- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gune denk gelse dahi kizimi o gun dogurmayi dusunmuyorumHadi bakam kimler 14 şubata denk getircek eheh![]()
Gün boyu sersem gibiydim ya sürekli tansiyon ölçtüm ama şükür iyiydi o. Son 1 hafta kaldı Allahın izniyle sağ salim atlatsak hepimizBu benim ama tansiyon 12-7 ya da 8 normal yani ama nabız ateş ediyor 110dan sonra bu dediklerini hissediyorum hele 130 lara çıkınca fenalık geliyo böyle nefes alamıyor da oksijensizlikten bayılacakmışım gibi...ama eskiden daha sık oluyordu şimdilerde azaldı.
Sanırım hemoglobin değeri düşünce de bunu yapıyor biraz ama yine de doktoruna söylemeyi unutma
Ayağınızın altına sıcak su torbası koyma imkanınız varsa koyun. Pet şişelerin içine koyarakta yapabilirsiniz. Sol tarafa yatmakta bağırsaklardan çıkışı rahatlatır.Uykusuz geceler başladı. Kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyunçok şükür bebiş emiyor beni. Gaz hala çıkmadı. Kayısı komposto su bile getirdim. Öğlene kadar çıkar inşallah. Evde daha rahat olurum.
Hissediyorum ama hareketten sonra kasilmam da oluyor bide eskisi gibi sert sert hareketler olmuyor.İYİ akşamlar ben de karnım düştü gibi hissediyorum hareket hissediyor musunuz peki doğuma yakın hareket azalır diyorlar ya o yüzden soruyorum
Allah yardımcın olsun canım anestezi şekline karar verdin mi ?
8 de giricem 8:30 da yenidoğan doktoru gelicekmks ona denk getircekler ameliyathaneyle öyle konuştu 6:30 da orda olcakmisimsabah ilk alicam dedi 9 gibi senin.?
Canım... Boşanmış miydi annenle?Doğumuma bı kaç gün kalmış ve ben babamın 2. Kez evlendiğini öğreniyorum![]()
8 de giricem 8:30 da yenidoğan doktoru gelicekmks ona denk getircekler ameliyathaneyle öyle konuştu 6:30 da orda olcakmisim
Uykusuz geceler başladı. Kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyunçok şükür bebiş emiyor beni. Gaz hala çıkmadı. Kayısı komposto su bile getirdim. Öğlene kadar çıkar inşallah. Evde daha rahat olurum.
Yeri azaldığı için hareketleri kısıtlanır. Ama böyle vurma olarak değil dalgalanma şekline dönüşüyor,hareket azalmıyor yani cnm.İYİ akşamlar ben de karnım düştü gibi hissediyorum hareket hissediyor musunuz peki doğuma yakın hareket azalır diyorlar ya o yüzden soruyorum
Çoğumuzda hamilelik öncesi uykusuz geceler başladığımiçin çabuk adapte oluruz diye düşünüyorumUykusuz geceler başladı. Kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyunçok şükür bebiş emiyor beni. Gaz hala çıkmadı. Kayısı komposto su bile getirdim. Öğlene kadar çıkar inşallah. Evde daha rahat olurum.
Cnm ağrı kesici istedin dmi hemşirelerden. Dikloron veya parol ilave ediyorlar. Acı çekme boşunaCanim.nasil oldun ben de sabaha kadar hic uyumadm
Gazim cikti ama agrim var bend e kayisi komposto getrmstm bolbol yuru canm
Ben cok yurudm ama agrim cok var insallah
Cabuk atlatrz bebek de hep agladi
Yeri azaldığı için hareketleri kısıtlanır. Ama böyle vurma olarak değil dalgalanma şekline dönüşüyor,hareket azalmıyor yani cnm.
Çoğumuzda hamilelik öncesi uykusuz geceler başladığımiçin çabuk adapte oluruz diye düşünüyorumama tabi yine de zor olacak
ağrın çok yoksa yürüyüşü daha fazla yap gaz için. Bebişin emmesine de maşallah
sütün de gelmiş ne güzel
Cnm ağrı kesici istedin dmi hemşirelerden. Dikloron veya parol ilave ediyorlar. Acı çekme boşunabebiş niye hep ağladı ya kıyamam. Mama verdin mi ? Göğsüne tutturuyorsun di mi?
8 de giricem 8:30 da yenidoğan doktoru gelicekmks ona denk getircekler ameliyathaneyle öyle konuştu 6:30 da orda olcakmisim
İnşallah canım yaa..diyorlardı son aylar zor diye ben hiç şikayet etmedim bu süreçte yaşadığım etkilere ( uzun zaman beklenen oluncaGün boyu sersem gibiydim ya sürekli tansiyon ölçtüm ama şükür iyiydi o. Son 1 hafta kaldı Allahın izniyle sağ salim atlatsak hepimiz
Ben annesi yakın zamanlarda vefat etmişti diye hatırlıyorumCanım... Boşanmış miydi annenle?
3.katta bi odada nst sesi duyuyirm sensn sanrm![]()
Canim geldin mi kacnci kattasn
İnşallah bir an önce gazını çıkarırsın da sonra mutlu mesut evinin yolunu tutarsınUykusuz geceler başladı. Kızlar uyuyabildiğiniz kadar uyuyunçok şükür bebiş emiyor beni. Gaz hala çıkmadı. Kayısı komposto su bile getirdim. Öğlene kadar çıkar inşallah. Evde daha rahat olurum.
Ahh ameliyat ağrısı zor ilk bir iki gün ama kendine eziyet etme ağrı kesici iste rahatlayınca sütün de artar hem. Mamayı da şırıngayla kendi memeni emzirirken ağzına doğru ver istersen meme emmeyi bırakmasın ama doysunCanm parol verdiler ama agrim cok var gercekten insallah bi an evvel gecer
Mama vernedik bijac damla sut gelsmti o da kesildi