• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok üzüldüm canım 😔ama sıkma canını sen hayırlısı buymuş demek ki inşallah Şubat ayında çok güzel olur bende yarın gideceğim bakaalim benimde negatif büyük ihtimalle galiba bakalım yapıp göreceğiz 🤷
Hakkında hayırlısı olsun canım inşllah pozitif sonuç alırsın

Kızlar selam bende yarın sabah itibariyle aranıza katılıyorum :) Sabah ovitrelle vurulacağım. Adetin 5.günü femaraya başlamıştım bugün 12.günüm 19 mm olmuş yumurtam bi tane var. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.

Kızlar selam bende yarın sabah itibariyle aranıza katılıyorum :) Sabah ovitrelle vurulacağım. Adetin 5.günü femaraya başlamıştım bugün 12.günüm 19 mm olmuş yumurtam bi tane var. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.
Hoşgeldin canım. Inş hayırlı olur senin için kalite önemli kuzum benim dr 1 tane olsun kaliteli olsun yeterli diyo iğne vurulmadan önce e2 ye baktirdinmu

Kızlar çatlatma iğnesi ile geç döllenme gibi bir şey söz konusu değildir dimi. Bende pco var hafif te acaba geç mi çatladı yine yumurtam diye düşündüm bir an bugün iğneden sonra ki 16. Gün henğz yine gelen giden yok iki ihtimal var ya kist oldu ki bu daha yüksek ihtimal ya da çok düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olup kanda çıkmadı mı

Kızlar çatlatma iğnesi ile geç döllenme gibi bir şey söz konusu değildir dimi. Bende pco var hafif te acaba geç mi çatladı yine yumurtam diye düşündüm bir an bugün iğneden sonra ki 16. Gün henğz yine gelen giden yok iki ihtimal var ya kist oldu ki bu daha yüksek ihtimal ya da çok düşük bir ihtimal de olsa geç döllenme olup kanda çıkmadı mı
Canım olmadimi regl

Canım ilaçlarda adeti ileriye atmış olabilir

Ay kist olmasında Perşembe gününe yeniden randevu aldım şuan gebelik yoksa hemen adet olayım istiyorum 🙈 birde bu çatlatmayı kaç kere yapabiliyoruz
Canım kaç kere olduğunu bilmiyorum kesinlikle dr git tabiki banada yine adetin 3 günü gel dedi .kötü düşünme ya 1 haftadan bile bisey olmaz diyorlar bu tür iğne ve ilaç kullaninca

Kızlar merhabalar kan verdim ama sağlık ocağında verdiğim için pazartesi çıkacakmış ama bı takip no verdi ara ara kontrol edin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bı yandan da adet olacakmisim gibi hissediyorum karnım ağrıyor arada ya 😒 ovulasyon testi yaptım az önce bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210122_133103.webp
    IMG_20210122_133103.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210122_133036.webp
    IMG_20210122_133036.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210122_133021.webp
    IMG_20210122_133021.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210122_133007.webp
    IMG_20210122_133007.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210122_132925.webp
    IMG_20210122_132925.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhabalar kan verdim ama sağlık ocağında verdiğim için pazartesi çıkacakmış ama bı takip no verdi ara ara kontrol edin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bı yandan da adet olacakmisim gibi hissediyorum karnım ağrıyor arada ya 😒 ovulasyon testi yaptım az önce bakar mısınız
Canım bundan çok anlamıyorum ama kaset testte c ve t aynı koyulukta yada t daha koyuysa ihtimal yüksek diyorlar inş bizede haber et belli olunca inş alırsın hayırlı haberini canim

Silik kısmı mı. Sonradan belirdi koyu kısmı mı mı sende gebelik var gibi canım

Back
X