2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Bana 2 embriyo transfer edilmişti yaşım 24 doktor şansımız artar biri tutunmazsa diğeri tutunur demişti bence yasal olmasından ziyade doktora kalmış bişey :) bu sefer nasıl olcak bilmiyorum doktor nasıl önerirse kna bırakırım yine artık

Benim yaşım da 25. Çift emriyoyu çok istedik ama doktor tek koyacağını söyledi. Risk artıyormuş ve yasal değilmiş anladığım kadarıyla. Biraz da doktorun insiyatifiyle alakalı

Benim yaşım da 25. Çift emriyoyu çok istedik ama doktor tek koyacağını söyledi. Risk artıyormuş ve yasal değilmiş anladığım kadarıyla. Biraz da doktorun insiyatifiyle alakalı
Hangi doktor haklı bende bilemedim😬

Kızlar yumurta toplama işlemim oldu. 5 yumurta toplandı bakalım kaç tanesi döllenecek 🤩 en başında doktorum ben fazla yumurta elde etme taraftarı değilim haberin olsun demişti o yüzden 5 yumurta çok iyi dedi ben ilk tüp bebekte 34 yumurta alınmıs biri olarak 5 e ne kadar şaşırsamda bu doktoruma güvenim tam😍 folik asite devam ve günde 2 progesteran fitil verdi. Transfer taze mi olacak hangi gün olacak yoksa dondurulmuş mu belli değil bakalım yarını heyecanla bekliyorum inişallah güzel döllenmeler olur inşallah bu sefer olur dualarınızı bekliyorum kızlar🙏🏻

Benimde transferim dün yapıldı ay sonu kan testi yaptiricam inşallah emekleriniz boşa çıkmaz bana iki embriyo transferi oldu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Back
X