- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #45.181
Benimki de öyle bir günü bir gününe uymuyor valla. Aynen acemi annelik gerçekten çok zorKızlar sizinde bebekler sureklı memede durmak istiyor mu yadakucakta bugun huy degıstırdı uyumuyor sureklı meme, mafoldum resmen, bir saat uyuyor uyanıyor acemi an nelik cok zormus
Biz kırk günlük olduk, hala aynı ama zaten çok şükür çok zorlayan bi bebek değil30-40 günü dolduran arkadaşlar tünelin sonunda ışık var mi acaba. Azicik bizi yureklendirecek, motive edecek biseyler söyleseniz ne güzel olur. En azindan uykuya geçişi daha kolay oldu mu acaba sizde ya da emme aralari biraz daha artti mi?
Ne zaman daha seyrek emzirecegiz acaba biz bu bebeleri. Sirtim omuzlarım göğüslerim bebegi kavramaktan bileklerim bile cok ağrıyor.
Evet kullanıyorum gercekten cok iyi dusunulmus bisey, ama arkama yaslanarak daha rahat pozisyonda emzirdigimde degil de koltuğun ucunde öne dogru durdugumda sütümün daha tazyikli geldigini fark ettim. Ya da bebegim o sekilde daha iyi tuttu. Yer çekiminden de destek mi aliyor bilmiyorum gerçi, belki de alakasi yoktur. Herseyi deniyorum iste.. O şekilde yaslanmadan oturunca da haliyle omuzlarim biraz etkilenmeye basladi. Omuz sirt egzersizleri yapmaya basladim ara ara biraz rahatlamak için. Nereden tutsam orasi elimde kaliyor sankiEmzirme yastığını dene gerçekten hayat kurtarıyor. Ben nereye emzirme yastığı oraya elim kolum oldu resmen.
Bende iki tane var yastık biri gerçekten hiç rahat değil ama diğeri çok konforluBen alışamadım ona hep pozisyon değiştiriyorum
Almadı bizimki emzik itiyor öğürüyorValla o noktada emzik yetişiyor imdadıma
Alıo canım sarılık var bizde sutun var xtn ama mamada veriyor drBizim sürekli uyuyor uykuda emiyor bir haftayı geçti emiyor sadece yinede bazen de uyanıyor uyumuyor memede huysuzluk yapıyor atıyor aranıyor gaz başladı bizimde. Mama alıyor mu.
Mycey ben de ki içine sığmıyorum zatenBende iki tane var yastık biri gerçekten hiç rahat değil ama diğeri çok konforlu
Benim o kadar bile iznim yok.Yapmayın 3-4 aya annelik iznim bitecek calismaya başlayacağım kismetse. Guzel gün gormeden azicik keyfini cikarmadan baslamayayim hemen çalışmayaşu an direkt tam zamanli emzirme işçisi gibi hissediyorum kendimi. Ben 40 günü dolduktan sonra belki biraz da midesi büyür, kendi toparlanir, emme refleksi güçlenir daha hizli bitiririz emzirme seanslarini falan diye düşünmüştum. Bu 40 günün manasi ne o zaman. Yirticam dağları enginlere sığmicam şimdi
Bizimde vardı sarılık değeri düşmüş çok az alıyor bazen ama o bile gaz yapiyor ya da gazi başladı hipp aldım şimdi hangi marka ne zamanları ne kadar veriyorsunuz canim günde.Alıo canım sarılık var bizde sutun var xtn ama mamada veriyor dr
Cnm bugun cocuk dr una gittim asi oldu kizim.agri kesici ates dusurucu 6 saatte bir yarim olcek calpol ver dediler.dolven yazmadi dr.bu aylarda sadece calpol verilirmisKızlar 22 günlük bebeğe hangi ağrı kesici şurup verilebilir. Bugünkü gündür çok huysuz ve huzursuz. Yedirdim gazını aldım altı temiz ama uyumuyor ve huzursuz devamlı. Kız kardeşim çay kaşığı ucuyla ağrı kesici ver dedi ama emin olamadım
Bizim on dk emip bıraksan iki saat uyur ya uyandırmakla geçiyordu şimdide çoğunluk uyuyor30-40 günü dolduran arkadaşlar tünelin sonunda ışık var mi acaba. Azicik bizi yureklendirecek, motive edecek biseyler söyleseniz ne güzel olur. En azindan uykuya geçişi daha kolay oldu mu acaba sizde ya da emme aralari biraz daha artti mi?
Ne zaman daha seyrek emzirecegiz acaba biz bu bebeleri. Sirtim omuzlarım göğüslerim bebegi kavramaktan bileklerim bile cok ağrıyor.
Hiçbir sorun yaşamadım şükür.Merhaba bişi sormak istiyorum sizde de sanırım gebelik şekeri vardı bende insülin kullanıyorum kullanmazsanız şekerim 170 180 civari çıkıyor tok karnına sizin nasıl geçti gebeliğin sonlarına doğru sorun yaşadınız mı
Bizde ondan 4 yıl cesaret edememiştikBakalım bende gözümü karartıp dusunebilirim ama sanmıyorum çok zormuş
Sağol cnn dün sakinleri şükür ilaca gerek kalmadı gerek olursa aklımda olsun sağolCnm bugun cocuk dr una gittim asi oldu kizim.agri kesici ates dusurucu 6 saatte bir yarim olcek calpol ver dediler.dolven yazmadi dr.bu aylarda sadece calpol verilirmis
İnsülin kullanıyorum canım ama dediğiniz gibi insan stres oluyor sürekli ne yiyeceğini düşünüyor hayatım boyunca diyet yapmadığım tek dönem gebelik dönemi demiştim büyük konuşmuşumHiçbir sorun yaşamadım şükür.
İlk gebeliğimde gebelik şekerim aynıydı ,180 civarı çıkıodu.
Doktorum insüline gerek olmadığını sadece dkkat etmem gerektiğini söylemişti.
Pek dikkat edemedim hele sonlra doğru hiç edemedm.
Burda bu gebelik şekeri mevzusu ile ilgili çokta polemik oldu bende dahil.
Ben gereksiz abartıldığı ve gebeleri strese soktuğunu düşünenlerdenim(doktorlarımın düşüncesi buydu bende ikna oldum biri riskli gebelik uzmanı izmirde bilinen bir doktor)
Yinede siz doktorunuz nasıl yönlendiriyorsa lütfen ona uyun
Hipp çok gaz yapıyor bizdeBizimde vardı sarılık değeri düşmüş çok az alıyor bazen ama o bile gaz yapiyor ya da gazi başladı hipp aldım şimdi hangi marka ne zamanları ne kadar veriyorsunuz canim günde.
Evet yer çekiminin de etkisi oluyor ama bel ağrısı cabasıEvet kullanıyorum gercekten cok iyi dusunulmus bisey, ama arkama yaslanarak daha rahat pozisyonda emzirdigimde degil de koltuğun ucunde öne dogru durdugumda sütümün daha tazyikli geldigini fark ettim. Ya da bebegim o sekilde daha iyi tuttu. Yer çekiminden de destek mi aliyor bilmiyorum gerçi, belki de alakasi yoktur. Herseyi deniyorum iste.. O şekilde yaslanmadan oturunca da haliyle omuzlarim biraz etkilenmeye basladi. Omuz sirt egzersizleri yapmaya basladim ara ara biraz rahatlamak için. Nereden tutsam orasi elimde kaliyor sanki
Sen ara ara dene yine de. Hatta emziğini sütüne batırıp vermeyi dene bakalımAlmadı bizimki emzik itiyor öğürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?