• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün iğneden sonraki 14. Günüm 12. Günümde (ilk idrarda değil) öğle saatlerinde test yaptım negatif çıktı başka test yapmadım bugün 3 gündür devam eden akıntım var ve bugün başlayan adet olacakmışım heran gibi bel ve kasık ağrım var ama bu normal kasık ağrısı değil baya baya adet sancısı 😏 yine de umut ile beklemekteyim.
Test yapsanmı bi yine acaba

Kızlar bugünkü ovu. Testim iğnenin etkisi hala geçmemiş dimi

Eklentiler

• 20210120_103132.webp
    20210120_103132.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 24
Eğer sendede varsa ovu. Yapsana bi canım benimki ile karşılaştıralım iğne etkisi gecmedimi diye
Ovulasyon testim elimde yokki canım bir ay aldım ben onu hiç anlamadım bidaha almadım😊 ama 2 gün önce gebelik testi yapmıştım baya koyuydu o yüzden daha geçmemiştir bence AE857F8F-0A4F-4359-AC36-E38BE1D415FF.webp bunu pazartesi yapmıştım yani iğneden sonra 3.Günümdü

Ovulasyon testim elimde yokki canım bir ay aldım ben onu hiç anlamadım bidaha almadım😊 ama 2 gün önce gebelik testi yapmıştım baya koyuydu o yüzden daha geçmemiştir benceEki Görüntüle 2764999 bunu pazartesi yapmıştım yani iğneden sonra 3.Günümdü
Darısı 15. Gün aynısını gormene canım bende ovu. Ile bakayım dedim bugün 12. Gunu ignenin

Darısı 15. Gün aynısını gormene canım bende ovu. Ile bakayım dedim bugün 12. Gunu ignenin
İnşallah canımmm inşalalh sende gör senin çok az kalmış ben bekleyemiyorum sanki daha çok var ya 😊 gebelik testi elinde varsa yapsanmı bence onda anlaşılır en net cünkü lh hormonu vücudumuzda hep var

Kızlar 12. Gunu olup ovu. Testi yapan varmi
CANIM 12 ile akşam 5 arası yapılması lazımmış ovulasyon testinin daha erken yapılması koyu çıkmasına daha geç yapılması çok silik çıkmasına sebep oluyormuş ovulasyon testi kullandığım kadın öyle demişti seninki iğnenin etkisi oldğunu düşünmüyorum geçmiştir yani iğnenin etkisi bence sen saat 2 3 gibi yeniden yap ovulasyon testini yine koyu çıkarsa demekki hamilesin ama böyle değil bildiğin c den daha koyu olması gerekiyor arkadşaım gebeliğini bu test ile öğrendi ama böyle silik değil çok daha koyu olması lazım

Test yapsanmı bi yine acaba
canım testim yok almayada üşeniyorum doktor 15. günde yapılan kan tahlili doğru sonuç verir dedi yarın 15. günüm ama ben yine cumaya kadar beklerim 16. günümün akşamı gider özelde kan veririm bakalım ne çıkacak tabi adet olmazsam bu gece bildiğin adet sancısı çektim

CANIM 12 ile akşam 5 arası yapılması lazımmış ovulasyon testinin daha erken yapılması koyu çıkmasına daha geç yapılması çok silik çıkmasına sebep oluyormuş ovulasyon testi kullandığım kadın öyle demişti seninki iğnenin etkisi oldğunu düşünmüyorum geçmiştir yani iğnenin etkisi bence sen saat 2 3 gibi yeniden yap ovulasyon testini yine koyu çıkarsa demekki hamilesin ama böyle değil bildiğin c den daha koyu olması gerekiyor arkadşaım gebeliğini bu test ile öğrendi ama böyle silik değil çok daha koyu olması lazım
Kuzum evet dediğin gibi hamilelikte ben iğnenin derdindeyim etkisi bitti mi diye ama bitmemiş benim hep aynı saatte yaparım ovu. Testini iğne vurulmadigim ay hayalete yakın çıkar bu dönemler ondan emin olarak geçmemiş etkisi diyorum

Kuzum evet dediğin gibi hamilelikte ben iğnenin derdindeyim etkisi bitti mi diye ama bitmemiş benim hep aynı saatte yaparım ovu. Testini iğne vurulmadigim ay hayalete yakın çıkar bu dönemler ondan emin olarak geçmemiş etkisi diyorum
bence iğnenin etkisi kalmaz bu zamana ben öyle düşünüyorum iğnenin etkisi bende 7. günde gitti

bence iğnenin etkisi kalmaz bu zamana ben öyle düşünüyorum iğnenin etkisi bende 7. günde gitti
Kuzucum belki sen benden daha çok idrara çıkıyorsan sende daha çabuk geçer yani vücuda göre değişiyor demekki benim zaten regl kadar devam ediyor etkisi regl olmama 5 gün kaldı zaten😂biri daha yapsaydı ovu. Testi bu günlerde en azından bundan sonraki aylara etkiyi görecektim o yüzden sordum

canım testim yok almayada üşeniyorum doktor 15. günde yapılan kan tahlili doğru sonuç verir dedi yarın 15. günüm ama ben yine cumaya kadar beklerim 16. günümün akşamı gider özelde kan veririm bakalım ne çıkacak tabi adet olmazsam bu gece bildiğin adet sancısı çektim
Gebelikte de adet gibi sancılar olur diyolar canım inşallah bebeğin yerleşmeye çalışıyodur 🙏🏼

Benim dün 4. Gündü adet gibi sancılarım oldu yenimi çatlama oldu anlamadım bide sarı akıntım oldu 🤷🏼‍♀️

Aynen canım senin için cumayı sabırsızlıkla bekliycem hadi inş bakalım hayırlı haberlerinle gel

Back
X