- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 28
- 36
- Konu Sahibi turuncu_girl
Aynen zaten zorla belirti arıyorum benDemek ki herkeste farklı etki yapıyor cnm insallah gebelik olsunda katlaniriz bunlara artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zaten zorla belirti arıyorum benDemek ki herkeste farklı etki yapıyor cnm insallah gebelik olsunda katlaniriz bunlara artık![]()
Çarşamba aşılama oldum. 4. GünümCanım kac gün oldu aşılama yapalı
İnş hamileliktendir yaa.Bende sadece progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak. Kasık ağrım var, sanki bende de gaz var gibi![]()
Sabah aç uyandım iftarı zor ettim walla. Şimdi yine acıktım meyve yedim. Hayır olsun. Progestan yada çatlatma iğnesi etkisi midir bilemiyorum. Adet ağrısı gibi karnım ve bacaklarımda ağrıyoBenim göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik devam ediyor, bugun kasığımda hafif batma hissi var ve her gun yeni bir sivilce cikariyorum. Ruhsal durumum dengesiz, esime, anneme ve netflix dizilerine karsi tahammul sinirim azaldiregl olucakmis gibi bi haller. Son 8 gün kaldı teste… artık yiteeeer
bu arada hamilelik testine ben de devam ediyorum cizgi artik baya silikleşmeye başladı.
Bende aynı diye biliyorum. İlk hamileliğimde ağızdan alıyodum aşırı uyku yapıyodu. Dr um fitil olarak kullan dedi bana daFitil şeklinde olan ile ağızdan olan farklıdır heralde değil mi? Eczacı sabah akşam iç çok baş dönmesi mide bulantısı yaparsa fitil şeklini işte doktorundan dedi. O yüzden prospektusunu okumadım.
Sabah acligi bende de var. Valla bu nedir surekli aklim yemekte ama boyle cici bogaz seyler. Seninki baya masummuş yufka aldim borek yaptim yarisini yedim falanSabah aç uyandım iftarı zor ettim walla. Şimdi yine acıktım meyve yedim. Hayır olsun. Progestan yada çatlatma iğnesi etkisi midir bilemiyorum. Adet ağrısı gibi karnım ve bacaklarımda ağrıyo
Insallah cnm inşallah hayirli saglikli bebislerimiz olsunAynen zaten zorla belirti arıyorum benseve seve katlanırız heralde gebelik oluşursa
![]()
Hepimizin cok.yakin cnm ınsallah güzel sonuclar alirizÇarşamba aşılama oldum. 4. Günüm
Yok yok benimki de masum değil malesefSabah acligi bende de var. Valla bu nedir surekli aklim yemekte ama boyle cici bogaz seyler. Seninki baya masummuş yufka aldim borek yaptim yarisini yedim falanProgestan kullanmiyorum dr vermedi, yapar miymis acaba bu kadar agri? Karinda belki gaz oldugu icin oluyordur da bacak agrisi ondan degildir yani. Su an vucut hamileligi taklit ediyor. Bir nevi hamilelik staji yapiyoruz yani.
Amin inş canımHepimizin cok.yakin cnm ınsallah güzel sonuclar aliriz![]()
Kızlar dün bütün gün neredeyse öğürdüm ve bikaç kere çıkardım(afedersiniz) bugun de aynı şekilde daha bir hafta oldu ona yormak istemiyorum ama normalde hiç böyle olmazdı bende. Yani bundan 2 sene önce mideden çeşitli rahatsızlıklar geçirip defalarca endoskopi olmuş biriyim midem hiç böyle olmadı. Göğüs ağrım ağlayacak şekilde devam ediyor. Taşıyamıyorum sanki. Lahana sar dediler onu denicem sabaha İnşaAllah. İnşallah hayır olur.Cnm asilama ilk kez yaptiricam bende o yüzden belirtiler nasıl olur hic bilmiyorum dun catlatma iğnemi yaptim doktor demisti kasik agrisi yapabilir ama bende yok sadece hareket ederken baskı var gerci normal adetlerimde de kasik agrim olmaz birkqc gün onceden belkm agrir goguslerim sismez sadece olmadan 1 gün sizlar gibi olur o yani bende asilamadan sonra takip edicem bakalim nasil olucak yazarim burdan yine
İnşaAllah iğneden değil de hamileliğin kendisindendir. Ya benim hiç ağrımazdı ğöğüsler kusmam da var iki gündüraa aynı günmüş aşılamamız ve ayınılarını yaşıyorum. 3 gündür uyku yok bana sabah 5'te uyanıyorum biraz daha uyuyayım diyorum 7'de kalkıyorum. Gece terlediğim için yorganı kadırdık iyi geldi. Göğüslerimin ağrısı zıvanadan çıktı, regl yaklaşırken hep sol meme ağrırdı bu sefer ikisi de ağrıyor ve kocamanlar. İğneden bence hamilelik belirtisi yaşatıyor.
