2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne guzel aslinda her kakada yikamak pisigi onler sanirim ama iste usur diye korkuyorum. Ama belki de yikayinca cok ferahliyodur. Gerci yaza dogru denk geliyor belki usumez

Evet evet kesinlikle. Ama acil durum için almak gerekecek yine de. Dışarıda olduğumuz zamanlar için
Evet belki gezmelere gideriz orda lazim olacaktir

Geçmiş olsun kelebekcim şimdi okudum.

Susmuyorr Birefebirece KeriminHilali kızlar çok Teşekkürler. Kardeşimle konuştum keşke herkes böyle geçirse diyo çok şükür hafif atlatıyor çok uzun süre maruz kalmamış sanırım virüse bilmiyorum annemlerde de bi sorun yoktu görüntülü aradım içim rahat etsin diye insallah böyle böyle geçer.

Bu şekilde gelmiş geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin en kısa sürede iyileşir insallah insanın aklı kalıyo

Ne guzel aslinda her kakada yikamak pisigi onler sanirim ama iste usur diye korkuyorum. Ama belki de yikayinca cok ferahliyodur. Gerci yaza dogru denk geliyor belki usumez

Evet belki gezmelere gideriz orda lazim olacaktir
Oda sıcaklığı heryerde aynı ise hiç korkma.
Diğer türlü evet zor olabilir benim ilk doğumum kışa geldi ona rağmen şükür iyi muafaza edince bişey olmadı.çok rahatlıyorlar ama orası gerçek:)

O zaman insan bebeginim rahati icin her seyi yapar

Kaç çıktı değerin doktorunla görüştün mü canım Şeker yüklemesi mi yaptırmıştın
Evet endokrine gideceğim hafta içi. 188 çıktı ama 75 lik yükleme yapıldı. Öncekinde de yapmıştım diyetimi. Neyse en aIndan çok kilo almam diye mutlu oluyorum motive ediyorum kendimi

Evet medicalde yaptırdım. Önceki gebelikte şeker çıktığı için 75 lik yaptı. 188 çıktı ilk saat. 2. Saat 176 idi sanırım
Anladım canım, geçmiş olsun. Diyet mi verdi doktor.

Evet endokrine gideceğim hafta içi. 188 çıktı ama 75 lik yükleme yapıldı. Öncekinde de yapmıştım diyetimi. Neyse en aIndan çok kilo almam diye mutlu oluyorum motive ediyorum kendimi
Geçmiş olsun. Olsun önemli olan sağlık. Bence de kilonu koruyarak gidersin iyi olur

Anladım canım, geçmiş olsun. Diyet mi verdi doktor.
Endokrin doktoruyla görüşmemi söyledi. Randevu aldım. Salı günü gideceğim. Önceki hamileliğimde diyetisyene yönlendirmişti doktorum diyet yapıp günde 5 kere ölçüm yapmıştım.bu seferki doktorum Aç gitmemi söyledi inşallah yine yükleme yaptırmaz bana hala damağım kıruyor. Eve gelince su çay içtim hala geçmedi. Diyet yapmaya bünyr oşarak alışkanım yaparım artık napayım

Evet medicalde yaptırdım. Önceki gebelikte şeker çıktığı için 75 lik yaptı. 188 çıktı ilk saat. 2. Saat 176 idi sanırım
Bana da 75lik yaptı canım, ilk gebeliğim, 75lik daha doğru, garanti sonuç oluyormuş, ama skma canını sınır seviyesinde sadece, biraz diyetle toparlanır bence.

Bana da 75lik yaptı canım, ilk gebeliğim, 75lik daha doğru, garanti sonuç oluyormuş, ama skma canını sınır seviyesinde sadece, biraz diyetle toparlanır bence.
İlk hamileliğimde çok ağlamıştım şimdi ne olduğunu az çok biliyorum. diyetisyene gitmeme de bahane oldu. Eşim ve annem hamilelikte diyetisyene gidip kendilerince beni zora sokacak diye istemiyorlardı. Şimdi mecbur olacağım ve ben aşırı kuralcıyımdır. Sıkı bi diyet yaparım kesin. En azından bundan sonrası kilo alımımı yola sokarım Her şerde bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…