2021 nisan tüp bebek yaptıracaklar

Çok heyecanlı🦋 ve korkuluyum yaa. Rabbim güzel, hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize 🌸
Evet çok heyecanlı benim 2. tecrübem oluyo tüp bebek🙊 ama ilkmiş gibi heyecanlıyım. Sakın korkma korkulacak hiç bişey yok uyuyup uyanıyosun sadece hayırlı sonuçlar alalım inşallah🙏🏻

Çok şükür güzel geçti 22 yumurta toplanmış 18 i spermle birleştirilmiş pazartesi gelişimi ile ilgili arayacaklar 😇😇
Oooo maşallah çok iyi 😍 bizi de haberdar et mutlaka hadi bakalım şu güzel günde güzel saatlerde rabbim hepimizin yüzünügüldürsün inşallah🥰

Oooo maşallah çok iyi 😍 bizi de haberdar et mutlaka hadi bakalım şu güzel günde güzel saatlerde rabbim hepimizin yüzünügüldürsün inşallah🥰
Amin inşallah hepimizin kucağını doldursun 🤲🏻🤲🏻
transfer bir sonraki aya kalacak sanırım ama bakalım onlar haber verene kadar zaman nasıl geçer bilmem ☺️

Amin inşallah hepimizin kucağını doldursun 🤲🏻🤲🏻
transfer bir sonraki aya kalacak sanırım ama bakalım onlar haber verene kadar zaman nasıl geçer bilmem ☺️
Benimde transfer ne zaman olacak bilmiyorum bakalım doktor nasıl yönlendirecek en iyisi bilirler sonucta 🙊 işin en zor kısmı şu beklemek🤦🏻‍♀️

benim ilk denememde 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilmişti ama negatif oldu maalesef. Şimdi başka merkezde tedavi oluyorum doktorum vücudun ne zaman hazır olursa taze veya dondurulmuş şuanlık bişey diyemem gidişat gösterecek dedi
siz kaç yasında transfer olmuştunuz 35 yas altına çift transfer yasakmış doktorum dedide

Back
X