2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Ooo senin daha güzel yükselmiş kaç ay fark var arada. Ve oo sürede neler yaptın ? Ben tüp bebek doktoruma söyledim labaratuvar farkı dedi ama bilmiyorum .ekimde devlette 0.67 çıktı nisanda 0.30 mayısta 0.487 her ay ölçtüresim var 😁 ama benim bu değerlerle 2 yumurtam var maalesef eğer bütçeniz el veriyosa tüp bebek yaptırın şansınız daha yüksek çünkü aşılamaya göre bizim gibilerin zamanı çok kıymetli çünkü. Ben aşılama yapalım diyeceğim gün dr tüp bebek dedi
Canim 2 ay arayla yaptım amh testi inositol d vitamini ve balık yağı kullandım şimdi prowomen vitamine başlıcam o amh yükseliyormus ama yine bu değere göre tüp bebek dedi doktor tüp bebek merkezine randevu aldım bakalım ne dicek hoca

Canim 2 ay arayla yaptım amh testi inositol d vitamini ve balık yağı kullandım şimdi prowomen vitamine başlıcam o amh yükseliyormus ama yine bu değere göre tüp bebek dedi doktor tüp bebek merkezine randevu aldım bakalım ne dicek hoca
Hakkımızda hayırlısı olsun ben o vitamini kullandım ama bi etki yapmadı hangi merkeze gideceksiniz? Aslında bu amh değeri öenmli değilmiş yumurtan çoksa takma ama benim bu değerlerle 2 yumurta olunca mecbur takılıyo

Hakkımızda hayırlısı olsun ben o vitamini kullandım ama bi etki yapmadı hangi merkeze gideceksiniz? Aslında bu amh değeri öenmli değilmiş yumurtan çoksa takma ama benim bu değerlerle 2 yumurta olunca mecbur takılıyo
merhabalar yaşım 39 benim bi sorum var amh değerim 0,87 çıktı normal mi acaba

merhabalar yaşım 39 benim bi sorum var amh değerim 0,87 çıktı normal mi acaba
Yani dr daha iyi bilir tabi benim yaşım 27 benim yaşıma göre 0.87 düşük fakat sizin yaşınıza göre normal olabilir bilmiyorum. Benim doktorum 1 in altındaki değerlere düşük over rezervi, 0.50 nin altındaki değerlere çok düşük over rezervi diyoruz dedi ama yaşa da bağlı dediğim gibi

Yani dr daha iyi bilir tabi benim yaşım 27 benim yaşıma göre 0.87 düşük fakat sizin yaşınıza göre normal olabilir bilmiyorum. Benim doktorum 1 in altındaki değerlere düşük over rezervi, 0.50 nin altındaki değerlere çok düşük over rezervi diyoruz dedi ama yaşa da bağlı dediğim gibi
yükseltilebilirmi

Merhaba. Ben de amh oranı düşük. 0.69.izmir de bir merkez de başladım 4 aydan beri yumurta toplamı işlemi yapıldı. Toplamda 1 embriyo elde edildi ve o merkezi bırakma ya karar verdim. Şimdi erol tavmergen tüp bebek tedavisi için randevu aldım gidenler varsa yorumlarını bekliyorum...

Kızlar benim de tedavim olacaktı bu ay ama kıstım varmış birde yumirtalarin iyi değil dedi doktor stres yapmossin yapma dedi ama bir ay uzattı süreyi bir tedavi de vermedi işin kötüsü bir ay sonra da bakıma girecek merkez ben kalacağım ağustosa ne yapacağımı bilmedim nasıl stres yapamayayim

Back
X