- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.381
Ay tanıyamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tanıyamadım![]()
ahhh canım şu an çok duygulandım bende tanınmıyorum diye cevap vermiyorlar sanıyodumSonu dik olan fedakar anne cansu Spring mi ne öyle bisy oldu gerisi tanımıyom valla![]()
Yok kuzum sen yazmışsın dik den anlarlar diye anladım da diğerlerini çözemedim bı tane dudululul var o kimahhh canım şu an çok duygulandım bende tanınmıyorum diye cevap vermiyorlar sanıyodum
Helal bizimkiler de yatsın anca kıskançlık krizine girsin. Annecim zaten yapıyor birşeylerKızlar annem müslin kumaştan almış teyzemin eşinden bi sürü çeşit çeşit aldım diyo ponpon vs filan da almış puset örtüsü çarşaf yastık işte battaniye hepsini dikecekmiş. Teyzem de bebek yorganının yüzü yapıyormuş sen bişe yapma biz hallederiz dediler![]()
Tanışırız ya sorun yokYok kuzum sen yazmışsın dik den anlarlar diye anladım da diğerlerini çözemedim bı tane dudululul var o kim![]()
Yok kuzum sen yazmışsın dik den anlarlar diye anladım da diğerlerini çözemedim bı tane dudululul var o kim![]()
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin saglıklı aynen 7 yaşında cimcime de yardımmeder sana masallah.. Benim oğlum dogunca 9 yaşında olacak baştan seçiyorum e bebek de her hafta farklı ürünler de indirim var seçip alıyorum netten çalıştığım ız ıcon haftadonu da yasak var netten alıyorum..Benim kızımda 7 yaşında ama ben 2. Yi hep düşündüğüm ve yıllardır ha oldu ha olacak beklediğim için veremedim de onunkileriama şimdi yine de az da olsa birşeyler yapmak istiyorum
Çocuk eşyaları zayrn süreli kullanılıyor aynen insanlar kullanıyor sshibine Verıyor lar eşya lar kırılmadıça kullanılır.. Kullanırsın.. Aklımda olsun geri dönüşüm çok sagol bilmiyordumKızım 6 yaşında ilk bir yıllık kıyafetlerini saklamistim zıbın tulum tarzı gerisini arkadaşlarımın bebekleri oldu benden sonra hep onlara vermiştim yada giysi kumbaralarina koymuştum büyük esyalarda ev müstakil olunca büyük bir bodrum kata sahibiz oraya konulmustu hep ,tabi bebek arabası hariç gerisi hep arkadaşlara gidip bana tekrar geri geldi ama arkadaşlarımda çok temiz kullandıkları için hepsi hala tertemiz bizde ikinci çocuğu düşünmüyorduk hiç ama kızımın kardeş ağlamalarina dayanamadık yoksa hayat gerçekten çok pahalı
Hm bütün kumaş eşyaları alıyor yırtık carsafinizi bile getirebilirsiniz demişti görevli bayan sadece iç çamaşırı almıyorlar hijyen açısından verilen ürünler tekrar geri kumaşa dönüştürülüyor zaten bazı kıyafetlerinde belirtiyorlar geri dönüştürülmüş kumaştan üretilmiştir diye hem bize katkı oluyor hem doğaya faydalı bir uygulama ben ihtiyaç sahibi kişilere verilemeyecek lekeli yırtık herşeyi götürüyorum
E bebekte Şubat indirimi var sanirim bende öyle biliyorum ama bizde uzun zamandir oradan alışveriş yapmiyoruz kızım bebekken ayda iki sefer muhakkak e bebekteydik![]()
Bence BerenKız ismi hala bulamadık ela defne Beren de kaldık.. Kız isimleri karar verdiyse nız yazar mısınız erkek ismi bulma k daha kolay mış
