- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #42.321
Canım sana daha önce de yazdım ama kaçırdın sanırım. Bak aynı durumu kızımda yaşadım ben. Bi kere sakın kendini suçlama bu emme olayında bebek çok önemli faktör. Kızım memeyi ağzına almıyordu, oğlan meme delisi çıktıHenüz doğum yapmamış anne adayları tadını çıkarın bence bebekler yerinde kalsa daha iyiay Allah'ım bebek bakmak ne kadar zor göğüs uclarim yara oldu bebek emmiyor zaten pompa ile çekiyorum mahvolduk bir yandan ameliyat dikislerim uykular zaten haram oldu gözünüz çok korkmasın herkesin farklı oluyor tabi hazırlıklı olun ameliyat için soran arkadaş benim sondan ameliyathanede takıldı bir bayan ve bir erkek başımda bekliyordu onlar taktı yani görüyorlar vajinayı açıkçası onlara normal geliyordur artık o yüzden bende pek utanmadım zaten o an stres genelde oluyor pek bişey düşünmüyorsun evet ameliyathanede bir anda önlüğünü soyup seni çıplak yatiriyorlar anestezici sırttan iğne vururken kıçında bir kısmı görünüyor oturduğun için
Ben de nuna markasını aldım kullanışlı görünüyor ama sanırım biraz ağır ve kumaşı kalın. Diğerlerini denemedim tabiGünaydonn kızlarr.. Kanguru aldınız mı yada kullanışlı mı almalı mıyım. Bugün bi yazı okudum ilk aylarda iş yaparken çocuğu kanguruya koyun temasınız kesilmesin. Flan diyodu
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inş gözüm aydın olsun canimBen de artık anneyim gelişimi geriden geliyordu 28.haftadan itibaren sıkı takip ediliyordum 36+4te apar topar sezeryanla. Oğluşuma kavuştum 2100gr doğdu ama şükür ki iyiyiz darısı hepinizin başına kızlar çok güzel bir duyguymuş
Benim doktorumda inanamadı iyi gelişmiş dedi 1 haftadır naptın dedi. Bende diyete uymadım dedimArtık doğacak canım bu saatten sonra bebeğin en fazla 100 gr daha alır ona bi zararın olmaz yani bence yiyebiliriz artıkbenim de fena iştahım tahin helvasına taktım ekmeğin arasına koyup koyup yiyorum sanki aylardır açmışım gibi. Bebeğime de doktor minyon olacak demişti haftalardır küçük gidiyordu şimdi ölçtüğü kiloya kendi inanamıyor sanırım yanlış ölüyorum sen bunu baz alma doğunca görcez deyip duruyor bana
Canım doğal çam balı sür göğüs uçlarına.Henüz doğum yapmamış anne adayları tadını çıkarın bence bebekler yerinde kalsa daha iyiay Allah'ım bebek bakmak ne kadar zor göğüs uclarim yara oldu bebek emmiyor zaten pompa ile çekiyorum mahvolduk bir yandan ameliyat dikislerim uykular zaten haram oldu gözünüz çok korkmasın herkesin farklı oluyor tabi hazırlıklı olun ameliyat için soran arkadaş benim sondan ameliyathanede takıldı bir bayan ve bir erkek başımda bekliyordu onlar taktı yani görüyorlar vajinayı açıkçası onlara normal geliyordur artık o yüzden bende pek utanmadım zaten o an stres genelde oluyor pek bişey düşünmüyorsun evet ameliyathanede bir anda önlüğünü soyup seni çıplak yatiriyorlar anestezici sırttan iğne vururken kıçında bir kısmı görünüyor oturduğun için
İlk oğlumda kullandım kısa Bi süre. Solomombaby marka. Arada evde takıyordım iş yaperken. Durmuyordu hiç. Bir de dışarı çıkarken iyi oluyordu. Ama çok kısa süre kullandık biz. Olmasa da olurmuş.Günaydonn kızlarr.. Kanguru aldınız mı yada kullanışlı mı almalı mıyım. Bugün bi yazı okudum ilk aylarda iş yaparken çocuğu kanguruya koyun temasınız kesilmesin. Flan diyodu
Hayırlı olsun gözünüz aydınBen de artık anneyim gelişimi geriden geliyordu 28.haftadan itibaren sıkı takip ediliyordum 36+4te apar topar sezeryanla. Oğluşuma kavuştum 2100gr doğdu ama şükür ki iyiyiz darısı hepinizin başına kızlar çok güzel bir duyguymuş
Bebegin kilosu II canım benımde kendim kılo almak ıstemıyrm ama bu hafta diyete geri dönüş verırı aldıgımı, bende helva recel ne bulursam tahin pekmezArtık doğacak canım bu saatten sonra bebeğin en fazla 100 gr daha alır ona bi zararın olmaz yani bence yiyebiliriz artıkbenim de fena iştahım tahin helvasına taktım ekmeğin arasına koyup koyup yiyorum sanki aylardır açmışım gibi. Bebeğime de doktor minyon olacak demişti haftalardır küçük gidiyordu şimdi ölçtüğü kiloya kendi inanamıyor sanırım yanlış ölüyorum sen bunu baz alma doğunca görcez deyip duruyor bana
Onun yerine sling alGünaydonn kızlarr.. Kanguru aldınız mı yada kullanışlı mı almalı mıyım. Bugün bi yazı okudum ilk aylarda iş yaparken çocuğu kanguruya koyun temasınız kesilmesin. Flan diyodu
Ben dogurmadim henüzKızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Kaldıysa sağ salim kavuşun demeye geldimmŞaka gibi gelio 9 aydır burdayız ,eski mesajlarıma göz gezdirdim ve duygulandım.
Geçmez dediğimiz zaman geçmiş bile.
Ağrı acı korkusu demişim hepsi geçti gitti.
Buralar artık sakin olur malum herkes meşgul bebişleri ile.
Yol arkadaşlığınız için teşekkür ederim
Gerçekten daha mayısın başındayız ne kadar çok gebemiz anne olduKızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Kaldıysa sağ salim kavuşun demeye geldimmŞaka gibi gelio 9 aydır burdayız ,eski mesajlarıma göz gezdirdim ve duygulandım.
söylemiştim size hatırlarsınız SAT tarihimiz aynı diye. Bekliyorum hala doğumuKızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Bende hala doğurmadımKızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Dur daha nereye daha bebek fasli yeni basliyo daha coook konusuruz cnm benmKızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Hahahaa ayni ben :))
Aynı ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?