmalarınızda sempatik bulunduğunuz ortamlar sizi bekliyor. Bu dönemde eğer işinizden memnun değilseniz iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Müşteri ziyaretleri, teklifleri, ikna görüşmeleri için uygun günler. Kişisel imajınızı olumlu yönde geliştirdiğiniz, çekici olduğunuz bu dönemde görüntünüze de dikkat edin. Kritik müşterilere mesajlar atabilir, yeni müşteriler kazanmak için harekete geçebilirsiniz. 20 Mart sonrası ise maddi birikimlerinizi hızlı bir şekilde artırabildiğiniz, kazancınızın ön plana çıktığı bir dönem başlıyor. 28 Mart’a doğru yaklaşırken ortaklaşa yatırımlar, uzun dönemli para yatırımları gündeminizde olacak. Karşı tarafa güvenin. Yine de doğru ve dengeli şekilde para vermeye, fazla fedakarlık yapmamaya dikkat edin. 4 Mart sonrasında atılın gezegeni Mars’ın burç değiştirmesi, birkaç hafta boyunca evde hareketlilik getiriyor. Eşyaların yerlerinin değişmesi, evden çalışmak, sanal toplantılar veya eve yeni elektronik aletler alınması söz konusu olacaktır. Evin içinde sözlü tartışmalardan kaçının. Sosyal ortamlarda rahat edeceksiniz.











Binnur Zaimler
 
X