MaşallahKontrolden cıktım sımdı kızlar cok sukur hersey yolunda 32 cm 870 gram olmuş paşa
25+6 canımMaşallahkaç haftalık canım senin?
Doktorum istedi bu hafta yaptıracagım inşallah baska testlerde istedi vitamınler idrar tahlılı falanMaşallah onaaa böyle güzelce büyüsün inş. Şeker yükleme yaptığı tam zamanı ya
Artık 10 günde 100 gram gibi alacaklarmış. Gittiğim kuaförde kadın anlatıyordu ağzım açık dinledim. 55 kiloyla hamile kalmış 110 kiloyla doğurmuş bebekte 6 kilo doğmus25+6 canım
6 kilomuArtık 10 günde 100 gram gibi alacaklarmış. Gittiğim kuaförde kadın anlatıyordu ağzım açık dinledim. 55 kiloyla hamile kalmış 110 kiloyla doğurmuş bebekte 6 kilo doğmus
Hatun biraz abartmışArtık 10 günde 100 gram gibi alacaklarmış. Gittiğim kuaförde kadın anlatıyordu ağzım açık dinledim. 55 kiloyla hamile kalmış 110 kiloyla doğurmuş bebekte 6 kilo doğmus
BencedeHatun biraz abartmışne yediyse o kadar
MaşallahKontrolden cıktım sımdı kızlar cok sukur hersey yolunda 32 cm 870 gram olmuş paşa
Benim Dr da yapalım dedi daha bizimkine baya var aç karnına gel dedi.Bi kere aç karna bı de tok karna mi yapiliyor acabaŞeker yüklemesi yapan var mı? Aç karına şart mı benim randevum öğleden sonra da merak ettim
Ben geçen yaz yaptırmıştım aç karnına olması gerekiyor. Doktorum da aç gel dedi.Şeker yüklemesi yapan var mı? Aç karına şart mı benim randevum öğleden sonra da merak ettim
aman yaaa üf olmadı ertesi gün yaptırırBen geçen yaz yaptırmıştım aç karnına olması gerekiyor. Doktorum da aç gel dedi.
Ben olmayacağım ya ellerinde kanıt yok veri yok yaptırın diyorlar. Almanya’da hamilelerin aşılanması yasak kendi ülkesinde yapmıyorlar. Bende biontechin içeriğini paylaşan bir doktorda gördüm doğum anomalisi gibi şeylere sebep olduğunu yazıyordu. Doğumdan sonra ertesi gün vururum.Bugün detaylı ultrasona girdim. Her şey yolunda çok şükür. Doktorlar aşı yaptırın diyor. Kayıplar yaşadıklarını söyledi. Yüksek ihtimal ben aşı yaptırıcam. Bebeğe bi zararı olmaz hatta yararı olur dedi.
Az önce burda bi sayfa açmışlar. Onu okudum da. Belçika da hamilelere öncelik vermişler. Amerika ve canada da tartışmasız yapmışlar hamilelere. Bugünkü doktor çok kayıplar yaşadık bu hastalıktan dedi. Anladığım kadarıyla bebek kayıpları oldu. Ben kendimi çok izole edemiyorum oğlum var o okula gidiyor eşim işe gidiyor. Kendimi izole edebilsem olmazdım yüksek ihtimal. Şu an sanırım hastalığa yakalanmaktan daha çok korkuyorum. Kendi doktorum çok gerek görmedi. Çin aşısı olabilirsin demişti.Ben olmayacağım ya ellerinde kanıt yok veri yok yaptırın diyorlar. Almanya’da hamilelerin aşılanması yasak kendi ülkesinde yapmıyorlar. Bende biontechin içeriğini paylaşan bir doktorda gördüm doğum anomalisi gibi şeylere sebep olduğunu yazıyordu. Doğumdan sonra ertesi gün vururum.
Yakalanmaktan bende korkuyorum valla. Evet ya biontech değilde sinovacı diyorlar ama o da var mı ya yok artık diye biliyorum. Bende çok çok araştırdım. Erken doğum oluyorsa bebekler vaktinde.in önce yaşamıyorlardırAz önce burda bi sayfa açmışlar. Onu okudum da. Belçika da hamilelere öncelik vermişler. Amerika ve canada da tartışmasız yapmışlar hamilelere. Bugünkü doktor çok kayıplar yaşadık bu hastalıktan dedi. Anladığım kadarıyla bebek kayıpları oldu. Ben kendimi çok izole edemiyorum oğlum var o okula gidiyor eşim işe gidiyor. Kendimi izole edebilsem olmazdım yüksek ihtimal. Şu an sanırım hastalığa yakalanmaktan daha çok korkuyorum. Kendi doktorum çok gerek görmedi. Çin aşısı olabilirsin demişti.
İyi cok sukurBugün detaylı ultrasona girdim. Her şey yolunda çok şükür. Doktorlar aşı yaptırın diyor. Kayıplar yaşadıklarını söyledi. Yüksek ihtimal ben aşı yaptırıcam. Bebeğe bi zararı olmaz hatta yararı olur dedi.
Snıvac şu an yok. Gelecekmiş 3.5 milyon doz bugünlerde. TakipteyimYakalanmaktan bende korkuyorum valla. Evet ya biontech değilde sinovacı diyorlar ama o da var mı ya yok artık diye biliyorum. Bende çok çok araştırdım. Erken doğum oluyorsa bebekler vaktinde.in önce yaşamıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?