Ben baştan anlatayım size
Bende polip çıktı ve ilk zamanlar telaşlandık polipin ne olduğunu bilmiyordum bahçeçi de Yeşil Dev adam diye ismi anılıyor Cem Çelik harika bi doktor evet ve benim ameliyat la Polip aldı sonra aşılama yapalım dedi sonuç negatif di ve biz birwz ara verdik sonra da araştırdım baya sonra klasik bi özel hastanede avcılar hospital (Nil Hanım ) gittim enfeksiyon için anlattım durumu oda klomen le tedavi yapalım sana dedi 2 ay yapıldı negatif
En son da ben aradan tabi bi 2 ay geçti Başakşehir şehir hastanesi infertilite bölüme randevu aldım ve inanı. Araştırmadım hiç gittim eşimle zaten hastaneye bayıldık muane oldum özel de bile bu kadar uzun muane vs olduğumu hatırlamıyorum inanın okadar para veriyorsun ve seni geçiştiriyor Zeki bey cok tatlı bi doktor samimi dobra herşeyi söylüyor güvenilir bi şekilde beni muane etti yarım saat falan sürmüştür net bende tekrar Polip gördü ve alalım bunu sesi ve özelde yaptırdığım herşeyi kabul etti Allah razı olsun semar testim eksikti eksik olmazına rağmen aşılamayı yaptı bana ama burda yaptır onu dedi sonra tabiki hemşireler cok tatlı ilgili herkese şiddetle tavsiye ediyorum harika hastane sonra da 5 Mayıs da aşılama yaptı suan sonuç bekliyorum aşılama da olmaz sa tüp bebek dedi ve benim devlete gitmemdeki amaç sanadecr rapor heyet raporu alıp Cem beye gidecektim ki kararımız değişti memnunum olmazsa aşılama tüp bebeği de orda yaptırmaya karar verdik eşimle hakkımızda hayırlsıı ama herkese söylüyorum gidin diye ve size de tavsiyem. Gittiğiniz zaman genetik testi de verin cebiniz de kalsın ömürlük geçerliliği var özelde 1000 TL yaptırıyorlar işiniz hızlanır garantiye alın derim baya uzun oldu ama gerçekten samimi söylüyorum