- 12 Mayıs 2020
- 110
- 102
- 23
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.881
İnşallah kuzum seninde gözükür beni 10 gün sonra haftaya cumartesi çağırdıE hadi gözün aydın seninle sat tarihlerimiz aynı benimde çarşamba günü inş bende görürüm ya darısı başımakalp atışı için ne zaman çağırdı
Canım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldiBence bunun ayıbı olmaz kuzum ya, ben biraz hastayım, covid kapmış olabilirim, sizi riske atmayayım de bence hatta, ondan sonra istesen de gelmezler, ben biriyle gmrüşmek istemediğimde ya bu aralar semptom gösteriyorum, seni hiç riske atmayayım diyorum
Canım benim hayırlı olsunK kurklukadinsimirnamom kızlarr çıktım doktordan göbekten baktı gördük keseyi çok şükür çok sağlıklı bi kese gözüküyor tam 5 haftalık dedi
Ay inanılır gibi değilCanım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldi
Allah yardımcınız olsun hakikaten ülke olarak virüs değil cehalet bizi öldürecekAy inanılır gibi değilben filyasyon ekibindeyim de, bu kafada insanlarla biz daha çok uğraşırız bu coronayla
İnşallah canım yarın da senden güzel haberler alacağızMaşallah maşallah bugün çok güzel haberler aldık darısı yarın bana kızlar
canım bidaha 10 gün sonra haftaya cumartesi çağırdı bebeği görmek ve kalp atışı için :):)Canım benim hayırlı olsun, bir daha ne zaman çağırdı ve ne için çağırdı?
Dogrudan soyleyeceksin. Inan seni senden baska dusunen olmaz buna esin de dahil.Kızlar biraz farklı bi konu açıcam bu dönemde stresle nasıl başa çıkabiliriz?Bizim eve çok misafir geliyor gebe olduğumu henüz bilmiyor eşimin ailesi ve benim ailem dışında kimse ama insanlarda hiç düşünce yok hiç bir şey olmasa bile virüs var az önce eşimin ablası aradı cuma bize gelip 2 gün kalacaklarmış hamile olduğumu ve belimin çok ağrıdığını biliyor sürekli dinleniyorum zaten doktorumda bol bol istirahat et dedi gelme desem yanlış anlayacak eşime zaten Anlatamıyorum gelmek isteyene nasıl gelme diyeyim diyor bir de biz yeni evliyiz çok stres yapıyorum kafayı yicem
Kesinlikle öyle eşim daha hassas davranır dedim ama maalesef virüs bulaşacaksa benden de bulaşır çalışırken hep dışarıdayım diyor bumı söyleyen kişi elim ve polisDogrudan soyleyeceksin. Inan seni senden baska dusunen olmaz buna esin de dahil.
Yazdim yazdim sildim. Ben burdan cok sinirlendim seni dusunemiyorum bile. Ne cahil insanlar var cevrende oyle. Alma kabul etme iyi degilim yatiyorum dinleniyorim de gec fazla aciklama yapmak zorunda degilsin.Canım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldi
hamileliğini biliyorsa sana yardın etmeye geldiğini düşünmek isriyorum.Kızlar biraz farklı bi konu açıcam bu dönemde stresle nasıl başa çıkabiliriz?Bizim eve çok misafir geliyor gebe olduğumu henüz bilmiyor eşimin ailesi ve benim ailem dışında kimse ama insanlarda hiç düşünce yok hiç bir şey olmasa bile virüs var az önce eşimin ablası aradı cuma bize gelip 2 gün kalacaklarmış hamile olduğumu ve belimin çok ağrıdığını biliyor sürekli dinleniyorum zaten doktorumda bol bol istirahat et dedi gelme desem yanlış anlayacak eşime zaten Anlatamıyorum gelmek isteyene nasıl gelme diyeyim diyor bir de biz yeni evliyiz çok stres yapıyorum kafayı yicem
ohh be. valla yazmayonca rndişelenmiştim. çok şukur canımK kurklukadinsimirnamom kızlar vajinal usg de mini minnacık kese göründü, daha çok küçük dedi doktor. Geç döllenme büyük ihtimalle. Çok şükür
Maalesef erkek kardeşiyle vakit geçirmek için geliyor yardım edilecek bir durumum yok şükür işimi kendim hallediyorumhamileliğini biliyorsa sana yardın etmeye geldiğini düşünmek isriyorum.
Çok rahatladım ben de, inşallah böyle devam eder. Sağolun kızlarohh be. valla yazmayonca rndişelenmiştim. çok şukur canım
Hadi gözün Aydın canım darısı bekleyenlerin başına artıkK kurklukadinsimirnamom kızlar vajinal usg de mini minnacık kese göründü, daha çok küçük dedi doktor. Geç döllenme büyük ihtimalle. Çok şükür
İnş canım çok korkuyorum vallaİnşallah kuzum seninde gözükür beni 10 gün sonra haftaya cumartesi çağırdı
Size bakmak için gelmiştim çok sevindim çok şükür dış gebelik değilmiş.progestan sayısını arttırdı mı doktorunuz.K kurklukadinsimirnamom kızlar vajinal usg de mini minnacık kese göründü, daha çok küçük dedi doktor. Geç döllenme büyük ihtimalle. Çok şükür
Aaa siz tekrar hamile misiniz?size de çok sevindim.İnşallah bu kez kucağınıza alırsınız.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin.Geçen hafta benim de tek taraflı sabit ağrım vardı doktorum takip et devam ederse gel bakalım bi dedi. Gittim keseyi gördük. Görünürde bir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi. Eğer devamlı oluyorsa lütfen doktorunuzla iletişime geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?