Hergün yürüyordum 1 saat bazen daha fazla. Ekmek tatlı makarna pilav yemiyordum. Kahvaltıda bile yemiyordum börek falan zaten yemiyordum. Et balık sebze meyve yiyordum. Şu an o kadar yürüyemiyorum. Bide kahvaltıda simit falan yiyorum. Makarna börek ekmek falan yine yemiyorum da. Dikkat ettiğimden değil. Genelde yemem o yüzden. Dışardan da yiyorum bu aralar. Bide meyve suyu kola falan içmem. Su içerim sadece. Bisküvi çikolata abur cubur zaten hayatımda yok. Onları da tüketmemek gerek. O bir önceki gebeliğimde çok iştahıydım. 3 öğün yerdim. Şimdi 2 öğün yiyorum.Nelere dikkat ettın mesela ?
Bende bişey olmadı.Magnezyum(magosit) kullanınca ishal olanınız var mı ?
İlk defa duyuyorum ne demekmiş demedimiArkadaş bugün detaylı ultrasona girdim.Hersey normal dedi ama kalbinde üfürüm var dediçok moralim bozuldu.Hic duydunuz mu böyle bir şey etrafiniz da
Üfürüm eltimin kızında da vardı. Zamanla düzeldi. Kötü bir şey değil diye biliyorum ama takip edilmesi lazım ilerlememesi için.Kan sulandırıcı haplar yapabilir demişti dr bana bir zaman.İlk defa duyuyorum ne demekmiş demedimi
Üfürüm eltimin kızında da vardı. Zamanla düzeldi. Kötü bir şey değil diye biliyorum ama takip edilmesi lazım ilerlememesi için.Kan sulandırıcı haplar yapabilir demişti dr bana bir zaman.
Çok can sıkıcı gerçekten. Üfürüm değilde kuzenimin kızının kalbinde bir çok delik vardı. Ancak hepsi geçti iyileşti. Üfürüm daha basit bir şey diye biliyorum.Arkadaş bugün detaylı ultrasona girdim.Hersey normal dedi ama kalbinde üfürüm var dediçok moralim bozuldu.Hic duydunuz mu böyle bir şey etrafiniz da
Bana doktor normal demişti sarı olmadıgı sürece sıkıntı yok dedi. Bir de koku olması iyi değilmişKızlar ara ara bende kremsi bayaz bir akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu.progeston fitil kullanmıyorum o desem ne olabilir.
Bende de oluyor. Çok yoğun değil az miktarda ama oluyor.Kızlar ara ara bende kremsi bayaz bir akıntı oluyor. Sizde de oluyor mu.progeston fitil kullanmıyorum o desem ne olabilir.
Sarı olunca problemmı oluyor acaba ? Benım oyle sankıBende de oluyor. Çok yoğun değil az miktarda ama oluyor.
Doktor öyle soruyor bana sarı değilse koku yoksa korkma diyor sarı akıntı hatta geçen aylarda olmustu fitil vermişti geçmiştiSarı olunca problemmı oluyor acaba ? Benım oyle sankı
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bu durumu yaşayan bi kişi duymadım hiç. Kendi doktorunla görüş en iyi o bilir.Kızlar dün dışarıda göz kararması eşliğinde bayıldım diyebilirim kanım 8.5 olmuş. Talesemi taşıyıcısı olduğum için kan ilaçları fayda etmiyordu. Dahiliye dr 2 ünite kan verdi .Çok tedirgin oldum bir zararı olurmu diye ama 24.hafta 8.5 ilerleyemzsin dediler. Etrafında gebelikte kan alan duydunuz mu
Kızlarr anne yanı beşiği alan var mı? Alan varsa tavsiyesi nedir
Buda güzelmiş benim odam kücük buyuzden en kibarını alıcamBende buna baktım aklıma yattı. Önündeki engel iniyor kendi yatağınla birleştirebiliyorsun. Mobilya için erken diyordum ama geç bile kalmışım. Bir ayda geliyor bir ay da havalanması lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?