Kızımda chicco'nun tırnak setini almıştım ilk etap makas şeklinde olanı kullanmak bana çok kolay gelmişti 3 yıl gibi onu kullandım sonra setteki normal tırnak makasina geçtim yani hala gayet sağlam valla üç kuruş üç kuruştur diyorum bizde puseti verdik arkadaşlara ama sağolsun tertemiz geri getirdiler mağazada görevlilere sorarsanız arabanın markasına göre üzerine hangi puset olur bilgi veriyorlar genelde yada arabayı yanınızda götürüp deneyedebilirsiniz bendeki araba Chicco lite way plusGüzelmiş bir ara bende biriktirip gideyim bariaa bilmiyordum sebamed de ne zarar varmıs acaba. Kız tırnak makası 6senede eskimedi mi değişiver onu artk
bizimki mint yeşiliydi park beşik çok tatlı bi rengi var ikisine de gider bizimde araba kırmızı canm ama pusetimiz yok eşim işarkadasınına vermiş geri de getirmedi tirbisizler
madem getirmiyon parasını ver dimi adam da işten çıktı gitti öylece pusetimiz aldıgım araba da pusetsizdi adaptörler hepsine uyuyor mu acaba puset alınca nasıl takacağım bebek arabasına benimki casual sonic ti pusetimiz eski bebek arabasının dı o konuda kafam karışık biraz nasıl oluyor acaba
![]()
Öyle temiz kullandıktan sonra aralarda eşyaları paslaşmak çok iyi oluyor bende geri dönüşüm olayını sitesinde gördüm mağazaya gittiğimde sormuştum alıyoruz dedilerÇocuk eşyaları zayrn süreli kullanılıyor aynen insanlar kullanıyor sshibine Verıyor lar eşya lar kırılmadıça kullanılır.. Kullanırsın.. Aklımda olsun geri dönüşüm çok sagol bilmiyordum
Hangi puseti kullanıyorsunuz. Benimde chicco lite way ona göre bakayım. Aslında pusetimizde var ama onu araba üstünde denemedik hiçKızımda chicco'nun tırnak setini almıştım ilk etap makas şeklinde olanı kullanmak bana çok kolay gelmişti 3 yıl gibi onu kullandım sonra setteki normal tırnak makasina geçtim yani hala gayet sağlam valla üç kuruş üç kuruştur diyorum bizde puseti verdik arkadaşlara ama sağolsun tertemiz geri getirdiler mağazada görevlilere sorarsanız arabanın markasına göre üzerine hangi puset olur bilgi veriyorlar genelde yada arabayı yanınızda götürüp deneyedebilirsiniz bendeki araba Chicco lite way plus
Öyle temiz kullandıktan sonra aralarda eşyaları paslaşmak çok iyi oluyor bende geri dönüşüm olayını sitesinde gördüm mağazaya gittiğimde sormuştum alıyoruz dediler
Bendeki plus olanıydı üzerinde kendi pusetiyle birlikte almıştım pusetide baya geniş bir puset kızım 9 aylık olana kadar kullanmıştikHangi puseti kullanıyorsunuz. Benimde chicco lite way ona göre bakayım. Aslında pusetimizde var ama onu araba üstünde denemedik hiç
Biz Beren de karar kıldık canım. Anlamı da çok güzelKız ismi hala bulamadık ela defne Beren de kaldık.. Kız isimleri karar verdiyse nız yazar mısınız erkek ismi bulma k daha kolay mış
Ben anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyorKız ismi hala bulamadık ela defne Beren de kaldık.. Kız isimleri karar verdiyse nız yazar mısınız erkek ismi bulma k daha kolay mış
Liste uzadıkça karar vermek zorlaşıyor. Senin listenden Alin benim listede vardı. Kulağa da çok hoş geliyor.Ben anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor![]()
Mina'nın bir anlamida aşk demek kızımın adı Sare Mina anlamı çok hoşuma gidiyor ( saf aşk )Ben anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor![]()