Ya bilmiyorum iğne etkisi mi ama benim normalde hiç ğöğüsleirm ağrımaz. Adetken bile hafif bir belirti olur şimdi inan ağlayacak duruma geliyorum. Taşıyamıyorum resmen. Ağrıyor. Sızlıyor. Fena bişe. İki gündür öğürmleer var bugun bikaç kere de çıkardım bilmiyorum az kaldı Bi hafta sonra belli olacak İnşaAllahCnm asilama ilk kez yaptiricam bende o yüzden belirtiler nasıl olur hic bilmiyorum dun catlatma iğnemi yaptim doktor demisti kasik agrisi yapabilir ama bende yok sadece hareket ederken baskı var gerci normal adetlerimde de kasik agrim olmaz birkqc gün onceden belkm agrir goguslerim sismez sadece olmadan 1 gün sizlar gibi olur o yani bende asilamadan sonra takip edicem bakalim nasil olucak yazarim burdan yine
Aynen bnm göğüslerimde fena taş gibi olmuş. İğne yada progestanın etkisindendir diye düşünüyorum bndeYa bilmiyorum iğne etkisi mi ama benim normalde hiç ğöğüsleirm ağrımaz. Adetken bile hafif bir belirti olur şimdi inan ağlayacak duruma geliyorum. Taşıyamıyorum resmen. Ağrıyor. Sızlıyor. Fena bişe. İki gündür öğürmleer var bugun bikaç kere de çıkardım bilmiyorum az kaldı Bi hafta sonra belli olacak İnşaAllah
Hiç belli olmaz ki canım. Bn hergün iğnede vuruluyorum ayrıca progestan fitilde kullanıyorum. Zannedersem onların etkisi.oh belirtilere ve etkilere bak yaaaa
bnde sadece catlatma ignesi kasiklarimda siskinlik ve agri yapmisti dünden beri oda kalmadi...
ğöguslerim mi? onlarin durumdan haberi bile yok
tutmadi herhalde benim yaa
4 mayis asilama tarihim bu arada
bana hicbisey vermefi dr memnun degilim asilama gunu pisman oldum orada yaptirdigima ama isisten gecmisti baya siradan yani bilmiyrm ama icimde pozitife dair bir his yok asilama yaptirmadigim onceki aylardan cokda farkli bi donem degil oyuzden olumsuz geliyir bana hayirlisi olsun inşallahHiç belli olmaz ki canım. Bn hergün iğnede vuruluyorum ayrıca progestan fitilde kullanıyorum. Zannedersem onların etkisi.
Cnm inşallah gebelik belirtileridir bunlar baya benziyor gebelik belirtisine çünkü kac günün kaldı adet gününeKızlar dün bütün gün neredeyse öğürdüm ve bikaç kere çıkardım(afedersiniz) bugun de aynı şekilde daha bir hafta oldu ona yormak istemiyorum ama normalde hiç böyle olmazdı bende. Yani bundan 2 sene önce mideden çeşitli rahatsızlıklar geçirip defalarca endoskopi olmuş biriyim midem hiç böyle olmadı. Göğüs ağrım ağlayacak şekilde devam ediyor. Taşıyamıyorum sanki. Lahana sar dediler onu denicem sabaha İnşaAllah. İnşallah hayır olur.
Nasibinde varsa olur cnm insallah olmazsa degistirirsin doktorunu cnm bazen hic belirtisizde gebelik olabiliyor belirtisi olan gebe olmayabiliyor o yüzden üzme kendini cnm rabbim hayırlı saglikli evlatlar versin insallah hepimizebana hicbisey vermefi dr memnun degilim asilama gunu pisman oldum orada yaptirdigima ama isisten gecmisti baya siradan yani bilmiyrm ama icimde pozitife dair bir his yok asilama yaptirmadigim onceki aylardan cokda farkli bi donem degil oyuzden olumsuz geliyir bana hayirlisi olsun inşallah