Bugun degil cnm carsamba benim dogum yarin yani![]()
Sen nasılsın bugyn taburcu ediyolarmi bellimi![]()
Canm yarn taburcu olcam ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun degil cnm carsamba benim dogum yarin yani![]()
Sen nasılsın bugyn taburcu ediyolarmi bellimi![]()
Büyük konuşma şimdiki bebeler asiO gune denk gelse dahi kizimi o gun dogurmayi dusunmuyorum![]()
Benim de sezaryen olcak, hem bebek iriliğinden hemde vajina genişlemesi olmasın diye sezaryen istiyorum ben, tavsiyeniz var mı banaCanm yarn taburcu olcam ben
Canm yarn taburcu olcam ben
O zaman yarın duyarsin kesinyarın 6:30 a ordayım Allah nasip ederse. 2 gece mi kalmak gerekiyormus 1 gece olsaydı iyiydi
.
Alllah yardımcınız olsun canım sağ salim kurtulun hadi çok heyecanlı ya. Sütün de hemen gelir inşallah... Mısır tanesi gibi tek tek patlıyoruzKızlar beni de sezeryan doğuma alıyorlar, dün ki gelen nişanmış. Dualarınızı bekliyorum.
Sezaryen olanlar yada tecrübesi olanlar tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim![]()
Kızlar beni de sezeryan doğuma alıyorlar, dün ki gelen nişanmış. Dualarınızı bekliyorum.
Tek değilim canım annem kaynanam eşim hepsi olcak şimdiden geldi annemCanim sezeryan olcaksan sana bakan biri olmasi lazm.annen ablan esin ya da kayinvaliden
Kendi basina cok zor wallahi
En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burdaCanim sezeryan olcaksan sana bakan biri olmasi lazm.annen ablan esin ya da kayinvaliden
Kendi basina cok zor wallahi
En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda![]()
Çok geçmiş olsun, sağlıkla büyütün inşallah, toparladığınızda görüşürüz yine o haldeWalla.canim.agridan o kdar uyuyamadim ki umarm bikac gune toparlarm da tavsiye ederm
Rabbim rahatlıkla geçirip sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinHepinize teşekkür ederim kızlar , çıkınca deneyimlerimi yazarım inş![]()
Sizi kim bu kadar korkuttu normal doğumdan ? Benim ilk doğumum sezaryandi şimdi de sezaryan olucam ama kara kara ameliyat ağrısını düşünüyorum o ağrıyla bide insanın gözü bişey görmüyor sanıldığı gibi sezaryan da kolay bi operasyon değil. Bence normal doğumu direk reddetmeyin doğru doktorlarda kilolu bebek bile kesisiz doğabilir.En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda![]()
Bana soracak olursan ben daraltma ameliyatını tercih ederim. Hem daha çabuk topluyorsun hem de o anda bebeğe bakma yetme ve aşırı hormon yüklemesi oluyor. Rabbim sezeryan olan arkadaşların yardımcısı olsun.En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda![]()
Normalden korkmuyorum acı eşiğim yüksektir benim bebeğim tüp bebek ve normalin ufak bile olsa riski beni korkutuyo bebeğe bişey olma korkusu o da, iriliğinden dolayı riske tabiki atamam, ama vajina genişlemesi de ayrı bi sebep benim için, hiçbi ameliyat kolay değildir tabi kiSizi kim bu kadar korkuttu normal doğumdan ? Benim ilk doğumum sezaryandi şimdi de sezaryan olucam ama kara kara ameliyat ağrısını düşünüyorum o ağrıyla bide insanın gözü bişey görmüyor sanıldığı gibi sezaryan da kolay bi operasyon değil. Bence normal doğumu direk reddetmeyin doğru doktorlarda kilolu bebek bile kesisiz doğabilir.