- 13 Mart 2021
- 70
- 35
- 8
- 31
- Konu Sahibi Elifyusuf2344
-
Benim de ilk transferim olacak çift embriyo transfer edilecek. Adet olunca estrofem diye bir ilaca başlatıyorlarmış sonra da transfere yakın progestan başlanıyormuş.
Mayis başında adet olmayı bekliyorum suanlik hiç bi ilaç vermedi doktor takviye de vermedi kendi kafamdan da kullanmak istedm inşallah ertelenmez beklemek çok zor rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallahNe zaman adet olmayı bekliyorsun tatlım? Benim de Mayıs’a kaldı transferim, ilk haftası adet olurum diye bekliyorum cyclo bitince..ilaçlara genelde adet olup 2.-3. Günü kontrole gittiğinde başlıyorlar diğer topiklerden okuduğum kadarıyla. Dün rahim gilmi çektirdim, bu hafta doktorla görüşeceğim bakalım anlatacak neler yapacağız, yazarım buraya da
Bnm de aynı tarihlere geliyor sanırım heyecanlı bi bekleyiş sizde herhangi bi sebep var miydi acaba
Yanlış topiğe yazmışım, ama belki transferi burda da bayrama gelenleriniz vardırBayram için haber bekleyen kızçeler, bemimki bayrama denk gelmiyor ama doktorum dediki denk gelseydi ilk 2 günü çalışmıyorlar, ondan sınra yapardık dedi. Benimkiler böyleymiş, bilginize
Aaa çok çok geçmiş olsun allahım evladinizi size bagislasin sizi de onaValla bende o kadar şey var ki
Ben pco luydum. 2011 de zorla da olsa doğal yoldan hamile kaldım bir oğlum var çok şükür. 2. için çok uğraştık aşılama falan olmadı bir kaç sene sonra 2017 de meme kanseri olduğumu öğrendim 3.evre o yüzden doktor tedaviye başlamadan önce embriyo dondurttu. Tedavim bitti tam doktordan tüp bebek transferi onayı almışken yumurtalıklarımda problem çıktı yumurtalıklarım ve tüplerim alındı. Elimde 2017 den kalan 8 embriyomla kalakaldım. Bu 8 embriyo ile ya hamile kalacağım ya da bu defter kapanacak..
Adetten kaç gün sonra transfer bilmiyorum ki umarım denk gelmez baştan savma iş olmaz inşallahBayram için haber bekleyen kızçeler, bemimki bayrama denk gelmiyor ama doktorum dediki denk gelseydi ilk 2 günü çalışmıyorlar, ondan sınra yapardık dedi. Benimkiler böyleymiş, bilginize
impryl, omega3, Koenzim QH, D vitBekleme sürecinde doktorum herhangi bi ilaç vermedi aranızda ilaç veya takviye kullanan var mı önerilerinize ihtiyacım var
Kullansam mi bnde acaba ya neden vermedi bu doktorimpryl, omega3, Koenzim QH, D vit
Merhaba bende rahim dinlendirme sürecindeydim 2. Reglimi bekliyordum sadece folik asit ve koenzim q10 vermişti doktorum onları kullanıyordum. Regl oldum çok şükür kontrole gittiğimde şimdi bunlara Estrofem ekledi transfere kadar kullanacakmışım. Her doktor ya da herkesin ihtiyaçları farklı sanırım bu süreci herkes farklı yaşıyorBenden baska kimse yok mu ya transfer bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?