2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar gece kasık ağrım çok vardı uykudan uyandırdı korkuyorum bir şey mi oldu diye

Benim ilk hamileligimde hic belirti yoktu hamile oldugumu unutuyodum hattA o kadar yktu. Bunda da arada basim donuyo uykum geliyo falan ama iyiyim sanki ama ilk hamileligimde hic bi seyim yoktu 8. Aya kadar o kadar rahat gecmisti ki cok guzeldi yani
aa ne guzel saglıklı oldugunu bilsem de böyle gecse inşallah

Mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlar beni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu
Benim normalde midem bulanmıyor ama en ufak kokuda bulanmaya başlıyor. Öyle pis kokulardan falan da değil parfüm sabun deterjan her kokuya karşı hassasiyetim arttı. Dışarda yürüyemiyorum insanların parfüm kokularından buna da ne kolonya ne çubuk kraker hiç bişey işe yaramıyor

İçime su serptin canım çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar kafamı karıştıran bir şey var
AĞDA sizce zararlı mı? Birde şimdi daha ilk haftalarındayım gebeliğin
@oblomowka1
Canım valla ben daha dün yaptım özel bölgeye bugün de bacağımı aldım zararlı olduğunu düşünmüyorum ama lazer zararlı gebelikte onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…