- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.321
Ben suprax 400 ve üromisin kullandım yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek 5+0 olacağımNe kullandınız siz? ben monurol tek saşe kullandım gece. Dr kendisi yazdı kaldı ki Adetiniz geçmeden kullandığınız hiçbişey etkilemez bebeği korkmayın 3 doktora sordum bunu ben
Pcos mu vardı? Güzel düşünmeye çalışın.Ben kaç artı kaçım onu bile bilmiyorum şu an o kadar sinir bozucu ki. Adetleri düzenli olan, günü gününe olan kadınlar çok şanslı.Sabah akşam birer tane yazdı bana.
Bu dönemde çocuklar böyle galiba benimde oğlum bana yapışık yani nefes aldırmıyor arkamı dönsem ağlıyorAhh sen gel de o siniri ben de gör
En tahammül edemediğim şey dağınıklık ve düzensiz hayat.
Salı günü taşındık ama hala tam olarak düzen kurabilmiş değiliz
Kızım bu aralar bana yapışıp duruyor asla iş yapamıyorum, yemeği kahvaltıyı yengem hazırlamasa aç kalıcam o derece.
Sinirlerim aşırı bozuk durumda ağlayasım geliyor sürekli
Ne bileyim en başta hata yaptık, bir kere gittin mi bir daha gitmem diyemiyorsun işte. Doktor gel diyor ne yapayım? Düşük tehlikesi olabilir diyor, gitmeyim diyemiyorum işteBen bunu kastediyordum hastahaneye mümkün mertebe az gitmek gerekiyor hem salgın var riske atmamak gerekiyor . Şimdi bu ilk baştaki süreç çok stresli oluyor ama inan ki bazen boşuna stres olmuşum dersin sonra. Sakin olman gerekiyor ki bebeğin etkilenmesin canım.
Benim önceki gebeliklerimde de progesteronum düşük olduğunu biliyorduk. Kullanmaya başlayınca benim de tekrar ölçlmedi doktorum gerek görmedi.Bi önceki gebelikte leke var die progesteron kullanmıştım bende. Ama bakılmadı değere hiç acaba haftaya kalp için çağırdığında bakar mı yda ben mi baktırsam bilemedim
Hayır yoktu. Her ay adet oluyorum ama döngülerim uzun ve düzenli değil. Daha önce bakıldı pcos çıkmadı.Pcos mu vardı? Güzel düşünmeye çalışın.
Yolundadır inşallah üzülme canım benimNe bileyim en başta hata yaptık, bir kere gittin mi bir daha gitmem diyemiyorsun işte. Doktor gel diyor ne yapayım? Düşük tehlikesi olabilir diyor, gitmeyim diyemiyorum işteben de istemiyorum corona da gitmek keşke her şey yolunda gidiyor olsaydı da gitmeseydim.
Merhaba, progestonu kanda bakiyorlar dimi benim henuz hic bakilmadi, bir de kisaltmasi nasil ona gore bakiyim belki de bakilmistir. 22 parametre kan sayimi ve betaya bakti sadeceBenim önceki gebeliklerimde de progesteronum düşük olduğunu biliyorduk. Kullanmaya başlayınca benim de tekrar ölçlmedi doktorum gerek görmedi.
Henüz hamile olduğumu bile hissedemiyorum desemYolundadır inşallah üzülme canım benimbebişini düşün bak seninle oda hissediyordur annesinin üzüldüğünü
Canım çok iyi yükselmiş bir haftada. Bir hafta daha geçmiş artık oldukça yükselmiştir kesenin görünmesi lazım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİyi akşamlar kızlar
Bu benim ikinci gebeliğim ama inanın hiçbir şey bilmiyorum, ilkinde beta falan baktırmamıştım.
Bunda iki kez kan verdim, ilki önceki Cuma 41,5 çıkmıştı adetime 4 gün vardı, diğeri geçen Cuma 1284 çıktı adetimden üç gün geçmişti.
