size tam tamına katılıyorum kızlar mama zehir değil bebişleriniz hasta olup antibiyotik alsa daha mı iyi? emzirmek çok uzun bi süreç ilk günler süt yetmezse aman mama vermem diye riske atanları anlamıyorum hiç. kaldı ki tamamen mamayla beslenen bebekler var hiç biri zehirlenmedi. ilk defa anne olacaklar için söylüyorum hemen sütünüz gelmez aman bebeğim mama aldı ya da almasın diye strese sokmayın kendinizi lohusalık zaten depresif bir dönem akışına bırakın, emzirmeyi hiç bırakmayın ama ilk zmanlar için de bu kadar kalıba sokmayın kendinizi. benim ilkinde ikinci günün sonunda geldi sütüm üstelik bebeğim baya iriydi ve 30 ml ile doyması gerekirken direk 60 ml ile başladı beslenmeye mama olmasa o iştahlı bebeyi neyle doyururdum? ek gıdaya geçene kadar da anne sütüyle doymadığını hissettiğim zamanlar mamayla destekledim. şimdi 6 yaşında gayet sağlıklı bi çocuk. sırf anne sütü almış bi çok arkadaşından daha az hasta olan daha gelişkin bi çocuk. kabus gibi anılar değil de bebişlerinizle keyifle anacağınız ilk günleriniz olsun dilerim :) hepimizin inşallah :))