- Konu Sahibi Elifyusuf2344
-
Kullanın tabii ki. Omega3 vücudumuzun üretebildiği bir şey değil. Hamilelik olmasa dahi kullanılması gerekiyor zaten. Koenzim QH’da yine ayni şekilde 25 yaşından sonrada vücut üretememeye başlıyor ve yine ihtiyaç doğuyor. Sadece hamilelik olduğunda kullanılmasın deniyor koenzim içinKullansam mi bnde acaba ya neden vermedi bu doktor
Merhaba günde kaç estrofem verdi doktorunuz?M
Merhaba bende rahim dinlendirme sürecindeydim 2. Reglimi bekliyordum sadece folik asit ve koenzim q10 vermişti doktorum onları kullanıyordum. Regl oldum çok şükür kontrole gittiğimde şimdi bunlara Estrofem ekledi transfere kadar kullanacakmışım. Her doktor ya da herkesin ihtiyaçları farklı sanırım bu süreci herkes farklı yaşıyor
Merhaba, 12 saatte bir alınacak şekilde günde 2 kereMerhaba günde kaç estrofem verdi doktorunuz?
Aynı tarihte transferimiz hayırlısı olsun inş bende çok değişik duygular içindeyimBenimde 4 mAyısta transferim ama çok umutlanmak istemiyorum. Genetik taramaya yollamadım. Günde 2 estrofem içiyorum. Birer tane Corasprin ve Folik asit.
Coraspin rahimdeki kan akışını artırıyormuş ve tüp bebek tedavisinde yumurtalık tepkisinin ilerletilebiliyormuş. Önceki denemelerimde de vermişlerdi bana.Aynı tarihte transferimiz hayırlısı olsun inş bende çok değişik duygular içindeyimCoraspini niçin veriyorlar acaba?
Bana vermedi nedense şimdi bunu düşünürüm ama bir bildiği vardır heralde demeliyim biliyorumCoraspin rahimdeki kan akışını artırıyormuş ve tüp bebek tedavisinde yumurtalık tepkisinin ilerletilebiliyormuş. Önceki denemelerimde de vermişlerdi bana.
Benimde 4 mAyısta transferim ama çok umutlanmak istemiyorum. Genetik taramaya yollamadım. Günde 2 estrofem içiyorum. Birer tane Corasprin ve Folik asit.
Benimde 7 mayis transferim kizlarAynı tarihte transferimiz hayırlısı olsun inş bende çok değişik duygular içindeyimCoraspini niçin veriyorlar acaba?
Doktorunla irtibat kurabiliyorsan sor istersen.Bana vermedi nedense şimdi bunu düşünürüm ama bir bildiği vardır heralde demeliyim biliyorum
Adet olmayı bekliyorum iple cekiyorum o günü resmen ama doktorum bna herhangi bi ilaç takviye vermedi sadece adet olunca 2. Günü gel ddi keNdi kafama gore de takviye almamı eşim istemio yoksa bna kalsa çoktan alırdm eşim doktora uyalm dioKızlar heycanlı degilmisiniz ne durumdasiniz ilac kullaniyormusunuz☺ benim pzt kontrolum var mesela
Canim eşini dinlemekte iyi yapmissin cunku kimseye vermiyorlar transfer oncesi. Mesela banada suan d vitamini ve folik asit verdi transfere kadar kullancamAdet olmayı bekliyorum iple cekiyorum o günü resmen ama doktorum bna herhangi bi ilaç takviye vermedi sadece adet olunca 2. Günü gel ddi keNdi kafama gore de takviye almamı eşim istemio yoksa bna kalsa çoktan alırdm eşim doktora uyalm dio
Kızlar heycanlı degilmisiniz ne durumdasiniz ilac kullaniyormusunuz☺ benim pzt kontrolum var mesela
Bende çok heyecanlıyım şuan Cyclo-Progynova kullanıyorum 9. Günü içtim 29 nisan da lucrin iğne olacağım. Mayıs 2.haftasının başlarında da adet gözüküyor, adetle birlikte de estrofem e başlayacağım. Adet olsam da süreç bir başlasa diye çok heyecanlanıyorum. Tüp bebek sayfasındaki her yazılanı okuyorum hamilelik haberleriyle mutlu oluyorum. İnşallah tutar ve bebişlerimiz bizimle olurlar
Insallah canim estrofem kullanirken kacinci gundesin bakalimBenimde kontrolüm var salı günü heyecanlanmamaya çalışıyorum bir aksilik olacak korkusuşuan estrofeme devam hepimiz için hayırlısı olsun inş daha fazla aramayalım bebişlerimizi kavuşalım
6.günümdeyim canım, 4.günde kontrol etmişti şimdi 10. Gün de tekrar gideceğimInsallah canim estrofem kullanirken kacinci gundesin bakalim
Vitamin değil yumurtalıklarım alındı benim o yüzden yapay adet gördürecekler adetle birlikte de estrofem e başlayacağız inşallah. Ah ben de bir başlasam şimdiden bana geçmiyor günlerroo sen transfere başlamadan oncedemi vitamin ve igne kullaniyorsun canim
Bende opudan snra 1 ay dinlendim nisan adetiyle basladik estrofeme4 gün oldu kullanmaya baslayali pzt gunu kontrol var ama günler geçmiyorduuuuuu
Canım tahmini sana birşey söylediler mi şu gün transfer olur diye?6.günümdeyim canım, 4.günde kontrol etmişti şimdi 10. Gün de tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?