Benim hala beta takip etmem gerekli mi
Ona göre yarın gidip kan vereyim
Hiç de gidesim yok ama bu kadar işin gücün arasında
3 4 aylıktan sonra öyle bir hissedersin ki sabahları erkenden tekmeleriyle uyandırır göbek büyür kıyafetler olmaz ozmn görürsün işteHenüz hamile olduğumu bile hissedemiyorum desemİlacımı içtim bakalım faydası olur inşallah
Canım ilk bebek tatvandayız daha bu sene geldik Mersin’den yok kız Estağfirullah siz nerdesiniz canımNerdesin sen canım? İlk bebekmi senin yaşın kaç çok soru sordum kusura bakma
Hic kendini uzme ve sikintiya sokma, ultrasonla baktiginda bana hala amh in kacti aman kendini uzme dedi doktorum. Ya hamile kalmisim daha ne amh i niye bu konuyu aciyosun ki dedim icimden. Benimkinin de hic agzindan hayirli bir sey cikmadi bu zamana kadar sadece betan cok iyi artmis dedi ama bende de kahverengi lekelenme varHenüz hamile olduğumu bile hissedemiyorum desemİlacımı içtim bakalım faydası olur inşallah
İnşallah, vajinalde fark ediyor görüntü kesinlikle, daha net oluyor, ayrıca kullanılan ultrason cihazının görüntü kalitesine de bağlıymış çıkan fotoğraf, ve yolksac görünmesi.Hayırlı olsunbebişide görürsünüz inşllh. Benim karnımdan baktı 4+5 te 5,6 mm dedi ama yolk felan görünmedi acaba vajinal bakmadığı için mi görmedi
Beyaz yüzük gibi olan halkının adı yolksac, bu plasenta oluşmadan önce bebeği besleyen eşi oluyormuşAy ben de keseyi gördüm bugün şüküriçindeki beyaz şey mi bebiş oluyo
Ben gittim ben gittim
Keseyi gördük ayın 14 üne tekrar randevu aldım inşallah kalp atışlarını duymak için
Doktor folik asite devam et dedi bir de kilona dikkat et dedi güzel konuştu benimle çok memnun kaldım inşallah bişey çıkmazsa aynı doktorla devam etmek istiyorum
E hadi gözün aydım canım darısı sırada bekleyenlerin başınaBen gittim ben gittim
Keseyi gördük ayın 14 üne tekrar randevu aldım inşallah kalp atışlarını duymak için
Doktor folik asite devam et dedi bir de kilona dikkat et dedi güzel konuştu benimle çok memnun kaldım inşallah bişey çıkmazsa aynı doktorla devam etmek istiyorum
Nasip, bakalım görebilecek miyiz o günleri.3 4 aylıktan sonra öyle bir hissedersin ki sabahları erkenden tekmeleriyle uyandırır göbek büyür kıyafetler olmaz ozmn görürsün işte
İnşallah canım , hepimiz sağ salim sıkıntısız atlatalım bu süreci. Doktor çok önemli cidden, rahatlatmak yerine geriyor benimki de.Hic kendini uzme ve sikintiya sokma, ultrasonla baktiginda bana hala amh in kacti aman kendini uzme dedi doktorum. Ya hamile kalmisim daha ne amh i niye bu konuyu aciyosun ki dedim icimden. Benimkinin de hic agzindan hayirli bir sey cikmadi bu zamana kadar sadece betan cok iyi artmis dedi ama bende de kahverengi lekelenme varbence her vucut birbirinden farkli sekilde reaksiyon gosteriyo beta illa iki kat artcak degil ya sen icini rahat tut her sey yolunda gidecek insallah
Korkma canım bana da 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi 10 gün Nası geçcek hiç bilmiyorum içini ferah tut tatlım iyi olur her şeybana dün henüz bebek içine girmedi dedi de, ben baya korku halindeyim
Aynen benimki de belki de riski azaltmak ve erken sevindirmemek icin bu kadar olumsuz konusuyolar bilmiyorum, bende cok fazla kaygiliyim karakter olarak o yuzden hic uyusamadik doktorlaİnşallah canım , hepimiz sağ salim sıkıntısız atlatalım bu süreci. Doktor çok önemli cidden, rahatlatmak yerine geriyor benimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?