2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Nelere dikkat ettın mesela ?
Hergün yürüyordum 1 saat bazen daha fazla. Ekmek tatlı makarna pilav yemiyordum. Kahvaltıda bile yemiyordum börek falan zaten yemiyordum. Et balık sebze meyve yiyordum. Şu an o kadar yürüyemiyorum. Bide kahvaltıda simit falan yiyorum. Makarna börek ekmek falan yine yemiyorum da. Dikkat ettiğimden değil. Genelde yemem o yüzden. Dışardan da yiyorum bu aralar. Bide meyve suyu kola falan içmem. Su içerim sadece. Bisküvi çikolata abur cubur zaten hayatımda yok. Onları da tüketmemek gerek. O bir önceki gebeliğimde çok iştahıydım. 3 öğün yerdim. Şimdi 2 öğün yiyorum.

Arkadaş bugün detaylı ultrasona girdim.Hersey normal dedi ama kalbinde üfürüm var dediçok moralim bozuldu.Hic duydunuz mu böyle bir şey etrafiniz da

İlk defa duyuyorum ne demekmiş demedimi
Üfürüm eltimin kızında da vardı. Zamanla düzeldi. Kötü bir şey değil diye biliyorum ama takip edilmesi lazım ilerlememesi için.Kan sulandırıcı haplar yapabilir demişti dr bana bir zaman.

Üfürüm eltimin kızında da vardı. Zamanla düzeldi. Kötü bir şey değil diye biliyorum ama takip edilmesi lazım ilerlememesi için.Kan sulandırıcı haplar yapabilir demişti dr bana bir zaman.
Arkadaş bugün detaylı ultrasona girdim.Hersey normal dedi ama kalbinde üfürüm var dediçok moralim bozuldu.Hic duydunuz mu böyle bir şey etrafiniz da
Çok can sıkıcı gerçekten. Üfürüm değilde kuzenimin kızının kalbinde bir çok delik vardı. Ancak hepsi geçti iyileşti. Üfürüm daha basit bir şey diye biliyorum.

Kızlar ara ara bende kremsi bayaz bir akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu.progeston fitil kullanmıyorum o desem ne olabilir.

Teşekkür ederim. Yok sarı değil ondan eminim .o zaman olabilen bir durum .

Kızlar dün dışarıda göz kararması eşliğinde bayıldım diyebilirim kanım 8.5 olmuş. Talesemi taşıyıcısı olduğum için kan ilaçları fayda etmiyordu. Dahiliye dr 2 ünite kan verdi .Çok tedirgin oldum bir zararı olurmu diye ama 24.hafta 8.5 ilerleyemzsin dediler. Etrafında gebelikte kan alan duydunuz mu

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bu durumu yaşayan bi kişi duymadım hiç. Kendi doktorunla görüş en iyi o bilir.

Çok geçmiş olsun cnm ben de hiç duymadım böyle bir şey.Rabbim yardımcımız olsun her konuda hepimize

Bende buna baktım aklıma yattı. Önündeki engel iniyor kendi yatağınla birleştirebiliyorsun. Mobilya için erken diyordum ama geç bile kalmışım. Bir ayda geliyor bir ay da havalanması lazımmış

Eklentiler

• F30EFAD6-95E1-47A2-B0A0-DED7A247557A.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 34
Bende buna baktım aklıma yattı. Önündeki engel iniyor kendi yatağınla birleştirebiliyorsun. Mobilya için erken diyordum ama geç bile kalmışım. Bir ayda geliyor bir ay da havalanması lazımmış
Buda güzelmiş benim odam kücük buyuzden en kibarını alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…