2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kontrolden cıktım sımdı kızlar cok sukur hersey yolunda 32 cm 870 gram olmuş paşa

Maşallah onaaa böyle güzelce büyüsün inş. Şeker yükleme yaptığı tam zamanı ya

Şeker yüklemesi yapan var mı? Aç karına şart mı benim randevum öğleden sonra da merak ettim

Bugün detaylı ultrasona girdim. Her şey yolunda çok şükür. Doktorlar aşı yaptırın diyor. Kayıplar yaşadıklarını söyledi. Yüksek ihtimal ben aşı yaptırıcam. Bebeğe bi zararı olmaz hatta yararı olur dedi.

Ben olmayacağım ya ellerinde kanıt yok veri yok yaptırın diyorlar. Almanya’da hamilelerin aşılanması yasak kendi ülkesinde yapmıyorlar. Bende biontechin içeriğini paylaşan bir doktorda gördüm doğum anomalisi gibi şeylere sebep olduğunu yazıyordu. Doğumdan sonra ertesi gün vururum.

Az önce burda bi sayfa açmışlar. Onu okudum da. Belçika da hamilelere öncelik vermişler. Amerika ve canada da tartışmasız yapmışlar hamilelere. Bugünkü doktor çok kayıplar yaşadık bu hastalıktan dedi. Anladığım kadarıyla bebek kayıpları oldu. Ben kendimi çok izole edemiyorum oğlum var o okula gidiyor eşim işe gidiyor. Kendimi izole edebilsem olmazdım yüksek ihtimal. Şu an sanırım hastalığa yakalanmaktan daha çok korkuyorum. Kendi doktorum çok gerek görmedi. Çin aşısı olabilirsin demişti.

Yakalanmaktan bende korkuyorum valla. Evet ya biontech değilde sinovacı diyorlar ama o da var mı ya yok artık diye biliyorum. Bende çok çok araştırdım. Erken doğum oluyorsa bebekler vaktinde.in önce yaşamıyorlardır

İyi cok sukur bende dogumdan sonra yaptırma taraftarıyım açıkcası uzun vadede ne olcagını kımse bılmıyor sonucta

Snıvac şu an yok. Gelecekmiş 3.5 milyon doz bugünlerde. Takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…