Yerin genişse yatağın yanı bu mantıklı. Ben chicco nun NeXT to me modeli yatak yanı yatağını kullandım oğlumda. Çok ta memnun kaldım ancak 6 7 ay kullanılabiliyor. Sonrasında karyola şart oluyor.Bende buna baktım aklıma yattı. Önündeki engel iniyor kendi yatağınla birleştirebiliyorsun. Mobilya için erken diyordum ama geç bile kalmışım. Bir ayda geliyor bir ay da havalanması lazımmış
Zaten günah ya 7 8 aydan sonra ufak yere koyamaya. Zaten hareketlenince burda tutmak mümkün değilYerin genişse yatağın yanı bu mantıklı. Ben chicco nun NeXT to me modeli yatak yanı yatağını kullandım oğlumda. Çok ta memnun kaldım ancak 6 7 ay kullanılabiliyor. Sonrasında karyola şart oluyor.
Kızlar selamm neler yapıyosunuz 28 haftalık olduk bizartık sürekli nasıl dogurucagımı düşünüyorum ilk oldugu için hiçbişey bilmiyorum sadece korkuyorum başıma neler gelcek acabaa diye
Aynen öyle bilsek daha cok korkardık belkıde ama suanda aşırı düşğnüyorum normal dogumda sancı ve kesıden korkuyorum sezeryan daha iyi gelıyor sankıBende öyle yanormali düşündükçe ürküyorum sezeryandan daha çok ürküyorum
Yaaa bende o bölgede kesiden korkuyorum. Kesemeyeceklerini bilsem ağrıyı çekerimAynen öyle bilsek daha cok korkardık belkıde ama suanda aşırı düşğnüyorum normal dogumda sancı ve kesıden korkuyorum sezeryan daha iyi gelıyor sankı
Aynen kesinlikle doktorumla konusacagım bı bakalım neder ama sanırım oan nasıl bi durum varsa o şrkilde olacakYaaa bende o bölgede kesiden korkuyorum. Kesemeyeceklerini bilsem ağrıyı çekerim
Aynen konuş bakalım. Bir de tüp bebekte normal doğum ihtimali hep az diye duyuyorum doktorlarınız ne diyecek acaba?Aynen kesinlikle doktorumla konusacagım bı bakalım neder ama sanırım oan nasıl bi durum varsa o şrkilde olacak
Ben sormuştum hiçbir alakası yok tamamen senın vücudunla alakalı ve az kilo alırsan bebekdedr bi sıkıntı olmazsa normal dogurursun demıstıAynen konuş bakalım. Bir de tüp bebekte normal doğum ihtimali hep az diye duyuyorum doktorlarınız ne diyecek acaba?
İyi bari ya bakalım ozaman karar vereceğiz heralde son dakikaBen sormuştum hiçbir alakası yok tamamen senın vücudunla alakalı ve az kilo alırsan bebekdedr bi sıkıntı olmazsa normal dogurursun demıstı
oanda ne yapmak gerekiyorsa artık doktorumuz daha iyi bilir hayırlısı dıyelımBende sezaryen istiyorum. Kesinlikle normal doğum fobim var. Zaten doğum kanalım da sıkıntı varmış. Normal doğum riskli benim için. Allahım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin. Oğlumda sezaryen oldum kendisi ters duruyordu zaten doğum kanalına hiç girmedi. Hiç yatmadım gayet memnun kaldım sonrasında da rahattı benim için ilk 10 gün araba kullanamadım sadece. Normal doğumu rahat geçirenler çok daha hızlı toparlanıyormuş diye duydum. Değişik hikayeler mevcut. Ama bir yöntem de ısrar etmemek en güzeli. Vücut neye el veriyorsa doktor ne diyorsa o önemli. Sağlıcakla geçirelim inşallah
Hala giyiyorum canım. Minik miniklere engel olamıyor ama varis yüzünden olan ödemi şişliği ağrıyı önlüyor. Yarın Antalya’ya gidecegım bakalım sıcakta bende giyebilecekmiyim. Bir bacagımı yansam da giyecem ama. Doktpr bana daha bugün dedi varis oluşabılır diye
Yaa benim kılcallar diz üstü olduğu için diz altı işe yaramaz kiHala giyiyorum canım. Minik miniklere engel olamıyor ama varis yüzünden olan ödemi şişliği ağrıyı önlüyor. Yarın Antalya’ya gidecegım bakalım sıcakta bende giyebilecekmiyim. Bir bacagımı yansam da giyecem ama. Doktpr bana daha bugün dedi varis oluşabılır diyeönemli olan bundan sonrasıymış. Ben diz altı giyiyorum diğerlerini asla giyemem
Benimde kılcallar var ama dizüstü denedim olmazdı zaten giyemezdim. Evet weleda ve lierac kullanıyorum mustelada var öyşe değişip değişip sürüyorumYaa benim kılcallar diz üstü olduğu için diz altı işe yaramaz kiiyi tatiller şimdiden çatlak için weleda mı devam ediyorsun hala ?
Valla varis çorabı gitmeyince benim de şiş. Sıcaklar mahvetti dayanılmaz bir hal ya.Kızlaar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 30. Haftaya girdik benım bebiş 3 gun hareket etmedi baya korkuttu benii çok şükür düzeldi hareketleri hissediyorum artık heryerim çatladı buaradayağ kullanmama ragmen göbegım ve bacaklarımda mor çizgiler var birsürüü olsun bebişden hatıra artık ayaklarım çok şişiyor sizinde öylemii ? Doktor tahlıl ıstedı hiçbişey cıkmadı tahlıllerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?