Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım biz umudu şubata kalanlarız femaraya başladım yeniden dün. Çarşamba beni tekrardan çağırdı bakalım büyüyecek mi yumurtalar
Insallah buyumustur umidini kaybetme , yumurtlama icin buyumesi icin masajlar var ben yapmistim bence sende dene . Ilac falan degil nasilsa .

Kizlar selam esim tutturdu yapsana bi test gorelim diye soyledim suan cikan sonucun bir degeri yok diye ama yaptik yinede. 10. Gunum bugun cok cok silik hayalet bir cizgi cikti oyuzden de pek umudum yok sonrasi icin acikcasi

Bende Pazartesi test yapmayı düşünüyorum aslında ama pek cesaretimide toplayamıyorum yine negatif görürüm diye benim bu ay adet söktürücüyle gördürdü aralık 22de adetim birgün lekelenmeyle gelmişti gittim test negatif çıkınca söktürücü verdi olunca başlattı klomene

Kızlar geçen ay bitkisel vajina buharı yptim. Tamamen akintim kesildi ovulasyon akıntısı dahil hiç bi akintim olmuyor resmen kurudum gittim.rahim ve yumurtalık zarar mi gördü diye akl8m cikicak korkudan

Kızlar bugun çatlatma iğnesi oldum normalde ertesi gün 36. saat ilişki deniliyor ama ovülasyon testi de yapıyorum onda koyulaşınca 3 gün üst üste değerlendirme olurdu acaba buugn de ilişki olsa mı yarını beklesem mi doktor saat vermedi kasma kendini dedi ama buugn olsun olmasın demedi bişi

Kızlar bir sorum da bugun iğneden 2 3 saat sonra ara ara kahverengi lekem oldu bu ikinci iğnem ilkinde olmamıştı sizlerde de benzer durumda olan varmı

Bakalım canım hayırlısı olsun seninde pazartesiye belli olur bence bu arada bat ne zaman
Bende Pazartesi test yapmayı düşünüyorum aslında ama pek cesaretimide toplayamıyorum yine negatif görürüm diye benim bu ay adet söktürücüyle gördürdü aralık 22de adetim birgün lekelenmeyle gelmişti gittim test negatif çıkınca söktürücü verdi olunca başlattı klomene

Cnm benim dr da 36 saat sonra ve sonrasında gün aşırı diyor Hep Sadece o hafta için sonrası serbest diyo

Aynı benimde 1 gün sadece lekelenme diğer gün gelmişti ama kimyasallardan dolayıdır cnm

Kızlar geçen ay bitkisel vajina buharı yptim. Tamamen akintim kesildi ovulasyon akıntısı dahil hiç bi akintim olmuyor resmen kurudum gittim.rahim ve yumurtalık zarar mi gördü diye akl8m cikicak korkudan
Cnm herkesin vücut yapısı farklı dr danışmadan böyle şeyler yapma bence bu durumuda hemen dr paylaş

Kızlar bir sorum da bugun iğneden 2 3 saat sonra ara ara kahverengi lekem oldu bu ikinci iğnem ilkinde olmamıştı sizlerde de benzer durumda olan varmı
Bende de oldu kahverengi degilde normal ufaktan kan geldi 2 gun bence devam ederse doktora sor devam etmeyince ben sormadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…