- Konu Sahibi Siyahhhinci
Canım normal şartlara göre yarın olman gerekiyor bakalım ne olacak inş hayırlısı ile olmazsinÇatlatma iğnesini ayın 6 sında oldum 7 sinde çatladı bugün 14. Günümdü regl olmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım normal şartlara göre yarın olman gerekiyor bakalım ne olacak inş hayırlısı ile olmazsinÇatlatma iğnesini ayın 6 sında oldum 7 sinde çatladı bugün 14. Günümdü regl olmadım
Doktor iğneden sonra 15. Gün kan tahlili yap dedi yani yarın 15. Günüm bakalım 12 ile 14 arasında regl olmak gerekiyormuş nasip ya inşllah Allah gönlümüze göre verirCanım normal şartlara göre yarın olman gerekiyor bakalım ne olacak inş hayırlısı ile olmazsin![]()
Ayy çok heyecanlandım yarın büyük gün yani mutlaka haber et ama bizeDoktor iğneden sonra 15. Gün kan tahlili yap dedi yani yarın 15. Günüm bakalım 12 ile 14 arasında regl olmak gerekiyormuş nasip ya inşllah Allah gönlümüze göre verir
Tabi ki ederim senin yarın kaçıncı gününAyy çok heyecanlandım yarın büyük gün yani mutlaka haber et ama bize
Canım yarın iğnenin 13. Gunu çatlamanın 12. Gunu ama ben zaten maçta yokum bilion sadece önümüzdeki aya farklılıkları belirlemeye çalıştığım için takipteyim bide sana bisey sorcam acaba bu ovu. Testi benim 2. Yumurtlamayı mi gösteriyo yaklaştığını aklıma takıldı senin ovu. De iğnenin etkisi ne zaman bitmişti cikmamistiTabi ki ederim senin yarın kaçıncı günün
Canım 11. Gün senin attığın gibi çıkmıştı ama 7. Gün gebelik testi yaptığımda iğnenin etkisi geçmişti negatifti başka ovu testim olmadığı içim bir daha yapamadım 12. Günüm de gebelik testi yaptım negatifti. Ama 11. Günümde aynı senin ovu testin gibi test çıktıCanım yarın iğnenin 13. Gunu çatlamanın 12. Gunu ama ben zaten maçta yokum bilion sadece önümüzdeki aya farklılıkları belirlemeye çalıştığım için takipteyim bide sana bisey sorcam acaba bu ovu. Testi benim 2. Yumurtlamayı mi gösteriyo yaklaştığını aklıma takıldı senin ovu. De iğnenin etkisi ne zaman bitmişti cikmamisti
Anladım canım o zaman 2. Yumurtlama değil iğne yada ilacın etkisidrCanım 11. Gün senin attığın gibi çıkmıştı ama 7. Gün gebelik testi yaptığımda iğnenin etkisi geçmişti negatifti başka ovu testim olmadığı içim bir daha yapamadım 12. Günüm de gebelik testi yaptım negatifti. Ama 11. Günümde aynı senin ovu testin gibi test çıktı
Olabilir kuzum ama ben halen senden gebelik şüpheleniyorum koyulaşıyor mu günden güneAnladım canım o zaman 2. Yumurtlama değil iğne yada ilacın etkisidr
Yok canım gebelikte hemen koyu oluyor arkadaslarima yaptırdım direk çıktı hemde 2 kişye yanimda yarın sabah yine yapacam bakalım yunurtlamaysa koyulaşması lazimOlabilir kuzum ama ben halen senden gebelik şüpheleniyorum koyulaşıyor mu günden güne
Hayır bak eğe gebelik varsa hemen koyulaşıyor ama adetin geçtiğinde. Eğer koyulaşma devam ediyorsa bu da gebelik belirtisiYok canım gebelikte hemen koyu oluyor arkadaslarima yaptırdım direk çıktı hemde 2 kişye yanimda yarın sabah yine yapacam bakalım yunurtlamaysa koyulaşması lazim
Onu bilmiyodum canım sadece hamile arkadaslarima yaptık onlarınki direk olunca ben öyle sanıyordum yarın sabah yapar atarım canım karsilastiririzHayır bak eğe gebelik varsa hemen koyulaşıyor ama adetin geçtiğinde. Eğer koyulaşma devam ediyorsa bu da gebelik belirtisi
Aynen yap at kuzum belki de bebiş vardırOnu bilmiyodum canım sadece hamile arkadaslarima yaptık onlarınki direk olunca ben öyle sanıyordum yarın sabah yapar atarım canım karsilastiririz
Hemde mübarek gün perşembe hepimizin hakkında hayırlısı olsunAynen yap at kuzum belki de bebiş vardırYarın hepimiz için ne umut dolu gün
![]()
Bende sabah bı test daha yapayım cuma kan veririm artık tabi adet olmazsam dediğin gibi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah haberlesiriz burdan bu arada akıntın falan var mı benim göğüsler çok şişmişti dokunamiyordum ucu da çok çıkmıştı bildiğin kıyafet bile değince acıyordu iki gündür sanki inmiş şişkinliği ucu da söndü gibi eskisi gibi olmuşCanım. Benimde aynı adet olacakmışım gibiydi bugün şimdi oda geçti ama baya adet sancısıydı yarın akşam kan Tahlili yapacağım eşim işten geldiğinde. Bakalım belki hem yarın regl olurum benim 1 kere kimyasal varya ondan korkuyorum
Canım akıyım var benim de göğüslerim şiş ama benim adet olacağım zaman zaten şişer ama senin ki gibi acı hissi falan yok sadece şiştiler. Karın ağrım ise devam ediyor bugün iğneden sonra ki 15. GünBende sabah bı test daha yapayım cuma kan veririm artık tabi adet olmazsam dediğin gibi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah haberlesiriz burdan bu arada akıntın falan var mı benim göğüsler çok şişmişti dokunamiyordum ucu da çok çıkmıştı bildiğin kıyafet bile değince acıyordu iki gündür sanki inmiş şişkinliği ucu da söndü gibi eskisi gibi olmuş
Baya baya koca karı testi bile yaptım ya bir tuza işemediğimiz kalmıştıTuz testi de negatif bu arada![]()
Çılgınsın sen ya gerçekten yapmisTuz testi de negatif bu arada![]()
O bile negatifÇılgınsın sen ya gerçekten yapmis![]()
Sen Ovulasyon testi yaptın mı ay çok merak etttimÇılgınsın sen ya gerçekten yapmis![]()