2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynı bizim de gece uykusu öncesi böyle ya. Açıklaması ne ki acaba. Gündüzleri çok rahat uyuyor akşam bir haller oluyor. Hiçbir yerde açıklamasını bulamadım.

Sabaha karşı gaz sancısı başlıyor o zaman huysuzlanıp ağlıyor bu sabit. Bide akşamları başlıyor ama belli bir saati yok kolik mi emin değilim. Araba yolculuğunu seviyor daha rahat uykuya dalıyor öyle de gezdiriyoruz ama günü gününü tutmuyor işte.

6.hafta atağı var mı hiç anlayamadım bebeğim hiç ememiyor resmen tazyikte var bu kader etki etmezdi saatlerce zor emiyor biberonu bazen aliyor sağip vermezsem aç kalacak sanki acıkınca uyanmiyor o kadar yorgun oluyoki.

Şu haftalara denk geliyor.

Kızlar 2.ay kontrolünde bi test falan bişey var mı acaba. Şuan şehir dışındayım da sadece boy kilo bakılacaksa dönmeyeyim diyorum onun için. Aşıyı bulunduğum yerde yaptırırım diyorum

Kızlar 2.ay kontrolünde bi test falan bişey var mı acaba. Şuan şehir dışındayım da sadece boy kilo bakılacaksa dönmeyeyim diyorum onun için. Aşıyı bulunduğum yerde yaptırırım diyorum
Kalça ultrasonuna bakıldıysa başka yok bildiğim kadarıyla

Bizim gittigimiz çocuk doktoru 2. Ay gelmemize gerek yok, saglikocagi takibi olsun, 3.ayda gelirsiniz dedi. 3. Ayda kalça ultrasonu istiycek bildigim kadarıyla..ama biz yine de bı genel kontrol olması açısından gidicez 2. Ay da.

Ben kalça ultrasonu çektirmedim bebişe zorunda mıyız kızlar yani çok riskli birşeyse ille yapmak lazımsa yaptırayım

Kızlar bebeğim göbek fıtığı oldu bugün dr gittik hic birsey yapmadılar 4 yaşına kadar bekleyelim düzelmezse ameliyat dedi cok canım sıkıldı var mi boyle olan düzelen sizler neler yaptıniz
Gecmis olsun Allah sifa versin kuzuya benim yegenimde vardi yanilmiyorsam 6 aylikken ameliyat oldu bir sorunda olmadi cabuk atlatti.

Ya kızlar bir şey soracağım. Benim bebiş günde 2 3 kere kakasini yapmasına rağmen ve kakasi sulu olmasına rağmen çok fazla ıkınıyor çok zorlanıyor ve kıpkırmızı oluyor. Dünden beri çok huysuzdu bu sabah kulak çöpüne zeytinyağı sürüp makatina soktum ve peşine 2 dakika sonra kakasini yaptı bolca. Acaba diyorum makat darlığı falan mi var. Ama geçen gün günde 7 kere kaka yapmıştı böyle zorlu yapmamıştı. Sizde de var mı böyle bir durum. Kızarıp çok ıkınıyor mu kaka yaparken bu aylarda genel bir durum mu acaba

Yok ya bizde de öyle. Gazdan dolayı bir de o

Kızlar bebeklere kaç dakika karın üstü egzersizi yaptırıyorsunuz ? Ben 5 dk zor yaptırıyorum. hemen ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…