2021 Şubat Anneleri

Benim ilk hafta çok hafifti acısı ama dikiş ağrımdan onu çok önemsemedim şimdi artış gösterdi. Zedelenmiş gibi bi kızarıklık var orada. sana da tez şifa diliyorum arkadaşım. Doğum sonrası kontrole gittin mi peki
Evet gittim ama sadece dikişlerime baktı karnımı elle muayne etti .öyle usg ile fln bakmadı 2 ay sonra kontrole gel dedi .

Sezeryan yerinize bir şey sürmenizi önerdi mi doktorlarınız?

Kızlar göbek bağı düştü mü bebislerinizin ne zaman yikadiniz bebekleri
Bizim pazar günü düştü.7. gününde dün banyo yaptırdık. Aslında niyetlenmiştik cumartesidden yıkayalım diye nasip olmamıştı. Düşünce yıkamış gibi olduk.
H hacer3426 ben humana almıştım. Hastanede kullandım sadece. Sütüm geldiği halde benimki emmediği için😶🙄

suyun ne kadar olduğunu söylemedi ama normalde bir kontrole daha çağıracaktım dedi. İki günde nasıl bu hale gelebiliyor dedim. Miadını doldurunca bebeğin eşi yaşlanmaya başlıyor böyle sorunlar olabiliyor, o yüzden sık kontrole çağırıyoruz dedi. İnşallah kendi sancılarım gelir diye dua ediyorum. Açılma iki cm çünkü.
Bizimkine de 2 cm Açılma dedi suyu az dedi, ama bugün başka 2 doktora gittik ikisi de iyi dedi ve aylardır kızım diye seviyordum meğer erkekmiş bebeğim🥺😳nasıl doktorlar var yazık. O kadar alışmıştım kızım diye Seviyordum😢😭

Bizimkine de 2 cm Açılma dedi suyu az dedi, ama bugün başka 2 doktora gittik ikisi de iyi dedi ve aylardır kızım diye seviyordum meğer erkekmiş bebeğim🥺😳nasıl doktorlar var yazık. O kadar alışmıştım kızım diye Seviyordum😢😭
Aa gerçekten mi nasıl anlamamış 9 ay cinsiyeti nasıl doktor o şikayet edin hastaneyi bence. Bize de söyleyin hangi hastane olduğunu da işimiz düşerse gitmeyelim

Aaa! Şok oldum şu an! Nasıl aylarca cinsiyetini farklı söylediler? Ayrıntılı ultrasonda da mı kız dediler? Benim de içime kurt düştü şimdi. 9 ayda ancak bir isim bulduk kız çıkarsa naparız bilmem 🥴

O şokla doğururdum ben herhalde :KK64:İnanamıyorum ki sizin duygularınızı tahmin bile edemem. Ay çok alışveriş yapmamışsınızdır inşallah :KK57: Doğurmamışlar olarak şüpheye düştük şimdi iyi mi :rolleyes:

Aa gerçekten mi, hay Allah nasıl anlamışlar.

Aaa çok şaşırdım.Rabbim sağlık versin.Peki detaylı ultrason yapılmış mıydı?çünkü orda da görülmediyse gerçekten pes derim.

Ayrıntılı ultrasonda da kız demişti başka doktor. O doktoru da sevmemiştim zaten. Yazıklar olsun hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Eşimle çok alışmıştık kızım diye sevmeye🥺😭kıyafetleri herşeyi 😢

Ayrıntılı ultrasonda da kız demişti başka doktor. O doktoru da sevmemiştim zaten. Yazıklar olsun hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Eşimle çok alışmıştık kızım diye sevmeye🥺😭kıyafetleri herşeyi 😢
Ağlama canım benim.Hayırlısı buymuş demek ki.eşya kıyafet kötü olmuş ama yapacak birşey yok.

Ay ağlama herşeyde bir hayır vardır. Biz 3 kriz kardeşiz en büyük benim. Yeğen falanda yok. İlk hamileliğimde erkek deyince şaşırdım eşim üzüldü. Kız istiyorduk. Sonra oğlum doğdu çok şükür oğlan olmuş dedim. Allah ömür versin inş evlatlarımıza. Tam bir anne aşığı. Resmen aşk yaşıyoruz oğluşumla elim ayağım o benim. Rabbim ömrümden alsın ona versin. Şimdi de kızım oldu. O da farklı ve güzel bir deneyim oluyor. Daha henüz alışma aşamasındayız onla da. O da canım ciğerim hiç farkı yok. Bunun için ağlamayın yani. Sağlıkla doğsun inş önemli olan o.
Bir de ayrıntılıda bile kız dedilerse pipinin görüntüsü belki yanıltmıştır olabilir yani. Bugün haberlerde çıktı kadının biri havaalanında doğurmuş. Hem Doğuma şok olmuşlar hem de erkek bekliyorlarmış kız doğdu 🤣 bir de Rusya’da yaşarlarmış oradaki doktorlar hep erkek demişler

Bende ilk çocuğumda 6 ay erkek diye biliyordum 😔

Aa inanmıyorum. Resmen içime kurt düştü 😀 her işte bir hayır vardır canım üzme kendini

Nasıl alışıcam bilmiyorum.
Doğunca cinsiyet aklına bile gelmiyor. O sıcacık bedene sarılmayı sakın unutma. İlk yavrumda şok geçirdim Doğum şoku🤣 bebek doğdu doktor koynuma attı öyle baktım dokun falan dedi parmak ucumla dokundum.
Bu defa bir sarıldım sıcacıktı keşke ilkinde de kaçırmasaymışım o anı. Doktor dedi dur kaka yutmuş iyice boğacaksın 🤣 öyle bıraktım. Son günleriniz karnındaki kız ya da erkek ne doğarsa doğsun sağlıkla doğsun. Kendini de onu da üzme tadını çıkar

Back
X