2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
size tam tamına katılıyorum kızlar mama zehir değil bebişleriniz hasta olup antibiyotik alsa daha mı iyi? emzirmek çok uzun bi süreç ilk günler süt yetmezse aman mama vermem diye riske atanları anlamıyorum hiç. kaldı ki tamamen mamayla beslenen bebekler var hiç biri zehirlenmedi. ilk defa anne olacaklar için söylüyorum hemen sütünüz gelmez aman bebeğim mama aldı ya da almasın diye strese sokmayın kendinizi lohusalık zaten depresif bir dönem akışına bırakın, emzirmeyi hiç bırakmayın ama ilk zmanlar için de bu kadar kalıba sokmayın kendinizi. benim ilkinde ikinci günün sonunda geldi sütüm üstelik bebeğim baya iriydi ve 30 ml ile doyması gerekirken direk 60 ml ile başladı beslenmeye mama olmasa o iştahlı bebeyi neyle doyururdum? ek gıdaya geçene kadar da anne sütüyle doymadığını hissettiğim zamanlar mamayla destekledim. şimdi 6 yaşında gayet sağlıklı bi çocuk. sırf anne sütü almış bi çok arkadaşından daha az hasta olan daha gelişkin bi çocuk. kabus gibi anılar değil de bebişlerinizle keyifle anacağınız ilk günleriniz olsun dilerim :) hepimizin inşallah :))

Bende mama alıcam kızlar bebekle inatlaşamam illa emecek diye aç susuz bırakamam.
Doktor kontrolünde sorucam hangi mamayı tavsiye ediyorsa alıyım dursun.

Yine batma hissediyorum afedersiniz ama kıçımın üzerine oturamıyorum resmen öyle bir baskı var
Biraz yürü pozisyon değiştir o banada bu aralar çok olmaya başladı. Bebek beni çimdikliyor yada ısırıyor başka sebebi olamaz diye düşünmeye başladım.

Peki biz idrarımız geldiğinde hissediyor muyuz yoksa uyuşuyor mu?
farklı yaşayan oldu mu bilmem ama ben idrar hissetmedim hiç gelen gidiyordu öyle. yani uyuşmak gibi değil de hiç idrar yokmuş gibi. benim sonrasında da bir süre idrarım geldiğini hissedememe gibi bir sıkıntım olmuştu. gelmiştir diye tuvalete gittim ama zamanla geçti tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…