- 28 Ağustos 2020
- 8.999
- 41.345
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.221
Evet ortalaması yüksek grubunBu topikteki bebekler mi çok tombul yoksa benim kız mı zayıf anlamıyorum
Yalnız değislinBu topikteki bebekler mi çok tombul yoksa benim kız mı zayıf anlamıyorum
Benim gecikmeden önce belli olmuştu hamileliğim hamilelik testinde. Beta ise 104dü. Yani olmayabilir hamilelik. Test yapın 17 güne mutlaka belli olurmerhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?
14 günlük gecikmede beta 1.2 çıkıyorsa üzgünüm gebelik yoktur. Yumurtlama zamanı bile gelmiş.merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?
doktor rahim kalınlaşması var gebelik olabilir dedi, adet olamadan tekrar nasıl yumurtlama zamanı gelmiş olabiliyor?14 günlük gecikmede beta 1.2 çıkıyorsa üzgünüm gebelik yoktur. Yumurtlama zamanı bile gelmiş.
Bizimki zaten 2700 doğmuştu ama yine de ona rağmen iyimiş aslındaYaaa önemli olan çocuğun sağlıklı olması, kilo göze hitap ediyor biraz. Benimki tombik değil mesela kilo bacaklarda yanaklardaeşim 4,5 kilo doğmuş ben 3 . Oğlan da 3,5 doğdu. Yani genetik biraz da
Henüz adet olmamanız yumurtlamanıza engel değil ki. Gebelik olabilir dediyse geç döllenmeden şüphelendi o zaman. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? 17 gün uzun bir süredoktor rahim kalınlaşması var gebelik olabilir dedi, adet olamadan tekrar nasıl yumurtlama zamanı gelmiş olabiliyor?
evet evet biliyorum, doktorda geç döllenme olabilir dediHenüz adet olmamanız yumurtlamanıza engel değil ki. Gebelik olabilir dediyse geç döllenmeden şüphelendi o zaman. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? 17 gün uzun bir süre
Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayımBen de her ay 3 kg veriyorumemeklemeye başlayınca da 5er 5er gider artık
Benim canım da istemiyor biliyor musun? Herkes emzirirken ayı gibi yedim çok kilo aldım dikkat et sen de dedi ama benim hiç iştahım yok. Baya az yiyorum o da sütün kalitesi düşmesin diye yoksa tek öğün geçiştiricem.Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayımtatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen
Zaten süt olsun diye birsürü şey yemek hiçbir işe yaramıyor. Geçen hafta benim de iştahım kapandı birden, zor yedim yemek bile ama bol su içtim. Süt hiç azalmadı hatta o dönem daha iyi geldi. Boş yere helvaları, tatlıları yemişimBenim canım da istemiyor biliyor musun? Herkes emzirirken ayı gibi yedim çok kilo aldım dikkat et sen de dedi ama benim hiç iştahım yok. Baya az yiyorum o da sütün kalitesi düşmesin diye yoksa tek öğün geçiştiricem.
Zaten süt olsun diye birsürü şey yemek hiçbir işe yaramıyor. Geçen hafta benim de iştahım kapandı birden, zor yedim yemek bile ama bol su içtim. Süt hiç azalmadı hatta o dönem daha iyi geldi. Boş yere helvaları, tatlıları yemişim
Aşı badeye format attı galibaBizde meme reddi bitti eski Bade geri geldimemeyi acinca heyecanlanip seviniyor ciglik atiyor simdi de, eskiden icten ice kizardim memeden hic ayrilmiyor hic bir sey yapamiyorum diye ama emmeyince cok daha zormus onu anladim. Sadece uyumaya calisirken uykuya direniyor o zamanlar ziplayarak surece devam ediyoruz, oturarak emzirmek ne guzelmis
Aslında benim de çok açıktı iki haftadır böyleSizin mideniz kazinmiyor mu ben emzirdikten sonra baya acikiyorumkendimi tutuyorum su siralar biraz yoksa istahim cok acik
Aslında benim de çok açıktı iki haftadır böyleama süt etkilenmiyormuş az yediğimde onu görmüş oldum. Önceden az yersem süt azalacak diye gece kalkıp helva yiyordum
Aşı badeye format attı galibakesinlikle emzirememek çok daha zor. En azından memedeyken dinlenebiliyorduk. Darısı başımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?