Merhaba arkadaşlar. Bende grubunuza dahil olayım

05.05.2021 çarşamba günü aşılama oldum. Benim hikayem biraz farklı. Benim normal yollarla ilk istediğimiz an hamile kaldığım dünyalar güzeli bir kızım var. Kızımdan 2 yıl sonra bir hamileliğim daha oldu ama düşük yaptım 10.haftada kalbi durdu. Sonrasında biraz kafaya taktım neden düşük yaptım vs diye. Sonra korunmasız 1,5 yıl gebe kalamadım doktoruma gittim. Muayene hiçbir şey görmedi, rahim filmi çekti emin olmak için, herşey yolunda dedi. Sonrasında yine bizi ilişki için normal halimize bıraktılar. Derken covid belası çıktı 1 yıldan fazla doktora gidemedim. Yaşım artık 35 ve bu iş beni ruhen yormaya başladı. Son çare arkadaşımın tavsiyesiyle bir
tüp bebek merkezine gittim. Testler yapıldı (ilk defa) AMH değerim 0,03 çıktı yani çok çok azalmış. Tabi sürecim hep normal ilerlediği için bu durumu düşünmemiştim. Neyse esas konuya geleyim

1 kutu Omepa Q10 kullandım, yumurtalarıma bakıldı 20mm bir tane çok güzel gelişmiş, 2 tane de az gelişmiş yumurtam oldu. Bu ilk deneyeyimim ve merakla bende bekliyorum. Gönlünden annelik geçen herkese Rabbim nu güzel duyguyu nasip etsin inşallah

ayın 17sinde kan vereceğim. Benden bu kadar