2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba benim doktorum erol tavmergen ege hanım eşiymiş sanırım siz üniversite hastanesinde mi tedaviye başlıyosunuz? Benim gittiğim yer erol tavmergenin kendine ait tüp bebek merkezi yarın gidip tedaviye başlıycaz süreç hakkında çokta bi bilgim yok aslında
Merhaba nasıl gidiyor tedavi bende oradayım aynı tarihlerde başlamışısız belkide karşılaşıyoruzdur😊

Aa ne tesadüf☺️ 13 nisan salı günü transfer oldum şuan beklemedeyim,sen?
Ne güzel, hayırlı güzel haberler gelsin inşallahh. Ben yarın tekrar kontrolüm var. 23ünde galiba yumurta toplama olacak. Duruma göre transfer. Lucrin yapmıştı 26 martta. Bakalım çok heyecanlıyım ve korkuyorum.

Ne güzel, hayırlı güzel haberler gelsin inşallahh. Ben yarın tekrar kontrolüm var. 23ünde galiba yumurta toplama olacak. Duruma göre transfer. Lucrin yapmıştı 26 martta. Bakalım çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
İlk deneme mi☺️

Kızlar kimseden ses yok neler yapıyosunuz ne durumdasınız😍

Evet canim trabzondaym tedavmde trabzonda 😍😍💚💚
Y Yildiztozu91 Merhaba tedaviniz hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat bebeişler versin ben size Trabzon’da kime gittiniz tüp bebek için acaba bende başlıcam da bilemiyorum nereye gitsem medikalde varmış Ufuk ve Hasan bey ama bide üçreti ne kadar yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Merhaba bende daha önce Çanakkale medicalparkta 2 aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef 1 aydır bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum Perşembe günü transferim yapılacak çok heyecanlıyım.🤗
İyi günler madicalparkta aşılamaya hangi doktora yaptırdınız acaba ve rica etsem ücretini öğrenebilir miyim

Yükselme şansı var mi canim benim de 0.819
Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan emin olamadım

Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan

Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan emin olamad

Valla geçen ay 0.30 du bu ay ölçtürdüm dün sonuçlarımı aldım 0.487 çıkmış labaratuvar farkı mı yoksa başka bişeyden mi bilmiyorum ama dr yükselmez diyor fakat bitkisel kürler yükselir diyor bende bitkisel kür yaptım ama 10 gün falan ondan emin olamadım
Canim benim ilki 0.432 şimdi yaptirdim 0.819 nasıl yükseldi anlamadım vitaminler mı yükseltti bilemedim acaba aşılama yaptırsam mı bilemedim

Canim benim ilki 0.432 şimdi yaptirdim 0.819 nasıl yükseldi anlamadım vitaminler mı yükseltti bilemedim acaba aşılama yaptırsam mı bilemedim
Ooo senin daha güzel yükselmiş kaç ay fark var arada. Ve oo sürede neler yaptın ? Ben tüp bebek doktoruma söyledim labaratuvar farkı dedi ama bilmiyorum .ekimde devlette 0.67 çıktı nisanda 0.30 mayısta 0.487 her ay ölçtüresim var 😁 ama benim bu değerlerle 2 yumurtam var maalesef eğer bütçeniz el veriyosa tüp bebek yaptırın şansınız daha yüksek çünkü aşılamaya göre bizim gibilerin zamanı çok kıymetli çünkü. Ben aşılama yapalım diyeceğim gün dr tüp bebek dedi

Back
X