- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.401
Bence arasından en güzel kulağa hoş gelen Mina ve suBen anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence arasından en güzel kulağa hoş gelen Mina ve suBen anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor![]()
Ben anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor![]()
Bence arasından en güzel kulağa hoş gelen Mina ve suama sanki su ismini koyarsam bebeğin ismi harcanıyormuş gibi geliyor bana, kısa olduğu için sanırım
![]()
Onu en son, ulaştığım kiloya göre alıcamLohusa takımı arayışındayım ve düzgün birşey bulamadımsiz buldunuz mu
Keşke senin gibi her konuda hızlı karar verebilen biri olsam o kadar çok isterdim ki bunuYaa Ilya ismi cok hosuma gitti![]()
Aman deneme ban yiyorsun ben iki kere yedimay ben de aslında değiştirmek istiyorum ama esas isteğim eski mesajların bir kısmını silebilmek
sanırım buna izin vermiyorlar değil mi?
Ben daha sonra kiloma göre bakacağım cnm, ben de içime sinen bişey bulamamıştım. Oysho da güzel takımlar var ama biraz tuzluLohusa takımı arayışındayım ve düzgün birşey bulamadımsiz buldunuz mu
Keşke senin gibi her konuda hızlı karar verebilen biri olsam o kadar çok isterdim ki bunuilya çok hoş geliyor kulağa
![]()
Erkek olsa Ayaz koyacaktım.Kızlar erkek ismi ne kadr zor yaa dun eşim bı kaç isim düşünmüş Gökhan Mert Efe Ayaz fln ben hala Emirhan da kaldım ama Ayaz ismi de hoşuma gitti ne zormuş ya anlamlı olsun diyorum ama sanki isimlere kıtlık geldi![]()
Az olunca da zor oluyo ama ben ztn hiç bişeye öyle hemen karar verememErkek olsa Ayaz koyacaktım.işte seçenek az erkekte kolay oluyor
cnm bende aynı durumdayım. oksoparın muadilini bulabilirsen al. benim eşim geçen hafta baya buldu tüp bebek merkezinin oradaki eczanelerden. aklınızda olsun. o tür eczaneler daha fazla getiriyor sanırım.Kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş iyi ben iyiyim şükür ama kan sulandırıcı kullanıyordum oksapar o bitmişti doktorum tekrar yazdı ama maalesef eczanelerde nerdeyse yok 10 günde bir 1 kutu anca geliyormuş eczaneye kullanan varsa bilginiz olsun ben yarın biçok eczaneyi arayacağım inşallahh bulabilirim![]()
Ben normalde çok çabuk karar veririm. Kızımın ismine bir türlü karar veremedim. İçine sinene kadar bekle canım acele etmeAz olunca da zor oluyo ama ben ztn hiç bişeye öyle hemen karar veremem![]()
Ben her isme aynı mesafedeyim neredeyse ya. Neleri koymayacağımı biliyorum sadeceBen normalde çok çabuk karar veririm. Kızımın ismine bir türlü karar veremedim. İçine sinene kadar bekle canım acele etme
Ben karar vermezsem kocam çocuğa Abdurrezzak diyip durcak yazık oğluma ya doğunca Abdurrezzak diyince bakar Ayaz diyince bakmazBen normalde çok çabuk karar veririm. Kızımın ismine bir türlü karar veremedim. İçine sinene kadar bekle canım acele etme