• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende katilayim size bende 6 ocakta asilama oldu sonra gun asırı esimle birliktelik yaptik.benim yumurtaberken catladgndan catlatma ignesi vurulmadan asilama yapildi umudum yok ama nasip diyelim bugun 9.gunum

Bu arada kasik agrim 6.gune kadar devam etti bitti dun tekrr biraz agridi gogus agrisi vs hicbiseyim yok sadece kasiklar batma agri oldu bu da herkeste olmus zaten hayirkisi olsun

Bende katilayim size bende 6 ocakta asilama oldu sonra gun asırı esimle birliktelik yaptik.benim yumurtaberken catladgndan catlatma ignesi vurulmadan asilama yapildi umudum yok ama nasip diyelim bugun 9.gunum
Hayırlısı olsun canım senin de ben de 7 ocakta çatlatma iğnesi yaptım diğer arkadaş da senin gibi 6 Ocak da üçümüz de ard ardayız inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Bu arada kasik agrim 6.gune kadar devam etti bitti dun tekrr biraz agridi gogus agrisi vs hicbiseyim yok sadece kasiklar batma agri oldu bu da herkeste olmus zaten hayirkisi olsun
Bende de aynı şekilde kasik ağrım oldu ama öyle çok rahatsız edici şekilde değil hani goguslerimde de aman aman bı değişiklik yok sadece sistigini farkediyorum afedersin sütyeni çıkardığım da böyle agridigini hissediyorum

Aramıza hoşgeldin ☺️ 6 ocakta aşılama yaptırmışsın inşllah hayırlı sonuçlar alırsın. Aynı gün çatlatma iğnesi oldum ben de öyle aman aman vücutta değişiklikler olmadı ben de de sabah yoğun akıntım vardı o da azaldı

Kızlar bende adetin 3. Günü letu ılaca başladım dr 5 gün sabah akşam kullan dedi 5 ocakta hsg çektirdim tüplerde ki tıkanıklık çok şükür ilacın etkisiyle açılmış bi sorun kalmamış dedi 8 ocakta e2 için kan testi verdirdi ve catlatma iğnesi oldum yumurta sayısı ve büyüklüğü iyi dedi 20 mm 19 mm. 16mm felan 9 ocakta ilişki dedi yani tam 36 saat sonra sonra gün aşırı dedi bi kaç kere bugün aradım sonuç için e2 45 cıkmış yumurta kalitesi düşük demek dedi yani bu ayda kaldı sanırım aklım karıştı hiç bisey anlamadım adet olunca gel vitamin basliycaz dedi

Kızlar bende adetin 3. Günü letu ılaca başladım dr 5 gün sabah akşam kullan dedi 5 ocakta hsg çektirdim tüplerde ki tıkanıklık çok şükür ilacın etkisiyle açılmış bi sorun kalmamış dedi 8 ocakta e2 için kan testi verdirdi ve catlatma iğnesi oldum yumurta sayısı ve büyüklüğü iyi dedi 20 mm 19 mm. 16mm felan 9 ocakta ilişki dedi yani tam 36 saat sonra sonra gün aşırı dedi bi kaç kere bugün aradım sonuç için e2 45 cıkmış yumurta kalitesi düşük demek dedi yani bu ayda kaldı sanırım aklım karıştı hiç bisey anlamadım adet olunca gel vitamin basliycaz dedi
Estedriol tarzında bi tahlil o daha önceki aylarda 22m bir yumurtam vardı onun için yaptırmıştı doktor 800 küsür çıkmıştı tahlilden sonra çatlatma iğnesini vurdurdu neden bu tahlili yaptık dedim yumurtan fazla büyümüş eğer kist olursa çatlatma iğnesi onu patlatabşlir dedi ama değer iyi diyip iğne yapmıştı çatlatmıştı . O ay kimyasal gebelik yaşadım ben.

Bu konuyla alakalı hiç bilgim yok canım

Estedriol tarzında bi tahlil o daha önceki aylarda 22m bir yumurtam vardı onun için yaptırmıştı doktor 800 küsür çıkmıştı tahlilden sonra çatlatma iğnesini vurdurdu neden bu tahlili yaptık dedim yumurtan fazla büyümüş eğer kist olursa çatlatma iğnesi onu patlatabşlir dedi ama değer iyi diyip iğne yapmıştı çatlatmıştı . O ay kimyasal gebelik yaşadım ben.
Kuzum ya senin ishal durdu mu benim hala devam ediyor iki gün ara vermişti bugün tekrar başladı ya

Canım o zaman bunun normali kaç acaba benim aklım çok karıştı o kadar şey boşa gittti

Kızlar Ocak ayında çatlatma iğnesi yaptıranlar süreci beraber paylaşarak geçirelim istedim şimdi konuya mesaj yazanlar iğnenin ya da ilacın kaçıncı gününde olduğunu yazarsa daha güzel bir paylaşım yapmış oluruz ☺️💕💕💕
Ben 4 ocakda çatlatma iğnesi oldum 11 ocak da kanda hcg 4.8 çıktı daha sonra 14 ocak da verdim bu sefer değerim 0 çıktı adet günüme 5 gün var ama çok kasık ağrım var ve mide bulantısı neden acaba yaaa kızlar...

Şimdi e nabız dan baktım da Ekim ayında hormon testi yaptığımda benim de 31.75 çıkmış ne ki bu pınar hanimda tedavi sürecim de hiç istemedi benden böyle bı test yani Kasım'da yaptığım hormon testin içinde bu dediğiniz yok

Şimdi e nabız dan baktım da Ekim ayında hormon testi yaptığımda benim de 31.75 çıkmış ne ki bu pınar hanimda tedavi sürecim de hiç istemedi benden böyle bı test yani Kasım'da yaptığım hormon testin içinde bu dediğiniz yok
Adetin kaçıncı gününde canım çıktı bu sonuç benimki 10. Gun

Ben 4 ocakda çatlatma iğnesi oldum 11 ocak da kanda hcg 4.8 çıktı daha sonra 14 ocak da verdim bu sefer değerim 0 çıktı adet günüme 5 gün var ama çok kasık ağrım var ve mide bulantısı neden acaba yaaa kızlar...
Canım ilk değerin iğnede bulunan beta hcg hormonundan dolayı 4.8 çıktı 14 ocakta 0 olmasının sebebi iğnenin etkisi geçti oyğzden iğneden sonra 11. Günündesin henüz. Belirtilerin gebelik belirtisi gibi duruyor. Sen kan tahlilini 18 ocakta kan tahlili ver o zaman çıkan sonuç kesin sonuç olur büyük oranda

Adetin kaçıncı gününde canım çıktı bu sonuç benimki 10. Gun
Adetin 3. Günü verdiğimde 31 çıktı benimde bu büyük ihtimalle yumurta ile ilgili bir tahlil 800 lü birşey çıktığında adetin 10. Günüydü benimde yani yumurta çatlamaya yakın yüksek olması gerekiyor demekki

Back
X