Ben hala Trabzondayım allah istanbulda olanlara sabır versın vallaValla varis çorabı gitmeyince benim de şiş. Sıcaklar mahvetti dayanılmaz bir hal ya.
İstanbul’da cennettir Antalya’ya göre. Cehennem yaaa keyfini çıkart güzelliğin.Ben hala Trabzondayım allah istanbulda olanlara sabır versın valla
EvetBizde de durumla iyi çok şükür.Ben hiçbir şey kullanmadım çatlaklar için baya oldu karnımdayapicak birşey yok.Benim de ayaklarım çok şişiyor.En kötüsü belim çok ağrıyor azcik bı iş yapsam sabaha kadar yatamıyorum.Biz 27. haftadayiz artık bu haftalara gelicemi hiç düşünmezdim.Hareketleri çoğaldı artık çok güzel bir duygu
Amin inşallah senin işin bize gore zor dogruİyiyim ben de. Taşınma telaşındayız halen cumartesi evi taşıyıp pazar Kayseri’ye gidicez bayram için eşimin köyüne. İstanbul sıcak baya. Bayram dönüşüde yerleşiriz yavaş yavaş. Bende şişlik yok çok şükür. Çok hareket ettiğimden olabilir. Oğlanın peşinden koşturmaya devam. İlk hamilelik yaşayanlar kıymetini bilsin tadını çıkarsın. İkinci çocuk olunca ay biraz dinleneyim çok uykum geldi uyuyum, aman tatile gideyim isteyince denize gireyim uzanayım olmuyor hiçtam uzanayım diyorum anneee suuu annee geeeelll anne parka gideliiimm zor vesselam çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin evlatlarını. Bebeğe henüz tek parça bi şey almadım. Bazen hala hamile olduğuma inanamıyorum hareket hissetmesem endişeler başlıyor hemen. Hayırlısıyla kolaylıklarla kucağımıza alıp kolaylıklarla büyüsünler bebeklerimiz inşallah
Bezini de aldın mı?Amin inşallah senin işin bize gore zor dogruben fırsat buldukca uyuyorum bebişden önce öğlen uykusu ne bilmezdim gece 4-5 gibi uyurdum şimdi her fırsatta uyuyorum gece en gec 1 bizim hazırlıklar coktaan bitti kafam rahat buyuzden
Bez almadım henuzBezini de aldın mı?hastane çantasını falan hazırlamışındır sen çoktan. Geçen gün arkadaşım bi elbise almış bebeğe kızım olucanı elbiseyi görünce idrak ettim. Baya değişik bi duygu. Heveslendim bi falan tatlı heyecanlar çok şükür
Çok abartmamakta fayda var en başta onu söyleyim. Bebek için ayrı anne e için ayrı olmalı. Çok hatırlamıyorum ben ama sadece uzun kollu geceliğim vardı serum falan takılınca onu kullanamadım. Kısa kollu gecelik olmalı. Bide pijama altı gibi bişey çok kullanışlı olmuyor alttan müdaheleler olabiliyor. Kısa kollu yada kolsuz gecelik üstüne sabahlık rahat olur. Evde yoksa Lohusa takımı diye satılıyor. Bebek için kıyafetler, bez ve çorap. Anne için ped gerekiyor. Bebek kıyafetleri takım takım kilitli poşetin içinde olunca pratik oluyor. Bide bebek battaniyesi çok lazım oluyor penye yada müslin olanlardan. En önemlisi rahat panik olmayan bir refakatçiBez almadım henuzcantada hazırlamadım ne koymam lazım hiç bilmiyorum bilen varsa yazsın lütfen
Depend aldım gerçi onu kullanırım heralde lohusa takımları acayip bayık dantelli falan komik duruyor normal sabahlıklı pijama takımı alıcam refakatçi eşim olsun ıstıyorum suan zaten 1 kişi alıyorlar eşim doguma gırıcek buyuzdende o kalır artık dogurduktan 1 hafta sonraya ışınlanmak istyorum bebiş beni yoruyorÇok abartmamakta fayda var en başta onu söyleyim. Bebek için ayrı anne e için ayrı olmalı. Çok hatırlamıyorum ben ama sadece uzun kollu geceliğim vardı serum falan takılınca onu kullanamadım. Kısa kollu gecelik olmalı. Bide pijama altı gibi bişey çok kullanışlı olmuyor alttan müdaheleler olabiliyor. Kısa kollu yada kolsuz gecelik üstüne sabahlık rahat olur. Evde yoksa Lohusa takımı diye satılıyor. Bebek için kıyafetler, bez ve çorap. Anne için ped gerekiyor. Bebek kıyafetleri takım takım kilitli poşetin içinde olunca pratik oluyor. Bide bebek battaniyesi çok lazım oluyor penye yada müslin olanlardan. En önemlisi rahat panik olmayan bir refakatçimeme ucu çatlamalarını önlemek için göğüs kalkanı ilk günden yanınızda olsun arkadaşlar tavsiye.
Doğduktan sonrası çok güzel tabi. Yorucu yanları da çok. Özellikle lohusa psikolojisiDepend aldım gerçi onu kullanırım heralde lohusa takımları acayip bayık dantelli falan komik duruyor normal sabahlıklı pijama takımı alıcam refakatçi eşim olsun ıstıyorum suan zaten 1 kişi alıyorlar eşim doguma gırıcek buyuzdende o kalır artık dogurduktan 1 hafta sonraya ışınlanmak istyorum bebiş beni yoruyor
Aynen öylee suan tek istedigim bebegımın kokusunu içime çekmek sureklı onu izlemek baska hicbisey istemıyorumDoğduktan sonrası çok güzel tabi. Yorucu yanları da çok. Özellikle lohusa psikolojisiDoğumdan önce aman canım ne varmış lohusalıkta çok abartıyolar demiştim. Bebeği kucağıma aldığım an her şey değişti aşırı hassas bi dönem. Olmadık şeylere ağlıyorsun falan en iyi gelen şey de bebeğin kokusu kafasını koklayarak ve onunla yalnız kalarak atlattım o süreci benim refakatçim de eşimdi sağ olsun çok rahat bi tiptir. Sayesinde hastane kısmı rahat geçmişti lohusa takımları cidden çok itici ya. Bence önden düğmeli kolsuz bi gecelik modeli yeterli olur. Geçenlerde almıştım bir iki tane daha vardı onları kullanıcam ben. Bide sabahlığım var yeter artar
Doğduktan sonrada başka hiç bişey istemeyeceksin. Bi süre sonra sıcak bi bardak içmek istiycen dönemler gelecekAynen öylee suan tek istedigim bebegımın kokusunu içime çekmek sureklı onu izlemek baska hicbisey istemıyorum
AminDoğduktan sonrada başka hiç bişey istemeyeceksin. Bi süre sonra sıcak bi bardak içmek istiycen dönemler gelecekher şeyin zamanı heyecanı hevesi başka oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bendede oluyor bebiş arkaya dönuyor muhtemelenMerhaba arkadaşlar. Iyi bayramlar herkese.2 gündür karnında aniden bir sertleşme ve gerginlik oluyor. Yatınca pek bir sorun yok sanki ikiye bölünecegim. Var mi bunu yaşayan
Teşekkür Ederim cnm sizin az kaldı sayılır ben daha 27. Haftalarda sıcaklarda etkiliyor sanırımBendede oluyor bebiş arkaya dönuyor muhtemelen
Evet olabılır sen yıne kontrole gidince doktoruna sorTeşekkür Ederim cnm sizin az kaldı sayılır ben daha 27. Haftalarda sıcaklarda etkiliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?