2021 mayis ayında tüp bebek transferi bekleyenler 💕

cnm bence folik asit almalısın.çocuk sahibi olmaya karar verenler bile üç ay öncesinden doktora sormadan folikasit başlıyor.doktor neden vermedi bilemeiyorum ama yine de doktoruna sor belki uzun süreli bir tedavi yapacak ilk ay gerek duymadı o yüzden..

meraba hanımlar benımde mayıs ayında transferim olacak inşallah 5 nisanda embriyolarım donduruldu doktorum ikinci adetinde şehrindeki doktoruna git hazırlık yapacak dedi ama coğu kişi iki ay önceden baslamış ilaçlara acaba aramam gerekirmi doktoru 10 mayısta bekliyorum adeti tamda bayrama geliyor tatil felan gününü kaçırırım diye korkuyorum ilk denememiz bizim oyüzden pek bilmiyorum nasıl olacak

18. Gune denk geliyor canim 7 mayis .
Allah yardimcin olsun inşallah pozitifleeri paylaaxamiz gunde gelir elbet

Dr bayramda calisiyorsa muayne olur kullanirsin ilaclari. Ama adetiinin 4.5 günüde dr oldugu gune denk geliyorsa gidebilirsin aklinda olsun cnm

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla transferin olur
Bence tüp bebek drun ile konuş bayrama denk geliyor ne ilaç kullanmam gerekiyor diye? Çünkü bildiğim kadarıyla adetle estrofem e başlaman gerekiyor. Kontrole 4. 5. 6. Gün istersen ama adetle birlikte estrofem başlaman gerekiyor diye biliyorum o yüzden muhakkak drun ile konuş bence. Benim de adetim o zamanlara denk geliyor dr şimdiden adet olunca estrofem e başla dedi..

Adetle BIRLIKTE mi başladınız sizde ilaçlara çünkü doktorum öyle ddi bana adeti beklicz die
Estrofeme adetle birlikte başlattı beni,onun dışında başka birşey yok sanırım ilerleyen günlerde başka bişiler ekleyecek o nedenle kontrole çağırıyor, folik asiti önceden kullandırıyordu zaten gebelik planlamaya başladığımdan beri

Evet folik asit 3 ay kullandm bu ay kullanma adetle beraber yeniden başlıcaz ddi bakalm heyecanliyim hemen adet olmak istiyorum opudan sonra erken olanlar olmuş kimisinin de gecikmiş ilaç kullanarak olmuş umarım böyle bi sorunla karşılaşmam ilaçlardan bKTm

Canım tedavin nerede oldu . Nasıldı. Benim de ele gelen kaygan oval bir kitle var ama meme yoğunluğum varmış ayrıca usg de nedendir bilmoyorum görünmedi. Çok ama çok korkuyorum .34 yaşındayım. Kendinden söz eder misin

Bende 33 yaşındayım, Tedavim Maslak Acıbademde oldu. Ben hiç kendimi muayene etmedim kitle kontrolü gibi. Göğsümün altı tamamen çukurlaşmıştı öyle fark ettm usg da zaten direk belli oldu sonra da mr, biyopsi teşhis koyuldu. Agresif dişi 3. Evre. Komple göğsüm alındı koltuk altım alındı kemoterapi,radyoterapi gördüm. Hala 3 ayda 1 kontrol oluyorum

Adet oldum kızlar demek ki opudan sonra erken adet oldm 5 gün hemde ..... pazartesi kontrole gidicem bakalm nasıl ilaçlar vercek rabim hayırlısını nasip etsin .. herşey yolunda giderse bayram öncesi transfer olur deil mi .. adetten kac gun sonraya transfere gün verdiler size umarım bayram da calisiodur doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…